PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MAART 2007Zaterdag 31 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Club Night. (Hoogstraten)


Als afsluiter van deze maand zoals gebruikelijk richting de Highstreet gereden die in tegenstelling tot vrijdag nu goed vol zat. Ook hier viel er voor de oplettende man voldoende moois te spotten. Het forensisch instituut moet de champagne in de Hi25 maar eens gaan onderzoeken, wat dat spul voor ranzigheden veroorzaakt is te zot voor woorden. Anyway, volop rukvoer voor de gerontofielen onder ons in dit foto album! Deze maand werd wederom afgesloten met volop nieuwe records: Meer dan 1,5 miljoen pageviews, niet verkeerd voor een 1 mans hobbysite...


Zaterdag 31 Maart 2007: Tentfuif, Foto's Apres Ski Party. (Sint Lenaarts)


De Vrije Zwaaiers uit Sint Lenaarts hadden een tent gepimpt met alpen hutjes, ski's, hot dogs en een jeneverbar om de verschrikkelijk koude winter van 2007 te herdenken. De gammele DJ Bunker werd vandaag bemand door de geyle mannen van VDS-Productions en hun schandknaapjes Soundbreaker, Skinnie en Brab. Rond middernacht kwam de sfeer er goed in en had iedereen de route naar de tent eindelijk gevonden. Die bordjes 'Apres Ski' Langs de weg zijn leuk, maar als ze maar 15x5 cm meten, zie je er natuurlijk niks van vanuit de wagen. Gelukkig begint de buitentemperatuur langzaam op te lopen en komen er steeds meer korte rokjes tevoorschijn onder de tentbezoekers, zodat er weer voldoende moois te bekijken valt tussen deze serie partypics!


Vrijdag 30 Maart 2007: Pics Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De traditionele jump avond in de Highstreet bleef vandaag vrij rustig. De gabberende schooljeugd hing de longen uit hun lijf te kotsen op de proclamatiefuif en de gabberende 18 plussers lieten zich vakkundig slingeren door de boys van ID&T in het sportpaleis Antwerpen op Sensation Black. Gelukkig ziet mijn alziend oog altijd wel de nodige lekkere kippetjes en hete dancers voorbij komen. En om mijn bezoekers te verblijden, heb ik ze ook maar online gezet in het foto album van vanavond. Als het goed is komt Highstreet voortaan elk eerste weekeinde van de maand met 'Ladies Weekend' waarbij de dames profiteren van gratis inkom tot middernacht en een gratis cocktail.


Vrijdag 30 Maart 2007: Tentfuif, Proclamatiefuif. (Hoogstraten)


De Hoogstraatse koeien waren vannacht getuige van de jeugd die het paasverlof met een record drankomzet in kwam luiden. De Kentucky Fried Chicken van Meer moest de clubkas aanvullen en niets is makkelijker dan geld uit de zakken van jongeren te kloppen, die inmiddels handelsonbekwaam zijn geraakt door de Goddeloze alcohol inname. Rond het middaguur begint men zich al helemaal de tering te zuipen bij Café Bizar om na een korte kotsbreak vrolijk verder te gaan tijdens het happy hour in de fuiftent. De boys van het Kodex DJ team en hun sidekicks van Mega Special en GRS, konden met nummers als 'The Wall' van Pink Floyd laten zien dat alle schoolactiviteiten toch verspilde moeite zijn en men aan de woorden 'Wilt u er frietjes bij?' meer dan genoeg heeft voor een succesvolle carrière in een later leven. Overigens maakte het allemaal geen ruk meer uit of men een goed rapport had of niet, na vannacht was er toch geen hersencel meer in leven. Hopelijk is de tent de volgende keer wel een maatje groter, proclamatie trekt altijd volk genoeg!
Iedereen die niet op de intensive care ligt veel plezier gewenst met voorraad pictures in dit album.


Dinsdag 27 Maart 2007: Foto's Autorai, VIP Gala Avond. (Amsterdam RAI)


Elke 2 jaar wordt de Rai Amsterdam voor 2 weken het auto walhalla van Hollandistan en omstreken. Nu houdt dit niet veel meer in dan dat er 15 dagen lang allerhande Sjonnie en Anita volk komt dringen achter de hekken van de betere automerken. Kwijlend naar al het schoons wat er staat opgesteld en waar men niet eens de financiering op een ventieldop van rond kan krijgen. Niet iets om nu echt naar uit te kijken, ware het niet dat men deze Autorai elke keer opent met een gala avond waar alle topmensen uit de autobranche, vergezeld door de VIPs en BNers, die hun liefde voor automobielen niet onder stoelen of banken schuiven, aanwezig zijn. Een mooi avondje om onder het genot van een glaasje champagne of tig en lekkere hapjes rustig rond te kijken naar alle noviteiten in de autowereld en om gezellig te netwerken met je collega entrepreneurs. Vanzelfsprekend kon ik mijn trouwe kijkers niet vervelen met al dat blik en heb ik een korte ronde gemaakt met mijn SLR om het meeste vrouwelijk schoon vast te leggen. Na enkele lullepotten van de burgervader van Nederland a.k.a. Jan Peter Balkenende aan te hebben gehoord, kon de camera braaf terug in zijn mand en het echte feest beginnen. Excuses voor de kleine serie pics, maar er waren spannendere dingen te beleven dan op een knopje drukken... De marginaalheid van afgelopen weekeinde is voor mij in elk geval meer dan voldoende gecompenseerd dankzij dit top feestje!

Update 3 april 2007:

Ik had nog 2 VIP kaarten van Porsche liggen en i.c.m. de ladies day, besloot ik nog maar een keer langs te gaan om te zien welke mooie 'modellen' er vandaag te bezichtigen waren. Gezien de most viewed pics van de gala avond, heb ik me nu helemaal beperkt tot het betere promo-girl werk om er zeker van te zijn dat ook deze toevoeging van foto's uitstekend zal worden bekeken.


Zaterdag 24 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Club Night. (Hoogstraten)


Na de ruim 4.000 man op het Dancefestival nog ff vlug langs de Highstreet gereden. Hier leek het wel vrijdag avond gezien de muziek keuze en het aanwezige publiek. Gelukkig wist ik mijn ogen goed de kost te geven en staat er voldoende kijkgenot voor een ieder tussen de serie partypics. Ter compensatie van de marginale feesten de laatste dagen, ben ik straks ff wat VIP kaarten voor een mega bangelijke decadente party aan het regelen, ik moet beloond worden voor mijn harde arbeid tenslotte.


Zaterdag 24 Maart 2007: Tentfuif, Foto's Dancefestival Jan Smit & Co. (Minderhout)


Op dag 2 van het Dancefestival brak de gekte pas echt door. Om 21:00 zat er al meer dan 2.500 man in de tent, die met bussen tegelijk aan kwamen rijden. Dat zo'n evenement zo veel volk zou trekken had ik me nooit voor kunnen stellen. De 'Jet Set' van het volk was ruim vertegenwoordigd, zo troffen we o.a. de familie Flodder en de Tokkies, inclusief vele neven, nichten en andere bloedverwanten aan tussen het volk. Maar ook de fans van de artiesten waren in grote getale op komen dagen. Meisjes van 11 die huwelijks aanzoeken aan Jantje Smit kwamen doen waren a volonté beschikbaar. Helaas voor hen zit de PNVD niet in het nieuwe kabinet en moeten ze nog een paar jaar geduld hebben. In tegenstelling tot de gemiddelde stampavonden in de Belgische weilanden, waren er vanavond alleen live optredens te bewonderen. Waarvan het gros ook nog eens Nederlandstalig was. Gelukkig had de crew dubbele setjes oordoppen in... De volgende namen betraden achtereenvolgens het podium: John Ferra, Ellen Ferrari, Jennifer Live (De ex van Ab-Normaal), Anita (De Rapsodies), Kevin Kenzo (Reïncarnatie van André Hazes), Willy Sommers (VTM), Sam Gooris (De Pfaffs), Jan Smit (The artist formally known as Jantje Smit) en als afsluiter van de avond Marco Kanters. Gastheer van de avond was Nick Martens, de CEO van Martens Evenementen himself. En niemand minder dan Hercules mocht voor lead photographer spelen. Vanaf het optreden van 'André Hazes' begon de sfeer er overigens goed in te komen en kom je eigenlijk alleen nog backstage of in 1 van de 'VIP' ruimtes vrij bewegen. Mij viel vooral Sam Gooris op, die geen seconde stil kon staan en zowat van het podium afgetrokken moest worden omdat hij er geen genoeg van kon krijgen het publiek te vermaken. Aan de andere kant bleef Jan Smit rustiger dan Graaf Dracula die zijn dagslaapje neemt, terwijl de halve tent werd afgebroken door honderden jonge meiden die hun maagdelijkheid aan Jan wilden opofferen. Helaas sta ik zelf nog een paar plaatsjes onder Jan op de lijst met jonge self made multi-miljonairs, dus ik moet het maar met de left-overs van Jan Smit doen... Na dit spektakel vloog ik weer snel door naar de Highstreet om nog even bij te komen van het geweld. Een ieder met internet (Vele bezoekers kwamen niet verder dan de ww) veel kijkplezier toegewenst met de serie foto's. Ik ben pillen halen om de laatste 24 uur van mijn geheugen te wissen. Overigens hoop ik deze foto shoot in de toekomst te kunnen gebruiken als compensatie voor zeker 80 uur taakstraf...


Vrijdag 23 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Spijker Lentebal. (Hoogstraten)


De traditionele jump avond in de Highstreet werd vandaag gelukkig opgeleukt met lekkere gala toefjes die het Spijker Lentebal ontsnapt waren, op zoek naar een plek waar je echt los van God kon gaan i.p.v. de preutse school ambiance. Als er dan ook nog een seal eend met een zieke geest rondzwerft is een galabal natuurlijk pas echt geslaagd te noemen. Door de kansloze stampherrie beneden waren de meeste gala gangers naar de Hi25 gevlucht, zodat alles bomvol zat en de Highstreet al snel veranderde in een grote saunaclub. Aangezien meer temperatuur automatisch minder kleding inhoudt bood dat wel de nodige kansen op digitaal genot en heb ik voldoende snavelbaars met mijn DSLR vast weten te leggen. Leeft u allen uit met deze serie pictures, maar geniet met mate. De bezoekers van kuikens.com met een positief IQ hebben het misschien al opgemerkt: We zijn sinds vandaag een samenwerking aan gegaan met PartyOn.be om onze lezers op de hoogte te houden van de aankomende feesten & fuiven in Vlaanderen. Zorg in elk geval wanneer je een feest geeft, dat deze in onze uitgebreide gratis party agenda verschijnt, zodat iedere niet analfabeet weet waar hij de komende weken heen moet!


Vrijdag 23 Maart 2007: Tentfuif, Foto's Dancefestival DJ Night. (Minderhout)


Tussen de weilanden van Minderhout was een Colossos-Mega-Tent herrezen die dit weekeinde plaats moet gaan bieden aan 5.000 man verdeeld over 2 dagen. Vrijdag ving men aan met de jump night waar alle Sjonnies, Anitas, heaumeaux en andere gabbertjes hun IQ richting sub zero konden jumpen. De voetballers van KFC Meerle wilden kennelijk Ronaldinho aanschaffen gezien hun recente nederlagen en hun niet bepaald democratisch te noemen inkom en drankprijzen. Misschien moet ik mijn foto's binnenkort ook maar gaan verkopen aangezien ik zo ongeveer nog de enige weldoener op deze planeet ben en het begint behoorlijk eenzaam te worden hier aan de top. De volgende DJ's kwamen vandaag het gehoor van de jeugd permanent naar de kloten helpen: Kodex, DJ Ruthless, DJ Coone, DJ Darkraver en als afsluiter Bjorno vs Franky Dux. Om de sfeer er backstage lekker in te krijgen had Darkraver een fles Bacardi mee naar binnen gesmokkeld en werd zijn optreden opgeluisterd door een schitterende performance van een vuurspuwer. Oplettende mensen weten nu wat voor een vet wapen een slokje lampenolie kan zijn. Bij mijn weten is er niemand in het publiek afgefakkeld, de volgende keer meer geluk... Rond kwart voor 1 werd het de hoogste tijd om richting de Highstreet te vertrekken waar de afvalligen van het Spijker Lentebal zich hadden verzameld voor een decadente afterparty. Iedereen veel plezier gewenst met berg partypics in dit album.


Zondag 18 Maart 2007: Pictures Gay & Their Friends. (Hoogstraten)


Om het weekeinde echt in stijl af te sluiten moest ik nog een kijkje nemen bij het nieuwe maandelijkse concept in de Highstreet. De boys van gaygay.biz organiseren elke 3e zondag van de maand een party voor de ruimdenkende mens in de Hi25 van Highstreet. Vergeleken met het gemiddelde boerenbal in de regio gaat het er overigens zeer mak aan toe, dus je kunt je kevlar ondergoed rustig thuis laten liggen. Jammer dat er geen kakelverse kuikens rondliepen, dus veel pics zijn er niet te vinden in deze serie. Ik ben benieuwd hoeveel gasten aan het fappen zijn geslagen op de aanwezige drag queen...


Zondag 18 Maart 2007: Foto's Halfvasten (Stoet & Bal). (Rijkevorsel)


Omdat er op een zondag toch geen ruk te doen valt, besloot ik maar langs Rijkevorsel te rijden, wat voor de gelegenheid was omgedoopt tot Veussel. De Rijkevorselse Rederijkers hadden alle tractoren in de verre regio ingevorderd om een lange stoet van verklede boeren en hoeren door het centrum voort te trekken. Blijkbaar was men op het ergste voorbereid gezien de volgende quotes uit het stoet reglement:
-Gebruik van vuurwerk, voetzoekers, gaskanonnen, varkensstiften, zaagmeel, hooi of stro is ten strengste verboden.
-Meezeulen van dode dieren of mishandeling van dieren tijdens de stoet is niet toegelaten.
-Wegens maatregels van het gemeentebestuur en politie moet het gebruik van alcohol en confetti voor en tijdens de optocht drastisch verminderen. Per groep is maximum 30 kg confetti toegestaan Bovendien mag er geen alcoholische drank door -16 jarigen gedronken worden.
-Alle deelnemers doen afstand van verhaal ten aanzien van de organisatoren en zullen zelf de nodige maatregelen nemen om zich in te dekken.
Bij mijn weten is alleen regel 2 nageleefd, en dat was ook de enige nuttige regel. Ondanks de straffe wind die 1 van de tentpalen deed sneuvelen, bleef het wel droog zodat de stoet veel bekijks trok van het publiek die met bussen tegelijk aan kwamen rijden. Ik ben benieuwd wie de 2.500 kilo confetti in Merksplas op moet ruimen de komende weken, de reinigingsdienst van Rijkevorsel hoeft gelukkig niets te doen dankzij de zware windstoten. Na de stoet trok de feestende meute door Rijkevorsel heen, om alles wat op bier of frituur food leek, tot zich te nemen. Het grootste deel van deze plunderende bende eindigde in de mega feesttent naast de kerk waar DJ's Gert en Matthijs de losgeslagen bende tot na middernacht in bedwang moesten houden. De kleine 300 foto's van dit feest zullen de komende dagen in elk geval zeer goed bekeken gaan worden en een hoop mensen inspiratie geven om het volgend jaar nog gekker aan te pakken. Rest mij niets verder dan af te sluiten met nog een quote van de organisatie: 'Rijkevorsel halfvastenstoet, waar ze weten wat carnaval vieren is!'


Zaterdag 17 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Gangsters Paradise. (Hoogstraten)


Vandaag was de Highstreet meer dan goed gevuld met wannabe (A person who likes to imitate, or even wishes to be, another, but cannot achieve it due to psychological, political, financial, physical, cultural, religious, or mental limitations) Gangsta's. Blijkbaar had het thema van de avond dit keer niet alleen maar gasten aangetrokken, er liepen zelfs een aantal lekkere kippetjes rond dit keer. Dit ondersteund met de campagne: 'Gasten voor de Highstreet fotograaf, Chicks voor het Kuiken team' zorgde voor een waardige afsluiting van de zaterdag avond. Ook de clubdancers konden deze fotoserie mooi complementeren. Inmiddels hoor ik de carnavalswagens in de verte richting Rijkevorsel crossen, dus we gaan daar zo ook maar ff een kijkje nemen om de zondagmiddag ook vakkundig aan het gas te laten gaan. Uitslapen doe je maar in je kist tenslotte!


Zaterdag 17 Maart 2007: Tentfuif, Foto's Laboureur Kermis. (Sint Lenaarts)


De KLJ Sint Lenaarts besloot dat de clubkas gespekt moest worden en organiseerde een tentfuif in niemandsland tussen Hoogstraten en Brecht. Op deze 'Labrador Kermis' waren er niet alleen honden te spotten, maar liep er ook nog genoeg ander loslopend wild. Een dubbele tent was er opgezet om iedereen de nacht door te laten komen. De main arena werd opgeleukt met een enorme bierpiramide. Waar men normaal alleen lege kratten gebruikt, mochten de DJ's natuurlijk niet droog komen te staan en waren alle bakken bier gewoon gevuld met volle flesjes. Wie vervolgens de smalle gang levend door wist te komen naar de 2e tent a.k.a. darkroom, werd getrakteerd op een vette overdosis club muziek. Hier kunnen de meeste discotheken nog wat van leren met hun slappe jump en RnB bagger! Naast de nodige varkens was er voor de oplettende bezoeker een ondergronds aquarium met rondzwemmende sushi vissen te spotten. Wie de SM kooi in de darkroom durfde te benaderen, kon de aanwezige springende aapjes daarin lekkere pinda's voeren. Gelukkig waren er ook kuikens a volonté voor de echte connaisseur te vinden om deze KLJ ark af te vullen. Verantwoordelijk voor de gehoorbeschadigingen dit keer waren de ranzige boys van discobar Soundbreaker en DJ Bart van Gils met zijn schandknaapjes. Toen er rond 1 uur vrouwen in de DJ bunker verschenen werd het de hoogste tijd om te vluchten, zoiets is natuurlijk totally not done! Hopelijk is de tent niet weggewaaid en kan iedereen nagenieten van de overdosis aan vette partypics die ik voor jullie heb gefixt.


Vrijdag 16 Maart 2007: Restaurant La Riva, Foto's Sofia Galabal II. (Antwerpen)


Als grootste studentenvereniging van Antwerpen, heb je aan 1 jaarlijks galabal natuurlijk niet genoeg en doe je het december bal in maart nog eens dunnetjes over voor de harde kern. Na eerst lekker gedineerd te hebben waarbij de kok zijn eindbestemming naar de hel veilig heeft gesteld door eend op het keuzemenu te zetten, begon de live band 'La Gaz'. Blijkbaar hadden die een te goed salaris want tegen 2 uur waren ze nog aan het spelen en vielen de DJ's zowat in slaap... Volgend jaar moet Sofia de mensen die in december geen kaarten meer kunnen krijgen alvast de kaarten voor het 2e bal verkopen. Dit aangezien er vannacht nog plaatsen over waren i.t.t. het 1e bal waar je amper nog kon lopen. Maar niets is zo wisselvallig als het gedrag van een student. Gelukkig waren de dames redelijk 'galabal proof' gekleed en was ik niet te beroerd om een mooie serie pictures te maken.


Zaterdag 10 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Na de afgeladen tent van het Aspibal had ik nog ff tijd voor een kort bezoekje aan de Highstreet. Ook hier was er volk genoeg aanwezig, maar sinds men elke maand de sunday-gay nights houdt, komt er ook de andere dagen bijna geen vrouw meer naar Hoogstraten. Mannen die spontaan gaan bekken voor de camera zijn meer regel dan uitzondering tegenwoordig, hopelijk keert het tij snel, want momenteel met zo'n 70% mannen op 30% vrouwen is er voor mij weinig meer aan. Alle chicks die present waren staan in elk geval online, met helaas veel vervuiling ertussen van opdringerig man-volk. Als iemand me een paar mooie T-shirts kan leveren met de opdruk 'Ik fotografeer alleen lekkere chicks' gaat de kijkdichtheid hier tenminste verder omhoog. Bekijk de most viewed pics maar in de Highstreet albums, de mensen zitten niet te wachten op die kansloze gasten, men wil lekkere kuikens zien! Alle heaumeaux veel plezier gewenst met de kleine serie pics van vannacht.


Zaterdag 10 Maart 2007: Tentfuif, Foto's Aspibal. (Brecht)


De Chiro Brecht hield zijn jaarlijkse Aspibal bij de brug over de autostrada E19. Een behoorlijke tent was tussen de boerengronden verrezen om de toegestroomde jeugd enkele uren 'Sodom & Gomorrah' te kunnen bieden. Aangezien Aspi Belgisch is voor 'lekkere chicks in geyle korte rokjes' en er dankzij de democratische inkom en bierprijzen altijd genoeg volk komt, moest ik hier vanavond ook maar een kijkje komen nemen. Middenin de tent was de DJ Bunker zo'n 3 meter boven het proletariaat opgesteld waarin het een drukte van belang was. De volgende DJ teams gaven acte de presence: Bart van Gils, Submission en Promil. Als 'piece de resistance' (Om met Homer Simpsons woorden te spreken 'pig de resistance' Afl. 3F03) was een mobiele vreetschuur opgesteld, waarin 'Ranzige pita met saus' en 'Ranzige spek met brood' werd geserveerd. Aangezien het varkensvlees volgens de nieuwe Antwerpse schoolreisnormen Halal geslacht moet zijn, kon iedereen er van mee genieten en was het al snel flink dringen voor de varkensstal om aan de beurt te komen. Hell Yeah, het smaakte nog goed ook! Onder de blauwe plekken van alle kippetjes die niet konden wachten om gefotografeerd te worden, kon ik rond 1 uur de tent met een goed gevulde maag verlaten om nog even langs mijn vrienden in de Highstreet te rijden. Ruim 160 partypics staan tot de beschikking van mijn lieve kijkbuis kuikens.


Vrijdag 9 Maart 2007: Diamond Princess, Foto's PSW-Lingua-Klio Galabal. (Antwerpen)


Als afsluiter van de vrijdag heb ik een 2e galabal, welke door maar liefst 3 verenigingen werd georganiseerd, bezocht: PSW (Politiek & Sociale wetenschappen), Lingua (Literatuur & Talen) en Klio (Geschiedenis).Als locatie werd gekozen voor de 'Antonia Graza' (Tegenwoordig varende onder de naam 'Diamond Princess'. Het vooronder werd met beats gevuld door de volgende rij DJ's: Yvezke, Pornie & Messias en DJ Licious (Tomorrowland). Ondanks dat er voldoende lebensraum op de boot was, had de Diamond Princess er totaal geen rekening gehouden dat studenten altijd heet zijn en al helemaal op een galabal! Het vocht kwam dan ook met liters van de ramen afdruipen en menig kostuum en galakleed werd al snel gestript, zodat elk nadeel ook een voordeel blijkt te hebben. Na in korte tijd een grote hoeveelheid vette pics getrokken te hebben, werd het om half 4 de hoogste tijd om nog een paar uur slaap te pakken. De volgende keer neem ik een 'MK-46 Mod 5 lightweight torpedo' mee om voor de nodige airco aan boord te zorgen... De 200 pics in de foto albums van vannacht hebben het stempel 'Seal Approved' meer dan verdiend en zullen ongetwijfeld op veel belangstelling kunnen rekenen uit Antwerpen en de rest van ons Melkwegstelsel.


Vrijdag 9 Maart 2007: Zaal Stuurboord, Foto's Eligia Galabal. (Antwerpen)


Vandaag werden er maar liefst 3 galabals tegelijk gehouden in Antwerpen. Dat werd dus kiezen. Aangezien deze 2 locaties slechts 100 meter van elkaar lagen zijn de gelukkige verenigingen die door Kuikens.com vereerd werden met een bezoek, Eligia en de combinatie PSW-Lingua-Klio geworden. De hangar van stuurboord werd met muziek gevuld door DJ Patrik en DJ Dimiz. Om 1 uur werd na de traditionele lullepot van de praeses de inmiddels goed gevulde hangar geëntertaind door een live optreden van Katrina. Hierna werd het voor mij helaas tijd om naar het volgende galabal af te reizen, maar er is een mooie voorraad bewijsmateriaal tussen de pictures te vinden voor een ieder die wil nagenieten of wil zien wat ie allemaal voor lekkers heeft gemist... Indien andere studentenverenigingen uit de regio Antwerpen ook graag een afvaardiging van kuikens.com op hun galabal willen hebben, is dit natuurlijk altijd mogelijk. Bezoek dan de galabal subpagina!


Zaterdag 3 Maart 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Na eerst langs Break Exclusive in Merksplas gereden te zijn om wat pics voor DJ Ph!l te trekken besloot ik vervolgens maar snel door te rijden naar de Highstreet. Het enige exclusieve aan dit feest was de grote toeloop van mongeaulen die in het wild nog geen dag zouden overleven, gezien hun IQ wat ergens rond de 130 Kelvin lag. In de DJ Bunker was het door de aanwezige krat vol drank wel aangenaam vertoeven, maar zonder pantservoertuig kon je je beter niet begeven tussen de zoo beneden... Mede dankzij Highjump (Not affiliated with Highstreet) werd het pas laat vol in de danstempel van Hoogstraten, wat mij te kans gaf rustig zonder kodak te intergreren met mijn collega feestgangers. Later op de avond toch nog met een mooie voorraad foto's huiswaarts gekeerd. Komend weekeinde kan er gelukkig opnieuw in rokkostuum worden gefeest in Antwerpen. Dit aangezien er dan maar liefst 3! galabals tegelijk worden gegouden. (Eligia, Brabo, PSW-Lingua-Klio) Choose wisely en wie weet wordt je vereerd tussen de gallerij van galabal gangers!


Vrijdag 2 Maart 2007: Pictures Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De gabbertjes heersten vandaag wederom over de Hi-Arena, die met herrie gevuld werd door DJ MarK. Wie er om 5 uur nog was, kon luisteren naar DJ Thomas. Tussen de pics is er vandaag van alles te vinden: foorapen, kuikens, pisnichten, geyle lasers, dancers en chicks. Iedereen kan zich dit weekeinde dus vermaken.


Maart 2007 - Outlook

De maand is nog niet eens begonnen, maar de eerste feesten zijn al weer bevestigd in mijn agenda. Omdat ik weet dat jullie van verrassingen houden zal ik nog niet alles verklappen, maar de meeste mensen zullen hun ideale avondje uit wel voorbij zien komen: Van Boerenbal tot Galabal, van Jump tot Club music, iedereen zal er opnieuw aan moeten geloven deze maand. Of het mogelijk wordt om de enorme drukte op kuikens.com van afgelopen maand te evenaren betwijfel ik, maar het ziet er naar uit dat ik wederom 2 handen ter beschikking heb dus wie weet vind ik nog wel ergens wat verdwaalde stickers...