PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2006Zaterdag 29 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Beach Party Weekend. (Hoogstraten)


Ook vanavond kon een ieder zich uitleven in het tropische Highstreet paradijs. Vanavond o.a. een mooie lasershow in het zwembad en brede strandwachten in de pool die de aldaar aanwezige 'parade de tettas' droog probeerde te houden. Voor iedereen die inmiddels aan het werk is, bieden de partypics een mooie terugblik. Minirokjes en zwemkleding is er het hele jaar door a volonté te bezichtigen.


Zaterdag 29 Juli 2006: Tentfuif, Foto's Ipenrooi Kermis 'DJ Night'. (Meer)


Zo rustig als het vrijdag was, zo druk was het vandaag. Maar liefst 4 DJ teams (Soundbreaker, Paranoya, Skinnie en Kodex) zorgden ervoor dat de fuifbezoeker waar voor zijn geld kreeg en tot ver in de nacht door kon fuiven. De weilanden in Meer of Meir zoals deze stad in de volksmond heet waren deze nacht tot onbewoonbaar gebied verklaard. De liefhebber van tentfuiven zijn altijd een trouw publiek gezien de grote hoeveelheid hits op dit album.


Vrijdag 28 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Beach Party Weekend. (Hoogstraten)


Een heus zwembad, 36.000 kilo zand, de baywatch tower en tig palmbomen en surfboards veranderden de Highstreet in een tropisch paradijs, helaas was mijn lichaamstemperatuur door een stinkvirus ook de 39 graden al gepasseerd dus kon ik maar kort genieten van dit strandfeest. De serie partypics zal in elk geval een hoop herinneringen levend houden aan deze mooie avond. DJ MarK en DJ Coone zorgden ervoor dat het water in de pool niet stil hoefde te staan. En de vele zomers geklede babes en hunks laten jullie hart nu nog sneller kloppen bij het bekijken van deze partyshoot.


Vrijdag 28 Juli 2006: Tentfuif, Ipenrooi Kermis Foto's 'Praga Khan'. (Meer)


Vandaag begon het hoofdoptreden van het jaarlijkse Ipenrooi Kermis welke dit jaar haar 10 jarig jubileum vierde. Nadat Nathalia wegens stemproblemen gecanceld had, kreeg Praga Khan de eer om de vrijdag avond op te vullen. Ondanks dat ze een schitterend optreden gaven met een fantastische lichtshow kwam er maar heel weinig volk opdagen, mogelijk was de hoge inkom van 20 euro daar debet aan. Gelukkig zou zaterdag de tent wel goed vol zitten. Overigens is er in dit foto album wel uniek materiaal te vinden van Praga Khan, een must voor elke liefhebber!


Donderdag 27 Juli 2006: Discotheek De Bob, Pics Beach Boy & Beach Girl Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Voor wie gister nog niet genoeg vrouwelijk schoons had gezien of voor alle homo's was het vanavond goed vertoeven in De Bob, want niet alleen mooie meiden deden er mee, maar ook stoere gasten die luisterden naar namen als 'ouwe poot' brachten het hart van menig man in verroering. In 2 rondes konden de beach babes en beach boys het beste van zichzelf laten zien aan het uitgelaten publiek in de afgeladen disco. Womanizer Dennis Salman lulde de avond aan elkaar en zorgde ervoor dat het een onvergetelijke nacht werd. Voor iedereen met strandvrees zijn er gelukkig zeer veel pics op kuikens.com te bekijken van deze beach party.


Woensdag 26 Juli 2006: Bar Dancing The Champ, Foto's Miss Champ 2006. (Noordwijk Aan Zee)


Het main event van The Champ waar elke heteroseksuele Sjonnie het hele jaar naar uitziet: Miss Champ Contest 2006 kon beginnen. Helaas waren er maar 7 dames door de voorselectie van de miss election gekomen en was DJ Timz niet gewend zo'n contest te presenteren waardoor de eerste ronde al binnen 2 en halve minuut voorbij was. Gelukkig konden instructies van hoger hand ervoor zorgen dat de tent alsnog goed los ging in de 2e en 3e ronde, en het een waar genotsfestijn werd. Wel wordt het tijd dat de gemiddelde breezah leert wat avondkleding is. (Laat ik alvast 1 hint voor volgend jaar geven: het is geen spijkerrokje of een lange broek.) Gelukkig maakte de bikini ronde alles helemaal goed. Elke Br33Z4H weet tenslotte dat haar tieten de beste manier zijn om de aandacht van de gemiddelde gozer te krijgen. Alle cyber nerds moeten het maar met dit mooie photo album doen.


Woensdag 26 Juli 2006: Discotheek De Bob, Partypics Foam Party. (Noordwijk Aan Zee)


Ook vanavond kon menig camping gast opnieuw een gratis douche komen halen op deze schuim party in Noordwijk. Helaas was er binnen 1 uur door de grote hoeveelheid schuim en de alsmaar voort durende hittegolf geen kans meer om foto's te maken want je camera besloeg gelijk zodra je binnen kwam. Gelukkig zitten de mooiste meiden altijd op het terras en was er 2 deuren verderop ook genoeg lekkers te zien. Ondanks het relatief korte tijdsbestek waarbinnen deze party pictures gemaakt zijn is dit foto album zeer goed bekeken.


Zaterdag 22 Juli 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Als afzakkertje de Highstreet maar met een bezoekje vereerd waar men op de beats van de residents kon genieten van een rustig zomeravondje.


Zaterdag 22 Juli 2006: Tentfuif, Foto's Maxburg Heifeesten. (Meer)


Ergens 5km voorbij het bordje 'einde wereld' was een tent neergezet om de jeugd te vermaken. DJ's Kodex, Paranoya, GRS en Mega Special mochten de gehoorbeschadigingen voor hun rekening nemen, wie geluk had kon eindelijk een verdwaalde regendruppel waarnemen. Blijkbaar kon de generator daar niet goed tegen want het was gelijk 'power off' in het tentencomplex, pas dan besef je pas hoeveel licht je speedlite 580EX wel niet kan genereren. Ondanks alle ongemakken kon ik een mooie reeks partypics voor jullie neerzetten.


Vrijdag 21 Juli 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De gebruikelijke jump avond in de Highstreet. DJ MarK en DJ Anonymous vermaakten de schaars aanwezige mensen die de hittegolf durfden te trotseren. Ik knapte de ondankbare job als fotograaf maar op.


Vrijdag 21 Juli 2006: Feestzaal Café, Foto's Malmejo Galabal. (Oostmalle)


Altijd gezellig zo'n galabal, alleen is het nu niet echt relaxed om met meer dan 30 graden in smoking op te moeten draven, gelukkig was de drank afgekocht en kon je voor 15 pleuro de hele nacht aan Bacchus offeren en genieten van de mooie dames in hun galajurken. De band 'Road Trip' zorgde er voor dat men ook de voetjes flink van de vloer kon halen. De organisatie van de week van de malmejo mag mij wel dankbaar zijn gezien het feit dat dit de enige pictures van de hele week zijn die op het internet te vinden zijn.


Donderdag 20 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Temptation Island Party. (Hoogstraten)


Vanavond zou de kast van Temptation Island de Highstreet met een bezoekje vereren, door het tropische weer was het echter geen volle bak binnen. Aangezien ik een positief IQ heb ben ik er nog steeds niet achter wie van de bezoekers nu tot de cast behoorden, maar gelukkig liepen er nog voldoende zomers geklede kuikens in korte rokjes rond zodat ook deze avond sneller voorbij ging dan gedacht. Wie inmiddels buiten de regen hoort vallen zal zich zeker vermaken bij dit foto album.


Woensdag 19 Juli 2006: Discotheek De Bob, Pictures Pole Dance Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Vannacht zou de zomer echt beginnen in Noordwijk en omstreken! De dansvloer was omgetoverd tot een arena waar een dikke paal de hoofdrol speelde. Vele dames namen deel aan paaldans contest onder luid gejuich van het publiek. Ook werden er meerdere demo's gegeven door professionele paal danseressen. Bon vivant Dennis Salman had de eer en het genoegen om deze schitterende wedstrijd te mogen presenteren. Wat droomden er vanavond veel mannen van om te mogen reďncarneren in een steigerpijp... Deze fotoserie kan hartklachten of opzwelling van bepaalde lichaamsdelen veroorzaken. De directie van kuikens.com is niet verantwoordelijk voor flauwtes wegens een bloedtekort in de hersenen!


Zaterdag 15 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Gangsters Paradise. (Hoogstraten)


Ook vandaag kon iedereen vrijelijk over zijn connecties met de maffia praten en laten zien wie de grootste blaffer bij zich had, de residents zorgden ervoor dat de brave burgers zich ook konden vermaken op de dansvloer. Gelukkig kwamen de club danseressen steeds vaker langs in de Highstreet zodat iedereen zich kan vermaken met de pics.


Zaterdag 15 Juli 2006: Tentfuif, Foto's Bloedheet Vendeliersbal. (Sint Lenaarts)


Tussen de weilanden van het Hoogstraatse was een flinke tent verrezen om de koeien een slapeloze nacht te bezorgen. DJ's Soundbreaker, Skinnie en Insomnia zorgden ervoor dat de uurtjes voorbij vlogen. Ik kon mijn conditie op peil houden met het oud Belgisch kuiken liften. Nu weet ik weer waarom ik elke ochtend in de sportschool te vinden ben.


Vrijdag 14 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Gangsters Paradise. (Hoogstraten)


Eindelijk een weekend in de Highstreet waar ik me niet voor hoefde te verkleden. DJ MarK en Felix Project bliezen vanavond veel trommelvliezen naar de eeuwige jachtvelden. Voor de connaisseurs waren er echter ook genoeg mooie benen te bewonderen zoals jullie op de partypics kunnen zien.


Donderdag 13 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Summer Groove. (Hoogstraten)


Voor het eerst in jaren kon men los gaan op echt goede club muziek, helaas zorgde het mooie weer en de onbekendheid van de donderdagavond voor maar heel weinig bezoekers. DJ Kurt & DJ Vince lieten de mensen horen welke muziek er gedraaid dient te worden in een club van formaat, hopelijk komen ze nog eens terug op een drukkere dag.


Woensdag 12 Juli 2006: Bar Dancing The Champ, Pics Foam Party. (Noordwijk Aan Zee)


Deze schuim party behoeft voor de kenner weinig uitleg, indien er niet minstens 3 lui verzuipen in de overvloed van het op 110% spuitende schuimkanon gaan er koppen rollen bij het voetvolk! Vandaar dat het voltallige personeel vanavond was uitgerust met supersoakers zodat iedereen er aan moest geloven, om wat op te drogen kon men een duik in de zee nemen. Met gevaar voor eigen leven en mijn camera kan kuikens.com toch een serie vette pics aan het publiek vertonen.


Woensdag 12 Juli 2006: Foto's Discotheek De Bob, Black Out Night. (Noordwijk Aan Zee)


Het lang verwachte zomerprogramma in Noordwijk ging dan vanavond eindelijk van start. Blijkbaar hadden de meeste lui nog moeite met het opzetten van hun tent want het was nog vrij rustig. Maar dit zou de komende weken goed gaan veranderen. Ondanks de matige opkomst blijken de Bob-gangers wel zeer trouw aan kuikens.com omdat De Bob foto albums altijd zeer goed bekeken worden.


Zondag 9 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Dimanche Fatale. (Hoogstraten)


Raf, de manager van de Highstreet verjaarde vanavond (35) en dat moest gevierd worden! Gezien het thema "Pretty in pink" hoef ik verder weinig uitleg te geven over wat men deze avond kon verwachten. Maar goed dat ik zelf geen roze kleding heb...
DJ Small G & guest DJ's Freres De Luxe zorgden ervoor dat men tot in de vroege uurtjes door kon blijven dansen/gayfaggen (wegstrepen wat gezien uw seksuele oriëntatie niet wenselijk is). Ook bij dit album geldt helaas dat Hi25 gangers nog niet in het bezit van een PC of internet aansluiting zijn gezien het lage aantal views in de picture gallery.


Zaterdag 8 Juli 2006: Partypics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Vanavond was het een rustige resident night in de Highstreet, de meeste mensen spaarden hun energie voor de zondag. Ondanks dat deze avond een klein photo album opleverde zijn er voldoende discobabes met blote benen te spotten voor de liefhebber.


Zaterdag 8 Juli 2006: Tentfuif, Foto's Wortel Kermis. (Wortel)


De vrijdag avond werd nog eens rustig over gedaan door het Kodex DJ team. Wel waren er vanavond de bekende douches in de tent, hetzelfde water waar je die middag de plee mee doorspoelde komt nu de hele nacht uit het 4 koppige gele monster. Maar goed dat de meeste lui door hun vrienden getrakteerd werden op een free cattle wash en de bijbehorende dysenterie van het huis kado kregen. Wel leverde deze avond enkele zeer mooie sfeerpics op. Misschien dat deze pics over enkele maanden nog gebruikt kunnen worden op de uitvaart van de wet shower lovers...


Vrijdag 7 Juli 2006: Discotheek Highstreet, Pics Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De gebruikelijke jump avond in de Highstreet. Terwijl DJ MarK en Marcky de aanwezige gabbers vermaakten, konden oplettende seal eenden gelukkig nog genoeg mooie vrouwen in minirokjes spotten in de Hi25. De thuisblijvers moeten het maar doen met de pictures op kuikens.com.


Vrijdag 7 Juli 2006: Tentfuif, Foto's Wortel Kermis. (Wortel)


Midden tussen de bebouwing presteerde men het om een tent neer te plempen die de bewoners van Wortel 2 dagen lang tot wanhoop zouden drijven, de jeugd kon echter alle remmen los gooien en vooral op vrijdag was het een volle bak. DJ Dark-E en DJ Nick draaien namens Kodex de dakpannen van de hutjes in de straat, Hercules kon wederom voor fotograaf spelen.


Zaterdag 1 Juli 2006: Pictures Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Dat Juli de heeste maand ooit zou worden in Hollandistan en omstreken was ook duidelijk te merken in het nachtleven, de meeste mensen waren veel te loom om in actie te komen, gelukkig waren de weinige echte staphelden wel lekker zomers gekleed in lekkere korte rokjes deze weken. Om het begin van het verlof te vieren waren de danseressen ook vanavond verkleed als hot schoolgirls. Iedereen kan dus weer dubbel genieten van de pictures deze maand.