PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2005Vrijdag 30 September 2005: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Vandaag wederom een volle bak in de discotheek met ook voldoende vrij loslopende scharrelkuikens, want dat is toch wel de sterkste troef van deze mooie disco, niet alleen de toko zelf ziet er top uit, vergeleken met het publiek dat er in een gemiddelde Hollandistanse kroeg zit, die je met een 'cattle prod' nog niet wilt aanraken, loopt er hier toch wel voldoende snavelbaars rond. Zelfs wat pics van de lekkere club dancers mogen natuurlijk niet ontbreken.


Zaterdag 24 September 2005: Partypics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Ook vanavond was het een drukke zaterdag avond in de Highstreet. Vandaag voor het eerst mijn speciaal hiervoor aangeschafte 50mm f1.0 lens eens van stal gehaald om ook eens wat zonder flitser te kunnen spelen. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Laat de partypicz maar weer voor zich spreken. Over de pics gesproken, in 'casa del kuiken' was het een behoorlijke stress inmiddels! Ik had destijds een provider in de VS met 100MB aan webspace (dat schiet ik tegenwoordig op 1 drukke avond al vol!) en inmiddels zat ik al tegen de 500MB aan foto's aan op mijn server. Aangezien ik kennelijk andere klanten in de problemen bracht ben ik maar verder gaan zoeken naar een provider die wat meer te bieden had, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan, na veel zoekwerk en zelfs een etmaal downtime doordat ik eerst bij een provider terecht kwam die zijn pakket niet waar kon maken (Globat sucks big time!) had ik eindelijk een grote betrouwbare club gevonden die maar liefst 10GB webspace aanbood voor een ieder met voldoende dollars op zak. Tot op de dag van vandaag genieten zo elke maand vele tienduizenden mensen van mijn party pictures en kan ik nog steeds rustig slapen. (Die 4 uur per dag dat ik kuikens.com niet draaiende hou.)


Zaterdag 10 September 2005: Tentfuif, Foto's Meerle Kermis. (Meerle)


Nog amper bijgekomen van Minderhout Kermis gingen vanavond alle remmen opnieuw los op Meerle Kermis. De plaatselijke Chiro had voor een tent vol ambiance gezorgd en DJ Skinnie en Paranoya wisten de plaatselijke varkens weer uit hun slaap te houden. De fuif verslaving begon al flink op gang te komen. En af en toe kon men een bestickerd kuikentje spotten tussen de partypictures.


Vrijdag 9 September 2005: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Vanavond kon een ieder genieten van een gezellig avondje Highstreet zonder de huidige jump muziek. De pics in het album zeggen meer dan 1000 woorden.


Dinsdag 6 September 2005: Pictures Baja Beach Club, After Work Party. (Rotterdam)


Als afsluiter van het zomerseizoen trok de harde kern van het personeel en de vaste klanten van discotheek De Bob uit Noordwijk Aan Zee richting de ultieme poel van verderf: De Baja Beach Club in Rotterdam. Na eerst de bakken van de locale afhaal Indonees leeg gebeft te hebben kon het feest beginnen! Barpersoneel dat fatsoenlijk gekleed was (lees in tanga en bikini), allerlei strand attributen, en veel foute optredens van het dolgedraaide personeel zorgde voor een onvergetelijke avond. Pluspunt voor mij was dat de vele aanwezige dames bij het zien van mijn niet al te kleine camera set dachten dat er gelijk live audities gedaan konden worden voor de 'Miss Baja Beach Club Election'. In zulke gevallen is het maar beter om wijselijk ja te knikken en mijn rechter wijsvinger een RSI te bezorgen van het foto's trekken. Dit foto album is 1 van de meest bekeken albums en dat is niet geheel zonder reden...


Zaterdag 3 September 2005: Tentfuif, Foto's Minderhout Kermis. (Minderhout)


Na mijn debuut in de Belgische top discotheek Highstreet kon ik natuurlijk de vele tentfuiven in de regio niet langer aan de armoede van de crappy party pictures die ze gewoon waren over laten. Vandaar dat ik met een verse doos visitekaartjes en een paar stickers eens besloot een tent te bestormen. Aan het begin was het wel ff wennen, de overgang van een discotheek naar een weiland met een zeil erboven is natuurlijk niet klein te noemen. Maar inmiddels kan ik niet meer zonder een goede fuif op gezette tijden. Aan de pictures te zien was ik niet de enige die me daar goed vermaakte. Kodex DJ's Steve Schrijvers en Ben Bras vermaakte het aanwezige publiek met een overdosis aan decibels. Dat iedereen ook vandaag nog mag genieten van deze serie partypics.