PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2005Zondag/Woensdag 22/25 Mei 2005: Buiten Evenement, Foto's Heilig Bloed Processie en Avondmarkt. (Hoogstraten)


Ook deze serie kon mooi als body voor de website worden gebruikt, alle zondaars mochten in vol ornaat een rondje om de kerk lopen om zichzelf zo in een beter daglicht te kunnen zetten bij de door de deelnemers aanbeden God. Woensdag na de parade van de zondaars kon men zich te goed doen aan de meerdere optredens en de vele hectoliters bier die rijkelijk vloeiden uit de vele tappunten. Voor de mensen die zich afvragen waarom ik niet minimaal een dubbele ronde meeliep: Het is toch al kansloos voor mij, er is simpelweg geen hoop meer dat het ooit nog goed komt. Alle brave burgers kunnen hun soortgenoten terug zien in deze serie pictures.


Woensdag 4 Mei 2005: Partypics Discotheek De Bob, Schoolparty. (Noordwijk Aan Zee)


Om alvast wat vulling te hebben op kuikens.com stofte ik mijn foto shoot van de pre bevrijdingsdag schoolparty in discotheek De Bob maar af. Dj Timz bemande de lichten en de toko stond weer vol met (wannabe) Breezahs. Dit is de eerste set pics op de website.