PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2005Woensdag 29 Juni 2005: Pics Discotheek De Bob, Examenfeest. (Noordwijk Aan Zee)


Origineel waren de thema feesten kennelijk niet in 2005, gelukkig dat 2006 een flinke verbetering zou gaan brengen! Check de Sjonnies en Anita's maar tussen de partypicz van vanavond.


Woensdag 22 Juni 2005: Discotheek De Bob, Foto's Hardstyle Party. (Noordwijk Aan Zee)


Speciaal voor de pillensnuivende gabbers onder de Noordwijkse jeugd was het vanavond opnieuw bal in 'Casa Del Arnoldus'. De pics spreken boekdelen.


Woensdag/Donderdag 15/16 Juni 2005: Pictures Discotheek De Bob, Examenfeest. (Noordwijk Aan Zee)


Deze 2 avonden begon de stress toch behoorlijk op te lopen, maar liefst 2 avonden achtereen kon men alle frustraties de vrij loop laten wanneer men hoorde dat hun beste vriend of vriendin gezakt was voor het zwemdiploma en dat zijn of haar lijk nu in CSI te bewonderen was. De eerste visitor die deze serie pictures bekeek was overigens een pasgeboren eendenkuikentje die tevens live poseerde in ruil voor 6 weken kost en inwoning. Ruim 1 jaar later zwemt ze nog vrolijk en gezond rond in de sloot.


Woensdag 8 Juni 2005: Discotheek De Bob, Foto's Examenfeest. (Noordwijk Aan Zee)


Elk jaar kort voor het zomerverlof heeft de Noordwijkse jeugd enkele weken de tijd om alle examenstress van zich af te kunnen feesten. Hele scheldkanonnades over hoe moeilijk het examen 'schoenveter strikken' of 'breezer flesjes openen' was kon men aanhoren tussen de beats die de dansvloer vulden. Een oplettende bezoeker ziet DJ Timz en Dennis Salman achter de apparatuur staan. Met deze fotoserie ging kuikens.com trouwens live en zou de toekomst van de party fotografie websites gaan veranderen. Naast https://www.kuikens.com is deze website ook te bereiken via http://www.kuikens.be. Helaas was de domeinnaam http://www.kuikens.nl al volzet, maar hij die wereldheerschappij nastreeft zal niet treuren om het gemis van een niet .com domain. Verder is het grappig om te vermelden dat deze website de eerste maand alleen volledig te bekijken was indien men een resolutie van 1920x1200 had. Later heb ik die resolutie terug geschroefd naar 1600x1200 en nog 1 maand later naar 1280x1024. Sinds 2006 is de site zelfs op 1024x768 goed te bekijken, maar als je nog op zo'n lage resolutie draait zit je vermoedelijk nog op een Commodore 64 te surfen!