Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Flag NL

GALAFOTOGRAAF - GALABAL FOTOGRAFIE - GALA FOTO'S


Een galabal is natuurlijk het jaarlijkse hoogtepunt van elke studenten vereniging, mooiste schoolfeest, examenfeest of eindfeest van een opleiding. Iedereen trekt zijn of haar mooiste avondkleding aan en de locatie behoort tot de top van regio. Mooie foto's houden deze herinnering levend. Daarom is 't belangrijk dat er professionele gala foto's van de avond worden gemaakt. Wij bezoeken de gala locatie met professionele camera apparatuur, flitsers en indien gewenst met een studio achtergrond. De gala bezoekers kunnen dan alleen, als paar of met een hele vriendenclub tegelijk poseren en er zullen overzichtsfoto's en portretfoto's worden gemaakt. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook foto's maken tijdens het galadiner, of de receptie. Zowel op binnen- als buiten locaties kunnen we galafoto's maken. Een combinatie van deze mogelijkheden is uiteraard ook mogelijk. Als enige galafotograaf in Nederland kunnen we overigens garanderen dat alle foto's binnen 12 uur na afloop van het gala al online staan!


ALL INCLUSIVE GALA FOTOGRAAF


Als nieuwe service bieden we de mogelijkheid om tegen kostprijs een volledig digitaal foto album van de avond aan te bieden, waaruit alle galabezoekers, de dag na het gala alle foto's van zichzelf en die van vrienden en bekenden gratis in Hi-Res kunnen downloaden. Deze kan men vervolgens zelf af te laten drukken, ze digitaal op de PC/iPad/GSM etc. houden, of doormailen aan vrienden en familie. Bij een gala van zo'n 400 personen zullen de kosten omgerekend per bezoeker lager liggen dan 1 biertje in een discotheek kost! Voor een precieze berekening voor uw gala kunt u ons mailen met de datum, de tijdstippen, het verwachte bezoekersaantal en de locatie van het gala. U ontvangt dan binnen 24 uur een vrijblijvende prijsopgave.


KLASSIEKE GALA FOTOGRAAF


Gala's in Nederland vanaf zo'n 400 personen bieden wij ook de klassieke mogelijkheid aan, waarbij de bezoekers zelf na het gala afdrukken of digitale downloads kunnen bestellen. Op het (school) gala zelf hoeft men nog niets te bestellen, geen nummers te onthouden en niets aan te betalen. Ook hier staan de foto's al de volgende dag online en kan kan iedereen snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen in het gewenste formaat en aantal. Naast full color, kan men ook zwart-wit of sepia afdrukken bestellen. De foto's worden afgedrukt op Fuji Digital Professional DPII-papier. Ook is het mogelijk om de originele digitale bestanden te downloaden, om deze indien gewenst zelf te bewerken of af te drukken. Hierbij hanteren we de laagste tarieven vergeleken met de andere professionele aanbieders van gala fotografie.


PRIJSLIJST KLASSIEKE GALAFOTO'S

Formaat
10x15cm
13x19cm
15x22cm
20x30cm
30x45cm
40x60cm
50x75cm
0,4MP digitaal
10MP digitaal

Tarief
€4,00
€4,50
€5,00
€7,00
€13,50
€21,50
€27,00
€2,50
€7,00

Voor de eerste 75Km reisafstand (heen en weer, gemeten vanaf Venlo) rekenen we geen reiskosten, hierboven komt er €0,50 per gereden kilometer bij. Bij een kleiner aantal dan 300 bezoekers op het gala of bij gala's van Belgische verenigingen is er ook een combinatie mogelijk waarbij een deel van onze vaste kosten vooraf betaald wordt en de galafoto's dan tegen een lager tarief per stuk besteld kunnen worden. Alle prijzen op deze pagina zijn incl. 21% BTW.

De verwerkings- en verzendkosten bedragen per order:
Digitaal downloaden: €0,75 Afdrukken tot en met 20x30cm: €2,50. Afdrukken vanaf 30x45cm: €6,50 (pakketpost).

Indien u interesse in 1 van deze mogelijkheden heeft, meer informatie, of een offerte op maat wilt hebben, stuurt u ons dan een e-mail. Wij verzoeken u dit wel dit zo ver mogelijk op voorhand aan te vragen om teleurstellingen te voorkomen!Gala FotoGala Fotograaf