PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2007Vrijdag 31 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Partypics Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vrijdag was het vrij rustig in de Highstreet en zeker wat het aantal lekkere kuikens betreft. Blijkbaar was iedereen aan het rouwen dat men maandag opnieuw naar school moest. Vandaag dus slechts een dikke 50 pics te bewonderen, maar dat zal ik morgen helemaal goed maken als ik 14 uur non stop foto's ga trekken op 2 giga fuiven!


Zondag 26 Augustus 2007: Tentfuif, Foto's Kruiswegkermis. (Wuustwezel)


Kruiswegkermis eindigde vrij rustig dit jaar op zondagavond maar dat mocht de pret niet drukken. Wel was er stress in de DJ bunker, waar er vandaag geen wifi bereik meer bleek te zijn. Gelukkig kunnen de mannen van VDS altijd een ranzige live show in elkaar draaien en wist men uit het cache geheugen van de laptop nog genoeg pret tevoorschijn te toveren. Voor de muziekliefhebbers waren er tig kinderliedjes te horen. Na wat reseach blijkt het volop aangevraagde nummer 'Mega Mindy Tijd' opgenomen te zijn in het mooie Winterslag waar kuikens.com vorige week een exclusieve fotoshoot hield. Over een week vangen de scholen opnieuw aan en kan er eindelijk lekker uitgeslapen worden. Deze week heeft men nog volop tijd om na te genieten van 2 mooie maanden verlof met ruim 10 gigapixel aan foto's op kuikens.com.


Zaterdag 25 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Club Night. (Hoogstraten)


De zaterdag eindigde in de Highstreet waar men zich nog kon laten opmaken in de HiChill. De echte dance liefhebbers waren natuurlijk in de HI25 te vinden waar er doorlopend danslessen werden gegeven door een bekend danskoppel uit de gayscene. De dames konden natuurlijk ook genieten van de altijd leerzame bijbelverzen welke er met grote regelmaat op mijn t-shirts verschijnen. De Eendengod kan trots op zijn apostel zijn. Voor de dames die op lange mannen vallen was er ook voldoende aanbod, net als voor de liefhebbers van clubdanseressen. Iedereen kan zich uitleven bij de pics van vandaag.


Zaterdag 25 Augustus 2007: Tentfuif, Foto's Kruisweg Kermis. (Wuustwezel)


Vandaag konden we genieten van een tentfuif in Wuustwezel. Het Landelijke Gilde Wuustwezel had op de gebruikelijke plaats weer een mooie tent neergezet incl. snackbar en buitenspeelplaats. Bijzondere vermelding ook voor de mobiele WC-unit incl. stromend water om je handen te kunnen wassen. De muziek werd verzorgd door Soundbreaker, Skinnie en DJ Loud. Wie het voorrecht had om de DJ bunker te mogen betreden zag al snel dat er naast muziek veel meer te beleven viel. Dankzij de gastvrijheid van een open wifi netwerk konden de DJ's hun dagelijkse bezigheden mooi voortzetten en werden de nodige gigabytes aan pr0n naar binnen gehaald. Voor de camera werd er natuurlijk snel een heterofilmpje gedraaid, maar zodra je ff omkeek werd het gelijk een orgie van streaming heaumeau footage. Boys will be boys... De mensen die dit mooie feestje gemist hebben krijgen vanavond een herkansing en de rest kan genieten van de 100 feauteaux die er inmiddels online staan.


Vrijdag 24 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Naast springen op de beats kon men zijn lichaam vandaag laten vullen met allerlei vage hiërogliefen in de Hi Chill. Tussen de altijd ruim aanwezige boys die een gooi deden naar 'The Gay-Team 2007 Award' liepen er gelukkig ook regelmatig enkele topkuikens voor mijn lens rond. Al met al zijn er ruim 100 foto's getrokken wat niet verkeerd is voor een vrijdagavondje. Vanavond kunnen de mensen zich opnieuw laten versieren met een henna tattoo in de Highstreet, dus leef je uit.


Vrijdag/Zaterdag 17/18 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pics Club Nights. (Hoogstraten)


Vandaag kwamen de stampfanaten aan bod op de traditionele 'fridays will make you jump'. In de Hi25 was een huwelijksfeestje aan de gang, dus daar konden de muziekliefhebbers pas rond 1 uur heen om te schuilen voor de herrie downstairs. Overigens werd er in de Hi25 op gezette tijden strak gedraaid zodat de beentjes mooi van de vloer konden gaan. Club music beats RnB by a million to one... Zaterdag ben ik overdag gevraagd voor een exclusieve model-shoot in de oude kolenmijn van Genk. Na een lange tijd zal er komende week eindelijk een mooie update van de Models Section komen! Veel tijd om foto's te maken in de Highstreet bleef er niet over, mede dankzij de lage babe dichtheid vandaag. De mensen moeten het maar doen met zo'n 100 verse foto's dit weekeinde.


Dinsdag 14 Augustus 2007: Restaurant Central Park, Foto's Lectric Avenue. (Schoten)


Vandaag diende er een nieuw terrein verkend te worden en reisden we af naar het Belgische Schoten. Bazepartiez organiseerde voor de eerste maal Lectric Avenue in Central Park. Het was wel even wennen om goede muziek te horen i.p.v. het kansloze gestamp en gejump waar de gemiddelde tent volk mee probeert te trekken. Gelukkig bleken er meer mensen met een goede smaak te zijn en stroomde de toko goed vol. DJ's van dienst waren: DJ Neon (La Rocca, Top Radio), Ferre, Beannzzz, Frausse & Vlem. Het publiek was voor een gemiddeld kuikens.com album niet jong meer te noemen, maar zeker van gegoede burgerij. We zijn benieuwd of er een vervolgeditie komt en of die een pak groter zal zijn, het wordt tijd om ook de goede muziek aan bod te laten komen en je niet gek te laten maken door de smaak van het plebs. Al met al zijn er zo'n 60 foto's vereeuwigd in dit album.


Zondag 12 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Foto's Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Voor de 2e dag op een rij kon men los gaan in Brecht op de Chirofeesten 2007. Vanavond was het tijd voor de traditionele kortebroekenfuif en mocht iedereen die fatsoenlijk gekleed was gratis naar binnen. Ook kon men gratis 10 minuten douchen tijdens een overtrekkend onweersbuitje, maar er was maar een kleine harde kern die gebruik maakte van deze mogelijkheid. De SMS wall bezweek vannacht aan zijn eigen succes na bijna 2.000 SMSjes verwerkt te hebben. De DJ's van dienst waren vanavond: Promil & Insomnia in de main area en Buffalo Swa in de darkroom. De Chiro Brecht heeft laten zien dat ze net als de Chiro Loenhout in staat zijn om een mooie openlucht fuif neer te zetten. Helaas is dit zo te zien alweer de laatste van de zomer, maar de foto's zullen de herinneringen tijdens de koude winter levend houden. Liefhebbers van Electro muziek kunnen zich komende dinsdag laten gaan in Schoten, waar in Central Park het feest 'Lectric Avenue' gehouden gaat worden.


Zondag 12 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Pics Solar Weekend Festival 2007. (Recreatiegebied Maasplassen, Roermond)


Vandaag werd het tijd voor iets compleet nieuws en vlogen we na een paar uur slaap vol gas richting Roermond, waar Extrema de Maasplassen had afgehuurd om een feestje te bouwen. Op de weilanden rond de sloot waren tig stalletjes, tentjes en ander vermaak opgesteld tussen de 4 main areas in. Ouderwetse hippie tijden konden herleven op dit Woodstock 2007 aan de Maas. Het meest populair bleef natuurlijk het lekker chillen aan het strand onder het genot van een biertje en een vers gedraaide joint of een ander geestverruimend middel. Al met al was dit een super relaxed feestje en een mooie gelegenheid om de goede muziekstijlen die tegenwoordig verdreven worden door het kansloze gejump weer eens te omarmen. De line up per area van zondag was als volgt:
-3FM: Base, Infinitize, Sweet Coffee, Boris, Kubus & Bang Bang, DD All Stars, Zombie Nation, T.Raumschmiere Band, Dr. Lektroluv.
-Techno: Afra Amba, Warren Fellow, Petter, John Dahlback, Gabriel Ananda, Darko Esser, Remy & Michel De Hey, Motor, Frequency 7.
-House: Ramses, Muzikjunki, Bart Van Wissen, Smokin Jo, Per, Benny Rodrigues, Sandy Rivera, Roog.
-Spiegeltent: Sircusters, Clayborn, Jordy Lishious, Ziggi, The Shadowhuntaz, Seven, Dicecream, Mambo Kurt, Jawat, Irwan.
We zijn benieuwd of de foto's goed bekeken gaan worden aangezien een hoop bezoekers nog in de sixties waren hangen en geen internet hadden...


Zaterdag 11 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pics Wet Showers. (Hoogstraten)


Na een drukke dag was er nog steeds geen tijd om al te gaan slapen, maar moesten de douches in de Highstreet opnieuw geïnspecteerd worden door de kuiken-keurmeester himself. Highstreet had het vandaag slim aangepakt door overal rond de inkom posters te hangen dat men een t-shirtje voor 10 euro kon kopen, maar wie onder de douche ging staan kreeg er 1 gratis... Het was dus dringen vandaag om onder de wet showers te geraken. Gelukkig stonden er elk uur ook 2 sexy danseressen een waardig wet t-shirt contest te houden onder de showers zodat mijn bezoekers kunnen nagenieten van deze zwoele nacht in Hoogstraten. Ondanks de Antilliaanse feesten was het op zowel de Chirofeesten in Brecht als de Highstreet goed druk. Zo zie je maar weer, wie een goed feest organiseert wordt vanzelf beloond met veel bezoekers. Ook de visitors van kuikens.com kunnen genieten van een kleine 1.500.000.000 pixels aan foto's van alleen al vandaag!


Zaterdag 11 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Foto's Chirofeesten. (Brecht)


Na een middagje housen in Hollandistan moesten we snel door naar de weilanden van Brecht waar in de middle of nowhere de Chiro Brecht aan het bouwen was geweest. Naast een enorme tempel waarin de DJ Bunker was gevestigd, stonden er 2 videoschermen, een party tent, een darkroom en een cocktailbar. Volgens goed gebruik kon men ook alle onzin naar de SMS Wall sturen en voor 5 pleuro 4 pintjes scoren. Op vrijdagavond werd de main area van geluid voorzien door de volgende DJ's: Luk (Versuz), Bart Van Gils, Promil & Insomnia. De darkroom a.k.a. The Lounge werd uitgewoond door de DJ's Deedz, Link, E.Wout & X-Plore. Tot na 6 uur konden de koeien mee-housen op dit mooie feestje. Iedereen die uit zijn coma is ontwaakt kan inmiddels genieten van een mooie serie foto's.


Zaterdag 11 Augustus 2007: Straatparade, FFWD Fit For Free Dance Parade 2007. (Rotterdam)


De binnenstad van Rotterdam werd vandaag veroverd door honderdduizenden house fans om lekker uit hun dak te gaan op de muziek die door de maar liefst 37 trucks gevuld met top DJ's werd gegenereerd. De deelnemende trucks in volgorde van doorkomst waren: Dance & Sport Against Violence, Art-flywork.nl & Hero Music, Zuidhollandse Popunie, Dance 4 Life, Studenten.net, DJ Sounds & Club Impulse, T.B.C., Sunset Paradise & One World, Brothers Bunnik, Beter Kom Je Niet, Intuition Recordings, Major League, Veronica TV, Ex Pornstar, Yakuza & Crème Fresh, Trance Exclusive & SDDE, Club Silly & The City Is Ours, De rodenburg, Hollywood Music Hall, IVE events & Happy dayz, 15 Years Isis & All Is One, Tim & Faab, B-Bass Music & Carnival De Brazil, Foort & Rox, Crème 21 & Club Terrasol, Nope Is Dope, DJ Dazzle, Thalia Lounge & Looks, European Network Of Parades, Twisted Shots & Thatz It, Franchise & Euro PA, Full On Ferry & UDC, Outland, Fit For Free, Club Revolution, B2S, Michel De Hey. Gezien de grote hoeveelheden volgelingen achter o.a. de trucks van BKJN en de Hollywood Music Hall kunnen we stellen dat de Hardstyle en Breezercultuur nog volop in leven zijn. Iedereen die dit feest heeft gemist kan zich uitleven bij de maar liefst 225 partypics in XXL formaat van de Dance Parade op kuikens.com.


Vrijdag 10 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Wet Showers. (Hoogstraten)


De bekende douches hadden de dansvloer in de Highstreet veroverd en waren dit jaar oranje gepimpt. Na het goede voorbeeld van enkele danseressen, die een stapel gratis t-shirts te verdelen hadden, werd het al snel druk onder de wet showers en konden de aanwezigen genieten van een mooie wet t-shirt contest. Iedereen die dit gemist heeft kan vanavond nogmaals een poging wagen en zich alvast opwarmen bij deze serie partypics.
Dit weekeinde ben ik voor zoveel feesten gevraagd, dat het onmogelijk zal zijn om alle foto's de volgende dag al online te zetten. Met dank aan Belgacom, die retetraag is als je 2,5 gigapixel aan foto's moet uploaden. Maar niet gevreesd, alle pics blijven permanent online staan. Onze excuses alvast voor de enorme te verwachten drukte. Aangezien er dit weekeinde veel mensen terug van verlof komen, die de foto's van de afgelopen weken ineens allemaal tegelijk komen kijken. Vorig jaar was dit weekeinde al het drukste tot dan toe op kuikens.com en dit jaar komt er ook nog een van de grootste house feesten van Nederland en een Solar Weekend Festival bij...


Zondag 5 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Foto's Beach Weekend. (Loenhout)


Het Beachweekend werd afgesloten met een live optreden van coverband Road-Trip en aansluitend mocht DJ Bart van Gils het publiek nog een paar uur vermaken. Het is al met al een top weekend geweest en men kan de komende jaren op kuikens.com nagenieten van een kleine 400 partypics. Oplettende lezers hebben tijdens het Beachweekend de total views counter de 10.000.000 grens zien passeren, nu rustig aftellen tot de 20.000.000 views...


Zaterdag 4 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Na de enorme opkomst op het Beachweekend in Loenhout toch maar ff snel langs de Highstreet gereden om nog enkele foto's te trekken. Zoals altijd gaan de meeste vrouwen vroeg naar huis en had ik de boot dus grotendeels al gemist. Voor de die hards staat er toch nog een kleine serie online. Volgende week vrijdag zullen er wel flink meer foto's komen aangezien men dan gratis kan komen douchen in de Highstreet, samen met enkele sexy danseressen. Dus zorg dat je er dan op tijd bij bent!


Zaterdag 4 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Foto's Beach Weekend. (Loenhout)


Op de 2e dag van het Beachweekend werd het ook gelijk 2x zo druk als op vrijdag. Gelukkig ging dit niet ten koste van de muziek, ook vandaag werd er op uitstekend niveau gedraaid. Verantwoordelijk hiervoor waren: Stijn Smets en Frères Deluxe. Om de kick-off om middernacht goed vast te kunnen leggen werd ik volgens goed gebruik bovenop een vorkheftruck gezet, dit jaar zonder bak, alleen op een rotte pallet. Maar het heeft naast boze telefoontjes van mijn levensverzekeraar in elk geval mooie foto's opgeleverd... Zondagavond is het echt de laatste kans om dit feest nog mee te maken, dus zorg dat je er bij bent, vrijdag en zaterdag samen gingen je al 6.000 man voor. Maar liefst 190 foto's zijn er door de selectie gekomen om vereeuwigd te worden in de kuikens.com gallery.


Vrijdag 3 Augustus 2007: Discotheek Highstreet, Pics Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Zoals altijd is het elk eerste weekeinde van de maand feest voor de vrouwen in de Highstreet: Gratis inkom tot middernacht, een welkomst cocktail en sexy male dancers op de podia. De mannen moeten het maar doen met de foto's die ik van de dames getrokken heb. Zaterdag is het nog steeds Ladies Weekend, dus vergeet vanavond je pruik niet op te zetten om jezelf gratis naar binnen te smokkelen mannen...


Vrijdag 3 Augustus 2007: Openlucht Fuif, Foto's Beach Weekend. (Loenhout)


De Chiro Loenhout had zich dit jaar goed uitgeleefd om een mooi feest weekend te bouwen. Een weiland vol zand, tig steigerpijpen om een immense DJ Piramide te creëren, alles omringd met grote bars en veel loslopende kuikentjes. Op vrijdagavond werd het publiek getrakteerd op een strak staaltje club muziek waar menig discotheek op jaloers zou zijn. De volgende DJ's waren afgereisd naar Loenhout om de crowd gek te maken: Gregor Tresher, Redhead, Yoshi Tsuko, Yves Bash & XIII. Vanavond kan iedereen die dit mooie feestje gemist heeft zich melden bij de Dorensweg in Loenhout voor een herkansing. De 120 partypics in dit album geven wel aan dat je dit feest gewoonweg niet mag missen.


Woensdag 1 Augustus 2007: Discotheek De Bob, Pictures Nice Ass Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Na het grote succes van vorig jaar konden alle dames uit Noordwijk en verre omstreken vandaag hun kans wagen tijdens de mooiste kont verkiezing in de Bob. Zo'n 10 meiden durfden de strijd aan en konden in 2 rondes het beste van zichzelf laten zien aan het toegestroomde publiek. Tussen de beide rondes in kwam er nog een surprise act a.k.a. 'Midnight Special' en werd er 1 jongen gelukkig gemaakt door te mogen participeren in een striptease... Playboy Dennis Salman nam de presentatie op zich en de jury werd gevormd door 'Mevrouw Arnoldus', Michiel (Resident DJ Baja Beach Club) en de CEO van kuikens.com himself die tussen de foto-shoot ook nog commentaar moest leveren en jureren. Toppunt van approval was wel dat de juryleden van de 'Miss Champ verkiezing' een groot deel van de avond in de Bob rondhingen om te genieten van al het moois. Dit foto album is zoals altijd niet geschikt voor mensen met hartklachten of andere zenuwaandoeningen, maar vreest niet, de foto's van de striptease zijn gecensureerd om onze minderjarige bezoekers geen trauma te bezorgen. Hoe dan ook, er bleven 130 pics over die boven menig nachtkastje terecht zullen komen!


Augustus 2007 - Outlook

Deze maand lijkt het klimaat eindelijk zomers te gaan worden en staan er gelukkig ook een hoop zomerse feesten op het programma zoals het Beachweekend in Loenhout, een nice ass contest in Noordwijk en natuurlijk de wet showers in de Highstreet. Halverwege de maand zullen de meeste mensen van het verlof terug komen en zal het snel een stuk drukker worden op de feesten en op kuikens.com. Vreest niet mensen als je even weg bent geweest, de foto's blijven hier permanent staan, en hoeven niet elke paar maanden vervangen te worden door nieuwe!