PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - NOVEMBER 2005Zaterdag 26 November 2005: Partypics Discotheek Highstreet, Gangsters Paradise. (Hoogstraten)


Eindelijk een feestje op het lijf van deze 'pimp daddy' geschreven. De Highstreet zat vol met pooiers en hoeren, zodat er een efficiŽnte economie opgezet kon worden van ruilhandel en 'vriendendiensten'. De club danseressen vonden het te gevaarlijk worden in de crowd en kozen er voor om het hogerop te zoeken en vlogen in schommels boven het publiek! Vlieg naar het foto album en vergeet je wapenvergunning niet op tijd te verlengen voor volgend jaar.


Zaterdag 19 November 2005: Tentfuif, Foto's Jump 'N Dance Party. (Minderhout)


Vanavond kwamen de tent liefhebbers van het boerenbal opnieuw aan bod. Minderhout VV organiseerde weer eens een tentfuif waar men kon genieten van zowel de standaard fuif muziek alsook het stevige jump werk. Law suits wegens permanent ear damage hier in te dienen: DJ Bjorno & Marcky en hun side kicks voor deze avond: Kodex & Bo-z.


Vrijdag 18 November 2005: Pictures Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


De ouderwetse Jump Free friday nights van weleer. Wie kent ze niet meer? Maar goed: Vroegah was alles beter en gelukkig kan men dankzij de party pictures op kuikens.com de goede party's van destijds ook vandaag nog in full color laten herleven.


Zaterdag 12 November 2005: Pics Discotheek Highstreet, 21 Years Celebration. (Hoogstraten)


En vanavond ging het feest vrolijk verder. Bergen ballonnen, nog meer confetti wat over het publiek werd geschoten en als hoofdoptreden: The Global DJ's live on stage. Kortom: voor ieder wat wils op de partypix.


Vrijdag 11 November 2005: Foto's Discotheek Highstreet, 21 Years Celebration. (Hoogstraten)


Dit weekeinde vierde Highstreet haar 21 jarig bestaan en vanavond stonden de Coyote Ugly Girls op de diverse podia in de Hi-Arena en de Hi-25 te dansen. Gelukkig waren ze niet zo lelijk als ze zichzelf noemden en kon een ieder goed genieten van hun moves en hun ondergoed. Wie dichtbij genoeg kwam en geen dikke SLR om zijn nek had kon genieten van een overdosis drank die langs elk gezichtsgat naar binnen werd gegooid. Check de partypics dus snel en geef de danseressen ff door dat ze hun laarzen nog moeten terugbrengen...


Zaterdag 5 November 2005: Tentfuif, Foto's KSJ Bubble Party. (Minderhout)


Vandaag had de lokale KSJ van Minderhout bij hun ouders de voorraad afwasmiddel meegeraust. De hele avond kon men voor het podium genieten van een overdaad aan decibels en vers zeepsop om je overleden oren mooi mee op te kunnen baren. Verder kregen de bezoekers ook allemaal een flesje bellenblaas, leuk om bellen mee te blazen, maar nog leuker om elkaar de hersenen mee in te gooien. De DJ's Paranoya en Lines zorgde voor de muziek. Check de pics en je hoeft nooit meer af te wassen!


Vrijdag 4 November 2005: Discotheek Highstreet, Foto's Club Night. (Hoogstraten)


Na het gekkenhuis van afgelopen maandag tijdens Jumpforce 2, kon men vandaag bijkomen tijdens een rustige vrijdag avond, maar voor de trouwe kuiken spotters, ook in deze serie pictures is er wederom voldoende moois te vinden voor de echte kenner die van mooie benen en licht effecten houdt.