PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2007Zondag 25 Februari 2007: Foto's Wortel Carnaval (Stoet & Bal). (Wortel)


Als afsluiter van een roerige maand het gebuurte Wortel bezocht om de plaatselijke carnavals sfeer op te snuiven. Tijdens de stoet snuif je vooral confetti op die met balen tegelijk het publiek in wordt geslingerd. Dat er veel volk op af komt zie ik zelfs aan het rustige dataverkeer voor een zondag! Verder ben ik bang dat de oogsten een flinke vertraging op zullen lopen gezien het feit dat alle beschikbare tracktors uit de verre regio in werden gezet om de mobiele zuipkotten voort te trekken. Het enige doel van de tocht is dan ook zo veel mogelijk herrie te produceren en vaten bier leeg te beffen. En laten dat nu net de dingen zijn waar de boeren uit Groot Hoogstraten olympisch kampioen in zijn. Later in de middag trekken de feestgangers richting de tent om er zeker van te geraken dat ook de resterende hersencellen de komende weken nog steeds kapot gezopen zijn. Volgend jaar mag de tent wel wat groter trouwens en waterdicht zeil is ook geen overbodige luxe in dit brakke klimaat. DJ Gert van Music Services bracht de carnavalskrakers met veel volume ten gehore. Wie de volgende dag toevallig nog door Wortel reed kon getuige zijn van enorme schoonmaakploegen die de onmogelijke taak hadden om de straten confettivrij te maken. Hopelijk zijn ze binnen 52 weken klaar... Deze serie van maar liefst 220 pictures zal de komende tijd zeer goed bezocht gaan worden en sluit ook een maand vol nieuwe bezoekers en traffic records op kuikens.com af.


Zaterdag 24 Februari 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Club Night. (Hoogstraten)


Als afsluiter van het weekeinde richting de Highstreet gereden waar de gebruikelijke club night plaats vond. Wat mij betreft mag er wel minder reclame worden gemaakt voor de gabber en gay nights, want vrouwen spotten heb je tegenwoordig een telelens voor nodig. En dat is mede mijn eigen schuld, mijn foto's geven geen representatief beeld van de M/V verhouding op welk feest dan ook! Misschien moet ik de komende maand alleen nog maar pics van brakke gasten online gooien om zo de toestroom van mannen die al 3 jaar droog staan wat in te perken...


Zaterdag 24 Februari 2007: Tentfuif, Foto's Groen String Fuif. (Hoogstraten)


Na de zeer slappe opkomst van vorig jaar had de Groene Kring besloten om een betere locatie te zoeken voor hun jaarlijkse lingerie fuif. De DJ Bunker was goed gevuld met delegaties van: Insomnia, Paranoya en DJ Team Nightsound. Dat men niet meer op vinyl draait wisten we al, maar dat tegenwoordig de zelfgebrande CD's ook al overbodig zijn is nieuw op de boerenbals. Waarom geld uitgeven als je ook gewoon geripte MP3s kunt spelen vanaf je laptop vol pr0n? Omdat de dieselbrander aan het gas lag was het aanvankelijk een koude bedoeling in de hut. (Behalve op de ranzige veewagen waar Grieks de voertaal was) Rond middernacht was de boel genoeg opgewarmd en kon ik met een gerust hart de toko verlaten. Hopelijk deelt men volgend jaar niet alleen de strings uit, maar moeten ze gelijk worden aangetrokken naast de inkom. I.c.m. een fotoshoot op kuikens.com zal dit het event zo'n boost geven dat er in 2009 een tent met 5.000 man gevuld gaat worden! Iedereen fantaseert het er tijdens het bekijken van de pics nog maar bij.


Vrijdag 23 Februari 2007: Radisson Sas Parklane Hotel, Foto's Aymie Galabal. (Antwerpen)


Vandaag hield de studentenvereniging Aymie (Lessius Hogeschool) haar 48ste galabal in de 'Villa d'Este' balzaal van het enige 5 sterren hotel in Antwerpen. Ook kuikens.com kon natuurlijk niet ontbreken om dit feestje te vereeuwigen en zo de minder fortuinlijke burgers die dit event moesten missen nog ff met hun neus op de feiten te drukken. Zo'n 750 studenten in avond tenue lieten zich deze nacht gaan op de beats van DJ Wicked en DJ Laurent (Carrť, Cafť Local). Er zijn dus ook nog vrijdagen zonder gabbermuziek in BelgiŽ te vinden... De pics zijn zoals altijd rijkelijk voorzien van voldoende chicks in mooie galajurk en af en toe een verdwaalde gozer in 'maatpak', voor iedereen wat wils dus. Wanneer er andere studentenverenigingen uit de provincie Antwerpen zijn die ook graag vereerd willen worden door een afvaardiging van kuikens.com om hun galabal te laten vereeuwigen op een unieke en studentikoze wijze is dit natuurlijk altijd mogelijk. Bezoek dan de galabal subpagina! Iedereen veel plezier gewenst met het bekijken van de 100 pics van dit mooie galabal.


Maandag 19 Februari 2007: Feestzalen Ter Voncke & Lux, Foto's Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Maandagavond volgend op de eerste stoet omloop wordt traditioneel het hoogtepunt van het jaar gevierd voor alle Herenthoutenaren. In tegenstelling tot zondag gaat nu echt iedereen verkleed en blijft men doorfeesten tot de zon hoog aan de hemel staat. Wel moest ik een half uur lullen als Brugman om binnen te geraken omdat men dacht dat ik mijn foto's wilde verkopen voor grof geld. Ik heb nooit geweten dat zoiets kon, blijkbaar ben ik de grootste filantroop en weldoener van Vlaanderen! (Waar blijft mijn standbeeld?) Hoe dan ook, mijn moeite werd beloond, want halverwege de nacht kon ik huiswaarts keren met een kleine 200 partypics die het stempel 'Seal Approved' meer dan verdienen. Tot februari 2008 kan menig inwoner van Huirtuit in het foto album geestelijke steun vinden en een meer decadente verkleed creatie voor het volgende jaar bedenken. Expicit Content Warning! This pictures may contain men dressed as women, be adviced not to watch these pics when under the influence of drugs or alcohol!


Zondag 18 Februari 2007: Foto's Carnavals Optocht & Carnavals Bal. (Herenthout)


Dit jaar wederom richting het verre Herenthout gereden om 2 dagen lang carnaval te vieren. Peer Stoet blijft de oudste carnavals stoet van BelgiŽ en trekt elk jaar opnieuw duizenden bezoekers uit de verre omtrek. In tegenstelling tot de meeste stoeten waar de aandacht vooral naar de wagens uitgaan draait het hier meer om toneel. De optocht trekt in een cirkel door het centrum van Herenthout en de deelnemende groepen geven om de 100 meter een nieuwe voorstelling aan het publiek. Blijkbaar was Belgisch meest bekende 'kindervriend' een weekeinde op proefverlof en neergestreken in Herenthout. Middels een ijscokar en de belofte 'Free icecream' vormde zich er een flinke rij kinderen die een slinger aan het 'Rad van fortuin' gaven. Dat het balletje zeer regelmatig op '1 keer gratis neuke' viel zullen we maar de 'standaard deviatie van Dutroux' noemen... Vanaf 21:30 kwamen de feestgangers Ter Voncke binnentrekken waar discobar Millenium voor de muziek zorgde. Dit jaar draaide het vooral om zuipen en het bier vloog met bakken tegelijk uit de burelen van de KLJ Herenthout. Check de pictures om te zien wie er de mooiste stoetoutfit aanhad en wie er nog in een coma liggen van de vele drank.


Zaterdag 17 Februari 2007: Tentfuif, Squadra Del Partito. (Wortel)


Na maanden alle fuiven websites volgespamt te hebben brak dan eindelijk de lang verwachte partysquad fuif aan. De KLJ Wortel voelt zich kennelijk verbonden met de Italiaanse cokesnuif praktijken gezien de Italiaanse vertaling van hun 'title tag'. Zelf had ik een enorme tent verwacht gezien al die reclame, maar het werd een standaard model boerenbal tent. Voordeel was wel dat je in elk geval met gemak de tent vol krijgt. Achtereenvolgens kwamen de volgende DJ's opdraven om de lokale veestapel uit hun slaap te houden: DJ Gert (Music Services), DJ Bjorno (The Return) en later die nacht werd nog verwacht: Discobaar Stoppelbaard (?) Gezien het scheergedrag van de eerste 2 DJ's kan die laatste DJ natuurlijk een grote hoax geweest zijn om de onderbetaling van het nobele DJ vak te onderschrijven, men heeft amper nog geld voor nieuwe scheermesjes. Ook valt het me op dat steeds meer DJ's shirts dragen met hun eigen naam erop, is men aan het dementeren door de vele drank of vind mammie het gewoon makkelijk als ze de kleren voor haar zoons klaar moet leggen? Hoe dan ook, om half 1 konden we met een goede serie partypics deze geslaaagde fuif verlaten en iedereen die zich fotogeil genoeg vond is vereeuwigd.


Vrijdag/Zaterdag 16/17 Februari 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Valentine Weekend. (Hoogstraten)


De Highstreet is dit weekeinde opgepimpt met allerlei valentijns crap om te vieren dat we die 'feestdag' eindelijk achter de rug hebben. Een hoop mensen dachten dat het al zondag gay night was, want meer dan 80% van de bezoekers was man. Zelfs de LJ trok deze ellende niet meer en besloot de zaal vol rook te zetten zodat de mensen lekker konden jumpen zonder te zien door wie ze in hun kont werden geknepen... De paar top kippetjes en de lekkere dancers die zich tussen al dat mannen geweld verstopt hadden ontkwamen natuurlijk niet aan mijn camera en zijn te bewonderen tussen deze relatief kleine serie partypics. Hopelijk komen er zaterdag meer vrouwen. Zaterdag werd het helaas niet beter, maar was het ongekend rustig in de Highstreet. Wederom was het goed zoeken om nog iets toonbaars voor de camera te te regelen maar meer dan een kleine update zat er vandaag helaas niet in.


Donderdag 15 Februari 2007: Feestzaal Axion, Foto's Carnaval TD. (Geel)


De boeruh van de AGRO uit Geel hielden hun jaarlijkse Carnaval TD. Sporthal Axion kreeg het opnieuw zwaar te voorduren en barstte bijna uit zijn voegen. Zoals ieder jaar was het gratis inkom voor verklede personen zodat het carnavals gevoel goed naar boven kwam. De meest wrede verkleed creaties werden beloond met een grote voorraad drankbonnen, alleen kon men nergens Kriek of Hoegaarden krijgen, wel een puntje om volgend jaar naar te kijken. Samen met een uitbreiding van de latrines, want zelfs de mannenplees werden ruim voor middernacht als overstroomd met vrouwen waardoor er een levendige ruilhandel ontstond van allerlei 'hand en span diensten'. DJ Bras zorgde met een enorme hoeveelheid apparatuur voor de nodige beats en kuikens.com regelde wederom een vette voorraad partypics zodat iedereen zich weer een jaar kan schamen voor zijn gedrag! Overigens werd vandaag op kuikens.com de 5 miljoenste foto bekeken volgens de brakke Coppermine teller (In werkelijkheid zijn het er al veel meer geweest) en in dit tempo moeten we voor de kerst de 10 miljoen met gemak halen.


Zaterdag 10 Februari 2007: Pictures Discotheek Highstreet, Chinese New Year. (Hoogstraten)


Vandaag zou de Highstreet opnieuw in het teken staan van de Chinese wereld heerschappij en kom men zich in de Chill Out opnieuw laten 'tatoeŽren' door een groepje lieftallige dames. Die Chinese tekens zien er natuurlijk stoer uit, maar geen westerling begrijpt wat er staat en de kans om rond te lopen met een tattoo waar 'goedkope stoephoer' op staat terwijl je 'lief meisje' had besteld is dus levensgroot. Om dit te voorkomen had ik voor mezelf de meest foute tekst uitgezocht zodat het er alleen maar beter op kon worden. De volgende morgen in de afhaal Chinees werd al vrij snel duidelijk dat de tekens wel degelijk overeen kwamen met de bestel lijst... Later die nacht arriveerden de Chinese draken wederom om de disco van alle kwade invloeden te verlossen. Men heeft in elk geval geleerd dat draken niet van sla houden en dat de Highsteet het komende jaar verlost is van alle boze geesten. De liefhebbers van mooie dames zullen zich ook te goed kunnen doen aan de uitgebreide reeksen partypics van dit weekeinde. Komende donderdag vangt het lange carnavalsweekeinde aan dus dan kan men zich een week lang volledig legaal laten misdragen. Gelukkig heb ik daar geen carnaval voor nodig!


Zaterdag 10 Februari 2007: Tentfuif, Pics Ladies Night. (Hoogstraten)


Als opwarmer voor de zaterdag maar vol goede moed richting de weilanden van Hoogstraten gereden op zoek naar de beloofde 'ladies'. In de tent werd het al snel duidelijk dat die er niet zouden zijn. (Voordat jullie boos op mij worden, deze quote komt van een vrouwelijke bezoeker!) Maar niet getreurd, er waren voldoende 'mannen' die zich als vrouw verkleed hadden om zo te bezuinigen op de inkom van de fuif. In de DJ bunker waar Soundbreaker en Paranoya de scepter zwaaiden over het plebs geldt zo wie zo een absoluut entreeverbod op alles wat ook maar op een vrouw lijkt dus die mannen zullen er niet onder geleden hebben. Rond middernacht stond iedereen op de foto en werd het tijd om de zoektocht naar het schoon vrouwvolk verder te zetten. Het bewijsmateriaal van deze avond is in elk geval veilig gesteld in 70 partypics.


Vrijdag 9 Februari 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Spijker Galabal. (Hoogstraten)


Vandaag was er het jaarlijkse galabal op het Spijker. Dat bal is zo verschrikkelijk goed dat om 23:00 de eerste galabal gangers al in de Highstreet arriveren. Een gala zonder kuikens zuigt nu eenmaal... De Spijkerianen waren niet de enige invasie die de Highstreet vannacht te voorduren kreeg. Ten eerste werd de DJ bunker overgenomen door DJ's MarK vs Felix Project en rond kwart voor 2 arriveerden er maar liefst 8 dagen te vroeg een groep 'Chinezen' die het nieuwe jaar in kwamen luiden met veel kabaal en 4 meter hoge draken. Tussen de mooie galajurken en sexy benen is er dus ook voor de cultuurliefhebbers voldoende te zien tussen de 100 partypics van vanavond.


Zaterdag 3 Februari 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Na de enorme drukte van Beerchallenge besloot ik nog ff op krachten te komen in de Highstreet. Ook hier waren de zalen inmiddels goed gevuld met party people en was er geen kans meer om rustig rond te lopen. Toch heb ik voldoende snavelbare partypics weten te regelen voor mijn verwende bezoekers en liefhebbers van het vrouwelijk schoons op deze planeet. Volgens onbevestigde geruchten houdt het Instituut Spyker volgende week vrijdag een afterparty van hun jaarlijkse galabal in de highstreet dus dat beloofd wederom een mooi feestje te worden.


Zaterdag 3 Februari 2007: Tentfuif, Foto's Beerchallenge. (Lichtaart)


Er moest vandaag een nieuw territorium worden veroverd en we reisden af naar het verre Lichtaart. Rond de sportvelden was een enorme tent verrezen die de plaatselijke jeugd moest beschermen tegen de kou. DJ Ruben had een backstage pass geregeld, maar ter plekke bleek die omgewisseld te worden voor een VIP pas en meer consumptiebonnen dan Barney Gumble weg kan zuipen. Oh well, works 4 me. Aangezien men tot 19:30 gratis inkom had en er van 21:00 tot 22:00 happy hour was waardoor je voor 62 cent al een lekkere kriek kon zuipen zat de tent al vroeg vol. Sterker nog, voor middernacht barstte de tent al bijna uit zijn voegen! Ook hier stond er een enorme tyfushoop geyle elektronica opgesteld om de 6700 man publiek visueel te vermaken. Men kon zijn trommelvliezen aan het gas laten gaan op de beats van: DJ Ruben (elke grote tentfuif in het zonnestelsel), DJ Regi (Milk Inc.) en de master of hardstyle: DJ Ruthless. Toen het tegen half een zelfs in de VIP ruimte al vol begon te raken en het stoom inmiddels langs de palen de tent verliet (Buiten was het rond het vriespunt, dus de binnenplaats was niet echt aangenaam vertoeven.) werd het de hoogste tijd om naar het hoge noorden terug te vliegen. Voor volgend jaar verwacht ik dan ook een tent met minimaal 12 palen, want 8 was nu al niet genoeg en met de elk jaar enorm hard stijgende bezoekersaantallen moet je vooruit blijven kijken. Iedereen veel plezier met het bekijken van de vetste partypics die er deze avond zijn gemaakt, de meeste overige aanwezige fuivensites hadden het te druk met stickers uitdelen en om geld te bedelen... 235 hi-res party pictures staan de komende decennia ter beschikking aan mijn geliefde internetjunkies, dus mocht het wat druk worden, don't worry, de pics blijven online tot het vergaan van de planeet!


Vrijdag 2 Februari 2007: Pictures Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De gebruikelijke jumping beats vulde de HiArena, terwijl boven de AOW gerechtigden zich uit konden leven op de softere beats in de Hi25. Gelukkig waren er deze week weer hete danseressen te bewonderen. Tussen de gabbers door wist mijn lens een aantal leuke chicks te spotten die de kou getrotseerd hadden en fatsoenlijk gekleed rondliepen. Vanavond begint het geweld lekker vroeg op de Beerchallenge in Lichtaart, hopelijk zijn daar volop mooie light effects te vereeuwigen in de foto albums.


Februari 2007 - Outlook

De maand is nog maar net begonnen en het ziet er naar uit dat februari rijkelijk gevuld met diverse feesten zal zijn! Naast de gebruikelijke Highstreet avonden staan o.a. op het programma een topfuif van formaat: Beerchallenge 2007, meerdere carnavals avonden in Herenthout en de beruchte AGRO carnaval TD. Ook zal het galabal seizoen opnieuw aanvangen (deze maand Spijker gala en Aymie galabal in de planning) dus voor iedereen is er weer voldoende kans om los te gaan deze maand. Of ik overal aanwezig kan zijn hangt nog wel af van het herstel en een eventuele 2e operatie aan mijn gebroken vleugel.