PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2006Zondag 31 December 2006: Discotheek Highstreet, Foto's New Year's Eve. (Hoogstraten)


Na eerst de straten onveilig gemaakt te hebben met de nodige anti tank granaten begon ik aan mijn boetedoening door met de velo richting de disco te gaan. Niet alleen een storm tegenwind, maar ook de vele champagne die ik onderweg opgedrongen kreeg maakte er een behoorlijke bedevaartstocht van. Na rond 1 uur eindelijk aangekomen te zijn werd het nieuwe jaar vannacht in stijl geopend in de Highstreet. Niet alleen werd het ouderwets vol, maar de meeste mensen waren ook nog eens deftig gekleed om Sylvester te komen vieren. Naast de vele lekkere chicks was er ook een batterij aan hete dancers opengetrokken zodat de nacht sneller voorbij ging dan je lief was. Gelukkig is er een hele stapel bewijs materiaal over gebleven op kuikens.com zodat iedereen nog vele jaren op zijn/haar wangedrag gewezen kan worden. Kuikens.com sloot het jaar ook in stijl af en wist brak alle records: december was goed voor ruim 1,1 miljoen pageviews (zelfs MTV.nl haalt dit niet) en inmiddels staan er al meer dan 5 Gigabyte aan partypics online. Dit moet voldoende zijn om de rest van het kerstverlof relaxed op de digitale snelweg door te brengen.


Vrijdag/Zaterdag 29/30 December 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Club Nights. (Hoogstraten)


Het jaar begon nu echt op zijn einde te raken en de meeste mensen lagen nog aan het gas van het lange kerstweekeinde gezien de bezoekersaantallen. Vrijdag wisten DJ MarK en DJ Coone het publiek nog wakker te stampen en werd het nog redelijk gezellig. Speciaal voor de dames deze avond een delegatie in tha house van finalisten van 'Mr. Belgium Personality'. De vereniging voor gays die nog geen coming out hebben gehad...Zaterdag stelde niet veel meer voor dan het oog in de storm van een tropische cycloon. Waarom moet het met kerst zo druk zijn dat je niet kan lopen en is het het weekeinde erna hartstikke leeg, om op oudejaarsdag weer een record aan bezoekers te halen? Maar goed, de meeste mensen zijn gewoon een stelletje lemmings die blind achter elkaar aan rennen richting hun ondergang. Totaal heb ik nog zo'n 100 partypics kunnen verzamelen het afgelopen weekeinde en bereid me nu voor op de grote finale van 2006. Als ik mezelf niet heb opgeblazen, dan gaan we er vannacht vol tegenaan met Sylvester!


Dinsdag 26 December 2006: Discotheek Highstreet, Foto's XMAS Party. (Hoogstraten)


Vandaag ging het feest van eerste kerstdag vrolijk verder. Een overvolle discotheek, hot dancers en hier en daar een verdwaald kerst kuikentje. Ik was blij rond 02:30 naar huis te gaan met het vooruitzicht op 1 avond rust... De komende dagen zullen tig lieden hun pics van de afgelopen week gaan bekijken en nu is al duidelijk dat deze maand het vorige traffic record met meer dan 50% gaat verbeteren. Laten we hopen dat er geen zeebeving tussen Europa en de VS plaats zal vinden, anders vergaat de wereld echt voor de party minded lui.


Maandag 25 December 2006: Partypics Discotheek Highstreet, XMAS Party. (Hoogstraten)


1e kerstdag was de Highstreet gepimpt met een paar kuub aan piepschuimkorrels om de extreme temperatuur records buiten te compenseren. Verder waren de danseressen verkleed als kerstvrouwen en liep er een kerstman van 3 meter rond om de vrouwen op te geilen. Ook vandaag zou het opnieuw ongekend druk worden, maar de M/V verhouding was gelukkig wat meer in balans zodat er voldoende pics met potentie getrokken konden worden. Ik ben benieuwd wat 2e kerstdag gaat brengen aangezien Highstreet deze zelf al aankondigt met: 'Most crowded party of the year'.


Zondag 24 December 2006: Discotheek Highstreet, Pictures Jumpforce 6. (Hoogstraten)


Vanavond was het wederom bal voor de Goddeloze springfanaten onder ons. Het danspodium in Highstreet was gereserveerd voor de diverse live acts van de vele DJ's die op zouden gaan treden. Live verschenen achtereenvolgens: Copycat Inc, Bad Boyz, Furax en Lobotomy. Tussendoor hielpen de volgende lieden vanuit de DJ bunker uw trommelvliezen naar de kloten: Pat B. vs Divinity, Ronald V. vs E-Max, Marcky vs Bjorno en Ruthless vs Q-Ic. Helaas had de organisatie een enorme spam campagne gehouden in elk weiland, op elke party website en zelfs de zwaarste spamfilters begaven het onder hun DOS attacks om de mensen op Jumpforce 6 te wijzen. Het gevolg laat zich dus raden: Een veel te volle Highstreet en totaal geen plek om te lopen, laat staan jumpen. Ook was de M/V verhouding een waardeloze 2 op 1 en kan men voor een volgende editie beter aan een naamswijziging in 'gayforce 7' denken, mannen in overvloed en geen gelegenheid om te jumpen rechtvaardigen deze naam een stuk meer dan de naam Jumpforce... Rond een uur of 1 wist ik me met nog een redelijke opbrengst aan partypics richting de uitgang te wurmen, hopelijk voeren ze de volgende keer opnieuw voorverkoop in, op deze wijze wordt alleen de organisatie happy, maar de partygangers zijn de betalende verliezer.


Zaterdag 23 December 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


De zaterdag werd volgens goede traditie afgesloten in de Highstreet waar men kan genieten van zo nu en dan goede muziek en wie zijn ogen de kost geeft ook van lekkere chicks, cq danseressen. Gezien het feit dat er verder niet veel bijzonders te doen was laat ik de pics maar voor zich spreken en ga ik op zoek naar een extra set oordoppen om het jumpfestijn van vanavond te overleven.


Zaterdag 23 December 2006: Parochie Centrum, Foto's The Most Wanted Horses Party. (Sint Lenaarts)


De kas van LRV Sint Lenaarts moest voor de 2e keer in korte tijd worden bijgevuld en werd er wederom een fuif gehouden in 'Het Centrum' van Sint Lenaarts. Het licht en geluid werden geregeld door het meest foute DJ team van de Noorderkempen: Soundbreaker en zijn schandknaapjes DJ Skinnie en Paranoya. Ambiance dus volop verzekerd. Naast de sound beats werden vandaag ook hun nieuwe LED tubes aan het publiek getoond. We vragen ons maar niet af waar die buizen 's nachts bewaard worden als de show voorbij is... Rond middernacht was de zaal goed gevuld en werd het de hoogste tijd voor mij om een afzakkertje in de Highstreet te halen. Overigens was het prijsbeleid wel schandalig: Voor een lekkere kriek moest je ineens 2 bonnen dokken i.p.v. 1. Zoiets heb ik nog nooit ergens meegemaakt en gezien de reacties van de overige feestgangers kan dit beter ook nooit meer gaan gebeuren als er in het vervolg nog volk moet komen! Dan was het soldenbal de vorige maand toch een stuk beter geregeld waar je maar 62 cent betaalde voor een kriek i.p.v. 2,50. Blijkbaar stapte iedereen vandaag snel over op de gewone pils want er liepen genoeg kneusjes rond die meer hadden gezopen dan goed voor ze was.


Vrijdag 22 December 2006: Pictures Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Vanavond ging het 5 daagse kerst weekeinde in de Highstreet van start. Naast de stroom slurpende kerstverlichting had de LJ een nieuw speeltje tot zijn beschikking gekregen: Een mooie LED wall en 2 grote ventilatoren. DJ's MarK en The Rebel zorgen er vandaag voor dat de gabbertjes die niet richting de proclamatie waren getrokken tot diep in de nacht konden jumpen. Een mooie kans om zich warm te draaien voor Jumpforce 6 welke komende zondag plaats zal vinden. Doordat het niet al te vol was, was er ruimte genoeg om te springen en mooie partypics te trekken, daar zorgden de club dancers wel voor.


Vrijdag 22 December 2006: Tentfuif, Foto's Proclamatie. (Hoogstraten)


Vanavond gingen alle remmen los van de plaatselijke schooljeugd en ook autodidacten zoals ik konden volop meevieren wegens het aankomende kerstverlof. Dat de meeste mensen over een paar weken te horen zouden krijgen dat ze zelfs voor hun veterstrik diploma gezakt zouden zijn kon de pret niet drukken. De tent op de Hinnenboomstraat zat voor 23:00 al goed vol en de Vendeliers Hoogstraten kunnen volgend jaar van de winsten wel een grotere tent neerzetten om zo nog meer te cashen dankzij de alcoholverslaving van de plaatselijke jeugd. De geyle boys van het VDS DJ team moesten het vandaag zonder darkroom doen en dienden hun kunsten 'en plein public' ten gehore te geven. De beats werden op gezette tijden overtroffen door wat grapjassen die in de tent vuurwerk afstaken. Wellicht dat ik volgend jaar ook wat anti tank granaten meeneem. Dan zullen de feestgangers in elk geval tussen Antwerpen en Breda teruggevonden worden... De pictures van vannacht zijn in elk geval met gevaar voor eigen leven getrokken tussen de explosies en de overmatige rookontwikkeling in.


Donderdag 21 December 2006: Discotheek De Bob, Foto's Kerstgala. (Noordwijk Aan Zee)


Dit blijft wel 1 van de mooiste feesten in Noordwijk en omstreken. Sjonnie, Anita en de rest van de Breezah community kunnen hun mooiste Zeeman outfit opzoeken en afzakken naar de Grent voor het jaarlijkse kerstgala van disco De Bob. De entree werd vandaag gepimpt met een 'champagnebar'. Ondanks dat die flessen zelfs niet in de buurt van iets wat ook maar op een druif lijkt hadden gelegen, was het spul goed te zuipen en zat de sfeer er dus al rap in. Na me zoals gebruikelijk geërgerd te hebben aan de slappe kledingmores in Hollandistan vielen me een groepje mannen in 'cravate blanche' a.k.a. rokkostuum op. Bleek een groepje collega Laurentianen te zijn, het zijn ook altijd dezelfde mannen die het goede voorbeeld moeten geven. Blijkbaar waren ze verdwaald en dachten ze rond te lopen op de fietsenmakers sociëteit van Vergiel omdat ze wat later op de avond al brassend met de security het pand verlieten. Je moet wat als Lauri wanneer je eigen kroeg kerstreces houdt. Na een tijdje begon De Bob tot de max gevuld te raken. Onder invloed van de hitte en de alcohol inname werd er beter en beter geposeerd voor de fotograaf. Laten meer dames hier een voorbeeld aan nemen, hoe je je op een gala moet gedragen! We gaan er vanuit dat gezien de alsmaar groeiende populairiteit van womanizer en DJ Dennis Salman, hij tijdens de volgende gemeenteraadsverkiezingen met zijn partij JES Noordwijk wel 51% van de stemmen gaat halen zodat er voortaan ruimere openingstijden in de horeca zullen komen. Nu was deze nacht helaas veel te snel voorbij en was voor mij de start van een 6 daagse tour langs tig feesten en fuiven die kuikens.com opnieuw een paradijs aan kijkgenot voor haar visitors gaat opleveren. De pics van afgelopen nacht zijn goud voor de liefhebber van mooie vrouwen met nog mooiere benen, al dan niet verhuld door lekkere panty's.


Zaterdag 16 December 2006: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Om het weekeinde in stijl te eindigen konden we via de gladde wegen richting de Highstreet glibberen. Net als vorige week zaterdag viel het nu op dat er zelfs vroeg op de avond bijna geen vrouwen meer rondliepen in de toko. Het wordt de hoogste tijd dat men zich aan hun eigen headlines houdt. Zaterdag staat er nu eenmaal: 'Quality music 4 Quality people.' Als er dan volop Gabber en RnB gedraaid wordt is het niet verwonderlijk dat de eerste mongeaulen rond middernacht alweer naar buiten worden gegooid. Kortom, mannen ga ergens anders heen als je niet gay bent en alle chicks voortaan verzamelen in de Highstreet. Misschien kan iemand een nieuwe pose uitleggen die aan het rijtje Myspace foto's kan worden toegevoegd. Menig man staat tegenwoordig van allerlei ghetto gebaren te maken met zijn vingers 5cm uit elkaar waar ik niet veel meer van kan maken dan: 'Kijk eens hoe lang mijn pik is.' Maar goed, we kunnen niet allemaal geschapen zijn met een genotsknots van 18cm. Ter compensatie van het chronische vrouwentekort doken we dan maar bovenop de club dancers. Na een kort verblijf maar richting huis gegaan om me voor te bereiden op het komende weekeinde vol gala's, diners en wrede party's. En wie weet verschijnt er van een aantal feestjes wel een mooie foto shoot op kuikens.com.


Zaterdag 16 December 2006: Feestzaal Parochie Centrum, Foto's Loenhoutse Beren Vatje. (Loenhout)


Vandaag organiseerde 30 beren en 1 berin uit Loenhout een vatje in het PC. Of beren een verbastering is van bieren of boeren zullen we maar in het midden laten, maar er werd in elk geval flink doorgezopen zoals we van Loenhouters gewend zijn. WODCA controles worden daar altijd gemeten in percentage bloed in het alcoholgehalte in plaats van andersom. DJ Jan van Hasselt en DJ Bart van Gils zorgden er voor dat de pintjes op de beats van de muziek antiperistaltisch verwerkt konden worden. Al met al was het een ouderwets vatje en laten de pics nix meer tot de verbeelding over.


Vrijdag 15 December 2006: Café Axxes, Foto's De Stuivers Kerstbal. (Antwerpen)


Ook vanavond zouden we een chique bal gaan bezoeken tijdens de feestmaand december. Dit maal trokken we naar het jaarlijkse galabal van de Antwerpse studentenclub van de verpleegkunde a.k.a. De Stuivers. Met zo'n naam verwacht je op een economica club terecht te komen, maar men wilde toch echt medico worden. Het Kerstbal zelf werd gehouden in het Café Axxes gelegen naast de Kinepolis. Eindelijk een makkelijk bereikbare locatie met gratis parking recht voor de deur, ideaal als je een fuif wilt houden tot zo'n 600 man. Helaas kwamen er vanavond maar zo'n 150 man opdagen waardoor er in elk geval meer dan genoeg lebensraum over bleef. Het geringe aantal bezoekers werd echter goed gecompenseerd met de zeer democratische alcoholprijzen waardoor er meer dan voldoende sfeer was. Volgend jaar meer spammen met de grote voordelen van de galalocatie en dan moet men toch wel het dubbele aantal bezoekers kunnen trekken. Voor nu iedereen veel plezier met de verse serie partypics gewenst.


Zaterdag 9 December 2006: Discotheek Highstreet, Club Night Pics. (Hoogstraten)


Als afsluiter van een aantal zware nachten en een nieuw snelheidsrecord Rotterdam-Hoogstraten eindigden we opnieuw in de Highstreet. Inmiddels was het goed vol geraakt en waren de meeste chicks alweer huiswaarts gekeerd tot mijn grote verdriet. Gelukkig liep er een heel peloton danseressen rond waar ik mijn camera dan maar op los moest laten. Het overige mannen publiek kon me echter weinig meer bekoren en na een kort bezoek werd het de hoogste tijd om mijn nest op te zoeken. Gelukkig kunnen de bezoekers as always genieten van ruim 300 partypics over de afgelopen 3 dagen.


Zaterdag 9 December 2006: Het Heerenhuys, Foto's Gala Cèpha Romanov. (Rotterdam)


Vandaag was het opnieuw tijd voor een exclusief feestje in het hoge Noorden: Het herendispuut Cèpha Romanov van de Rotterdamse studentenvereniging Sanctus Laurentius organiseerde haar jaarlijkse gala. Vergeleken met de grote galabals de afgelopen weken in Antwerpen was dit maar een kleinschalig gala, maar de sfeer zat er dubbel en dwars in. Dit alles natuurlijk doordat de drank gewoon afgekocht is en men niet op een pintje meer of minder hoeft te kijken. Na eerst geborreld te hebben volgde er een uitgebreid diner waarna er volop speeches a.k.a. lullepotten volgen. Nadat men lekker uitgebuikt en uitgeluld was kon het feest dan echt beginnen. Het gala werd naast de uitgebreide liederen uit eigen gelederen opgeluisterd met een live optreden van een band en de nodige sigaren. Rond de klok van 1 uur werd het voor mij de hoogste tijd om naar het warme zuiden af te zakken. Menig Cèphaan zal de komende maanden nog na kunnen genieten van de serie gala pics.


Vrijdag 8 December 2006: Pictures Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Het jaar loopt langzaam ten einde en de smerige kerst bullshit begint opnieuw toe te slaan, bomen worden behangen met energie verslindende lampen, je papierversnipperaar maakt overuren om de spam van de locale middenstand te vernietigen en ook de plaatselijke horeca probeert hun toko om te toveren tot 1 grote kerstboom. Wanneer dit in een kleine buurtkroeg gebeurd kan men zich daar om brand technische redenen maar beter een paar weken niet meer begeven tenzij men graag voor 'human torch' wil spelen. De wat grotere discotheken kunnen echter veilig het plafond behangen mits de kinderen maar niet met hun fikken in de buurt van de decoratie kunnen komen. Maar goed, ook de Highstreet was veranderd in 1 groot lichtorgel dat bespeeld werd door de DJ's Mark en Pat B. De clubdancers bemanden de podia en de gabbers konden vrolijk op en neer jumpen. Als special guest was de locale politie vanavond met een afgetrainde herdershond langs gekomen om te kijken of er nog wat pillen op te snuiven waren. Na een paar rondjes tevergeefs het publiek besnuffeld te hebben werd het zowel voor de hondenbrigade en de kuiken eenheid de hoogste tijd om ons nest op te zoeken. In mijn geval speelde de brakheid van de overdosis aan champagne en het tekort aan slaap van de vorige avond natuurlijk nog mee. Voor een ieder is er toch genoeg toonbaars te bezichtigen tussen de partypics van vanavond.


Donderdag 7 December 2006: Foto's Miljonair Fair, VIP Gala Avond. (Amsterdam RAI)


Vandaag vierde de Miljonair Fair haar 1e lustrum en dat moest ouderwets decadent gevierd worden. Voor het 5e jaar op rij was de Amsterdam RAI wederom omgetoverd tot het paleis van de welgestelden en konden de bezoekers genieten van de allerbeste, allerzeldzaamste en allernieuwste producten. Van zwembaden tot diamanten, van villa's tot complete eilanden en van boten tot luxe bolides. De VIP opening is traditioneel de place to be voor de BNers en BVers en de overige ongelukkigen onder ons die veroordeeld zijn tot een bijna onmogelijk uit te geven voorraad contanten. Ik kon dus vanzelfsprekend niet ontbreken op de rode loper. Wie zich vervolgens na de security checks op de roltrappen begaf, belandde al snel in de champagne hemel en kon zich te goed doen aan de vele culinaire hoogstandjes die a volonté geserveerd werden. Ook de Jet Set van West Europa heeft dus nu zijn eigen voedselbank die helaas maar 1 avond per jaar is geopend. Rond de klok van 21:00 ging de officiële opening eindelijk van start met een keur aan nationale in internationale artiesten. Na een kwartiertje diverse gays op het podium te hebben mogen aanschouwen besloot ik dat het de hoogste tijd was om de camera op te bergen en verder te integreren met mijn collega entrepreneurs. Na wat uitzoekwerk blijken zich tussen de pics o.a. de volgende BNers te begeven: Caroline Tensen, Olga Urashova, Yfke Sturm. Onder de 'mannen' bevonden zich: Paul de Leeuw, Gordon en de 'ijsblokjes lover' Lange Frans. Helaas is de gemiddelde leeftijd erg hoog op de fair, maar jonge golddiggers blijven altijd welkom om hun geluk te beproeven. Iedereen die dit feestje met een hoog Privé heeft moeten missen kan de komende jaren nog nagenieten van de serie foto's.


Zaterdag 2 December 2006: Discotheek Highstreet, Foto's Sinterklaas Avond. (Hoogstraten)


Vol goede moed kwam ik rond middernacht aan in de Highstreet om de Sint en zijn pieten toe te zingen. Blijkbaar was er dit jaar niemand van het personeel te porren geweest om de rode mijter en de 2 meter lange dildo te dragen, dus had het management van de Highstreet niemand minder dan voormalig topkeeper van het Belgisch elftal: Jean-Marie Pfaff geregeld om deze zware taak op zich te nemen. Tegen een uur of 1 kon zijn ronde tussen het uitgaanspubliek beginnen waarbij hij vergezeld werd door 1 zwarte piet en 1 danseres piet. Snoepgoed en cadeautjes vlogen met de snelheid van het geluid door de Arena en menig feestganger kan vandaag nog nagenieten van zijn aanwinst of blauwe plekken van de impact. Toen ik later in de Hi25 op audiëntie wilden gaan bij de goed heiligman viel mij zoals verwacht een geseling met de roe ten deel van de pietervrouw. Oh well, ik kan er nu eenmaal ook niets aan doen dat ik een stoute eend ben. Na de eerdere overvloed van party pictures dit weekeinde was ik kennelijk compleet uitgeblust zaterdagnacht en bleef de selectie steken op slechts 50 pics, maar gezien hun grootte komt dit nog altijd overeen met 500-1.000+ conventionele pics op onze collega party sites.


Zaterdag 2 December 2006: Tentfuif, Foto's Relax '06. (Meerle)


Na een lange afwezigheid van tentfuiven in de regio kon de jeugd vandaag opnieuw genieten van de luxe van een afgelegen tent. VZW Meergas wilde de kas spekken en de jongelui konden kort voor de examens nog ff vlug hun laatste hersencellen stuk zuipen. Na het volgen van de bordjes die er niet (meer) allemaal stonden kwamen we na een omweg eindelijk aan op een afgelegen weiland waar 2 tenten geplaatst waren. Helaas was er geen parkeerterrein, dus moest iedereen zijn wagen in de berm neerzetten. Na me ff als VIP naar binnen geluld te hebben, bleek het feest al vroeg op gang te komen. Een happy hour tot 22:00 doet het altijd goed bij de bier liefhebbers. De hoofdtent werd bevolkt door de Kodex DJ's: Twannie, Nick en Koen, de darkroom ernaast lag in handen van de DJ teams: GRS, Bo-Z en Megaspecial, meer DJ's dan publiek dus in de tent. Wel was de darkroom vereerd met de aanwezigheid van een laser en een overschot aan beugelbekkies en puistenkoppies zoals jullie op de pics kunnen zien. Wie moest pissen kon zich of voor 1,50 laten slingeren, of als een echte losgeslagen eend tegen het tentzeil aan zeiken. De 'verwarming' a.k.a. een afgedankte vliegtuigturbine stond op volle kracht te meuren en wist de temperatuur al snel op het kookpunt te brengen. Wanneer leert men nu eens dat een paar honderd man in een tent meer hitte genereert dan zo'n dieselbrander en dat ding dus om 23:00 makkelijk uit kan. Kort voor middernacht begonnen de boeren en boerinnen mij te opdringerig (lees fotogeil) te worden onder invloed van het vele gerstenat en werd het de hoogste tijd om met een goed gevulde memory card mijn beloning van Sinterklaas op te gaan zoeken voor een jaar harde 'pro bono' arbeid. De ruim 150 partypics zullen ongetwijfeld zeer goed bekeken gaan worden. Hou op zondagmiddag wel rekening met enige drukte op de site, aangezien Sofia zojuist een link op hun webstek geplaatst heeft naar kuikens.com omdat ik tot op heden nog de enige site ben met galafoto's van het Sofia galabal.


Vrijdag 1 December 2006: Hilton Hotel, Foto's Sofia Galabal. (Antwerpen)


Vandaag was het de beurt aan de rechtsfakulteit van de universiteit Antwerpen a.k.a. Sofia om hun jaarlijkse galabal te organiseren. Om het praesidium te quoten: 'Het is weer zover. Het ongelofelijke, megabangelijke, poepchique, decadente bal van Sofia in het Hilton hotel staat weer voor de deur!' Gelukkig was ik ruim op tijd binnen, want de duizenden mensen die pas rond middernacht langskwamen konden ook ff voor de deur staan. Dit bleek dus mede het gevolg te zijn van een aantal paupers die honderden valse kaarten hadden gedrukt. Indien men volgend jaar in plaats van die voorverkoop kaarten direct niet na maakbare plastic armbandjes geeft zal dat fraude voorkomen en enorm veel tijd aan de inkom gaan schelen. Indien men dan ook strikt controleert op de dresscode 'Black Tie' kan gelijk 10% van de dames en 98% van de heren rechtsomkeert maken... Een smoking of een rokkostuum is toch niet zo moeilijk te vinden? Eenmaal binnen gekomen kon men dan wel genieten van een van de grootste gala's van het Belgische studentenleven, ik heb nog geen officiële aantallen gezien, maar de grens van 3.000 man moet met gemak gepasseerd zijn. De balzaal was voorzien van een luxe licht en geluids installatie waaronder 3 multi color lasers en een unieke LED tube waar waarop men beschimpingen naar keuze kon laten verschijnen. Carré DJ Mario Willems was op komen draven om de oren van de bezoekers te plezieren en werd op z'n tijd ondersteund door een live on stage saxofoon act van 'Sakso'. De VIP ruimte moest het helaas zonder voedselbank stellen waardoor men zich middels champagne aan de calorie behoeften te goed moest doen. Rond een uur of 2 in de nacht was het in fritkot Max op de Groenplaats dan ook een komen en gaan van uitgehongerde galagangers. Gelukkig had het ene aanwezige personeelslid in de frituur al genoeg vet aan zijn middel om met gemak 3 jaar zonder eten te overleven dus er bleef genoeg voer voor ons over. Terug binnen in het Hilton merkte je pas echt wat voor een saunaclub er binnen aan het ontstaan was, Paris Hilton loopt blijkbaar niet voor nix zonder ondergoed rond de laatste tijd, geld voor een fatsoenlijke airco kan er niet meer af in casa del Hilton. Misschien dat men het volgend jaar aandurft om de traditie met het Hilton te breken er op zoek gaat naar een andere luxe locatie die wel zonder problemen 4.000 man kan huisvesten. Ondanks de drukte en de hitte was het echter een geyl feestje en de ruim 250 gala pics zijn hier het beste bewijs voor! Wanneer er andere studentenverenigingen zijn die ook graag vereerd willen worden door een afvaardiging van kuikens.com om hun galabal te laten vereeuwigen op een unieke en studentikoze wijze is dit natuurlijk altijd mogelijk. Bezoek dan de galabal subpagina!