PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2005Donderdag 28 Juli 2005: Pictures Discotheek De Bob, Thirsty Thursday. (Noordwijk Aan Zee)


Vanavond sneed het mes aan 2 kanten: De klant kon goedkoop zuipen en De Bob raakte zijn overjarige drankvoorraad op een legale wijze kwijt. De aanwezigen zullen zich wel niets meer kunnen herinneren van deze avond, maar gelukkig heeft kuikens.com de partypics nog in het archief zitten.


Woensdag 27 Juli 2005: Bar Dancing The Champ, Pics Miss Champ 2005. (Noordwijk Aan Zee)


De hele Grent was samengeschoold voor het hoogtepunt van het jaar: Miss Champ 2005. Een dozijn mooie meiden ging de strijd aan met elkaar voor een uitzinnig publiek. In 3 rondes kon men zich van haar beste kant laten zien, met als gebruikelijk hoogtepunt de badpakkenronde. In niets meer dan een bikini en een minieme string kwamen de dames het beste van hun kont, benen en tieten aan de wereld laten zien. Dat de jury ook dit jaar was samengesteld uit een groep visueel gehandicapten zal niemand meer verbazen, die omkopings 'blow job' werkt ieder jaar opnieuw in breezah land! De partypics kunnen 'al jarenlang slapende sesksuele verlangens' activeren, dus pas op!


Woensdag 27 Juli 2005: Discotheek De Bob, Foto's Apres Ski Feest. (Noordwijk Aan Zee)


De ski's uit 1986 voor de deur, de muziek op standje Tokkie en de lokale Sjonnie en Anita clan in hogere sferen. Voor de echte connaisseur was er 2 deuren verderop heel wat meer te beleven! Ondanks alles leverde dit feest nog een aardige voorraad partypics op.


Woensdag 20 Juli 2005: Discotheek De Bob, Partypics Baja Beach Party. (Noordwijk Aan Zee)


Inmiddels een vaste traditie tijdens de zomermaanden: Rob Mooijekind breidt zijn macht van het Baja Beach imperium verder uit richting de jonge breezer generatie. Een hoerensloep voor de deur, een special met maagpijn veroorzakende maar wel lekker smakende drankjes en een bende toeristen maakten de avond verder af. Dit leverde de eerste goedgevulde picture gallery van de zomer op. Na ruim anderhalve maand online werd de grens van 10.000 bekeken partypics doorbroken, destijds een hele mijlpaal. Eind 2006 een zeer rustige dag als er 'maar' 10.000 party pictures bekeken worden!


Woensdag 13 Juli 2005: Foto's Discotheek De Bob, Black Out Night. (Noordwijk Aan Zee)


Alle kapotte verlichting werd vanavond vervangen door een partij vliegenvangers. Men kon lekker uit zijn dak gaan in een witte al dan niet zwarte outfit. De eerste kampeerders trokken weer aan wal en Frans de portier testte zijn nieuwe bril.


Woensdag 6 Juli 2005: Discotheek De Bob, Foto's Tropical Party. (Noordwijk Aan Zee)


Het zomerprogramma begon vanavond met een Tropical Party, blijkbaar verkeerde Nederland niet in al te tropische sferen aangezien er amper volk op kwam dagen. Het wordt de hoogste tijd dat Noordwijk opnieuw een grote jongerencamping gaat openen! Zelfs Dennis Salman kon deze avond niet vol krijgen. Ondanks dat er maar 18 pics te zien zijn werden deze wel goed bekeken.