PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2007Zaterdag 30 Juni 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Carlsberg Nightlife Event. (Hoogstraten)


Zoals de laatste weken was de Highstreet op zaterdag zeer goed gevuld met party people, en vandaag hadden ze nog wat om naar uit te kijken ook. De dames konden mij helpen met het drinken van een glaasje champagne en de heren konden hun ogen uitkijken naar de lekkere Carlsberg hostesses. Highstreet werd namelijk vanavond aangedaan door de 'Carlsberg Private Yacht Tour'. Geen hond die zich natuurlijk interesseerde in het winnen van een prijs, maar het was oppassen geblazen dat je niet uitgleed over al het gekwijl van de mannen bij het zien van de sexy Carlsberg kuikenstjes in hun übergeile witte rokjes. Carlsberg had maar liefst 16! hostesses gestuurd en 3 eigen fotografen meegenomen, maar ik heb slecht nieuws voor de lui die door hen gefotografeerd zijn: Als je foto al online komt, is het niets meer dan een wazige postzegel in 300x200 pixels. Gelukkig kun je de lekkere chicks hier in high resolution bewonderen en is er nog hoop voor de 'doe het zelvers' onder jullie. Een mooier verjaardagsfeest dan door lekkere kuikens omgeven te zijn kan een man zich niet wensen en zo maakte het zomer seizoen een mooie start. Een kleine 100 partypics van deze avond staan jullie ter beschikking het komende millennium en ik weet nu al welke foto's de most viewed pics gaan worden...


Zaterdag 30 Juni 2007: Tentfuif, Foto's Holiday Party. (Strijbeek)


De Dreefse Prullekens hadden in samenwerking met Kodex 2 kleine tenten geplaatst op de grens van Meerle en Hollandistan om te vieren dat de zomervakantie nu echt begonnen was. De main arena werd bemand door het Kodex DJ team terwijl de darkroom in tent 2 gevuld werd met de DJ's van Megaspecial en GRS die zelfs een heuse laser aan de praat hadden gekregen. Helaas kon ik niet al te lang blijven omdat de champagne in de Highstreet op me stond te wachten om te vieren dat ik op deze dag een paar jaar geleden uit het ei was gekropen. Iedereen kan zijn schoolvakantie in elk geval goed beginnen met het zien van de pics van zijn brakke kop na dit zuipfestijn!


Vrijdag 29 Juni 2007: Pictures Discotheek Highstreet, Highstreet Allstars On Stage. (Hoogstraten)


De traditionele jump avond werd vandaag kracht bijgezet door een live optreden van de Highstreet Allstars die de release van hun nieuwe album kwamen vieren. Terwijl de discogangers genoten van de beats zette ik de zoektocht voort naar de lekkerste chicks voor mijn visitors. Gelukkig staat de zomervakantie voor de deur en zal de kleding van de dames ook steeds meer zomers worden. Iedereen kan weer genieten van zijn muzikale helden of van de loslopende kuikens.


Donderdag 28 Juni 2007: Foto's Discotheek De Bob, Apres Ski Feest. (Noordwijk aan Zee)


Na een lange afwezigheid van de plaats waar mijn roots als partyfotograaf liggen had ik eindelijk wat tijd over om een retourtje Hollandistan te boeken en zo de avond in stijl af te sluiten onder het genot van een pintje op het altijd gezellige en verwarmde terras van disco De Bob in Noordwijk. Na uitgebreid bijgepraat te hebben met Sjaak en Marco ook maar een rondje gemaakt met de camera op het terras en de dansvloer. Aangezien de vakantie over een week pas echt begint, zal ook dan de drukte pas goed losbarsten. Het zomerprogramma belooft alvast enkele topavonden waarover meer te lezen zal zijn in de outlook van juli 2007. Er is maar een kleine serie pics vandaag, mede dankzij mijn oneindige kutheid om de batterijen van mijn flitser naast de lader te laten liggen...


Dinsdag 26 Juni 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Maris Stella Galabal. (Hoogstraten)


De voormalige 'Beroeps-huishoudschool' uit Oostmalle, tegenwoordig gekend onder de naam 'Maris Stella Instituut' hield zijn jaarlijkse galabal in de Hi25 van Highstreet. Het laatste jaar kon vieren dat ze eindelijk verlost waren van de vele jaren imprisonment op de Antwersesteenweg en in hun 'galatenue' tot in de vroege uurtjes los gaan. Ondanks dat er maar een dikke 300 man waren heb ik toch nog een mooi setje foto's gefikst. Dat er nog maar veel deftige feestjes in de Highstreet plaats mogen vinden.


Zaterdag 23 Juni 2007: Domein Lilse Bergen, Foto's Summer festival 2007. (Lille)


Onder het motto: 'Bigger is better' trokken we vandaag de wildernis in van Lille. Na een aantal zandpaden met tig kuilen overmeesterd te hebben kwamen we aan bij het domein 'De Lilse Bergen' waar de valet parking me keurig op stond te wachten. Na ingecheckt te zijn in het VIP gebouw kon het terrein verkend worden. De main area was een 6 paals tent waar de hardstyle en jump fanaten zich los konden laten gaan. Area 2 was netjes overdekt en bleef zo perfect op temperatuur. Hier traden de club DJ's op die weten wat echte dance muziek is... Tussen de tenten in kon men op zoek naar drank, food en andere zooi of genieten van het uitzicht op het water waar mijn gesnavelde vrienden heersten aangezien het verboden was om te zwemmen vandaag. Voor de fans van de plaatjes draaiers volgen hier de namen van de DJ's die optraden in Area 1: Pat B, Playboyz, Tek Soldierz, Lobotomy Inc, Greg C, Headhunterz, Deepack, Chicago Zone, Dark E, Francois, Massiv, The Rebel, Darkraver, Coone, Ruthless, Lethal MG, Showtek en The Prophet. Een special thumbs up voor MC Villain, hij lulde de boel niet alleen prachtig aan elkaar, maar ging compleet los on stage en wist samen met de DJ's het publiek compleet uit hun dak te laten gaan. Area 2 werd achtereenvolgens bevolkt door de volgende rij DJ's: Geecy, DJ Ruben, Marcel Woods, Neon, DJ Wout, Johan Gielen, Basto!, DJ Kurt, F.R.A.N.K., Benjamin Bates, Dave Lambert, Mason en Christophe. Aangezien een inkom ticket voor deze enorme rij toppers slecht 15 pleuro kostte was ook half Hollandistan hier op af gekomen en moest de kaartverkoop daags voor het festival al worden gesloten. Hulde voor de organisator die niet alleen aan de centen denkt, maar ook het comfort van de bezoekers in de gaten houdt. Toch heeft dit event de potentie om met gemak in bezoekersaantal te verdubbelen als men een grotere locatie kan vinden voor volgend jaar. Ondanks de slechte weersvoorspelling is het vanaf 18:00 keurig droog gebleven en kon men zich gelukkig over het volledige terrein blijven bewegen. Qua foto's viel het allemaal niet mee, elk stukje terrein had een aparte belichting nodig en in de main area hingen zoveel lampen en rook machines dat de lasershow het einde van de tent amper haalde. Na zo'n 10 uur foto's trekken zijn er uiteindelijk toch nog een dikke 400 door de selectie gekomen en gelijk dezelfde ochtend nog online gezet. Aangezien ik blijkbaar de eerste grote site ben, die ook nog eens met een kleine 1,5 gigapixel aan foto's van het Summerfestival is gekomen, krijgt de server het te zwaar te verduren. Hij moet 20.000 pageviews per uur aankunnen, maar per minuut lukt dat dus echt niet... Geen zorgen mensen, de foto's blijven permanent online staan, dus niet iedereen hoeft ze gelijk op zondagmiddag te bekijken, beter slaap je nog ff lekker uit.


Vrijdag 22 Juni 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Idool 2007. (Hoogstraten)


De harde kern Idool 2007 gangers waren vandaag naar de Highstreet gekomen om hun zangkunsten ten gohore te brengen. Na me eerst ff verdiept te hebben wat dat idool inhield (Mijn familie loopt al langer dan 1 generatie rechtop) besloot ik onder het motto: 'alles is beter dan jump' toch maar een gokje te wagen. Als eerste trad Idool Elke op in haar thuisbasis waar vanavond veel gegoede burgerij te vinden was i.t.t. het gebruikelijke vrijdagavond publiek. Na een mooie show en een fotosessie in de HiChill was het de beurt aan Idool Andrei om de dansvloer in beweging te houden. Tussen de optredens door kon men genieten van spreekstalmeester Raf, de Highstreet residents en de nieuwe lasershow die de toko tot in de kleinste hoekjes kan verlichten. Als derde optreden van de avond was Idool Esther op komen dagen en de afsluiter van vandaag werd geregeld door Idool Dean. Al met al een zeer geslaagd feestje en hopelijk worden de jump-avonden vaker afgewisseld met zulke shows. De Idool lovers kunnen zich de komende jaren te goed blijven doen aan de foto's van hun grote voorbeelden op kuikens.com.


Vrijdag 22 Juni 2007: Tentfuif, Foto's Proclamatie. (Minderhout)


Zoals elk jaar kan de Hoogstraatse schooljeugd zich compleet los van God laten gaan tijdens de afsluitende proclamatiefuif. En zoals elk jaar blijkt de tent veel te klein... Na zich overdag al volgezopen te hebben in het stadscentrum, gaat men na een korte kots en vreetpauze vrolijk verder in de weilanden van Minderhout, waar TC De Vrijheid en VZW Die Beste Feste hun taferelen voor 'Het laatste oordeel' hadden opgesteld. Als opwarmer bemanden DJ's Thomas en Van Stino de DJ Bunker. Later werden zij afgelost door DJ Gert, en wie om 1 uur nog bij kennis was kon genieten van DJ Ruben die per ongeluk de S door een L had vervangen op de affiches. Rond middernacht was de tent en de speeltuin afgeladen vol en stond er zelfs een rij mensen op de poorten van het vagevuur te beuken om maar naar binnen te mogen. Iedereen die inmiddels herrezen is kan genieten van 140 mooie pics en zo zijn verdriet van het verloren schooljaar voor even vergeten.


Tuesday-Thursday June 19-21 2007: Holiday, Partypics Lloret De Mar. (Spain)


Sunday-Monday June 17-18 2007: Holiday, Partypics Lloret De Mar. (Spain)


Thursday-Saturday June 14-16 2007: Holiday, Partypics Lloret De Mar. (Spain)


Sunday-Wednesday June 10-13 2007: Holiday, Partypics Lloret De Mar. (Spain)


Since last holiday was way to short I needed to come back really soon. Luckily these week all schools had their final exams so there weren't any parties going on back at home. Temperatures are over 85 degrees everyday and the sun keeps shining all day. During night time, the streets and most clubs receive a good amount of visitors without having to fear for overcrowding. This week most visitors came from the UK and Germany so you really tell you're in Spain now. Between relaxing on the beach and drinking cocktails all night I'll try to find some time gathering freshly made 'pics of chicks' so you wankers at home can taste some of the fun too. I decided to visit some new clubs instead of the regular ones and we took some great pics in Llorets biggest discotheque: St. Trop. This club has 3 floors, an uncountable number of stairs, dance stages and a laser show. On the other hand we also showed up in probably the smallest discotheque in town: Aztek. Luckily they feature a striptease every night in the main season, so there's plenty to see for all the boys out there. Too bad we had to edit some of the striptease pictures since minors are able to access this site too. It felt great to see that propagandas started to adress pretty Dutch speaking girls with 'Kuikens', however it was mostly pronounced as 'quickens', try 'coy-kens' and these chicks will be honoured since the biggest compliment a girl can get is being called a kuiken! On sunday, Real Madrid won the national soccer competition and Lloret changed into a warzone with fireworks, naked people jumping in the town pond and other good stuff. It also got a lot more busy in the clubs so this is probably the last week you can still visit Lloret without being terrorised by innumerous cheapskates from all around the world. Too bad times goes so fast when your having fun. At least we can all enjoy around 500 pics of 2 great weeks of holiday. See you all again next year!


Zaterdag 9 Juni 2007: Tentfuif, Foto's Kneutse Feesten. (Ulicoten)


Omdat ik 2 weken zonder tentfuif in Spanje zou verblijven had ik op de valreep nog ff besloten om langs Ulicoten te rijden en de Kneutse Feesten met mijn aanwezigheid te vereren. De volgende DJ's waren uitgenodigd om het publiek op hun beats te laten jumpen: Het Kodex DJ team, Franky Dux, Pat B, Doctor Bass en Massiv vs The Rebel. Ondanks dat de fuif goed georganiseerd was en er voor een tent van die grootte bijzonder goed werd gedraaid werd tegen middernacht de sfeer een stuk grimmiger. De reden werd al snel duidelijk: Het publiek bestond grotendeels uit Hollanders en als die een paar pintjes bier drinken vallen er regelmatig hersenfuncties uit... Omdat ik erg meeleef met de geestelijk minder begaafden onder ons en er geen misbruik van wil maken heb ik hun foto's maar lekker in de trashcan gepleurd. Zodra die mongeaultjes op het geestelijk niveau van een 6 jarige zijn gekomen, moeten ze het maar weer proberen om zonder middelvinger op de foto te gaan. Overigens kan ik mijn lezertjes de volgende quote van 1 van de aanwezige DJ's die al meer fuiven heeft bezocht dan ondergetekende niet onthouden: 'Dit publiek is echt het laagste van het laagste, zoiets heb ik in mijn hele DJ carrière nog nooit gezien!' Wellicht dat de titel van deze fuif in het vervolg veranderd kan worden in 'Kneuzen Feest'. Gelukkig zijn er toch nog 120 partypics overgebleven van mensen die wel weten hoe je gezellig kan fuiven. Vanaf mijn hotelsuite met 'Vista mar' groet ik een ieder en wens hen veel rukplezier met de wel zomers geklede en slanke meiden, die er de komende weken op kuikens.com zullen verschijnen.


Vrijdag 8 Juni 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Markland Galabal. (Hoogstraten)


De jump vrijdag zou vandaag bezocht gaan worden door de galabal gangers van het Markland College. Helaas bleek meer dan 90% van de mannen zijn gala tenue bij de Wibra gehaald te hebben of uit de kist van hun overgrootouders te hebben opgegraven. Gelukkig waren er nog wel enkele dames aanwezig die het goede voorbeeld gaven, maar echt sexy kleding was er helaas nergens te vinden. Gelukkig zit ik morgen weer in Lloret de mar waar aan vrouwelijk schoon geen gebrek zal zijn. Dit in tegenstelling tot alle boys met hun grijs geverfde haren, stront als make up en plastic nep diamantjes in hun oren die hier loslopen. Zoals gezegd begeef ik me de komende weken op de 'Playa Del Puta' en wens ik alle achterblijvers veel succes met hun 'Ze zei meneer tegen me' & 'supersize me' examens.


Zaterdag 2 Juni 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Gelukkig was het vandaag een stuk drukker dan vrijdag in de Highstreet, echter hadden nog niet genoeg mensen door dat het ladies night was naar mijn idee. Maar ik heb mijn best zoals gewoonlijk weer gedaan om de snoepjes tussen het afval te selecteren voor mijn trouwe bezoekers. Het weekeinde is toch afgesloten met totaal zo'n 300 mooie partypics.


Zaterdag 2 Juni 2007: Tentfuif, Foto's Hoogstraten Kermis. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten kon vanavond oogsten na de lange reclamecampagne en de organisatie van een mooie fuif. Waar de tent vrijdag nog niet half vol zat, ging de beuk er vanavond goed in. De volgende DJ's bemanden het immense podium vol special effects: DJ Dirk Vermeiren (Soundbreaker), DJ Luk de Vocht (Versuz) en als special guest niemand minder dan Dark-E (Reverze, Bassleader). Ook vanavond kwamen de meeste rukkers pas na 22:00 binnen en liepen zo het geyle happy hour mis. Is er een keer iemand die wat aan de hoge horecaprijzen doet, maakt er bijna niemand gebruik van... Ook kwamen er veel te veel mensen te voet. Er was zelfs een gratis bewaakte fietsenstalling en vestiaire, de organisatie zorgde veel te goed voor het gepeupel dat blijkbaar niet eens de moeite had genomen om hun website te bekijken. Rond kwart voor 12 kwam de lang verwachte kick-off en konden de übergeile vlammenwerpers ingezet worden. Misschien een idee voor volgend jaar om ze niet omhoog maar het publiek in te richten. Dan praat je pas over een vet wreed stoer 'special effect' Na alle fotogenieke kuikens digitaal vastgelegd te hebben werd het tijd om verder te trekken. Groot Hoogstraten kan zich het komende millennium blijven vermaken met de half miljard pixels op kuikens.com en zorgen dat ze er volgend jaar wel op tijd bij zijn.


Vrijdag 1 Juni 2007: Tentfuif + Highstreet, Foto's Hoogstraten Kermis + Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Dankzij de subtropische temperaturen begon het weekeinde vrij rustig in Hoogstraten. Hoogstraten Kermis had als openings offensief gratis inkom tot 22:00 ingezet en de volgende rij DJ's op weten te trommelen die muziek draaiden i.p.v. stumpers-jumpers geboenk: Mark Heynick (Donna) en DJ Gerrit K. vs Peter van de Veire (StuBru). In de Highstreet was het ondanks Ladies Weekend niet veel drukker. Wellicht dat het vanavond een stuk drukker wordt op beide locaties, want 1 foto album voor 2 feesten is nogal een schrale bedoeling.


Juni 2007 - Outlook

De maand juni zal gedomineerd worden door de school examens en dus het wat rustiger worden op fuif gebied. Vandaag dat ik wederom voor een week of 2 naar Spanje vlieg om vet door te kunnen feesten. Maar eerst gaan we de maand natuurlijk goed beginnen met Hoogstraten kermis en het Ladies weekend in Highstreet. Na een paar weken 'Playa Del Naaia' hoop ik de 22e los te gaan op de proclamatie fuif en vervolgens het Summerfestival in de Lilse Bergen mee te maken. Met meer dan 10.000 man moet dat een uniek mooi spektakel worden. Iedereen is nog steeds welkom om zijn fuif of evenement gratis toe te voegen in onze party kalender die inmiddels al is uitgegroeid tot de grootste van Vlaanderen met altijd ruim 200 toekomstige feesten!