PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2007Zaterdag/Zondag 28/29 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Beach Weekend. (Hoogstraten)


De 2e dag van het beachweekend was het nog drukker dan op vrijdag, rond middernacht stond er zelfs een rij tot aan de overkant van de straat! Gelukkig waren alle kuikens.com lezers gratis binnen gekomen zonder te hoeven wachten. Tussen alle onzin hier, staan er blijkbaar toch af en toe wat nuttige tips... Voor wie het binnen te heet werd stonden er 2 zwembaden ter beschikking om verkoeling te zoeken, waarbij de clubdancers regelmatig het goede voorbeeld gaven. Zondagavond is de laatste kans nog om het strandgevoel nog mee te maken, maar dan alleen in de Hi25. Iedereen die van zijn zonnesteek hersteld is, kan zijn of haar foto inmiddels bewonderen, maar vergeet ook geen kijkje te nemen hieronder bij de pics van het zomer carnaval in Rotterdam, om te zien hoe je echt moet swingen. Zo druk als het zaterdag was, zo rustig bleef het zondag. Het handjevol foto's van zondagavond zijn toegevoegd aan dit album en vooraan gezet zodat ze niet onder sneeuwen.


Zaterdag 28 Juli 2007: Straatparade, Ortel Zomercarnaval 2007. (Rotterdam)


Elk jaar verandert Rotterdam de laatste zaterdag van juli in een groot Rio De Janeiro wanneer meer dan 2.000 vrolijk uitgedoste carnavalsvierders in een lange optocht door het centrum van Rotterdam trekken. De deelnemers komen vooral uit de overzeese vakantiebestemmingen en brengen hun tradities mee naar het hoge Noorden. Ruim 250.000 mensen gaan de straat op om de stoet van dichtbij te kunnen bekijken en iedereen die niet vooraan stond, heeft in elk geval de komende jaren tijd genoeg om hier zo'n 200 foto's van het Zomercarnaval 2007 te kunnen bekijken.


Vrijdag 27 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Beach Weekend. (Hoogstraten)


Naar goed gebruik werd de Highstreet gevuld met zand, danseressen in bikini, zwembaden en andere strand decoratie. Niet alleen kwam iedereen gratis binnen tot 23:00, maar hadden dames in bikini de hele avond gratis inkom. Het gevolg was dus dat de toko om middernacht al stampensvol zat met gasten die op zoek waren naar de bikinitopjes die natuurlijk nergens te vinden waren... Vanavond zorg ik op tijd binnen te zijn zodat er niks gemist hoeft te worden, maar nu eerst ben ik op weg naar Rotterdam voor het jaarlijkse Zomercarnaval, waar genoeg tropische kostuums te bewonderen zullen zijn.


Vrijdag 27 Juli 2007: Tentfuif, Mid Summer Party. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten besloot de zomer door midden te snijden met hun 'Mid Summer Party'. In de Kleine Pintstraat was een tent neergezet en tot in de verre omgeving werden de straten met dranghekken afgezet. De drukte binnen viel nogal wat tegen, maar zo was er ten minste wat lebensraum om rond te rennen. De beats werden verzorgd door DJ Jeff en het Paranoya DJ team. Gelukkig kwam er tegen middernacht een grote delegatie van kakelverse chiro kuikens uit Mechelen langs, zodat er voor de bezoekers van kuikens.com genoeg lekkers te zien is tussen de kleine voorraad pictures van vannacht.


Donderdag 26 Juli 2007: Discotheek De Bob, Pics Beach Boy & Beach Girl Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Vandaag kon men zich in Noordwijk te goed doen aan de deelnemers van de 'Beachboy & Beachgirl 2007' verkiezing in disco de Bob. Zo'n 16 deelnemers deden een gooi naar deze titel door het beste van zichzelf te laten zien op de opgestelde catwalk. Als leuke bijkomstigheid bleek de crew van de film 'Alibi' ook in tha house en onder aanvoering van Georgina Verbaan werd het al snel een dolle bende. Playboy Dennis Salman werd vanavond aangevuld met een deskundige jury, waarin onder andere nieuwslezer Michiel Fraase Storm plaats nam. We zijn benieuwd welke headlines hij vanmiddag op het 15:00 uur journaal te melden heeft... Ondanks dat enkele vrouwelijke deelnemers dachten dat ze in Iran beland waren en in een halve boerka ten tonele verschenen en dat enkele gasten moeite hadden om hun homoseksualiteit en travestie neigingen te onderdrukken, is er een strakke serie van maar liefst 140 partypics te bewonderen op kuikens.com van deze beach party.


Zaterdag 21 Juli 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


De week werd zoals gebruikelijk afgesloten in de Highstreet waar er tussen de vele 'vergaderingen' ook nog wat tijd overbleef om een paar strakke feauteaux te trekken van de opgedraafde feestgangers. Vergeet niet dat je volgende week gratis binnenkomt op het Beachweekend in de Highstreet als je in bikinitopje verschijnt! En wie weet levert het je ook nog een paar gratis foto's op...


Zaterdag 21 Juli 2007: Tentfuif, Foto's Maxburg Heifeesten. (Meer)


Voetbalvereniging 'De Krochtenboys' spekten de clubkas dit jaar middels de traditionele Maxburg Heifeesten die zoals altijd in the middle of nowhere worden georganiseerd. Een indrukwekkende rij DJ's was op komen draven om de koeien uit hun slaap te houden: Soundbreaker, Gert, Kodex, Paranoya, GRS en Mega Special. Ik kon opnieuw zorgen voor een mooie fotoreeks van deze fuif.


Vrijdag 20 Juli 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Het zomerverlof was al even van start, maar vanavond was het nog steeds goed druk in de Highstreet, zeker voor een gewone vrijdagavond. Ondanks dat ik nog in 'Black Tie' rondliep waren de verzoeken om op de foto gezet te worden er niet minder om. De harde kern kuiken kijkers zal genoeg juweeltjes tussen de pics van vannacht vinden, hoewel de meeste mensen pas rond half augustus hun PC aanzetten na het zomer reces.


Vrijdag 20 Juli 2007: Feestzaal Café, Foto's Malmejo Galabal. (Oostmalle)


De jeugdklub Malmejo in Oostmalle opende hun jaarlijkse 'Week van de Malmejo' met het traditionele galabal. Aangezien er in de zomermaanden nergens een galabal te vinden is, is dit feest natuurlijk een buitenkans om je ongebruikte rij smokings af te stoffen. Ook nu kon men voor slechts 15 euro naar binnen, gratis voor de deur parkeren, gebruik maken van de gratis vestiaire en toiletten en er stonden zelfs hapjes klaar. Overigens kon je ook gratis de hele avond drinken! Waar maak je dat tegenwoordig nog mee? De live muziek werd verzorgd door een spetterend optreden van cover band 'De Party Band' en de foto's werden verzorgd door 'De Party Pictures Website'.


Woensdag 18 Juli 2007: Discotheek De Bob, Foto's Paaldans Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Voor het 2e jaar op een rij organiseerde discotheek De Bob de -inmiddels tot in België overbekende- paaldans wedstrijd. Naast gastoptredens van professionele paaldanseressen, kwamen er ook 15 gewone bezoeksters het toneel op om hun kunsten te vertonen. Womanizer Dennis Salman wist de avond in goede banen te leiden en dacht er over na om volgend jaar zelf als paal te fungeren. Volgende week donderdag gaat het opnieuw knallen worden in De Bob met een Miss & Mister Beach contest en 1 augustus staat er een reanimatieteam klaar tijdens de Kont-est waarbij vele dames het beste van hun achterwerk aan de buitenwereld zullen tonen. Nu al is duidelijk dat deze foto albums net als vorig jaar tot de meest bekeken pics gaan behoren. Pas wel op dat te lang kijken inbranden van uw beeldscherm kan veroorzaken!


Zaterdag 14 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Pics Mexican Weekend 2007. (Hoogstraten)


Ook vandaag kon men met korting genieten van de Corona's en de Desperado's. Dankzij het mooie weer was het opnieuw niet al te druk en kwam er voldoende moois voor de lens te voorschijn. De harde kern kan zondagavond naar de Highstreet om 'Gay and their friends' mee te maken, de rest vermaakt zich wel met de voorraad verse partypics op kuikens.com.


Zaterdag 14 Juli 2007: Tentfuif, Foto's Bloedheet Vendeliersbal. (Sint Lenaarts)


De 'Vrije Zwaaiers' uit Sint Lenaarts organiseerden hun jaarlijkse 'Bloedheet Vendeliersbal'. Ondanks de zomerse temperaturen hadden de vrouwen zich wel wat meer zomers mogen kleden. De muziek werd vertegenwoordigd door de harde kern van VDS met DJ's Soundbreaker, Brab en 'The Mothaf#cking Skinnie'. Helaas gaan de mensen steeds later uit en aangezien mijn GSM roodgloeiend stond dat er ff verderop in Hoogstraten wel veel zomers geklede meiden rondliepen is er maar een beperkte voorraad pics getrokken.


Vrijdag 13 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Mexican Weekend. (Hoogstraten)


Na weken van afzien begon het klimaat eindelijk zomers te worden en in combinatie met het zomerverlof betekent dit meer lebensraum om te dansen en rond te lopen. Ook kan de kleding eindelijk zomers worden. Dit foto album heeft dus genoeg te bieden voor de party liefhebbers.


Donderdag 12 Juli 2007: Foto's Discotheek De Bob, 'Vaag'. (Noordwijk aan Zee)


Ook vandaag brachten we een bliksembezoek aan Noordwijk om het feest 'Vaag' mee te maken. Eigenlijk was er niks vaags te bespeuren, voor de afwisseling werd er goede club muziek gedraaid en lag de gemiddelde leeftijd 2x zo hoog dan op zaterdag... Vergeet je volgende week woensdag niet op te geven voor de jaarlijks terugkerende paaldans contest!


Zaterdag 7 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Pics Ladies Weekend 2007. (Hoogstraten)


Het weekeinde werd afgesloten met de 2e dag ladies night in de Highstreet. Speciaal voor de dames daarom extra veel pics van de aanwezige 'mannen'. Hopelijk trekt het klimaat deze maand nog op iets, want er staan zat buitenfuiven op het programma de komende tijd met als afsluiter van juli het Highstreet Beach Weekend.


Zaterdag 7 Juli 2007: Tentfuif, Foto's Neerven Kermis. (Loenhout)


Het Loenhoutse buurtschap 'De Zuidhoek' werd vandaag gespekt door de jaarlijkse Neervenkermis in Loenhout. 2 tenten en een groot binnenplein stonden ter beschikking om de bevolking van Wuustwezel en omstreken te herbergen en te vermaken. In de main area traden de VDS boys op: DJ Soundbreaker, Skinnie en Paranoya terwijl in de kleine tent DJ Bart van Gils de muziek verzorgde en afgewisseld wed door optredens van Guy Van Hasselt a.k.a. Beatbox BBG, The Criticals, Phyzzzical Indian² en The Budget Rockers. Helaas kwamen de bezoekers pas vrij laat opdagen waardoor ik maar een kleine voorraad foto's heb kunnen regelen. Volgend jaar maar een happy hour tot 22:30 organiseren, daar komt volk zat op af!


Vrijdag 6 Juli 2007: Discotheek Highstreet, Pics Ladies Weekend 2007. (Hoogstraten)


Als afsluiter van de vrijdag langs de Highstreet gegaan waar het gelukkig nog steeds elk 1e weekeinde van de maand 'Ladies Weekend' is. De dames mogen tot middernacht gratis binnen en krijgen een cocktail van het huis aangeboden. Ook treden er ineens halfnaakte mannelijke dancers op, om de sfeer voor de vrouwen te verhogen. Allemaal drastische maatregelen, maar ze helpen goed om het M/V evenwicht richting natuurlijke proporties terug te drukken. Naast het gebruikelijke gek maken van de aanwezige chicks werd er vanavond een halve foto shoot gehouden in de HiChill voor de vrouwelijke liefhebbers. Anything goes on ladies night... Andere 'wannabe modellen' wagen hun kans maar op de modellen pagina van kuikens.com. De rest van de wereld kan zijn of haar eenzame nachten zoals gebruikelijk weer doorkomen met partypics van vannacht.


Vrijdag 6 Juli 2007: Tentfuif, Foto's Wortel Kermis. (Wortel)


Het centrum van Wortel werd zoals elk jaar tot diep in de nacht onbewoonbaar verklaard door het niet geringe volume uit de fuiftent. Naast Kodex kwamen vanavond François en Lethal MG ook nog ff langs om voor voldoende ear damage te zorgen. Ook waren er voldoende bouwvakkers aanwezig die de gemiddelde leeftijd nog net boven de 16 te kunnen trekken, om de start van het bouwverlof in te zegenen. Totaal zijn er zo'n 100 pics te vinden voor de liefhebbers van deze happening.


Juli 2007 - Outlook

In juli zal voor velen de jaarlijkse vakantieperiode weer aanvangen en dat houdt gelukkig een explosie van het aantal fuiven en feesten in. Omdat ik niet overal tegelijk kan zijn zal ik proberen om me richting de beste een grootste feesten binnen mijn actieradius te begeven. Hoe mooier het feest, des te mooier de foto's zijn. Hopelijk weten de organisatoren de boel weer strak te regelen zodat er ook vette pics getrokken kunnen worden. Enkele topavonden hebben van mij in elk geval al een 'green light' gehad: Een wreed paaldans contest, een natte schuimparty en een hete beachboy & beachgirl verkiezing zullen mij naar het hoge noorden doen komen. Ook in mijn eigen regio verwacht ik voldoende zwoele nachten mee te maken, mocht de zon eindelijk weer eens terugkomen...