PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JANUARI 2007Zaterdag 27 Januari 2007: Discotheek Highstreet, Pics Ladies Night. (Hoogstraten)


Vanavond werden de chicks wederom gefêteerd op champagne en was er dus aan het begin van de avond sprake van een gezonde M/V verhouding. Echt veel manieren hadden de dames niet, als je op de foto wilt kun je het ook gewoon vragen i.p.v. mijn kont beurs te knijpen... We hebben tevens een nieuwe drugstest uitgevonden vandaag: Als je iemand na het nemen van een pic een kaartje geeft met de mededeling 'daar kun je je foto zien' en die persoon gaat vervolgens 1 minuut dat kaartje onder alle hoeken en lichtbronnen bekijken en zegt dan beteuterd 'Ik zie helemaal geen foto' weet je wel genoeg. Tussen de gespierde dansers is er voor de mannen ook genoeg smakelijks te zien in de gallery van vannacht. Ondanks dat er deze maand maar 176 verse partypics op de site zijn gezet kunnen we terugkijken op een geslaagde operatie daar inmiddels alle pics zijn bijgewerkt. Ook bleven er ondanks de weinige updates nog genoeg bezoekers rondsnuffelen zodat we deze maand rond de 700.000 pageviews uitkomen.


Zaterdag 27 Januari 2007: Feestzaal Parochie Centrum, Foto's No Limits. (Minderhout)


Partyfever ondernam een nieuwe poging om de jeugd naar de parochiezaal in Minderhout te lokken. Na weken advertentiecampagnes op het web moest er wel een hoop volk verschijnen. De muziek werd verzorgd door: DJ's Stino & Hak-E, Ben Bras en als afsluiter DJ Ruben. Ondanks dat er een mooi ingerichte zaal was en er voor de verandering niet alleen maar gabber muziek werd gedraaid werd het niet afgeladen vol. Mijn gebroken vleugel trok ook wederom voldoende bekijks onder de aanwezigen, maar gelukkig heeft een eend 2 vleugels dus iedereen kon vereeuwigd worden tussen de voorraad partypics van vanavond.


Vrijdag 26 Januari 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Ladies Night. (Hoogstraten)


Vandaag waagde ik mijn comeback in het uitgaansleven, ondanks dat ik nog steeds tijdelijk invalide was. Highstreet lokte de vrouwen naar binnen met gratis inkom en champagne tot middernacht wat mooi tegenwicht gaf aan de mannelijke jump populatie. DJ's MarK & Pat B. zorgden vanavond voor de beats, kuikens.com regelde de pics. De komende weken zullen de foto albums helaas iets kleiner blijven en er wat minder spectaculaire lasershots te zien zijn, maar mijn ogen doen het nog goed, dus leuke meiden blijven volop 'in the picture' staan.


22 Januari 2007 - Work

When I finally finished restoring, upgrading and uploading all the pics, which took me 10 days of 16 hours work, I got some new software and decided to re-do the work all over. I'm not going anywhere these days, now Am I? Oh well, this page is starting to look like some gay blog, let's hope my next message will be a cool party report again, this sucks.


Nu ik eindelijk klaar ben met het opnieuw bewerken en uploaden van alle foto's, wat 10 dagen van 16 uur werk heeft gekost, heb ik wat nieuwe software gekocht en besloten alles nog een keer te doen. Voorlopig ga ik toch nergens heen... Aangezien deze pagina langzaam aan het veranderen is in een slappe blog hoop ik dat mijn volgende bericht een vet feestverslag zal zijn, want dit zuigt zwaar.


14 Januari 2007 - Seal Down

Despite the great snow and weather conditions in France, I managed to crash myself so bad I had to be hospitalized and ended with a broken and completely dislocated wrist. The best available surgeons are patching me up to resume my 'Hercules Labours' as soon as possible, but the outlook for the coming weeks is still poor. Nevertheless I will continue to upgrade the old picture galleries and create a lot of new wallpapers in a super high resolution of 4 megapixel, while working on my recovery.


Ondanks het mooie weer en de uitstekende sneeuwcondities in Frankrijk, heb ik het gepresteerd zo hard te crashen, dat ik met een gebroken en compleet ontwrichte pols naar het ziekenhuis afgevoerd moest worden. De beste chirurgen staan tot mijn dienst om een spoedig herstel te bewerkstellen, maar de komende weken zal ik het nog rustig aan moeten doen. Terwijl ik aan mijn herstel werk zal ik door blijven gaan met het upgraden van de oude foto albums en zorgen voor een nieuwe voorraad schermachtergronden in een super hoge resolutie van ruim 4 megapixel.


8 Januari 2007 - Snow Report

Snow in Tignes has been great again, just like the weather. Unfortunatly the current night life here consists of over 95% male population, so I'm afraid their won't be any fresh pictures coming online for a while. However, their are still 17,000 other hi res partypics online for your viewing pleasure. Especially the different Lloret De Mar shoots will get you in that holiday spirit again. As the real connoisseurs have probably already noticed, all the pictures before november 2006 are being re-uploaded with a better compression ratio, and a more decent watermark, so there's still enough exploring to do.


1 Januari 2007 - Nieuwjaarsboodschap 2007

Allereerst wens ik iedereen een gezond 2007, wanneer die wens vervuld wordt, zijn alle overige doelen die iemand heeft met voldoende wilskracht te bereiken. Aan dat laatste ligt het meestal wanneer iemand ontevreden is, iedereen heeft wel een idee wat hij of zij wil bereiken, maar men heeft meestal angst om het vaste patroon te doorbreken. Hou je niet langer gevangen in je burgerlijke leven en vecht je vrij! Waar ik dacht als hobby wat van mijn uitgaansfoto's op een website te zetten is deze site inmiddels uitgegroeid tot een Mekka van de liefhebber van party pictures. Per jaar zien inmiddels meer dan 500.000 mensen foto's die door mij gemaakt zijn. Dit geeft echter wel een enorme druk op me om aan de hoge verwachtingen van mijn bezoekers te blijven voldoen. Het komende jaar zal ik het nog een jaartje proberen vol te houden om jullie te plezieren, maar elk jaar wordt de verleiding groter om gewoon een eiland te kopen in de Pacific en een harem vol Russische anorexia kuikens te beginnen... Voor nu zal ik deze maand afkoeling gaan zoeken in de Franse alpen zodat men niet te veel nieuwe pics kan verwachten, maar wie weet wat het nachtleven van Tignes en Val d'Isere nog in petto hebben. Voor de vele bezoekers van kuikens.com heb ik nog een kleine verassing in petto: De komende tijd worden alle 15.000 pictures van voor november 2006 opnieuw geupload met een betere compressie en een netter watermerk. Reden voldoende voor iedereen om de komende maand ook eens door de oudere albums te browsen. Vooral de Lloret De Mar partypics zullen de zomerse vakantiespirit in een ieder alvast naar boven brengen wanneer je naar de regen buiten kijkt. Nogmaals iedereen het beste voor het komende jaar en veel kijkplezier op kuikens.com.