PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - NOVEMBER 2006Zaterdag 25 November 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Casino Night. (Hoogstraten)


Vandaag konden de mensen een gokje wagen in de Highstreet en waren er in alle zalen blackjack en roulette tafels te vinden. Dat het balletje nogal vaak op 37 viel en menig kaartspeler met 3 jokers in zijn handen eindigde mocht de pret niet deren. De overige discogangers konden zich te goed doen aan de lekkere beats van de residents en de lekkere club danseressen. Een ieder die vervolgens terug naar Hollandistan moest kon nog even langs de collecte die Jacobus Spee had opgezet langs de diverse NL-BE grensposten. Alcohol, snelheid, geen papieren, iedereen ging aan het gas. Blijkbaar loopt het jaar ten einde en moeten er nog wat boete quota's gehaald worden door de Hermandad. Mocht justitie geen mug shot van je gemaakt hebben, kom je je eigen smoel hier wel tegen tussen de supersized partypics. Komende vrijdag staat er wederom een gala fotoshoot in de planning, dit maal het Sofia Galabal in het Hilton hotel te Antwerpen.


Vrijdag 24 November 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Na de sauna in Rijkevorsel vol gas op naar de Highstreet gereden om onze stampende vrienden te aanschouwen. Omdat de vaste Highstreet fotograaf Philippe voor de afwisseling opnieuw eens een andere gig had was men hard op zoek naar een fotograaf met oog voor top-kuikens. Gelukkig was het hier een stuk plezanter rondlopen in normale temperaturen en goed zicht op al het moois. Voor de liefhebbers van de beats zorgden vanavond DJ MarK en DJ Dark E. De liefhebbers van mooie lasershows, hete danseressen en lekkere chicks komen op kuikens.com altijd aan hun trekken kan ik jullie beloven. 100 partypics hebben de strenge selectie overleefd van het bezoek aan deze uitgaansgelegenheid.


Vrijdag 24 November 2006: JH Spiraal, Foto's Night Of Crime. (Rijkevorsel)


Deze avond zou het tijd worden om nieuw terrein te verkennen in Rijkevorsel. Na een korte zoektocht kwam ik terecht op het meest afgelegen stuk grond wat er te vinden was en vandaar diende men verder af te dalen langs een steile trap de schuilkelder in. De taferelen die men daar aan trof waren weer moeilijk te omschrijven. De hele toko was een ondergrondse bunker waarin praktisch geen verlichting te vinden was. De geur van vers gedraaide joints en verschaald bier kwam je al van verre tegemoet (Blijkbaar kenden de bezoekers vandaag de huisregels niet, blowen is not done is in het Spiraal). Wie het aandurfde de kelder verder te betreden kon in de uithoeken nog aandenkens vinden aan het verblijf van Saddam Hoessein die hier ook 3 maanden ondergedoken heeft gezeten. Taferelen op de hoes van het Guns 'N' Rozes album 'Appetite For Destruction' waren vanavond dit jeugdhonk meer realiteit dan illusie. De oorzaak van de deze problemen: De zesdejaars van Instituut Spijker hadden een feestje georganiseerd om de zakken t.b.v. de LKW 2007 goed te vullen onder het motto 'Night Of Crime'. Dankzij de vele reclame in de regio kwam er veel meer volk opdagen dan verantwoord te huisvesten was in het Spiraal. De vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor het Spiraal konden hier ook niets meer aan doen, op de vele dorstige kelen te voorzien van goedkope bieren na. Wel werd er goed gedraaid werd door de volgende DJ's: Noele, Phil, Valentin Férié, Clinic vs Link en Sensai. De volgende keer maar een tent neerzetten als je zo'n grote opkomst verwacht. Het Spiraal is een jeughuis en niet het sportpaleis tenslotte. Ondanks dat het binnen pikdonker was en zo heet werd dat de camera lenzen gingen beslaan na een tijdje, heb ik nog een redelijke serie foto's kunnen trekken. Hopelijk heeft iedereen de volgende ochtend gehaald en kan men nu genieten van de pics.


Zaterdag 18 November 2006: Hilton Hotel, Foto's Hermes Galabal. (Antwerpen)


Vandaag had de Antwerpse studentenvereniging Hermes luxe uitgepakt door de balzaal van het Hilton hotel af te huren voor een nachtje sjiek en exclusief feesten. Kuikens.com was door het praesidium op de VIP lijst geplaatst en rond een uur of 23:00 begon het volk goed binnen te stromen. Het publiek in de hoofdzaal werd in beweging gehouden door een spetterend optreden van coverband Tracy Lane en later op de avond door de volgende rij DJ's: Dimiz, Yago en Nikolaz. Verder was er uiteraard een champagnebar en een enorme kroonluchter aanwezig. De dinerzaal veranderde later op de avond in een lounge ruimte. De VIP zaal met een mooi uitzicht over de Groenplaats werd opgeleukt door een oesterbar. Onder het motto, niet kijken maar slurpen kon iedereen a volonté, natte gezouten snotjes naar binnen laten glijden. Volgens de kenners waren het vers aangevoerde topkwaliteit oesters, maar ik pik liever verse graantjes weg... Ook vanavond viel het opnieuw op dat de dames in mooie galajurken op kwamen dagen en er een hoop mannen rond liepen alsof ze op weg waren naar een braspartij op de sociëteit. Dit moet echt beter kunnen mannen, avondkleding houdt voor jullie in: een smoking of een rokkostuum, die Zeeman outfits kunnen echt niet langer! Als enig minpuntje aan de avond vielen mij toch de extreem hoge drankprijzen op: 15 pleuro voor een wodka Red Bull, 10 pleuro voor een cuba libre, 5 pleuro voor een wijntje. Het blijft natuurlijk een studentenfeest en als er niet goed wordt doorgezopen krijg je natuurlijk ook weinig studentikoze taferelen in de toko. Dus volgende keer voor een bal in het Hilton eerst goed thuis inzuipen en de rest van de sterke drank maar mee naar binnen smokkelen! In plaats van elkaar af te zeiken kunnen de grote studentenverenigingen beter samenwerken om zo goede prijsafspraken te kunnen maken met de uitbaters van de locatie. Een paar keer 100.000,00 euro winst missen doordat men een andere locatie kiest zal de zaalmanager niet waarderen. Na een dramatische softwarecrash ben ik vanaf heden over gegaan op andere foto bewerkings software, hopelijk blijft deze wel stabiel draaien op mijn systemen, anders ziet de toekomst er somber uit.


Vrijdag 17 November 2006: Partypics Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Het weekeinde kon aanvangen met de traditionele jump avond in de Highstreet. Gezien het feit dat er verder niets in de regio te doen was kwam ik redelijk vroeg aan en had alle tijd om rustig een duvel aan de bar te drinken voor het fotografie geweld los zou barsten. Nog voordat ik mijn glas gerstenat in ontvangst kon nemen werd ik al 5 keer aangesproken waar mijn camera was, blijkbaar moeten we voortaan 10 euro per foto gaan rekenen om de vraag wat te minderen. DJ MarK en DJ Anonymous zorgden voor de beats waar de lokale schooljeugd hun fitness moves op kon laten zien. Ik besloot enigszins op tijd mijn nest op te gaan zoeken aangezien er voor zaterdagavond een groot galabal in het Hilton hotel op het programma zou staan. Iedereen wederom veel kijkplezier toegewenst op deze serie pictures.


Zaterdag 11 November 2006: Foto's Discotheek Highstreet, 22 Years Birthday Party. (Hoogstraten)


Als afterparty stond vanavond de Highstreet op het programma. Inmiddels bestaat de discotheek van de Noorderkempen alweer 22 jaar en was de hele toko vol met ballonnen gehangen. Wie niet oplette kon ook af en toe een voltreffer van het confetti kanon incasseren. Naast de Highstreet's residents: DJ Nick, Basto en Mister T. (Ik kon overigens geen neger vinden met 50 kilo goud om zijn nek) kwam niemand minder dan Cor Fijneman een flinke DJ set draaien. Blijkbaar is Cor niet zo mediageil, tig meiden vroegen mij om veel pics van hem te trekken, maar niemand wist hoe hij eruit zag... Maar goed dat mijn oren nog prima werken en we dus gewoon afwachtten welke DJ het publiek het meest in beroering bracht. Na verificatie met de foto's op zijn eigen site blijkt het dus gelukt om Cor Fijneman ook tussen de grote verzameling DJ's op kuikens.com te krijgen. Verder kon iedereen zich te goed doen aan de kortgerokte lekkere danseressen en de gespierde dancer van maar liefst 3 meter lang. De mensen die daar nog niet genoeg aan hadden leefden zich wel uit met de overige hete chicks die er in overvloed aanwezig waren. Overigens zal ik de komende weken mijn werkterrein iets vaker gaan verleggen richting de studentenwereld. Dit omdat het gala seizoen begonnen is en er niets boven zo'n stijlvol en studentikoos feest gaat. Een echte aanrader dus voor de mensen die eens wat anders willen dan een boerenbal of een avondje stampen op gabber muziek. Saillant detail: Ook Highstreet zelf ziet in dat de jump avonden plebs trekken gezien hun nieuwe tagline. Highstreet Saturdays: Quality Music 4 Quality People. Misschien dat deze ook toegevoegd kunnen gaan worden: Highstreet Fridays: Jumpen voor de stumpers. / Noisy Crap 4 Trailer Trash. Voor onze homoseksuele vrienden is er naast het nieuwe www.jeanet.be, ook vanaf januari elke 3e vrijdag van de maand een soiree gay in de Hi25. Helaas zit ik de hele maand januari in de Franse alpen om nieuwe ongemotoriseerde snelheidsrecords te breken dus moet ik de grand opening helaas missen... Een ieder veel kijkplezier, dit weekeinde zijn er maar liefst 440 partypics toegevoegd aan de toch al niet zo geringe collectie van 30.000.000.000 pixels die er inmiddels te vinden zijn!


Zaterdag 11 November 2006: Parochie Centrum, Foto's Soldenbal. (Sint Lenaarts)


De Chiro Nelto organiseerde naast het traditionele Jungle Weekend in april vandaag ook een feestje van formaat in het PC van Sint Lenaarts. Waar er op voorhand nogal lacherig werd gedaan over de grootte van de feest locatie, wisten de party freaks die erheen trokken wel beter. De zaal stroomde al vroeg vol met de dorstige jeugd uit de regio. Als special van de avond was het de hele avond happy hour, dat hoef je de uitgedroogde boerenzonen geen 2x te vertellen natuurlijk. Elk uur kon men een andere drank aan half geld krijgen. Zo stond iedereen die tussen 22:00 en 23:00 aanwezig was met 8 pinten bier in zijn handen in ruil voor slechts 5 pleuro aan bonnekes. Dit soort pre-euro tijdperk prijzen zouden meer horeca gelegenheden moeten gaan hanteren! Enig nadeel was natuurlijk wel dat er veel meer gezopen werd dan goed voor je is. Helaas waren de transplantatie levers in het UZA niet voor half geld te krijgen. Om de orde enigszins te handhaven had men een clubje judoka's van Hirano gecharterd, maar die hadden zoals je op de pics kunt zien meer aandacht voor de chiro kippetjes. En geef ze eens ongelijk, die lekkere korte beige rokjes zijn gewoon vet cool geyl graaf. De DJ bunker was op 3 meter hoogte gebouwd boven de bar. Om dit keer te voorkomen dat er te veel pottenkijkers zouden verschijnen tijdens de urenlange Griekse orgies daarboven had men de ladder maar weggehaald. Men kan dus alleen maar raden wat er zich daarboven afspeelde. De DJ's van dienst waren overigens: Soundbreaker, Insomnia en In The Fik. Vanavond werd ook mijn nieuwe website gelanceerd: www.jeanet.be. Dit speciaal voor de mannen die genoeg hebben van al dat wijven gezeik en met mannen onder elkaar meer plezier hebben. Wanneer de feestgangers van vannacht uit hun coma herrezen zijn kunnen ze (of hun nabestaanden) genieten van een vette voorraad partypics. De mensen die nog niet blind zijn van het bekijken van de vele pics zullen zien dat ik mijn watermark wat esthetischer en meer internationaal heb gemaakt. Ik heb geen zin meer om alles 3 keer te moeten doen als andere websites mijn pics ook willen 'lenen'.


Vrijdag 10 November 2006: Astrid Park Plaza Hotel, Foto's Wikings Galabal. (Antwerpen)


Vandaag hield de faculteitsclub van de TEW- en Handelsingenieur studenten aan de UFSIA, kortweg De Wikings hun jaarlijkse gala in hartje Antwerpen. Op verzoek van het praesidium van Wikings werd Kuikens.com op de VIP lijst gezet zodat er heel wat bewijsmateriaal van deze nacht verzameld zou gaan worden. Men had 1 grote danszaal geregeld waar DJ's Small G. en P. Jay er voor zorgden dat iedereen in beweging bleef. Verder was er een ruime ontvangst en receptie ruimte en een VIP zaal met uitzicht op het Centraal Station van Antwerpen. Overigens had men beter wat aan overselling kunnen doen op de VIP ruimte, mensen met een VIP kaart lopen ook in de andere zalen rond waardoor het wel een erg exclusief gebeuren werd en mensen smokkelroutes op probeerden te zetten om de overheerlijk hapjes naar buiten te geleiden in ruil voor 'diensten in natura'. De foto's zijn zoals gebruikelijk rijkelijk voorzien van lekkere chicks in galajurk en de bijbehorende lullo's in hun Wibra tenue. Overigens mogen er wel wat meer benen getoond worden de volgende keer, het was warm genoeg binnen! Wanneer er andere studentenverenigingen uit de provincie Antwerpen zijn die ook graag vereerd willen worden door een afvaardiging van kuikens.com om hun galabal te laten vereeuwigen op een unieke en studentikoze wijze is dit natuurlijk altijd mogelijk. Bezoek dan de nieuwe galabal subpagina! Alle overige uitvreters wens ik veel plezier met het bekijken van de 200 pics van dit galabal.


Zaterdag 4 November 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Club Night. (Hoogstraten)


Na de enorme drukte van Ansarat besloot ik nog ff bij te komen in de Highstreet. Ondanks dat daar maar zo'n 1.000 man rondliepen, waren de temperaturen tropisch te noemen. Echt uitrusten zat er niet in, tegenwoordig ben je als fotograaf in een disco populairder, dan Madonna op een atheïsten conventie. Na me een paar rondjes door het toegestroomde publiek gebaand te hebben besloot ik dat het de hoogste tijd werd om 03:00 om naar mijn nest te vertrekken. De zondag zou in het teken staan van honderden pics die uitgezocht moeten worden. Maar ook in deze Highstreet serie is er genoeg te vinden voor de echte connaisseur van party babes en dudes.


Zaterdag 4 November 2006: Tentfuif, Foto's Ansarat. (Oosthoven, Oud Turnhout)


Vanavond gingen we voor de afwisseling eens een stuk verder van huis kijken. In Oosthoven zou 1 van de grootste tentfuiven van België worden gehouden en dat moesten we natuurlijk een keer meemaken. Dat men in een tent aan het fuiven was, kon je eigenlijk helemaal nergens aan herkennen. De apparatuur die men had meegebracht was gewoon af te noemen, net als de lijst met DJ's die mochten draaien. Gedurende de avond bezochten maar liefst ruim 8.000! jongeren deze fuif wat 30% meer dan vorig jaar was. DJ Ruben had voor mij een backstage pas geregeld waardoor en tig 'focking geyle pics' getrokken konden worden vanuit de tempel waar de DJ's gevestigd waren. Zo'n 4 meter boven het voetvolk lieten deze farao's hun slaafjes helemaal los gaan op de beats van de muziek. De Scouts Ansarat hadden achtereenvolgens deze DJ's geregeld: Lethal MG, Ghost vs Q-IC, Bas en Ram, Zany en als afsluiter van de avond: DJ Ruben himself. Ook had men een aparte 'VIP' ruimte opgesteld waarbinnen de drank was afgekocht. Omdat dit pas voordeliger was na minimaal 18 biertjes veranderde de VIP locatie al snel in een no-go area met een hek eromheen waar de overige feestbezoekers pindanootjes konden voeren aan de dronken Tokkie aapjes achter de tralies. Uiteindelijk zijn er ruim 360 party pictures door de selectie van kuikens.com gekomen en iedereen kan de komende maanden nog nagenieten van dit grootse feest. Tussen de pics zit uniek materiaal van de schitterende lasershows plus het publiek en de DJ's die compleet los gingen. Mocht het te druk worden in de picture gallery, kom gerust later nog eens terug, zolang de Aarde niet vergaat blijven de pics hier beschikbaar!


Vrijdag 3 November 2006: Discotheek Highstreet, Pics Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Ook vanavond was het opnieuw bal voor onze springende vrienden in de Highstreet. Maar naast het hersenloze gestamp was er vanavond een moeilijk afstudeerproject aanwezig. Iedereen kon namelijk een kaartje invullen met daarop zijn naam, adres, e-mail en telefoonnummer zodat je de rest van je leven overstelpt wordt met kilo's spam. Voor zo'n tegenprestatie verwacht je toch wel minimaal EUR 5.000.000,00 cash te kunnen winnen, maar wie de kleine lettertjes leest komt bedrogen uit. Allereerst moeten de deelnemers over een geldig Belgisch paspoort beschikken. Aangezien de ene helft van de bezoekers uit Hollandistan komt en de andere helft illegaal in het land verblijft, sluit dat het gros van de deelnemers al op voorhand uit. Wie vervolgens gaat kijken wat er nu werkelijk te winnen is wordt helemaal suïcidaal: Een proefrit in een Seat Leon. Ten eerste wil je nog niet dood aangetroffen worden in zo'n stijlloze sjonniebak en ten tweede zal elke autodealer iedereen die ook maar in de buurt van zijn showroom komt zo wie zo al smeken om een proefrit te maken in 1 van zijn onverkoopbare barrels... Gelukkig hoeven de liefhebbers van mooie party pictures allemaal niet zo veel moeite te doen. Op kuikens.com kun je zonder je privé gegevens openbaar te maken, gratis en voor niks de mooiste pics bekijken en downloaden. Ook vanavond keuze te over uit strakke lasershots, lekkere chicks en 'stoere' gasten. Verantwoordelijk voor de decibels waren vanavond DJ MarK & Marcky. Zaterdagavond trek ik richting Oud Turnhout voor de grootste tentfuif uit de regio: Ansarat. Hou rekening met een moeilijk bereikbare server op zondag namiddag, om een of andere onverklaarbare reden komt iedereen op een tijdsbestek van zo'n 4 uur tegelijk foto's kijken, terwijl de week 168 uur heeft. Totaal niet nodig, we zijn niet zo schraal om voor elke nieuwe fotoserie een oud album weg te gooien, alle content sinds dag 1 staat er nog op en elke week komen er meer dan 150 Megabyte aan nieuwe pics bij!