PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2006Zondag 30 april 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Proud To Be Loud. (Hoogstraten)


De maand moest natuurlijk nog met een knaller afgesloten worden en Highstreet had het genoegen om de zondagsrust van menig Belg in de straat goed te verstoren. Maar wat maakte het uit, maandag was het 1 mei, dus hoefde men toch niet te werken. (Alsof de gemiddelde kuikens.com bezoeker überhaupt al weet wat werken is). De club zat goed vol en de lekkere danseressen gaven het goede voorbeeld op de podia. De volgende rij DJ's zorgde ervoor dat je nu zo slecht hoort, van rukken wordt je echt niet doof! D-vinity vs Djeff, Tone vs Guarana, Franky Dux vs Dr. Paddo, Gio vs Dr. Bass, Bjorno vs Francois, Marcky vs Pat B, Lethal MG vs Faction en Tom Higen vs Yorick. Ondanks het hoge gabber gehalte zijn er veel mooie light en laser show pictures te vinden alsmede lekker geklede kuikens.


Zaterdag 29 april 2006: Pics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Als afsluiter van vannacht langs de Highstreet gereden voor de traditionele saturday night. Vanavond stonden er maar liefst 2 verassingen op het programma. Naast de 'Death On 2 Wheels' pocket bike uitreiking werd er in de Hi25 opeens een leuke striptease show gehouden. Due to new US regulations no nudity or adult material will be allowed anymore. (Not even during those hot stripteases in the nightclubs and discotheques). Females must have their panties on and their breasts covered from now on. So unfortunately all our pics will be edited or just be plain non nude. (Don't blame Hercules, blame your president!)


Zaterdag 29 april 2006: Tentfuif, Foto's Jungle Weekend. (Sint Lenaarts)


Op zaterdag ging het Jungle weekend echt vol los. De tent zat al vroeg vol en de sfeer zat er goed in. Vandaag zorgde Laloena voor de decibels. Helaas moest ik er op tijd vandoor om nog wat van het volgende feest mee te kunnen pakken. De serie bevat enkele mooie overzichtsfoto's van de crowd vanuit de DJ tempel genomen, en wie weet kom je nog ergens een verdwaalde Partyfever hostess tegen.


Vrijdag 28 april 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Ook deze vrijdag kom je lekker de zolen onder je schoenen vandaan dansen in de Hi Arena. Wat later op de avond werd er een pocket bike verloot onder de gabbertjes, je weet wel, zo'n grasmaaiermotor op 2 wielen die je in 10 seconden van gezond persoon tot een bloody roadkill op het asfalt kan transformeren. Tussen de pics zijn gelukkig wel wat verdwaalde kuikens te vinden.


Vrijdag 28 april 2006: Tentfuif, Pictures Jungle Weekend. (Sint Lenaarts)


Vanavond begon het jaarlijkse Jungle Weekend in Sint Lenaarts. De lokale Chiro Nelto had voor een flinke tent gezorgd op de Hoogstraatsebaan en het beest ging vandaag al goed los in iedereen. De tent was leuk aangekleed in army style. DJ's Insomnia & In The Fik probeerden het kookpunt van de feestgangers uit. De meest bekeken partypics zijn natuurlijk die van de chiro meiden zelf.


Zaterdag 22 april 2006: Rivier De Maas, Foto's NMLK Cruise. (Rotterdam)


Vanavond besloot ik het weekeinde wat rustiger af te sluiten door als echte eend de wateren van Rotterdam eens te gaan verkennen by night. De organisatie 'Nieuwe Mensen Leren Kennen' had een cruise feest georganiseerd en dat moesten we maar eens van dichtbij gaan bekijken. Helaas was het cruise schip niet van de Holland Amerika Lijn, maar leek het meer op een reddingssloep van de 'Antonia Graza'. De tocht zelf was wel gezellig, maar ik miste toch de sfeer van de discotheken of fuiven waar ik normaal uithang. Voor de liefhebbers van Rotterdam zijn er mooie pics te vinden van de Maas en omstreken.


Vrijdag 21 april 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Na het knalfeestje van de retorica nog snel even voor een afzakkertje langs de Highstreet gereden. hier was duidelijk te merken dat de meeste laatstejaars scholieren een tent aan het vullen waren, maar er was een enkeling ontsnapt aan de drukte om even bij te komen op de jump beats. Het is dus maar een kleine serie pics geworden, maar daarom zeker niet minder van kwaliteit. Dit weekeinde werd kuikens.com ook gepimpt met een guestbook, die het tot de server verhuizing in december 2008 heeft volgehouden.


Vrijdag 21 april 2006: Tentfuif, Foto's Retorica. (Minderhout)


Ook dit jaar was ie er weer: De jaarlijkse retorica fuif. In een megagrote tent te Minderhout ging het allemaal gebeuren. Tot 22:00 was er een happy hour waardoor iedereen al vroeg lekker kaal kon gaan. Verder kreeg men bij de inkom een gratis ballon van het merk 'condoom' om de feestvreugde verder te verhogen. Voor de muziek zorgden de volgende gekende DJ's: Ruben, Toon & Stef, Soundbreaker en Paranoya. Alleen de security snapte er allemaal niet veel van, maar die kale gasten staan nu eenmaal bekend als 'more hair than brains'. Naast de standaard partypictures staan er ook voldoende sfeer fotokes van de verlichting en de mensen massa op. Zorg dat je komend jaar dubbelt op school zodat je het nog een keer over kunt doen in 2007!


Zondag 16 April 2006: Pictures Discotheek Highstreet, Pasen. (Hoogstraten)


Vandaag was Pasen dan eindelijk begonnen. En dat wist Highstreet ook. Iedereen liep er op zijn Paasbest bij. Lekkere danseressen, mooie decoraties, en leuke loslopende Paas kuikens. Wat kan een mens nog meer verlangen? Ook de foto's van de light shows zijn uitmuntend te noemen. Check de pics zelf maar uit.


Zaterdag 15 April 2006: Discotheek Highstreet, Pics Eastern Bunny Night. (Hoogstraten)


Na de tentfuif in Brecht vol goede moed terug naar de megadisco in Hoogstraten. De hete club danseressen waren vandaag als lekkere playboy bunny's verkleed en ook de overige vrouwelijke bezoekers zagen er erg snavelbaar uit. Omdat het Paas weekeinde morgen verder zou gaan kon ik moe maar voldaan huiswaarts keren met een goede set pictures.


Zaterdag 15 April 2006: Tentfuif, Foto's Pasen Kermis. (Brecht)


Het centrum van Brecht werd vandaag opgeluisterd met een goed gevulde feesttent. De muziek werd vandaag verzorgd door de DJ's: Insomnia, In The Fik, Joe Pilere en Promil. Ondanks dat het Pasen was zijn er helaas niet al te veel Paas kuikens te spotten op de partypics, maar de avond was nog niet voorbij gelukkig.


Vrijdag 14 April 2006: Tentfuif, Partypics I Love Fridays. (Weelde)


Vandaag opnieuw terug in de diepe rimboe van België. Op een afgelegen weiland had I Love 2 Party zijn half jaarlijkse feest weekeinde georganiseerd. Alleen had de organisatie 1 hele grote fout gemaakt: Geen rekening houden met het voorafgaande weer, waardoor de weilanden annex parkeergelegenheid veranderd waren in 1 groot moeras. En natuurlijk kwam mijn bolide vast in die derrie te zitten. Gelukkig was er een stevige trekker aanwezig die wel ff kwam helpen, helaas werd de sleepkabel niet goed bevestigd en resulteerde dit in stukgetrokken bekabeling. Maar er werd mij toegezegd dat hun aansprakelijkheidsverzekering alles zou dekken, maar je raadt het al, zodra ik de rekening van 400 euro kwam presenteren liet men niets meer van zich horen. Een mooie waarschuwing dus voor een ieder om geen zaken te doen met die amateurs! Maar goed, ze hebben alleen zichzelf er maar mee, aangezien ik dus geen foto's meer voor ze maak, is het aantal bezoekers van hun website ook naar een nieuw dieptepunt gezakt. De foto's zelf van deze avond (lasershow en light effects) zijn echter wel zeer de moeite waard, er is er maar 1 te vinden die ook in een tent professionele camera apparatuur inzet en die pics kun je hierboven terug vinden.


Donderdag 13 April 2006: Foto's Discotheek De Bob, Apres Ski Party. (Noordwijk Aan Zee)


Nu we toch al in het hoge noorden zaten konden we nog mooi 1 dagje kust meepakken met als avondvulling de traditionele apres ski avond in discotheek De Bob. Het was dat ik net 4 dagen terug was uit de sneeuw, anders had ik dit echt niet meer getrokken. Dit foto album heeft een keer een hoge 'Breezer Nominatie' op het grootse weblog van Nederland: Fok! gehad wat de hoge kijkcijfers verklaard. Oh well, niet iedereen kan even elegant op de foto staan...


Woensdag 12 April 2006: Hepatho Bar, Foto's Forestus Moulin Rouge Party. (Leiden)


Wie echt houdt van exclusieve feesten zorgt dat ie ook doordeweeks in het uitgaansleven te vinden is. Leiden is natuurlijk de studentenstad bij uitstek, en gezien de typische vrouwenstudies als medicijnen en rechten is dit als echte man en kuiken liefhebber natuurlijk the place to be! (Mits je in het bezit bent van een collegekaart van een universiteit of hogeschool. Tokkies, Sjonnies, Anita's en club Breezah zijn overigens altijd welkom in toko's als Malle Babbe en de UB. Vandaag had het 'Leids Medisch Dispuut Forestus' een übergeil feestje georganiseerd in de nieuwe Hepatho bar achter het L.U.M.C. De dress code was vrij simpel: Dames als hoeren, mannen als hoerenlopers. Lekker makkelijk, iedereen kon in zijn dagelijkse kloffie op komen draven. De foto's scoren zeer hoog op de kuiken schaal, en omdat geen hond weet wie of wat Forestus is zullen de meeste mensen er ook nooit achter komen wat ze allemaal gemist hebben.


Zondag 9 April 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Dimanche Fatale. (Hoogstraten)


Highstreet heeft tegenwoordig zo'n 1 keer per maand op zondag de Hi25 geopend. Hier komt voornamelijk het wat oudere publiek op af. Dit is dus een stuk relaxter uitgaan nu er niet elke 2 minuten iemand komt bedelen om op de foto te mogen gaan. Een uitgelezen kans om de grenzen van je camera te verkennen en bij te komen van je terugreis uit Frankrijk.