PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2006Maandag 27 Februari 2006: Feestzalen Ter Voncke & Lux, Foto's Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Waar we gister dachten dat carnaval niet beter gevierd kon worden dan op zondagavond kwamen we vandaag goed bedrogen uit! Vanavond ging zowel in G.O.C. ter Voncke als de zaal Lux de beuk er volledig in. Met een verkledingsgraad van 100% moest echt iedereen er aan geloven. Ook nu waren grote groepen feestvierders uit de verre omstreken naar Herenthout getrokken om compleet los te gaan. Zelf denk ik dat ik pas ergens woensdagmiddag uit een coma herrees, maar als ik de partypics weer bekijk weet ik dat carnaval 2007 opnieuw hoog op de prioriteitenlijst van kuikens.com komt te staan.


Zondag 26 Februari 2006: Foto's Carnavals Optocht & Carnavals Bal. (Herenthout)


Vandaag trokken we overdag naar Herenthout om te genieten van de oudste carnavals stoet van BelgiŽ. Deze wordt elke jaar op de 2 opeenvolgende zondagmiddagen georganiseerd door de VZW Peer Stoet. Hierbij trekt de optocht in een cirkel door het centrum van Herenthout en geven de deelnemende groepen om de 100 meter een nieuwe voorstelling aan het publiek. Na een korte avondstop in een lokale pizzahut verder het centrum in getrokken op zoek naar de parochiezaal waar Millenium voor de muziek zorgde. Dit was echt een feestje waar volk uit de hele provincie Antwerpen en ver daarbuiten op af kwam. Het werd dan ook een lange nacht en de men kan nog tot zeker het volgende carnaval nagenieten van de grote hoeveelheid schitterende pics in het foto album.


Zaterdag 25 Februari 2006: Pics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Ondanks dat het vandaag behoorlijk rustig was, heb ik alle mooie meiden in elk geval wel op de gevoelige plaat vast kunnen leggen. Maar ik ben op tijd naar bed om me op het carnaval van de komende dagen voor te kunnen bereiden. Overigens werd vanavond de grens van 1 Gigabyte aan online foto's doorbroken. Dat dit aantal de komende jaren maar flink mag blijven groeien!


Vrijdag 24 Februari 2006: Discotheek De Bob, Pictures Back In Time. (Noordwijk Aan Zee)


Om nog eens goed uit te te rusten van al het carnavalsgeweld van afgelopen nacht trokken we naar het hoge noorden om te dansen op de disco muziek uit de jaren '80. Een andere goede reden om dit te doen was natuurlijk dat barkeeper Lou Brittijn na 37! jaar afscheid nam van zijn bar in disco De Bob en ging genieten van zijn welverdiende pensioen. Zoals gebruikelijk zijn natuurlijk alleen de pics van het ondergoed van de club danseressen goed bekeken, maar ik had ook niet anders verwacht van jullie...


Donderdag 23 Februari 2006: Feestzaal Axion, Foto's Carnaval TD. (Geel)


De opperboeren van de AGRO in Geel hadden een focking geyl feestje gebouwd. Sporthal Axion was tot de nok toe afgeladen en wegens de actie: 'Verkleed is gratis inkom' werd het een carnavalsfuif zoals het hoort! De meest gave verkleed creaties waren er te bewonderen en ik heb dan ook een enorme hoeveelheid pics kunnen trekken die het stempel 'Seal Approved' meer dan verdienen. Zelfs een enorme water lekkage bij de plees kon de pret niet drukken. De muziek was geregeld door DJ's BVL en Tim Verhoeven. Check de partypics en zorg dat je er volgend jaar bij bent!


Zaterdag 18 Februari 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


In aanloop van de drukke carnavalsfeesten die op de lijst stonden voor de komende weken kon men vandaag nog even lekker relaxen in de Highstreet. Tussen de mooie foto's van de lichteffecten zijn er ook genoeg mooie kuikens te spotten dus voor iedereen heeft dit foto album wat moois om te bekijken.


Zaterdag 18 Februari 2006: Feestzaal 'T Centrum, Foto's Super Party 9. (Sint Lenaarts)


Judoclub Hirano uit Brecht was op zoek naar een grote zak geld dus besloot men voor de 9e keer de 'Superparty' te organiseren. Zaal 'T Centrum was vol gezet met een behoorlijke hoeveelheid lichten en een nog grotere hoeveelheid fuifgangers. Laloena zorgde voor de muziek en dat was te merken ook. Als je met volume wilt draaien is dat prima, maar koop dan wel goede apparatuur, mijn huiskamer installatie produceert nog meer herrie zonder te vervormen. Maar aangezien je met een voorverkoopkaart 2 consumpties kado kreeg zullen de meeste lui dat toch wel niet gehoord hebben. Al met al was het wel een geslaagd feestje zoals op de partypics te zien is.


Vrijdag 17 Februari 2006: Partypics Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vanavond was het opnieuw de traditionele vrijdagavond-stampavond in de Highstreet. Tussen de beats door vielen er gelukkig best nog wat leuke meiden te fotograferen. Dit zijn zoals gebruikelijk ook de meest bekeken pics in het photo album.


Zaterdag 11 Februari 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Valentine Night. (Hoogstraten)


Hoewel Valentijnsdag natuurlijk het meest commerciŽle kudt feest van het jaar is, kon Highstreet de verleiding helaas niet weerstaan om de hele toko aan te kleden met vieze rode hartjes etc. En zoals verwacht trapten er genoeg simpele zielen in en werd het een druk avondje vol vrijgezellen op zoek naar de ware liefde. Check de pics om te zien wat je hebt laten lopen en je hebt een geldige reden om het vandaag nog uit te maken met je lief!


Zaterdag 11 Februari 2006: Tentfuif, Pictures Ladies Night. (Hoogstraten)


Vandaag stond er een grote tent in de Vlamingstraat om de fuifgangers te vermaken. Aan de andere kant hield Partyfever in 4 omliggende gemeenten ook grote tentfuiven. Maar als een echt kuiken ga je af op de naam van de fuif en maak je dus wederom zware offers. Gelukkig hadden de dames maar 1 euro inkom tot 22:30 waardoor dit een mooie opwarmer was voor de zaterdagavond. De muziek werd geregeld door het DJ team van VDS productions. En ja, er zijn voldoende 'ladies' te zien tussen de partypics.


Vrijdag 10 Februari 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Spijker Galabal. (Hoogstraten)


Dat is nog eens een leuke binnenkomer na je ski vakantie: Om de oorpijn van de jump avond wat te verzachten kwamen na middernacht de Spijker gala gangers richting de after party in de Highstreet. Ook nu viel het op dat de dames keurig in een geyle avondjurk binnen kwamen, terwijl de meeste gasten in hun zwervers tenue rond liepen. Maar goed, de kuiken spotters hebben een mooi foto album om te bekijken. Deze week zijn er ook een voorraad wallpapers in 2560x1600 toegevoegd aan de site. Anno 2006 is het wachten tot men hogere resolutie beeldschermen op de markt gaat brengen...