PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2007Maandag 30 April 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Explosive Cartuning On Tour. (Hoogstraten)


Als afsluiter van de maand april werd er in de Highstreet de 'Explosive cartuning on tour' gehouden. Al snel werd duidelijk dat het enige wat geŽxplodeerd was, de inkomprijs was: 25 ouderwetse guldens kon men lappen om een halflege toko te betreden. Maar dat kon men op voorhand weten, de pijn zat hem vooral in het niet nakomen van door de organisatie gedane beloftes. Om maar een quote te noemen van de CEO van explosive cartuning on tour: 'BREAKING NEWS!!! The Fuel Girls, de bekende tuning girls hebben bevestigd aanwezig te zijn op ECT on tour!!' Welgeteld was er maar liefst 1 (ťťn) vrouw te bewonderen die ook al present was bij de introductie van de T-Ford in 1908. Men beloofde beterschap bij 'Jumping Is Not A Crime' die 27 mei in de Highstreet plaats zal vinden. Alsof dat niet genoeg was, werden leden van ECT die maar liefst 150 pleuro per jaar aan contributie dokten geweigerd op de parking tijdens de tuning show en konden vervolgens de volle bak inkom betalen. Ook de lokale jeugd ging over hun zuiger bij het zien van deze prijs kwaliteitsverhouding. Gelukkig kon een van hen met de award voor mooiste gejatte opoefiets aan de haal om de pijn nog iets te verzachten, want veel fatsoenlijk getunde wagens waren er niet te bezichtigen. De achtereenvolgens verschenen DJ's deden wel hun best om de verdwaalde zielen in de Highstreet tot jumpen te bewegen, maar voor de echte auto en babe liefhebber was de boel vet geflopt. Tek Soldierz, Pat B., Lethal MG, Massiv vs The Rebel, Showtek, Marcky en Deepack bemanden de DJ Bunker. Gelukkig kunnen de liefhebbers van Jump de schade inhalen door elke vrijdag voor 23:00 gratis in de Highstreet te geraken, met komende vrijdag als bonus de Ladies Night! Deze avond heb ik tot mijn grote verbazing toch nog zo'n 40 pics weten te regelen. Ik ben blij dat ik morgen naar de Playa del naaia in Lloret vlieg, hopelijk brengt dat meer value for money met zich mee.


Zondag 29 April 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Wapen Van Zundert. (Hoogstraten)


Op koninginnenacht komen de republikeinen uit Brabant traditioneel naar de Highstreet om de chaos in Hollandistan te ontvluchten. Blijkbaar heeft men niet door dat BelgiŽ ook een koning heeft en dat het bij de huidige temperaturen een goed idee is om korte rokjes te dragen... Overigens kwamen de Hollanders niet met weinig en er was op zondag meer volk in de Highstreet dan op vrijdag en zaterdag bij elkaar. Rond 3 uur werd het kinderbedtijd, maar de sfeer in Hoogstraten zat er nog vol in. Hopelijk hebben de mensen in Zundert al internet, anders heb ik zo'n 100 partypics voor jan lul geschoten.


Zondag 29 April 2007: Tentfuif, Foto's Jungle Weekend. (Sint Lenaarts)


Voor het eerst een 'full pull' gemaakt door 3 dagen op een rij de chiro chicks van Sint Lenaarts gek te maken. Als afsluiter van het Jungle Weekend was cover groep 'Cirque Atomique' opgetrommeld om de mensen overeind te houden na 3 dagen zuipen. Hopelijk komen de mensen volgend jaar wat meer gespreid over het weekeinde want vrijdag en zondag is het zeker niet minder gezellig dan zaterdag wanneer je nog amper kunt bewegen in de tent. Toen tegen middernacht het publiek mee begon te zingen met Boney M. was het de hoogste tijd om verder te rijden, aangezien mijn doelgroep nog niet geboren was toen Bobby Farrell furore maakte in Europa. Het hele Jungle Weekend is goed geweest voor meer dan 250 foto's die de komende maanden ongetwijfeld goed bekeken zullen worden.


Zaterdag 28 April 2007: Tentfuif, Foto's Jungle Weekend. (Sint Lenaarts)


De zaterdagavond werd afgesloten met een 2e ronde Jungle Weekend in Sint Lenaarts. Inmiddels had Laloena de macht in de DJ bunker gegrepen en zorgde de buitentemperatuur voor een saunaclub binnen. De mensen werden nog verder opgezweept door de kooi met schaars geklede danseressen erin. Voortaan is het bij het ruim van te voren aan zien komen van deze hittegolf en de traditioneel grote opkomst op zaterdag een slim idee om de zijwanden van het tentdoek omhoog te klappen zodat er binnen nog geademd kan worden... Rond 3 uur kon ik met een goed gevulde camera richting mijn nest vertrekken, maar de harde kern ging zo te zien nog ff door met het uit hun slaap halen van de lokale koeienpopulatie.


Zaterdag 28 April 2007: Tentfuif, Foto's Hommelkermis 2007. (Gierle, Poeyelheide Lille)


Vandaag moesten we een nieuw gebied veroveren en daalden we af naar het verre zuiden richting de Poeyelheide van Lille. De scouts en het landelijk gilde van Lille hadden een primeur in BelgiŽ met het plaatsen van een tent van 70x40 meter uit Zwitserland om de ruim 6.000 opgedaagde fuifgangers te kunnen herbergen. Voor de verandering liepen er niet alleen biertappers tussen het personeel, maar was er een enorme hoeveelheid aan Rode Kruis personeel, security en stewards aanwezig om ervoor te zorgen dat iedereen gezellig en relaxed kon feesten. Achteraf gezien was de hele tent eigenlijk niet eens nodig geweest aangezien het rond middernacht op de grote buitenplaats een stuk aangenamer vertoeven was door de absurd hoge buitentemperaturen voor eind april. DJ Ruben had de hele nacht de DJ bunker voor zichzelf alleen en kon het publiek er lekker op los laten dansen. Dit alles ondersteund door de mooie light show van Michel Stoffels. Ruben moest zijn best ook wel doen nadat ie de schadeclaim van kuikens.com in ontvangst had genomen voor het ongeautoriseerd commercieel gebruiken van onze foto's op zijn onlangs gereleasde CD van Partyfever. Vergeet dus 16 mei niet naar de Highstreet te komen waar de executieveiling van Partyfever gehouden zal worden in de Hi25 tijdens Jumpforce 6... Helaas stond er nog meer op het programma deze nacht en moest ik rond kwart voor 1 de inmiddels goed gevulde tent weer verlaten om terug te keren naar de bewoonde wereld. Iedereen kan de komende jaren genieten van maar liefst 120MB aan foto's op kuikens.com van Hommelkermis 2007. Na inmiddels zo'n 1.000 Jeanet.be kaartjes uitgedeeld te hebben is er eindelijk iemand ingestonken gezien deze mail (Met zo'n 10 inmiddels gecorrigeerde spelfouten in 2 zinnen.) die 'Kuikens HQ' bereikte: 'Ik wil onze foto zo rap mogelijk weg van de site en ik wil vriendelijk vragen of jullie fotograven eens willen zeggen dat het voor een gay site is. Wij wisten van niks dus en de fotograaf was zeer rap weg, 100% hetero.' Aldus iemand die zichzelf 'Playboy' noemde, maar eruit zag of de enige keer in zijn leven dat ie in de buurt van een echte kudt was gekomen zijn geboorte was... Geloof me, ik doe niks liever dan foto's van gasten van mijn site verwijderen, sterker nog, ik zet er het allerliefst helemaal geen gasten op! Met een welgemeend 'Konjo Bo Mama' is deze foto natuurlijk gelijk de trashcan in gegaan, gezien de most viewed pics heeft het gros van onze bezoekers net als ik wel een goede smaak.


Vrijdag 27 April 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


De vrijdag werd traditioneel afgesloten met een uurtje gabbers kijken in Hoogstraten. Gelukkig zorgde de hogere temperaturen ervoor dat er genoeg lebensraum was en de aanwezige vrouwen kuiken-waardig gekleed waren. Ik hoef me dus geen zorgen te maken dat deze pics niet goed bekeken zullen worden. Vanavond staat de Hommelkermis in Gierle (Lille) op het programma gevolgd door een 2e ronde langs de Chiro Chicks in Sint Lenaarts.


Vrijdag 27 April 2007: Tentfuif, Pics Jungle Weekend. (Sint Lenaarts)


De openingsavond van het door de Chiro Nelto uit Sint Lenaarts jaarlijks georganiseerde Jungle Weekend verloopt traditioneel een stukje rustiger dan de zaterdagavond wanneer de tent tot de nok toe gevuld is. Maar de tent is dan met 8 palen ook een maatje groter dan het gemiddelde onderkomen van een boerenbal. De goed gevulde DJ Bunker werd bemand door afvaardigingen van: DJ's In The Fik, Insomnia en VDS Productions. Waar Insomnia een oude lichtbak gebruikt, In The Fik 6 maanden lang ledjes heeft moeten solderen (Bouw er voor mij ook ff 1, ziet er retegeil uit!) hadden de mannen van VDS zoals gewoonlijk hun eigen stijl om reclame te maken zoals jullie op de foto's kunnen zien. Rond kwart voor 1 werd het tijd om richting de Highstreet te vertrekken. Een ieder kan tussen de ruim 100 partypics weer zien hoe schraal ie vannacht bezig was.


Zaterdag 21 April 2007: Foto's Disco Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


De zaterdag werd volgens goed gebruik afgesloten in de Highstreet waar de zoektocht naar het vrouwelijks schoons voort werd gezet. De reden voor de grote populatie mannen kan natuurlijk ook liggen aan de reclameborden die de Highstreet in de verre omgeving heeft geplaatst langs de doorgaande wegen. Er staat in enorme letters 'GAY' op die borden gevolgd door 'Highstreet'. Gelukkig is het vanaf mei elk eerste weekend van de maand 'ladies night' waardoor de scheve verhouding hopelijk recht getrokken gaat worden. Volgend verlengde feest weekeind is de laatste voor mijn vertrek naar de playa in Spanje waar de duur nog niet vast van staat. Ik krijg de laatste weken zoveel uitnodigingen om op feesten te verschijnen dat ik het bijna niet kan maken om een maand weg te blijven zoals de bedoeling was. In elk geval zal ik volgende week nog te zien zijn op het Jungle weekend in Sint Lenaarts, de Hommelkermis in Lille en als afsluiter de Explosive Cartuning show op 30 april in Hoogstraten.


Zaterdag 21 April 2007: Tentfuif, Foto's Oezzelparty 2. (Rijkevorsel)


De chiro boys van Rijkevorsel hadden een tent op de grens van Hoogstraten geplaatst om de plaatselijke bevolking wakker te houden. De DJ Bunker werd daarvoor bemand door DJ Skinnie en Barb van VDS, DJ's In The Fik en vanaf 00:15 zorgde Doctor Bass voor de gehoorbeschadigingen. Wie goed oplette kon zien dat de bonnetjesprijs mooi was bijgewerkt naar 6 i.p.v. 5 euro per 4, wat nu niet echt chiroprijzen meer te noemen zijn. Blijkbaar had de parkeerpolitie om opslag gevraagd, want de verharde parking was uitstekend geregeld. Gelukkig werd er op voorhand veel gespamd voor de oezzelparty die ondanks de aanwezigheid van 4 andere fuiven op nog geen 7 km van elkaar goed bezocht werd. Waarom de organisatoren de fuif data niet met elkaar kortsluiten zal ik wel nooit begrijpen, je concurreert zo alleen met jezelf. Na alle lekkere chicks op de foto gezet te hebben kon ik met een 'mission completed' de straat uitrijden en zo de Highstreet binnenwandelen. Dankzij uitgebreide reseach zijn we achter de naam van de Oezzelparty gekomen. De Chiro leiding besloot reeds op een vergadering in 2006 dat men een Troll genaamd Oezzel nodig had om de gelederen te versterken.


Vrijdag 20 April 2007: Discotheek Highstreet, Pics Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Blijkbaar dachten de bezoekers dat het vanavond wederom 'Gay And Their Friends' was zien de enorme hoeveelheid kansloze rukkers die de Highstreet bevolkten. Ik zal er verder weinig woorden aan vuil maken, we organiseren gewoon een wedstrijd wie de lelijkste heaumeau van de avond was: De minst bekeken foto in dit album wint!


Zaterdag 14 April 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


De lange nacht eindigde in de Highstreet waar het dankzij de mooie temperaturen buiten aangenaam vertoeven was. Veel tijd om foto's te trekken had ik niet meer, maar dat mocht de pret niet drukken. Overigens werd ik verblijd met zeer goed nieuws: Ik kon al niet begrijpen waarom het vrijdag na bijna 1,5 jaar plebs en paupervolk in de Highstreet ineens wel gezellig was, maar de oorzaak blijkt snel duidelijk. Nazi bolwerk en paradijs voor de pillen snuivers 'The Site' is na 15 maanden sluiting door justitie weer opengegaan om zijn vaste bezoekers te kunnen ontvangen. Laten we hopen dat 'The Site' nu permanent open mag blijven en elke avond volle zalen gaat trekken, zodat de Highstreet op vrijdag vaker kwaliteits publiek mag aantrekken. De nacht werd afgesloten met een 50 pics. Hopelijk hebben de mensen tussen de terrasjes door nog tijd om er naar te kijken, want zelfs de pageviews op kuikens.com hebben te lijden onder de opwarming van de Aarde. (Die overigens voor nog geen 1% door de mensen wordt veroorzaakt, zoals de geiten neuqerts van Communistisch Asociaal Links beweren!)


Zaterdag 14 April 2007: Feestzaal Parochie Centrum, Foto's La Noche De Chicas III. (Loenhout)


De Aspi chicks in Loenhout hadden de lokale parochiezaal afgehuurd om hun 'nacht van de kuikens' voor de 3e keer te vieren. Dankzij de uitstekende planning die samenviel met het Pinteliere Bal en de ruim 20 graden die het om middernacht nog buiten was bleef de grote toestroom van het publiek nogal uit. Veel kuikens en 1 seal eend zijn natuurlijk alle ingrediŽnten die je nodig hebt voor een goed feest, maar veel foto's zijn er niet gemaakt. DJ's Bart van Gils & Jan van Hasselt konden ongestoord hun gang gaan op het podium. Voor mijn vertrek richting de bewoonde wereld heb ik me nog ff laten slingeren door een hot dog te kopen ten behoeve van de 'Bi Culturele Tegenwind Jongeren Uit Noord Afrika'. Iedereen begint zo langzamerhand door te krijgen wat voor een filantroop ik aan het worden ben. Ik moet ter compensatie maar een paar waterstofbommen gooien op plaatsen met meer dan 10 miljoen inwoners. Ondanks dat er weinig pics zijn maak ik me geen zorgen over de kijkdichtheid van dit album, de Chiro rokjes heersen zwaar!


Zaterdag 14 April 2007: Tentfuif, Foto's Pinteliere Bal 2007. (Wuustwezel)


Als opwarmer van de zaterdagavond in Wuustwezel gecrasht om de verrichtingen van de KLJ Wuustwezel waar te nemen. Tussen het gebuurte Braken en Wuustwezel City was een veredelde kampeertent uit de grond gestampt die de plaatselijke bevolking een nacht moest entertainen. De boys van VDS Productions zorgden voor de muziek en de rest van de ellende werd weggespoeld met de ruimschoots aanwezige pinten. We moeten de T-shirts van de KLJ nog een keer screenen, want voor bestialiteiten lijkt de KLJ zich al niet meer te schamen. Rond middernacht moesten we onze 'ownage tour' verder zetten richting Loenhout, maar aan de kleine 100 partypics in dit album zullen de koeien met plezier terug denken nu ze eindelijk een nacht met rust werden gelaten.


Vrijdag 13 April 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Duvel Jump Night. (Hoogstraten)


Vanavond was het feest voor alle Duvel drinkers. Voor elke fles van dit straffe bier die je achterover wist te slaan, kon je een mooie beloning ophalen bij de Hi Chill. Het moge duidelijk zijn dat mijn nest nu vol met Duvel glazen staat. De combinatie van veel drank en zomers geklede kuikens maakte me volledig immuum voor de gabbermuziek en de bijbehorende Sjonnies. Zo als vannacht hoort een disco bevolkt te worden. Nu het klimaat eindelijk zomers begint te worden zal de kwaliteit van de foto's met mega sprongen vooruit gaan, zoals een ieder in dit foto album zal zien. Meer dan 100 pics vol lekkere chicks met mooie benen heb ik weten te regelen voor mijn visitors. Handen boven de dekens mannen!


Zondag 8 April 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Paas Party. (Hoogstraten)


Als afsluiter van de paas feesten ff bijgekomen in de Highstreet waar het wederom goed vol zat. Gelukkig liepen hier volop lekkere danseressen en andere loslopende kuikens om de avond mee door te komen. Het geluid werd vanavond verzorgd door de Highstreet All Stars: DJ MarK, Felix Project en Anonymous. Het lange paas weekeinde is goed geweest voor 1,3 miljard verse pixels in de fotogalerij zodat iedereen zich de komende week kan vermaken. De afgelopen dagen heb ik de site verder geoptimaliseerd en gerestyled zodat ie er nu uitziet alsof ie uit 1995 komt i.p.v. 1985. Kuikens.com hoort nu soepel te draaien op alle resoluties van 1024x768 tot 2560x1600.Ook zijn in elk geval de volgende browsers foutloos te gebruiken: Internet Explorer, Firefox, Opera en Netscape. De broncode is middels CSS zo ver uitgekleed dat het bijna onmogelijk lijkt dat zoiets compacts 50.000 pageviews per dag moet verwerken!


Zondag 8 April 2007: Tentfuif, Foto's Pasen Kermis. (Brecht)


Om 1e paasdag stijlloos af te sluiten gas gegeven richting het centrum van Brecht waar de plaatselijke kerk in de schaduw werd gezet door een grote feesttent waar alle heidenen uit de verre omtrek zich verzameld hadden. Het DJ Team van Insomnia en Joe PilŤre bemanden de veewagen achterin de stal en hielden de rest van de bevolking voor de 2e dag op rij uit hun slaap. Hopelijk wordt het snel weer wat warmer buiten, er waren amper rokjes te zien. Dat was voor mij het teken om snel richting de bewoonde wereld terug te racen. Hopelijk gebruikt men de opbrengst van dit weekeinde om na 3 jaar eindelijk een afrit van de E19 te kunnen bouwen, want dit zuigt zwaar. Al met al staan er toch ruim 100 pics van deze happening in de 'wall of shame' bijgeschreven.


Zaterdag 7 April 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Als afsluiter van de zaterdagnacht volgens goed gebruik een afzakkertje gehaald bij de Highstreet. Blijkbaar had iedereen nu door dat er overal gratis chocola te halen viel en was het behoorlijk druk. Maar ik ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, dus drukte zegt mij niet alles. Na goed zoekwerk heb ik tussen de foorapen door nog wel wat kuiken waardigs kunnen vinden om deze nacht in stijl mee af te sluiten. Zondagavond staan er nog 2 feesten op het programma dus de maand begint alvast goed voor de visitors van kuikens.com.


Zaterdag 7 April 2007: Tentfuif, Foto's Mamoet 2007. (Beerse)


De scouts en de gidsen van Beerse (ik had er ook nog nooit van gehoord, ligt tussen Turnhout en Oostmalle) hadden de lokale koeien gepimpt tot mammoets en een enorme tent midden in een woonwijk geplaatst met meer audio vermogen dan de gemiddelde discotheek waar 2.000 man in kon. Dankzij de sublieme actie: vrouwen tot 21:30 gratis inkom zat de tent aan het begin van de avond al goed vol met een kwalitatief kuiken proof publiek. Helaas zou de verhouding later de nacht weer richting de gebruikelijke verhoudingen gaan, maar ik had alle hot-spots al op de kaart gezet. De DJ Bunker werd vandaag door een behoorlijke groep bevolkt: D-Tec Project vs Perre (Bass Be Loud), Wacko Jacko (Thriller, Bad), Pat B. (Reverze), DJ Ruben (Alle grote tenten). Het volume stond zo Goddeloos hard dat je zelf op de parkeerplaats al oordopjes in moest hebben om niet doof te worden zoals de rest van de jeugd. Het publiek bestond echt uit van alles wat: Sjonnies & Marina's, Bankdirecteuren, Gabbers, Kuikens, Tokkies, Neonazi's, Politici, Soepkippen, Seals en vooral bierzuipers. Tot half 1 leverde het in elk geval geen problemen op en zat de sfeer er goed in. Het enige wat me buiten nog op viel waren de wanhopige buurtbewoners die midden in de nacht al borden 'te koop' in hun voortuin aan het zetten waren, terwijl het cement tussen hun bakstenen aan het trillen was. Helaas waren de meeste collega fuif sites vooral bezig met het uitdelen van stickers, leer nu eerst eens fatsoenlijke foto's te maken voordat je anti-reclame gaat maken voor je toko. Als je ludiek bezig wilt zijn doe het dan zoals Spat door een ballonnen bom neer te zetten met vrijkaarten waar de mensen nog wat aan hebben. Mijn verblijf in Beerse werd afgesloten met ruim 200 partypics en onder het motto: 'Bigger Pics, Hotter Chicks!' hoef ik geen kansloze reclame te maken om de rest zwaar te ownen!


Vrijdag 6 April 2007: Pictures Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vandaag kon iedereen genieten van de paas decoraties in de Highstreet. Naast een loslopende paashaas, een steltenloper en de hot dancers kon men zich ook te goed doen aan de 5 ton chocolade eieren die door de disco verspreid lagen. DJ MarK en zijn sidekick DJ Thomas zorgden er voor dat menig gabber zijn oren vol met paaseieren moest stoppen om niet doof te geraken. Tussen de pics is er voldoende te vinden om een ieder aan zijn of haar trekken te laten komen.


April 2007 - Outlook

Deze maand staat er afgezien van het Paas weekeinde en zaterdag een nieuw territoriom in Beerse nog weinig op mijn fuif programma. Wel zal het de laatste maand zijn dat ik nog in BelgiŽ verblijf. De maand Mei zal weer in het teken staan van Goddeloze nachten op de 'playa del puta' in Lloret. Mensen die willen weten wat er allemaal te doen is in Vlaanderen kunnen zich nu uitleven op onze superuitgebreide party agenda. Mocht je fuif er nog niet tussen staan kun je deze gratis toevoegen!