PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2006Zondag 27 Augustus 2006: Tentfuif, Foto's Kruisweg Kermis. (Wuustwezel)


Als afsluiter van deze maand nog maar een avondje richting Wuustwezel getrokken om te kijken of de tent ook zondag opnieuw vol zou gaan. Ondanks een vrij late start leek dit aardig te lukken. Misschien dat we voortaan maar stickers moeten gaan verkopen. Nu denk ik ff wat te spammen door een sticker op een tentpaal te plakken, maar voor ik zover ben word ik telkens door een meute meiden besprongen die als wandelend reclamebord willen fungeren. Ik ben gewoon te goed voor deze wereld door telkens in hun smeekbeden te trappen en mijn kostbare olie-derivaten maar gratis weg te geven. In de DJ bunker ging het er vanavond ouderwets ruig aan toe getuige de volgende quote van DJ Soundbreaker die op vol volume de tent in werd geslingerd rond middernacht: 'Zodadelijk verder met de neuqende focking geyle stinkende Skinnie!' Van je collega's moet je het hebben tenslotte. Na met een mooie opbrengst foto's huiswaarts gekeerd te zijn kwam ik de volgende ochtend bij het online zetten tot de ontdekking dat kuikens.com deze maand alle oude records met zo'n 100% verbeterd zou hebben. Nog voor het einde van de maand staat de teller al op meer dan 50 Gigabyte aan traffic (Dat komt neer op ruim 600.000 foto's die bekeken zijn!). Al met al kan de champagne open worden getrokken deze week in 'Casa Del Kuiken'.


Zaterdag 26 Augustus 2006: Discotheek Highstreet, Foto's 'Lasgo vs. Ian Van Dahl'. (Hoogstraten)


Kort na middernacht mijn stalen ros een slinger gegeven om richting de Highstreet te vertrekken. Vanavond zouden Lasgo & Ian Van Dahl op komen treden om het publiek te vermaken. Nadat men zich een tijd lang moest behelpen met een ingekorte dansvloer omdat het podium afgezet was, kwamen rond kwart voor 2 de langverwachte helden binnen. Ik heb kennelijk een nieuwe bril nodig, want ik telde maar 1 artiest en 2 danseressen. Ondanks de halve bezetting was het een spetterend optreden en er is dan ook een unieke fotoserie ontstaan van deze show in de Highstreet. Het publiek kon na afloop eindelijk zelf het podium bestormen, waar hun 'dans' prestaties op gezette tijden werden bijgespijkerd door de lekkere clubdanseressen. Het was opnieuw een geslaagd avondje met voldoende mogelijkheden om de grenzen van mijn camera op te zoeken. Check de partypics om te weten wat je gemist hebt als je achteraan stond.


Zaterdag 26 Augustus 2006: Tentfuif, Foto's Kruisweg Kermis. (Wuustwezel)


Soms is de logica ver te zoeken in BelgiŽ. Je rijdt naar de Kruisweg in Wuustwezel op zoek naar een tent om tot de conclusie te komen dat deze 2km. verder in de Blommaertstraat staat. Blijkbaar is dat 'Kruisweg Kermis' een verbastering geworden van 'Kruipweg Kermis', gezien de grote hoeveelheden bier die er stroomde. Het Landelijke Gilde Wuustwezel was op zoek naar geld en had de opzet binnen simpel gehouden, de prijslijst was zeer eenvoudig: 'Alles 1 bon'. Dus ik investeer EUR 1,25 in een bonneke en bestel vervolgens: 8 fusten pils, 3 vaten kriek, 6 bakken fruitsap en 300 hot dogs. Dan komen ze opeens met het verhaal dat je helemaal niet alles krijgt voor 1 bon, wat een scam! Blijkbaar was het gemiddelde publiek zulke ongein gewend, want de tent zat tot de nok toe afgeladen, waarbij de grens van 1.000 bezoekers met gemak werd gepasseerd. De komende 2 dagen zouden DJ's Skinnie en Soundbreaker in elk geval Wuustwezel en wijde omgeving lang wakker houden. Voor een hele partij party pictures van uitgelaten wannabe boeren kun je op bovenstaande link terecht.


Vrijdag 25 Augustus 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


En zo kwamen we na een korte rit uit op de traditionele stamp avond in de Highstreet. DJ's MarK vs The Rebel & Massiv zorgen vanavond voor de beats. Ik heb erg mijn best gedaan voor jullie om de krenten uit de pap te halen en hoop dat er niet te veel dronken gasten de pics van vanavond vervuilen. Want het grootste nadeel van Jump blijft nog altijd dat de bezoekers voor >75% uit mannen bestaan. Check de pictures en wie weet is er nog hoop.


Vrijdag 25 Augustus 2006: Feestzaal Het Centrum, Foto's Rijkevorsel Kermis Fuif. (Rijkevorsel)


Tot mijn grote verbazing was vandaag mijn eerste feest uitstapje naar Rijkevorsel, zo kom je nog eens op nieuwe plaatsen moet je maar denken. Zaal 'Het Centrum' was goed gevuld met een dikke licht installatie waaronder zefs een laserunit. Achter de draaitafels hielden het Harmony DJ team en DJ Marcky de crowd goed in beweging. De achterwand was veranderd in 1 lange bar dus iedereen kon zijn alcoholpromillage snel genoeg boven de 1,0 tanken. De chiro Jovo had kennelijk goed gespamd want rond middernacht zat de zaal al goed vol. Voor mij het startsein om op naar de volgende party te gaan. Voor jullie de kans om na te genieten bij de bovenstaande partypics. Vanaf dit weekeinde zijn met terugwerkende kracht de inmiddels overbekende partyreports a.k.a. feestverslagen op kuikens.com gelanceerd. Soms lovend, soms hard, maar altijd studentikoos en origineel!


Zaterdag 19 Augustus 2006: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Als afsluiter van een druk weekeinde ben ik maar gaan genieten van de traditionele club night in de Highstreet. De club danseressen waren zoals gewoonlijk weinig verhullend gekleed en lieten iedereen het beste van zichzelf zien. En al helemaal aan de mensen met een grote camera! Niet alleen de club dancers trokken vandaag mijn aandacht, er liepen gelukkig nog veel meer kort gerokte dames rond die stonden te springen om de pixels van mijn CMOS te mogen vullen. Het is nu al duidelijk dat augustus 2006 de drukste maand ooit op kuikens.com gaat worden, er zijn deze maand dagen geweest waarop zo'n 50.000 foto's bekeken werden!


Zaterdag 19 Augustus 2006: Discotheek Het Fortuin, Foto's Beach Party. (Meer)


Vandaag was het 'nieuwe ronde, nieuwe kansen' en vol goede moed trokken we opnieuw richting Meer. Daar was het al een flink stuk drukker als vrijdag en ook de man/vrouw verhouding lag een stuk beter. Inmiddels was het buitenzwembad ook ontdekt en voor 23:00 doken de eerste durfals er al in wat een paar mooie actie foto's heeft opgeleverd. Ook was vanavond de boven balustrade geopend waardoor er wat meer lebensraum ontstond en je een goed overzicht kon houden. Vandaag gelukkig wel een paar groepjes fotogenieke kuikens gespot dus deze serie pictures is volledig op orde.


Vrijdag 18 Augustus 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Na mijn camera afgedroogd te hebben van het Wet T-Shirt geweld in Het Fortuin, trok ik het gas vol open en ben naar de Highstreet gevlogen. Het naderende einde van het vakantieverlof resulteerde gelukkig in een stijgend aantal bezoekers. DJ's MarK & Anonymous zorgen vanavond voor de beats. Blijkbaar is het tegenwoordig vrijdag 'gayfag night' in de gemeente Hoogstraten want ook hier was het overgrote deel van de bezoekers mannelijk. Gelukkig zijn er op de 2 photo albums van vanavond wel een paar verdwaalde kuikens te vinden.


Vrijdag 18 Augustus 2006: Discotheek Het Fortuin, Pictures Wet T-Shirt Contest. (Meer)


Vanavond gingen we nieuw terrein verkennen en we kwamen aan in discotheek Het Fortuin in Meer. Na een warm welkom van zaakvoerder Herman gingen we de toko eens verkennen. De zaak was aangekleed met kunststof palmbomen en vogels. De vloer was bezaaid met zand en hier en daar hing een verdwaalde reddingsboei. Buiten was een zwembadje neergezet voor de mensen die het binnen te heet vonden. Rond een uur of 1 begon eindelijk het moment waar iedereen op gewacht had: De Wet T-Shirt Election. Een stuk of 6 mannen en vrouwen durfden het aan om onder Hermans gieter te gaan staan en het beste van zichzelf te laten zien. De pics spreken boekdelen! Enig minpuntje was wel dat ruim 80% van de bezoekers mannen waren waardoor er weinig kuikens te spotten zijn geweest, maar gelukkig bestaat een weekeinde uit 2 dagen en morgen hadden we nog een kans.


Woensdag 16 Augustus 2006: Bar Dancing The Champ, Partypics Foam Party. (Noordwijk Aan Zee)


Voor de 2e keer deze zomer veranderde The Champ in een wasstraat waar de grootste carwash van Europa trots op zou zijn. Met een ex-commando achter het schuim kanon die 'No Prisoners' als opdracht had meegekregen ging het er ouderwets aan toe. Ik heb medelijden met de schoonmaakploeg die de volgende ochtend de lijken tussen het schuim mag opvissen. De pics zijn wederom met gevaar voor eigen leven genomen!


Woensdag 16 Augustus 2006: Discotheek De Bob, Pics Apres Ski Party. (Noordwijk Aan Zee)


Het zomerseizoen begint helaas al langzaam op zijn einde te raken en vandaag moesten we het opnieuw doen met de apres ski party in De Bob. Verschraalde ski's aan de poorten, nog meer schrale muziek uit de boxen en de vrouwen gekleed alsof het 20 graden vroor. Om op te warmen was de apfelkorn in elk geval als '2 for 1' te verkrijgen. Bekijk de pictures en verlang terug naar vorige week.


Maandag 14 Augustus 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Jump In The Pool. (Hoogstraten)


Vanavond was de Highstreet geŁpgrade met een opblaasbadje en de bijbehorende dolfijnen lasershow. Ondanks dat het dinsdag een verlofdag was kwam er maar weinig volk opdagen. Maar dit was niet het ergste, dat was de verdeling van 90% mannen op 10% vrouwen die er rond liepen. Wanneer ze dit feest nog een keer herhalen dient de naam dan ook gewijzigd te worden in 'Jump In The Poot'. Gelukkig heb ik niemand in de Pool gezien, dus hopelijk hebben de aanwezige mannen ook niet te veel pijn in hun kont overgehouden... In elk geval was het een praktisch kuikenvrij area en moet ik voortaan de gabberfeestjes maar eens wat meer links laten liggen. De volgende DJ's vermaakten de aanwezige Sjonnies en de schaarse Anita's: Bjorno vs Doctor Bass, Francois vs Genius, Pat B vs Doctor Paddo, Franky Dux vs C-Rius, Tom Higen vs Torick en Kenny vs Marb. De springfanaten hadden dus genoeg om op te jumpen. Met dit album passeerde kuikens.com wel de mijlpaal door ruim 10,000 partypics online te hebben die samen goed zijn voor zo'n 20 miljard pixels!


Zondag 13 Augustus 2006: Tentfuif, Foto's Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Vandaag pakte de Chiro van Brecht uit met de slot avond van de Chirofeesten. Er was een heuse arena gebouwd met een immens DJ podium, meerdere grote lichtpunten, een ruim openlucht gedeelte, een grote biertent, en nog een darkroom vol kooien voor de liefhebber. Ondanks dat het een zondag avond was en je een behoorlijke tijd moest zoeken voor je de feest locatie gevonden had, was het mega druk en konden de mensen tot ver in de maandag ochtend doorfuiven. De SMS wall bleek ook door de DJ's goed gelezen te worden, want nadat een af ander kieken een SMS stuurde dat het tijd werd voor echte muziek werd er gelijk een stuk beter gedraaid... De Chiro had nog een leuk extraatje: Iedereen die in een korte broek of rok kwam mocht gratis binnen, hier moeten meer toko's een voorbeeld aan nemen. (Het korte rokjes gedeelte dan). DJ Bart en Promil zorgen voor de muziek op de main stage. Buffalo Swa nam de underground arena onder zijn hoede. Voor alle mensen die op zondagavond braaf in bed lagen: Check de partypictures en zorg dat je er de volgende keer gewoon bij bent.


Zaterdag 12 Augustus 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Mexican Club Night. (Hoogstraten)


Ondanks de Antilliaanse feesten werd het behoorlijk vol in de Highstreet vandaag zoals jullie op de pictures kunnen zien, verder was het een vrij standaard zaterdag avondje in de Highstreet.


Zaterdag 12 Augustus 2006: Manege Fuif, Foto's Chipita. (Merksplas)


De party arena lag lekker afgelegen in een manege, maar het trok desondanks veel jongeren met een kompas die kant op. In plaats van haver was er genoeg bier te krijgen zodat iedereen vrolijk de hele nacht rondjes kon draven. DJ Ph!l en Lethal MG zorgden voor de bass beats en DJ Ruben voor de muziek. Blijkbaar liepen er veel mongeaulen rond die langskwamen om te knokken of de boel te slopen. Gelukkig heeft de organisatie beloofd om volgend jaar wel een goede security in te huren zodat die rukkers een andere fuif op mogen zoeken om de boel te terroriseren...


Vrijdag 11 Augustus 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Mexican Jump Night. (Hoogstraten)


Dankzij de Antilliaanse feesten was het redelijk rustig in de Highstreet vandaag, maar voor de homo's was het een paradijs, alle meiden waren kennelijk 2km verderop aan het salsa dansen. Misschien was de ledenwerving voor de corporale studentenverenigingen al begonnen in BelgiŽ. DJ MarK & Felix Project zorgden voor de beats. Deze partypix kunnen het stempel 'Gayfag Approved' dan ook zeker dragen!


Donderdag 10 Augustus 2006: Discotheek De Bob, Pics Schuimparty. (Noordwijk Aan Zee)


Vandaag kom men heerlijk afkoelen op de schuimparty na het spektakel van de afgelopen nacht op De Grent. Voor de camping gasten was het weer kans op een gratis douche: Het schuimkanon ging op gezette tijden aan en de dames die gister nog hun kont en ondergoed showden aan het publiek, stonden nu in bikini op de danspodia, de toegestroomde te entertainen met hun voorgevels. Het publiek van kuikens.com moet het doen met de pics van deze mooie meiden in de gallery.


Woensdag 9 Augustus 2006: Discotheek De Bob, Partypics Nice Ass Kontest. (Noordwijk Aan Zee)


Tussen de zwemlessen in The Champ door moest er natuurlijk verderop op De Grent ook het nodige worden gade geslagen: De Bob gaf alle meiden de kans om het publiek te laten genieten van hun achterwerk. 10 meiden en 1 jurylid gingen de uitdaging aan en lieten het publiek uit hun dak gaan terwijl ze over de catwalk paradeerden. Presentator Dennis Salman leidde alles in goede banen en de flessen 'champagne' en de shooters waren niet aan te slepen. Dit foto album is wederom ongeschikt voor mensen met hartklachten, maar de mensen die van mooie kontjes en lekkere benen houden zullen nog lang na kunnen genieten van deze lekkere disco babes!


Woensdag 9 Augustus 2006: Bar Dancing The Champ, Pictures Wet T-Shirt Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Het ging er vandaag heet aan toe in Bar Dancing The Champ. Maar voor de mensen voor wie het te veel werd stond er gelukkig een zwembad op de dansvloer waar al dan niet vrijwillig veelvuldig gebruik van werd gemaakt. Blijkbaar was het voor sommige mensen in het zwembad nog te heet dus vlogen de kledingstukken rond over het publiek. Gelukkig had ik nog een droge doek bij zodat er nog een serie foto's voor de thuisblijvers veilig gesteld kon worden. De pics van deze hot partybabes en tough dudes zijn niet geschikt voor jeugdige kijkers!


Zaterdag 5 Augustus 2006: Discotheek Highstreet, Pics Wet Showers. (Hoogstraten)


Vandaag hadden de mensen kennelijk hun zwemdiploma afgestoft want van de legionella bron werd gretig gebruik gemaakt (Natuurlijk nadat de club danseressen eerst het goede voorbeeld gaven). Nu de rouwkaarten in mijn brievenbus maar afwachten of kijken of de WHO alarm slaat over een cholera uitbraak in de regio. Wie weet wordt dit foto album nog wel voor identificatie doeleinden gebruikt...


Zaterdag 5 Augustus 2006: Openlucht Fuif, Foto's Beachweekend. (Loenhout)


De grootste zandbak van BelgiŽ was geopend voor het in grote getale toegestroomde publiek. Zo'n 3.500 man genoten zaterdag van de Stu Bru DJ's en de mooie lichtshow en videowalls. En 3x raden wie er opnieuw zijn leven kon wagen door op een gepimpte vorkheftruck 10 meter de lucht in te gaan op een doorgerotte palletbak. Maar goed het resultaat mag er dan ook wezen en er is een schitterende foto serie te bekijken from high in the sky! Dit is overigens het grootste event dat ik tot op heden gefotografeerd heb. Aangezien dit album na 1 maand al goed was voor zo'n 70.000 views hebben er in elk geval veel mensen van genoten.


Vrijdag 4 Augustus 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Wet Showers. (Hoogstraten)


Als afsluiter van vanavond kon men genieten van de jaarlijkse publieke wasserij: Men neme een grote bak met 4 douches en zette die midden op de dansvloer van de grootste discotheek in de Kempen. Helaas hadden de meeste mensen watervrees of nog niet genoeg gezopen zodat het vrij rustig bleef onder de wet showers, maar gelukkig zou men zaterdag nog een kans krijgen. DJ MarK & Marcky zorgden voor de beats. Vandaag passeerde kuikens.com de grens van meer dan 2.500MB aan party pictures op de website!


Vrijdag 4 Augustus 2006: Parochiecentrum, Foto's Vatje Kiekenhoop. (Wortel)


Na als een jekko uit Turnhout te zijn gevlogen passeerden we richting de moeder der uitgaanstempels ook nog het gehucht Wortel. Hier hield De Kiekenhoop een fuif ter ere van het gratis bier wat rijkelijk vloeide. Ondanks de nieuwe shirtsponsoring hebben ze nog steeds een spelfout staan op hun shirts, misschien dat er volgend jaar kuikenhoop op komt. Er is ook nog een verdwaalde acrobaat tussen de party pics te vinden die vermoedelijk inmiddels met een dwarsleasie gesignaleerd staat. Een sterveling die 2 anorexia kuikens op zijn nek neemt kan ik nog inkomen, maar deze fitness klus had meer weg van 1 van de werken van Hercules.


Vrijdag 4 Augustus 2006: Cinema Kursaal, Foto's 1 Year Bounce. (Turnhout)


Na een rondje door de 1 richtingsverkeer straten en afsluitingen gecrost te hebben op zoek naar een niet bestaande parkeerplaats, besloot ik mezelf welkom te heten in 'The House Of God' en mijn bolide daar maar op het erf te plaatsen, er van uitgaande dat de locale polizei het druk genoeg had om de festiviteiten op de Grote Markt in de gaten te houden. Eenmaal beland in de voormalige cinema Kursaal en een rondje gelopen te hebben werd al snel duidelijk dat dit een kuikenvrije no-go area was. Bass Beats by Dark-E en DJ Coone, de brothers konden zich uit leven met Drop Da Funk in de darkroom. Omdat om kwart voor 12 de eerste pillensnuivende gasten al niet meer op hun benen konden staan werd het hoog tijd om de turbo te laten brullen op zoek te gaan naar verdere avonturen, maar voor de trouwe kuikens.com bezoeker is er vast nog wel een verdwaalde breezerslet ehhh Br33z4H voor de kenners tussen de pics te vinden.


Woensdag 2 Augustus 2006: Discotheek De Bob, Partypics Baja Beach Party. (Noordwijk Aan Zee)


Op een woensdagavond in de zomer is er altijd wel wat te doen in Noordwijk. Vanavond kon men genieten van De Baja Beach avond in discotheek De Bob: Een schaars geklede barmeid op de speedboot voor de deur en een cocktailbar bij de inkom. Ondanks dat de cocktailshaker zeer indrukwekkend bezig was smaakten de cocktails naar de urinoirs die je normaal op het strand tegen komt. Hopelijk zijn volgend jaar de flesjes Baja Beach drank opnieuw te verkrijgen in een 2 for 1 special. Zoals alle summer party's in Noordwijk zijn ook deze party pictures veel bekeken.