PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2007Zondag 27 Mei 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Jumping Is Not A Crime. (Hoogstraten)


Het Pinkster weekeinde werd afgesloten in de Highstreet waar men vandaag het feest: 'Jumping is not a crime, it's a mental disorder' organiseerde. De volgende rij DJ's was opgetrommeld om de plaatselijke Bokito's te laten springen: Binum, Marcky, Chicago Zone, Genius, E-Max, Franky Dux en W4cko. MC Villain lulde de boel aan elkaar. Voor de verandering was de hoeveelheid volk perfect, niet te leeg, maar wel ruimte genoeg om daadwerkelijk te kunnen jumpen. Het gebruikelijke nadeel van 80% mannen en 20% vrouwen is helaas nog steeds aanwezig op zulke avonden. Gelukkig organiseert Highstreet komend weekeinde 'Ladies Weekend' waarbij de dames tot middernacht gratis naar binnen mogen en een cocktail kado krijgen dus dat zal de balans wel redelijk recht trekken. Tot slot nog een tip voor de organisatoren van 'Gay & their friends'. Als jullie de toko vol met hitsige mannen willen hebben volgende maand, hoeven jullie alleen maar wat posters op te hangen met kreten als 'Jumpuh, Jumping Contest, Jump' en de toko zal bomvol zitten met geyle boys! Het hele weekeind is goed geweest voor ruim 300 partypics, van pauper tot miljardair, dus iedereen is zoals gebruikelijk aan zijn trekken gekomen.


Zondag 27 Mei 2007: Tentfuif, Foto's Pinksterfestival. (Poppel)


Het Pinkster Festival in Poppel werd afgesloten in een technisch uitgeklede tent. Als DJ's kwamen opdagen: DJ's Gert & Jean-Pierre, DJ Ruben en uit Hollandistan overgevlogen: Patrick Kicken. Helaas kwamen de bezoekers pas laat opdagen vannacht en gezien het feit dat er door Kicken alleen maar carnavalsmuziek werd gedraaid terwijl het al bijna juni was kon ik niet te lang blijven om gehoor en IQ beschadigingen te voorkomen. Iedereen die uit zijn roes ontwaakt is kan toch nog genieten van een stapel pics op kuikens.com.


Zaterdag 26 Mei 2007: Tentfuif, Foto's Pinksterfestival. (Poppel)


De KAJ Kajotters in Poppel organiseerden het in de verre omgeving gekende Pinkster Festival voor de tigste keer. Dit jaar werd de tent naast kuikens.com ook vereerd met 3 lasers en een strakke DJ line up. Tot mijn grote verbazing werd het pas behoorlijk laat druk op de fuif, misschien had men niet door dat je tot 21:00 gratis naar binnen mocht, wat met de huidige naaiprijzen-cultuur een mooi initiatief is. De volgende DJ's kwamen langs om het publiek in beweging te krijgen: DJ Ruben, DJ Ghost en als topact: Marcel Woods. Helaas was dit een stapje te hoog gegrepen voor een groot deel van het publiek die liever naar kansloos gestamp luistert dan goede club muziek. Rond half 2 begon het enorm te pissen buiten en besloot ik met mijn bolide huiswaarts te keren voor ik misschien vast zou komen zitten in de bagger. Gelukkig is het vanavond wederom bal in Poppel met opnieuw gratis inkom voor 21:00 zodat we verder kunnen feesten. Na de balans opgemaakt te hebben zijn er ruim een half miljard pixels door de foto selectie gekomen waarbij men zijn vingers de komende jaren af kan likken.


Vrijdag 25 Mei 2007: Pictures Millionaire Fair, VIP Gala Avond. (Kortrijk Xpo)


Voor het 2e jaar op een rij was Kortrijk het domein van de welgestelden op Aarde. Wie zich op de openingsavond ook maar enigszins in de buurt bevond, kon zich te goed doen aan een continue stroom van Maybach's, Bentley's, Lamborghini's en Ferrari's richting de indrukwekkende rode loper van de Millionaire Fair Kortrijk 2007. De entree van de beurs werd opgeleukt met meerdere groepen mensen die wilden wijzen op de ongelijkheid in de inkomensverdeling van de bevolking. Natuurlijk is het schitterend dat we in een vrij land leven en iedereen voor zijn mening uit mag komen dus ging ik vrolijk in discussie met het legertje CAPers, PVDAers en zelfs een groepje anarchisten... Helaas was het niet gemakkelijk hen te overtuigen van het feit dat BelgiŽ een van de rijkste landen ter wereld is en ook al een extreem hoge belastingdruk heeft. Verder konden de heren demonstranten dankzij onze belastingcenten toch mooi doppen en als ze zelf financiŽle vooruitgang wilden boeken kon men beter gaan werken i.p.v. de vrijbuiter uit te hangen. Toen ze vervolgens ook geen champagne bleken te schenken maar alleen pinda's bij zich hadden werd het de hoogste tijd om de rode loper te betreden en me te laten fÍteren op het meest decadente feest wat er in BelgiŽ gegeven wordt. Binnenin gingen de gesprekken over hele andere problemen die de mensen hebben. Zo was er niemand te spreken over de euro. Waar we ons vroeger miljardair konden noemen in Franken zijn we nu gedegradeerd tot een stelletje arme multi-miljonairs... Naast de onuitputtelijke stroom van champagne was men vooral geÔnteresseerd in de vele punten waar er verse delicatessen werden bereid voor de bezoekers, het leek wel of men zich 2 dagen had uitgehongerd om zich hier culinair te laten verwennen. Verder kon men nog genieten van de diverse DJ's en podiumacts als meisjeskoor Scala, LoÔs Lane, Jocelyn Brown en verschillende loslopende entertainers. Mijn bezoekers kan ik helaas niet te veel foto's laten zien aangezien ik hier vooral voor mijn eigen genot heen ben gegaan, maar ik heb nog wel 2 tickets liggen (met bijpassend vervoer!) voor de Millionaire Fair die deze zaterdag, zondag en maandag nog plaats vind in Kortrijk. Dus als er een leuke meid zin heeft om zich ook eens een dagje tussen de welgestelden op Aarde te begeven laat het dan z.s.m. weten!


Zaterdag 19 Mei 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Night. (Hoogstraten)


Mijn weekeinde werd afgesloten in de Highstreet waar het nu i.t.t. vrijdag weer goed gevuld was. De foto's spreken verder voor zich. Vergeet vanavond (zondag 20 mei) niet opnieuw naar de Highstreet te komen om het 'Gay & their friends' gebeuren mee te maken.


Zaterdag 19 Mei 2007: Tentfuif, Foto's Side Out. (Beerse)


De Volleybal club van Beerse organiseerden voor het 2e jaar op rij hun 'Side Out' fuif op dezelfde locatie waar Mamoet een dikke maand eerder nog plaats vond. Ik heb echt medelijden met de mensen die in die straat wonen want er werd niet bepaald zacht gedraaid. Naast de tent was er ook een behoorlijke buitenruimte voorzien zodat je rustig uit kon blazen i.p.v. de hele avond in de rook en hitte van de tent te staan. Hopelijk gaan er de komende zomer meer tentfuiven dit voorbeeld volgen. Verder was er voor de VIPs ook een aparte tent met eigen DJ, food en 'champagne' neergezet en had men toegang tot een backstage lounge met rood tapijt om zo ongestoord over het plebs uit te kunnen kijken. Een echte aanrader voor de mensen die hier dit jaar nog geen gebruik van hadden gemaakt. Het VIP terrein was bij elkaar bijna net zo groot als een gemiddeld boerenbal! De DJ Bunker werd bemand door achtereenvolgens: DB Silverblue, DJ Yurgen, DJ Coone en DJ Ruben. Nu zal het de fuifgangers niet zo zijn opgevallen, maar wie backstage toegang had, kon zien dat er een enorme hoeveelheid organisatie en helpers aanwezig waren die met gemak een fuif met een dubbel aantal bezoekers hadden kunnen ondersteunen. Het enige wat er eigenlijk nog miste was een laserinstallatie. Voor de mannelijke bezoekers zijn er weer hele nesten met kuikens gefotografeerd, maar we hebben ook aan onze vrouwelijke bezoekers gedacht door enkele shots van DJ Coone te fixen. Let wel op het milieu dames en gebruik herlaadbare batterijen! DJ Coone bleek niet alleen populair bij de dames, maar er waren zelfs 'mannen' aanwezig die smeekten met hem op de foto te mogen. Gelukkig had ik nog een stapel kaartjes van jeanet.be meegenomen, kuikens.com mag gerust gay-friendly genoemd worden. Al met al konden we rond 1 uur dit mooie feest verlaten met ruim 150 'seal approved' partypics. De mei maand blijkt een echte topper op fuif gebied in de Noorderkempen.


Vrijdag 18 Mei 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Zo druk als het donderdag op de Retorica was, zo rustig bleef het vanavond. Blijkbaar had de jeugd serieuze cash flow problems na 1 avondje stappen. In elk geval konden de aanwezige mensen lekker Jumpen nu er voldoende lebensraum was. Gelukkig liepen er nog leuke danseressen en andere kuikens in korte rokjes rond om de avond toch nog in stijl af te sluiten.


Vrijdag 18 Mei 2007: Tentfuif, Foto's Cellekeskermis. (Herentals)


Vandaag werd er een nieuw terrein uitverkoren genoeg bevonden om vereerd te worden door kuikens.com. We reisden dan ook af naar Herentals om een mooie backstage rapportage te maken van de lasershow en de aanwezige DJ's. Wegens grote vraag ook nog maar een paar rondjes door de tent gelopen om de uitgelaten bezoekers te vereeuwigen. Op het industrie terrein Noordervaart was een tent van 40x40 meter opgesteld om de massaal toegestroomde jeugd te herbergen. Gelukkig was er ook een behoorlijke buitentuin aangezien het met de zomerse temperaturen goed is om af en toe af te kunnen koelen. Al dan niet met een gratis douche die de Weergoden kado deden. De volgende DJ's gaven acte de prťsence op Cellekes Kermis 2007: Trish van Eynde, DJ Ruben, Ghost vs Q-IC, Wout en als afsluiter DJ Regi. Verder werd de DJ bunker aangevuld met een enorm laser apparaat. Meer tentfuiven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen: Top DJ's, vette Lights & Sounds en gewoon strak de drankbonnen op 1,25 houden. Dit is vermoedelijk het verschil tussen 600 of 6.000 man op de fuif... Met ruim 600 miljoen verse pixels kon ik om 1 uur de fuif verlaten en zal ook de regio Herentals voortaan het verschil tussen partypics en 'partypics' kennen


Donderdag 17 Mei 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Retorica 2007. (Hoogstraten)


Elk jaar wordt er op Hemelvaartsdag voor de laatstejaars van het middelbaar onderwijs uit Hoogstraten en omgeving een groot feest georganiseerd in de Highstreet. Gezien de vele auto's op de parking komt daar heel wat meer volk op af dan alleen scholieren, of zijn de meeste lui de nodige jaren blijven zitten. Vooral wiskunde blijkt voor vele mensen te moeilijk aangezien er veel meer kaarten worden uitgedeeld dan er capaciteit in de Highstreet is. Wie hier heen gaat moet dus zorgen dat ie om 22:00 voor de poort staat, na 23:30 kun je namelijk niet meer lopen door de enorme opkomst. Wellicht is het slim om voortaan elk semester zo'n feest te geven en dan 1.000 kaarten minder te verdelen, dit feest staat zo hoog aangeschreven dat het met gemak 4x per jaar een volle bak oplevert. DJ Thomas kon vandaag aan 3.000 man laten zien dat hij ook echte muziek kon draaien i.p.v. de vrijdagavond gabber en om middernacht gaf Guy Van Hasselt a.k.a. Beatbox BBG een demonstratie van zijn kunsten. Dit is nog eens andere koek dan de 'Live' optredens tijdens b.v. Jumpforce. Na middernacht nam resident DJ Nick de mp3 speler weer onder handen. Door de enorme drukte was het helaas niet mogelijk om veel foto's te maken, sterker nog zelfs een koud pintje halen bleek een zwaardere opgave dan de Sint Catherina kerk beklimmen, zodat ik rond 1 uur mijn nest maar eens op ging zoeken. Al met al zijn er nog 120 partypics door de selectie gekomen zodat veel lui de komende examens zullen verprutsen om volgend jaar opnieuw aanwezig te kunnen zijn.


Woensdag 16 Mei 2007: Discotheek Highstreet, Pictures 2 Years Jumpforce. (Hoogstraten)


Jumpforce verjaarde voor de 2e maal en de Highstreet was ingericht om de trouwe schare bezoekers een enorme lijst DJ's te presenteren. Daarnaast werd de Hi25 bevolkt door een Partyfever delegatie, zodat ook de mensen die wel van goede muziek hielden zich konden vermaken. In de Main Arena traden de volgende DJ's op: Deftone, Rudeboyz, Mayor Bryce, Pat B, Marcky, Jenny D Light, Furax en Jeckyll & Hyde. Dat de helft van deze namen misschien onbekend klinkt kwam door Bassleader in Gent, alleen daar mochten de DJ's hun echte naam gebruiken. Misschien moet ik voortaan mijn naam ook alleen nog maar op de grote fuiven gaan gebruiken en bij de achteraf feestjes duistere namen als Partyfever hanteren wanneer ik foto's kom trekken... Over Partyfever gesproken, in de Hi25 hadden ze de volgende DJ's gecharterd die zich niet hoefden te schamen voor hun draaikunsten en gewoon onder hun eigen naam optraden: DJ Teams Harmony, Kodex en voor het eerst niet in een tent te bewonderen: DJ Ruben. Hij had de reactie van de barmeiden moeten zien toen hij zijn intro 'Welcome To The Dancezone' begon te draaien. Gezien het gabberende heaumeau bolwerk in de Arena heb ik niet veel foto's gemaakt om mijn trouwe bezoekers niet te veel af te schrikken, maar me bezig gehouden met het gek maken van de weinig aanwezige dames. Toch kan men genieten van ruim 250 miljoen pixels van deze 7e Jumpforce.


Saturday-Monday May 12-14 2007: Spring Break, Party Pics Lloret De Mar. (Spain)


Tuesday-Friday May 8-11 2007: Spring Break, Party Pics Lloret De Mar. (Spain)


Wednesday-Monday May 2-7 2007: Spring Break, Party Pics Lloret De Mar. (Spain)


The first days in Lloret seemed a bit weird, it was not only over 20 degrees colder than Belgium, but for the first time in 6 weeks I even saw some rain fall out of the sky. Nightlife seemed to be ok, however most places were either virtually empty or very crowded since a lot of discotheques contracted big tour operators to send their drones into the clubs. If you ever wonder why you have to pay so much entrance, just take a look at the castle the owner of your tour operator lives in. The first nights Lloret was filled with a lot of people from Italy and Serbia, some of them might look nice, but they are more prudish than 60 year old nuns. However, I'm still happy they exist, otherwise we wouldn't have any cheap hookers in Holland... Intel has told me there would be arriving more English girls tomorrow, which would be great since they always like to dress frigging hot and know how to party. So stay tuned for more hot upcoming pics over the next weeks! From saturday on the weather improved to normal Spanish conditions, however the party spirit was hard to find during the night time. Some clubs might be filled with big groups from tour operators, but it looks like they're not allowed to talk to anybody outside their group. Let's hope they will soon notice that the Berlin wall already fell in 1989... Over the next few days I'll spend more time enjoying the beach and the local dinners, I've done too much charity already in Spain. As the weather remained beachworthy the Germans started to invade Lloret again with agencies like, abitours, rainbow tours and abireisen. In human language: We've finished highschool and now we are gonna drink ourselves braindead. One nasty thing can't stay unnoticed, not only is 'Jump Music' spreading al over Europe from Belgium, also the accompagnying men to woman ratio of 3 to 1 does. Don't let my pics fool you, there may be a lot less than normal, but I still have eyes... The last days of my holiday ended in the usual great party atmosphere, so next year I know to book the last part of May again, however I'm sure a lot of you will enjoy the 400 partypics I took over the last 2 weeks. My mailbox is overflowing with invitations from big parties in Belgium the coming days so I had to make an early flight home.


Mei 2007 - Outlook

Deze maand zal ik aanvangen in Lloret de mar. Gezien de tig uitnodigingen die er de laatste weken binnen komen zal ik vermoedelijk de 16e al terug moeten vliegen om de betere fuiven in La Belgica vast te leggen. 2 Years Jumpforce, Cellekeskermis, Retorica Hoogstraten en het Pinksterfestival zijn alvast wat namen die ik voorbij zag komen. Een ieder die zijn fuif onder de aandacht van het grote publiek wil brengen, kan dat gratis doen in onze megagrote fuiven kalender. Als laatste wil ik het jatten van mijn foto's nog ff onder de aandacht brengen, de afgelopen maand heb ik meerdere buitenlandse websites uit de lucht laten halen, die het nodig vonden om mijn pics zonder credits te moeten verspreiden. Wil je een foto met je vrienden delen is dat geen enkel probleem, post gewoon een link naar de pagina waar deze staat, dat is de minste moeite en zie ik dat mijn werk gewaardeerd wordt. Mocht je ergens op het web zien dat mensen mijn pics misbruiken, stuur dan een e-mail en we zullen het ff laten donderen bij hun hosting provider. Voor een ieder die de wet niet kent zijn hier de vereenvoudigde copyright regels na te lezen. Mochten er te veel mensen zonder goed fatsoen rond blijven lopen gaat er voortaan ook een watermerk door het midden van de foto!