PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2005Vrijdag 26 Augustus 2005: Discotheek Highstreet, Pictures Wet Showers. (Hoogstraten)


Vanavond maakte mijn camera apparatuur zijn debuut in 1 van de meest geyle en bekende disco's in Vlaanderen: Discotheek Highstreet in Hoogstraten. En dit was ook hard nodig ook, Highstreet zelf publiceerde niet meer dan wat wazige bewogen postzegels in 350x225 pixels op haar website en dat kon natuurlijk niet langer zo. Vandaag stonden de 'Wet Showers' volop te spuiten in het midden van de dansvloer tijdens de showerparty. En dat hebben de personeelsleden die er onder gingen staan geweten ook. Het mooie van die douches is dat het geen schoon water is wat er uit komt, maar dat de hele boel uren lang gerecycled wordt. Zo kun je de stront van je buurman zijn schoenen zonder dat je het door hebt 10 minuten later via je neusgaten naar binnen laten stromen. Santé! Ik hou het wel bij partypics trekken, en die zijn er zoals altijd genoeg te zien! Deze maand werd voor de eerste keer de grens van 2.500 bezoekers per maand doorbroken, dat geeft toch wel een mooi gevoel om te zien hoeveel mensen je blij kan maken met je hobby.


Woensdag 24 Augustus 2005: Foto's Discotheek De Bob, Booze Night + Disco The Champ, Foam Party. (Noordwijk Aan Zee)


Het zomerseizoen liep helaas duidelijk ten einde zodat dit een rustig avondje werd. De Bob schreef zijn drankvoorraad vanavond af en iedereen kon zijn zonden van zich af laten spuiten in bar dancing The Champ waar het schuim kanon overuren draaide. Over 2 weken zou het seizoen nog afgesloten worden met een mega feest in De Baja Beach Club! Maar voor nu moeten jullie het doen met deze zeer goed bekeken serie pics.


Zaterdag/Maandag 19/21 Augustus 2005: Partypics Playa Del Pauper, Disco En Kroegentocht. (Renesse)


Deze dagen gingen we eens kijken of er op de zuidelijke stranden van Hollandistan ook wat te beleven viel. Nadeel is wel dat 1 nacht in een brakke hotelkamer in Nederland meer kost dan een week in een suite in een Spaans top hotel, maar dat mocht de pret niet drukken. De volgende toko's aan de Hoge Zoom heb ik zo te zien met een bezoek vereerd: Discotheek Pinky's (a.k.a. Porky's), Het Roefke, Trinity, Pigalle en nog een drukke kroeg waar de beugels Grolsch goed verkrijgbaar zijn (Deze blijkt dus 'De Hooge Zoom' te heten). Al met al een geslaagd weekeindje weg, met als hoogtepunt een huifkar tocht naar het strand. Waarom die huifkar pics zo weinig bekeken zijn snap ik echt niet...


Woensdag 17 Augustus 2005: Discotheek De Bob, Foto's Apres Ski Party. (Noordwijk Aan Zee)


Disco De Bob had vanavond de verroeste ski's van 3 weken terug opnieuw uit het vet gehaald. Maar dit was geen match voor de 'parade de tettas' verderop op De Grent. Wel kan men nog een verdwaalde breezer betrappen in de photo gallery.


Woensdag 17 Augustus 2005: Pics Bar Dancing The Champ, Gangster Night. (Noordwijk Aan Zee)


Vandaag konden alle wannabe gangsta's zich ouderwets uitleven in de tempel der Sjonnies en Anita's: Dancing The Champ was als een heus gangster paradijs aangekleed. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk een knappe stripteuse die menig prutser een volle geheugenkaart in zijn GSM opleverde. Een slim iemand haalt natuurlijk gewoon gratis en voor niks de haarscherpe pictures van de striptease in high resolution van kuikens.com en laat het plebs lekker genieten van een onscherpe bewogen rookwolk van 300x200 pixels. Wegens de verscherpte US Regulations mag er geen naakt fotografie meer worden vertoond in de foto's op mijn website (Zelfs niet tijdens een striptease in een nightclub). Vrouwen moeten minimaal een slip en een BH dragen, zelfs blote borsten zijn al taboe in 'The land of the free'. De gezonde Europese liefhebber van lekkere wijven en hete chicks is dus de lul.


Woensdag 10 Augustus 2005: Discotheek De Bob, Pictures Schuimparty. (Noordwijk Aan Zee)


De breezah wasserij was opnieuw geopend en dat was duidelijk te merken aan de bezoekers aantallen in de disco. Een schuimparty heeft nu eenmaal een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Niet alleen in de discotheken begon het drukker te worden, ook op kuikens.com vlogen de bezoekers aantallen omhoog vanaf dit feest. Discotheek De Bob had namelijk besloten dat het een stuk makkelijker is om een link naar mijn foto albums te plaatsten in plaats van al mijn foto's te verkleinen en op hun eigen server te zetten. Deze maand vloog de data traffic dan ook omhoog tot boven de 8 Gigabyte!


Woensdag 3 Augustus 2005: Discotheek De Bob, Foto's Karaoke Avond. (Noordwijk Aan Zee)


Vanavond kon iedereen die te veel bier op had zijn zangkunsten ten gehore brengen. Gelukkig had ik een paar oordoppen en een chauffeur bij me om de pijn binnen de perken te kunnen houden. Jullie hebben allemaal mazzel dat de pictures geen geluid produceren, dus het bekijken van de foto gallery is zonder risico.