PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2006Dinsdag 31 Oktober 2006: Discotheek Highstreet, Pics Jumpforce 5. (Hoogstraten)


De meeste Belgen hadden vandaag 2 keuzes: Samen met de herrezen lijken op het kerkhof halloween vieren, of vroeg naar bed om op 1 november braaf bloemetjes te komen leggen tijdens de afterparty op het kerkhof. Maar de echte zieke zielen waren natuurlijk vertrokken richten Hoogstraten waar disco Highstreet wederom de eer en het genoegen had om de vele gabbers uit de verre omstreken te verwelkomen op het inmiddels 3x per jaar gevierde Jumpforce. Deze keer was het goed gevuld, zonder dat er totaal geen lebensraum meer was. Voor de heteroseksuele mannen was het zoals gebruikelijk na 01:30 opnieuw afzien, maar wie van springende mannen houdt had natuurlijk de tijd van zijn leven. Overigens was ik er vroeg genoeg om eerst alle topkuikens rustig voor mijn trouwe kijkbuiskinderen te selecteren. De volgende rij DJ's was opgetrommeld om de decibels uit de speakers airborne te maken. (In volgorde van optreden): Pat B, Bad Boyz, Q-ic, Ghost, Marcky, Greg C, Lethal MG vs Bjorno en als afsluiter Massiv vs The rebel. Voor elk wat wils dus. De mensen die inmiddels wakker zijn en de pijn aan hun gehoorgangen willen vergeten kunnen zich te goed doen aan de 150 partypix die ik voor jullie heb geregeld.


Zaterdag 28 Oktober 2006: Discotheek Highstreet, Partypics Halloween Club Night. (Hoogstraten)


Voor de 2e dag achtereen was de Highstreet opnieuw omgetoverd tot creepy halloween kasteel. Zelfs het barpersoneel was door de paintshop gehaald om als echte vampiers en zombies aan het werk te kunnen gaan. Voor de necrofielen onder ons was het dus een topavondje. Rond 2 uur was de Highstreet compleet afgeladen met uitgelaten feestgangers. Wat later werd het ook voor mij tijd om op zoek te gaan naar vers bloed om de nacht gezond door te komen. Ongetwijfeld zullen de pictures van de lekkere danseressen veel meer bekeken worden dan de mooie shoots van de lasers en de decoraties, maar dat vergeef ik jullie wel. Komende dinsdag wordt het wederom lekker stampen in de Highstreet met Jumpforce 5, CU there.


Zaterdag 28 Oktober 2006: Feestzaal Parochie Centrum, Foto's Pimp My Night. (Minderhout)


De KLJ Minderhout had in samenwerking met Partyfever het parochie centrum in Minderhout opgepimpt om de lokale jeugd een avondje los te laten gaan. Al vrij vroeg vulde de zaal zich met de feestgangers. Helaas waren alleen de KLJ leden zelf verkleed als pimps en ho's. Misschien een tip voor de volgende pimp my night party: Gratis inkom voor iedereen die er wel als pimp of ho bijloopt, 10 tegen 1 dat die zaal nog eerder vol zit aangezien de helft van de mensen zich dan eens een avond niet om hoeft te kleden voor ze uitgaan. Qua opbrengsten zal men dan nog meer profiteren, 20% van de transactiesommen in het wereldje gaat toch naar 'Het huis'. Voor de muziek zorgden de volgende DJ talenten: DJ's Toon vs Stef, DJ Bjorno en het vlaggenschip van Partyfever: DJ Ruben. Rond kwart voor 1 was het de hoogste tijd om naar de volgende halloween party te vertrekken, maar ik kon de feestgangers gerust achterlaten met ruim 100 pics in het foto album van vanavond.


Vrijdag 27 Oktober 2006: Discotheek Highstreet, Pics Halloween Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Dankzij de nachtelijke werken aan de A16 en vooral de sufkutterigheid van de gemiddelde automobilist die niet kunnen ritsen arriveerde ik pas tegen 01:45 en de Jump tempel van Hoogstraten. Gelukkig kwam ik na 10 minuten stilstaan erachter dat er nog een lege rijstrook rechts op de weg zat waar niemand reed. Die werd per direct geÔnaugureerd tot 'VIP strook' en zo kon ik 1,5 uur file in 3 minuten overbruggen. Ik moet aan sinterklaas maar een set blauwe zwaailichten vragen die in mijn koplampen en buitenspiegels geÔntegreerd kunnen worden, zodat zulke onzin opstoppingen voortaan aan mij voorbij kunnen gaan. Eenmaal in de Highstreet aangekomen te zijn was de vaste Highstreet fotograaf al aan het inpakken. (Normaal begint hij pas als ik naar mijn nest ga). De Hi Arena stond inmiddels compleet gevuld en de hot dancers konden met moeite nog een plekje vinden om het beste van zichzelf te kunnen laten zien. DJ MarK en DJ Pat B. zorgen er voor dat menig trommelvlies naar de eeuwige jachtvelden werd geblazen. Uiteindelijk om 3 uur in de nacht moe, maar voldaan huiswaarts gekeerd met een mooie serie pics. Zarterdag heb ik hopelijk iets meer tijd om ook de mooie halloween decoraties op de gevoelige plaat vast te leggen.


Vrijdag 27 Oktober 2006: Danssalon In Casa, Foto's Coebergh Afterparty. (Leiden)


Vandaag trokken we voor de verandering wederom naar het hoge noorden om te kijken of er nog wat in Leiden te beleven was. Danssalon In Casa was opgeleukt met halloween decoraties en vanavond de thuishaven van de jonge Sjonnies en Anita's van Leiden, tegenwoordig beter bekend als de 'Breezer Generatie' of Breezahs (De echte kenner schrijft natuurlijk Br33z4H). Zelf was ik ruim op tijd gearriveerd omdat ik geen zin had om in de rij tussen het plebs te belanden. De toegangs eisen voor dit feest die vroeger nog 'Minimaal Havo' waren, zijn inmiddels verlaagd tot 'Rechtop kunnen lopen'. En zelfs op die eis bleek af en toe een oogje te worden toegeknepen aangezien er voor 23:00 alweer de eerste rejects naar buiten kwamen gekropen. Aan het begin van de avond hield ik ff op aan de vestiaire om de zaal te zien volstromen. De geestelijke vermogens van de bezoekers kunnen aan de hand van deze 2 voorbeeldjes worden verduidelijkt: 2 Sjonnies naderen de vestiaire, kijken eens rond naar de jassen en de instructies die daar hangen (Gratis garderobe, aansprakelijkheid max E50) Vraag 1: Waar kunnen we onze jas ophangen. Antwoord: Wat dacht je van hier bij de gratis garderobe. Vraag 2: Kost dat 50 euro?... FF later komen er 2 anita's met de vraag: 'Mogen we een aids joint'. Dat die ho's op hun 12e al seropositief waren kon ik me nog inkomen, maar wat een 'aids joint' is had ik nog niet door. Na kort doorvragen bleek haar vriendin het een 'Eeskoint' te noemen. Uiteindelijk bleek het dus om een agecoin te gaan die moet voorkomen dat kinderen onder de 16 al voor hun 20e aan de longkanker creperen. Alle 16 plussers die kunnen lezen verwijs ik graag door naar wat weetjes over het roken. Kort na middernacht was de toko bijna volledig gevuld en begon het voor mij tijd te worden om af te zakken richting BelgiŽ om onze jumpende vrienden vast te leggen. Deze serie van zo'n 100 partypics zal niet alleen op kuikens.com te zien zijn, maar als het goed is ook op de site van In Casa zelf verschijnen. Verder verwacht ik dat een groot deel van de foto's nog regelmatig op zal duiken in programma's als 'Opsporing Verzocht', 'Flikken' en de diverse politie berichten na het journaal als er weer eens een TBS patiŽnt niet terug gekomen is van het proef verlof. Al met al was het een gezellig avondje wat iedereen wel een keer meegemaakt moet hebben die in de regio Leiden woont.


Zaterdag 21 Oktober 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Voor de 2e dag achtereen kon men zijn jeugdsentiment doen herleven met de vele knuffelbeesten die de Highstreet bevolkten. De enige bunnies die mij konden bekoren waren zoals gebruikelijk de lekkere club danseressen die het beste van zichzelf gaven op de dansvloer. Ook nu liep de disco al vroeg vol met party people, nu de herfst tot zijn hoogtepunt komt is het zaak om op tijd richting de disco te vertrekken wil je niet buiten in de kou de rij verder aanvullen. De weinige fitness liefhebbers die er nog over zijn in deze fastfood maatschappij herkende de delegatie van de Megafit die hun jaarlijkse uitstapje hield. Voor een hoop andere lui is het misschien geen slecht idee om ook eens wat vaker de spieren te strekken en in actie te komen. Wie de most viewed pics elke week bekijkt ziet immers wel wat er hot is. Gelukkig heeft mijn SLR een 'automatic chick finder' waardoor mijn zware taak als fotograaf nog enigszins verlicht wordt in deze barre tijden. Geniet maar van de pics, pas komende vrijdagnacht zullen er pas nieuwe photoshoots geregeld worden.


Zaterdag 21 Oktober 2006: Tentfuif, Foto's Mega Lolly Party 5. (Sint Lenaarts)


De Lessius ruiters te Brecht besloten dat het wederom tijd was om de lokale jeugd tienduizenden euro's armer te maken en organiseerden de bekende 'Lik maar aan mijn lolly party' in de weilanden van Sint Lenaarts. Dat er geen paard in de tent te vinden was verbaasd mij nix, met lolly's trek je nu eenmaal geen paarden, maar andere knorrende wezens. Misschien moet men volgend jaar suikerklontjes uitdelen aan de inkom. Overigens werkte de lolly tactiek wel uitstekend, rond middernacht zat er al zo'n 1.500 man in de mega grote tent die slaafs de commando's vanuit de DJ bunker volgden waar het team van VDS productions de sfeer er goed in hield. Men had midden in de tent boven de cocktailbar een enorme stellage gebouwd waarin de volgende DJ's gehuisvest waren: DJ Soundbreaker, DJ Skinnie, DJ Paranoya en DJ Brab. Naast de gebruikelijke kreten als 'Ik ben de focking Skinnie' die het publiek ingeslingerd werden, gebeurde er daarboven nog veel meer wat het daglicht niet kon verdragen. Mannen verkleed in monniken tenue, loshangende kettingen, rookmachines om de boel te maskeren, taferelen uit de Griekse oudheid waar Hercules zich zelfs voor schaamt. Echt helemaal niets was er 'not done' in de VDS Darkroom. Het publiek vond het allemaal prima gezien het gedans en gestamp op de beats. De grote serie partypics zal de servers wel doen schudden in Utah, maar daar doen we het allemaal voor. Al met al was het een geslaagde avond te noemen en ging de tijd veel te snel voorbij. Men hoeft voortaan alleen de kachels niet aan te zetten met zulke buiten temperaturen en zoveel man in de tent.


Vrijdag 20 Oktober 2006: Pictures Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Ook vandaag werd er gretig gebruik gemaakt van de gratis inkom actie tot 23:00 en stond de parking al vroeg vol met afgeroste tweewielers. Aan de inkom werd je welkom geheten door een groepje loslopende hazen die kleine knuffelbeesten uitdeelden. Gelukkig was het jachtseizoen nog geopend en kon men even later genieten van de club dancers verkleed als hete playboy bunny's. Ook werden er enkele meiden het podium opgetrokken en na het verlenen van enkele 'hand en spandiensten' aan de paashaas konden ze samen met een groot knuffelbeest de zaal betreden. Wat kun je ook anders verwachten op de gayday jump nights... Vanavond hadden DJ Anonymous samen met DJ MarK de eer om de gabbers in beweging te houden. Gelukkig zijn er voor de weinige hetero mannen voldoende lekkere chicks te vinden tussen de pics.


Zaterdag 14 Oktober 2006: Partypics Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Om 10 na 12 arriveerde ik in Hoogstraten, tot mijn grote verbazing stond er al een rij vanaf de inkom tot aan de straat! De zomer is duidelijk voorbij en iedereen die naar de Highstreet wil komen doet er dus goed aan om dat ruim op tijd te doen, beter met een pintje tussen de mooie meiden aan de bar, dan de zaterdagavond op de koude parking doorbrengen is mijn advies. Wie de inkom passeerde kon zich als Bob laten registreren bij de 'Young Responsible Drivers' en voor men huiswaarts ging, de dršger volblazen in de hoop dat je nog enigszins clean was. Maar eerst moest ik natuurlijk genieten van de club danseressen die de podia bestormden. Ook was het weer feest om de lasers te zien, daar hebben de Spanjaarden allemaal weinig kaas van gegeten. Voor de liefhebbers zijn er naast de sfeerpics ook voldoende mooie meiden te vinden, hoewel de dichtheid natuurlijk wel een flink stuk lager lag dan in Lloret. De echte connaisseur heeft dus nog genoeg foto albums om te bekijken van de afgelopen maand. Op weg naar huis maar langs de interne alcohol controle gegaan en vanzelfsprekend was ik nuchter genoeg om de openbare weg te mogen betreden. De hele 'Europese nacht zonder ongevallen' is overigens een uitgelezen kans om met drank op achter het stuur te kruipen, aangezien alle controle apparatuur in de disco ligt in plaats van in de politiewagen. En tot niemands verbazing was de enige persoon die in de Highstreet gesnapt was met te veel alcohol op: Een vrouw...


Zaterdag 14 Oktober 2006: Tentfuif, Foto's Biest Kermis. (Brecht)


Vanavond zou helemaal een overgang gaan betekenen van mijn uitgaanspatroon. Na aanvankelijk naar Minderhout gereden te zijn voor de 'Going Fout' fuif schrok ik zo van de schrale aankleding (kleine tent, geen parkeerwachten en geen auto te vinden in de buurt van de tent.) dat ik snel tot de conclusie kwam dat het een grote fout zou zijn om hier naar binnen te gaan. Gelukkig wist mijn stalen ros het wereldrecord Minderhout-Brecht wat scherper te stellen en besloten we tot middernacht de 'Biest Kermisfuif' te vereren met een bezoek. Deze tent lag dus midden in een woonwijk en was trouwens ook niet echt groot te noemen. De volgende DJ teams waren aangetreden om de inwoners van Brecht wakker te houden: DJ Insomnia, DJ Promil en DJ Joe PilŤre. De sfeer zat er al vroeg in en rond 12 uur kon het gas vol open om een afzakkertje in de Highstreet te gaan halen. Gezien de activiteiten van de security en bepaalde verklede fuifgangers kan Brecht in elk geval het stempel 'homo vriendelijke gemeente' krijgen. Check de pics en weet waar je je jeanet vrienden voortaan kunt treffen.


Vrijdag 13 Oktober 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Na 4 weken in Lloret gezeten te hebben werd het de hoogste tijd om mijn Belgische vrienden te vervelen met mijn aanwezigheid. Allereerst moet ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat ik 2 kilo ben aangekomen, maar as we speak wordt er hard aan gewerkt om dit binnen 1 maand ongedaan te maken. Hij die zelf van anorexia kuikens houdt moet natuurlijk het goede voorbeeld geven. Over naar de orde van de dag. Rond 23:30 stond de parking van de Highstreet al goed vol met fietsen. De gratis inkom actie tot 23:00 wordt zo te zien goed gewaardeerd door de plaatselijke schooljeugd. 1 jaar geleden stonden er nooit meer dan 3 fietsen op de parking. Bij binnenkomst werden we verwelkomt door 2 latex catwomen en een coffin met hun slaafje erin. Helaas kregen ze niemand zo aan het schrikken dat de doodskist gevuld de tent moest verlaten. De DJ's MarK en Felix Project zorgden er voor dat de jeugdige gabbertjes de zolen onder hun schoenen vandaan konden stampen. Aan het einde van de avond met een mooie fotoreeks huiswaarts gekeerd. Waar je in Lloret met 21 graden om 3 uur 's nachts terug naar je suite liep was het hier wel afzien met slechts 10 graden in de nacht.