PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2005Zaterdag 31 December 2005: Discotheek Highstreet, Pictures New Year's Eve. (Hoogstraten)


Vannacht werd het 1 van de mooiste feesten van het jaar in de Highstreet. Niet alleen werd het super vol, maar de meeste mensen waren ook nog eens deftig gekleed om Sylvester te komen vieren. De champagne vloeide rijkelijk en zelfs ik had voor de verandering te veel aan Bacchus geofferd. Gelukkig is er een hele stapel bewijs materiaal over gebleven op kuikens.com zodat iedereen nog vele jaren op zijn/haar wangedrag gewezen kan worden. Overigens zat niet alleen de Highstreet goed vol, op kuikens.com werd deze maand voor het eerst de grens van 10 GB aan datatraffic doorbroken. Een mooie afsluiter om het jaar mee uit te knallen! Check te pics om te zien wat je gemist hebt indien je in je lokale dorpskroeg met een schaal schrale oliebollen was blijven hangen.


Donderdag 29 December 2005: Foto's Discotheek De Bob, Kerstfeest. (Noordwijk Aan Zee)


Vandaag werd het kerst gala van vorige week nog eens dunnetjes over gedaan, alleen nu waren de mensen niet meer undercover verkleed als beschaafde mensen, maar kwam de breezah spirit volop naar boven. De heidenen die nog willen nagenieten kunnen zich uitleven in het bovenstaande foto album.


Zondag 25 December 2005: Discotheek Highstreet, Pics XMAS Party. (Hoogstraten)


Vanavond kon iedereen op zijn paasbest kerstmis komen vieren in de Highstreet. In de Arena werd volop gedanst en genoten van de lekkere club danseressen. In de Hi25 konden de mensen genieten van een strippende kerstvrouw. Wat wil je nog meer om de geboorte van het kinneke Jezus kracht bij te zetten. Due to new US regulations no nudity or adult material will be allowed anymore. (Not even during those hot stripteases in the nightclubs and discotheques). Females must have their panties on and their breasts covered from now on. So unfortunately all our pics will be edited or just be plain non nude. (Don't blame Hercules, blame your president!)


Zaterdag 24 December 2005: Discotheek Highstreet, Foto's Jumpforce 3. (Hoogstraten)


Waar brave mensen op kerstavond in de kerk horen te zitten konden onze jumpende vrienden genieten in de 'temple of dance'. Na het drama van Jumpforce 2 had men nu wel een voorverkoop ingevoerd en dit zorgde er voor dat het gewoon gezellig vol raakte i.p.v. onbegaanbaar. De volgende rij DJ's was opgetrommeld om de decibels uit de speakers airborne te maken: Ruthless, Furax, Francois, F.R.A.N.K., Mystery en Yargo. Voor elk wat wils dus. Alle brave burgers die komend jaar op zoek willen naar een andere tempel om hun zaterdagavond te spenderen bekijken de partypics maar eens goed zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken.


Vrijdag 23 December 2005: Partypics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Vanavond ging het lange kerst weekeinde in de Highstreet van start. De hele discotheek was gevuld met mooie kerstverlichting zodat de lokale windmolens op dubbele snelheid moesten draaien om aan de verhoogde stroomvraag te moeten voldoen. De sfeer zat er al snel goed in en men kon goed in de mood komen voor het komende jump festijn zoals men op de party pictures kan zien.


Vrijdag 23 December 2005: Tentfuif, Foto's Proclamatie. (Hoogstraten)


Waar het jaar langzaam ten einde loopt gaat de feest agenda compleet off the scale! Vanavond gingen alle remmen los bij de plaatselijke schooljeugd en ook autodidacten zoals ik konden volop meevieren wegens het aankomende kerstverlof. De tent op de Hinnenboomstraat zou dan ook zeer vroeg afgeladen vol komen te zitten. De pics geven in elk geval de sfeer weer tot 00:30 want daarna ging de beuk 2 km verderop er opnieuw vol in.


Donderdag 22 December 2005: Discotheek De Bob, Foto's Kerstgala. (Noordwijk Aan Zee)


Dit is toch wel 1 van de mooiste feesten in Noordwijk en omstreken elk jaar. Sjonnie, Anita en de rest van de Breezah community komen vandaag in hun beste pakkie te voorschijn. Waar een man geacht wordt in smoking te verschijnen, kwamen de meeste gasten in een oversized pak van hun pa aanzetten, de meeste dames hadden meer hun best gedaan en de echte top kuikens mochten gezellig bij het opper kuiken aan de VIP tafel aanschuiven voor een glaasje champagne of (hoe kan het ook anders) een breezertje. Enig nadeel was wel dat de disco eigenlijk veel te klein was en het binnen al vroeg op de avond zomerse temperaturen begonnen te worden. Als ik de pictures bekijk hoop ik dat het weer snel kerstmis is. Een toppertje voor de liefhebber van mooie vrouwen met nog mooiere benen, al dan niet verhuld door mooie panty's.


Zaterdag 17 December 2005: Discotheek Highstreet, Club Night Pics. (Hoogstraten)


Ook nu niet al te veel bijzonders te doen, maar hier zou binnen 2 weken meer dan genoeg verandering in komen. Toch kan men nog wel wat leuke partypix treffen.


Vrijdag 16 December 2005: Pictures Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Dit weekeinde viel er niets bijzonders te beleven in de Highstreet. Blijkbaar was het de traditionele rustige periode kort voor de kerst. Wel is er uniek fotomateriaal te vinden van de mooie kerstverlichting en andere sfeer decoraties.


Vrijdag 9 December 2005: Partypics Diverse Discotheken, Kroegentocht. (Noordwijk Aan Zee)


Vandaag moest ik nog bijkomen na alle overdaad van de miljonair fair gisteren, dus maar een rustige vrijdag avond in Noordwijk gepakt. Wie goed tussen de party pictures zoekt kan zelfs nog een foto van de 19Th Hole vinden voordat deze af fikte.


Donderdag 8 December 2005: Foto's Miljonair Fair, VIP Avond. (Amsterdam RAI)


Wie denkt dat ie ooit in zijn leven een goed feest heeft gehad zal zijn mening drastisch moeten herzien nadat hij dit paradijs heeft mogen meemaken. Yves Gijrath had namens de GMG de absolute Jet Set van Nederland alsmede de nog slimmere entrepreneurs die al naar BelgiŽ waren gevlucht uitgenodigd voor een voorproefje van de hemel. Elizabeth Hurley opende vanavond dit grootse spektakel, en 3x raden wie er opnieuw front row zat en dus de mooiste pics kon fiksen! De decadentie in de mens kwam goed tot uiting: Enorme chocolade en champagne fonteinen, Lamborghini's, fietsen die meer kosten dan een normale burger in een jaar kan verdienen en top optredens van wereld beroemde artiesten. Een groot voordeel was ook dat iedereen in Black Tie op moest komen draven. De golddiggers konden gezien de hoogste van de split in hun avondjurk makkelijk in 3 groepen ingedeeld worden. Of iemand 1, 10 of 100 miljoen moest hebben om met haar de nacht mee door te mogen brengen... Op zulke dagen besef ik weer hoe goed ik het eigenlijk heb. Iedereen die geen VIP kaarten ontvangt (Ja jullie 6.666.666.666 loslopende prutsers), geniet maar van de pictures.


Zaterdag 3 December 2005: Discotheek Highstreet, Sinterklaas Avond. (Hoogstraten)


Vanavond ging het huisbezoek van die ouwe baard in zijn rode mijter (AKA Fotograaf Philippe) vrolijk verder. Zijn zwarte pieten waren snoepjes aan het uitdelen aan de onschuldige kinderen in de disco en zoals het hoort werd ik dus weer overgeslagen... Gelukkig kon men ook van andere lekkere snoepjes genieten die gewoon vrijelijk losliepen. Check de partypics en zorg dat je er volgend jaar vol zonden tussen loopt!


Vrijdag 2 December 2005: Discotheek Highstreet, Foto's Sinterklaas Avond. (Hoogstraten)


Dit weekeinde zou de goedheilig man samen met zijn zwarte pieten een bezoekje brengen aan de Highstreet. Onder het motto: 'Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is Dutroux' was ik op het ergste voorbereid, maar gelukkig viel alles reuze mee. Blijkbaar had ik een goede cover up voor mijn zonden geregeld want er liep meer dan voldoende lekkers rond! Mooie club danseressen op de podia en mooie kuikens in het publiek. Het bekijken van de fotoserie zal je lijst met begane zonden voor het komende jaar alvast doen stijgen.