PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2007Zaterdag 29 September 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Fluo Club Night. (Hoogstraten)


September werd afgesloten met de 2e fluo nacht in de Highstreet. Doordat ik de hele dag op een bruiloft had gezeten en er weinig rokjes te bewonderen waren, is dit een relatief klein foto album geworden.
Desondanks is september 2007 met bijna 2300 partypics de meest gevulde maand ooit op kuikens.com.


Vrijdag 28 September 2007: Discotheek Highstreet, Foto's Fluo Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Een overdosis blacklight en een paar duizend glowsticks brachten licht in de duisternis van de Highstreet. Dit ondersteund met een paar danseressen en liters fluorescerende verf deed de nacht snel tot een hoogtepunt komen. Mensen die zich afvragen waarom kuikens.com van donderdagmiddag tot vrijdagmiddag een dag down was: Ik heb geen idee! Het zal wel uit sympathie van mijn host zijn geweest, dat terwijl ik mijn vleugel liet opensnijden in de operatiekamer, de rest van de wereld maar mee moest lijden. Gelukkig staat alles nog online en zijn er weeral 125 verse pics van vrijdagavond te bewonderen.


Zaterdag 22 September 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Club Night. (Hoogstraten)


Vanavond bleef het bij een thuiswedstrijd tijdens het resident weekend in de Highstreet. Gek genoeg was het aan het begin van de avond hardstikke rustig en stond er om half 1 een rij tot aan de straat. Blijkbaar hebben de mensen nog niet door dat je ook op zaterdag tot 23:00 gratis binnenkomt en niet in de rij hoeft te staan. Zondag wordt ik opnieuw verwacht op een VIP feestje, dus konden we niet te lang blijven helaas. De foto's tonen party people van allerlei pluimage en toch weet iedereen nu al welke pics er het meest bekeken gaan worden...


Vrijdag 21 September 2007: Foto's Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Na het spektakel van Hold On Tight in Geel was er nog net genoeg tijd om even langs mijn vrienden in de Highstreet te rijden. Naast de bekende jumpliefhebbers, liepen er gelukkig ook veel strak geklede dames rond. Totaal is deze vrijdagavond goed voor meer dan 200 piccas, dus leef jezelf lekker uit.


Vrijdag 21 September 2007: Feestzaal Axion, Foto's Hold On Tight. (Geel)


De mannen van geelonline.be organiseerden het jaarlijkse feest van Geel en omstreken in de Axion waar iedere fuifliefhebber gewoon bij moest zijn: Hold On Tight. De volgende DJ's waren uitgenodigd om het publiek te vermaken: DB Vox, DJ MarK en DJ Franky. Voor de liefhebbers van mooie lichtshows hadden de mannen van Retec alles uit de kast gehaald om de 1.500 toeschouwers te verblinden met een schitterende light en lasershow. Aan verkrijgbare drank was er ook geen gebrek, waarbij de cocktailbar uitblonk door de aanwezigheid van lekker veel ijsblokjes, zodat je niet met een glas lauwe pis hoefde te zitten. Ook de rest van de organisatie was meer dan ok te noemen, met voldoende security, tig man bediening achter de XXL toog tot plasmaschermen op het podium aan toe. Ondanks dat ik niet de hele avond aanwezig kon zijn, hebben we Geel en omstreken kunnen verblijden met een unieke fotoshoot van maar liefst 128 partypics.


Zaterdag 15 September 2007: Tentfuif, Foto's Baboon Dance. (Bavel)


Vandaag stond er eindelijk weer een nieuw te veroveren domein op het programma en lieten we onze 300 paarden eens lekker grazen in de weilanden van Bavel. De KPJ Bavel had een flinke tent en mooie buitenplaats ingericht om de 1.500 bezoekers een onderdak te bieden. Naast de bekende fuif DJ's Jean-Pierre en Ruben, kwam de gang van DJ Kicken inclusief een batterij danseressen het publiek uitleggen hoe men moest bewegen op de beats. Gelukkig was de grond van te voren versterkt met heipalen, want de tentvloer kreeg de nodige tonnen te verduren. Al met al bleef het zo lang gezellig dat we het vandaag bij 1 mooi feest moesten houden. Zondag moeten we al vroeg vertrekken naar een VIP party in het buitenland (Helaas voor jullie hier geen pics van!) Dus alle foto's moesten zaterdagnacht al uitgezocht worden.


Vrijdag 14 September 2007: Discotheek Highstreet, Pics Wet Showers. (Hoogstraten)


Voor de 2e keer dit jaar kwamen de douches de dansvloer in de Highstreet veroveren. Dit keer was de belangstelling echter een stuk groter, voor half 12 stond de halve toko al een frisse legionella douche te nemen. Ook nu werden er volop gratis t-shirts weggegeven als incentive voor de wet t-shirt deelnemers. Zaterdagavond kunnen de doucheliefhebbers een herkansing wagen, met bijna 150 foto's in dit album is er genoeg inspiratie te vinden.


Maandag 10 September 2007: Tentfuif, Foto's Mega Corso Bal. (Loenhout)


Vanavond gingen de festiviteiten vrolijk verder waar ze gisteren waren opgehouden. Eén voor één werden de buurtschappen, die luisterden naar namen als Zuiphoek en Foutdorp, door de plaatselijke corsotrein a.k.a. 'De Alzheimer Express' naar de tent op het dorpsplein gereden. DJ Saborak had daar de zware taak om heel Loenhout in beweging te houden tijdens de vele rondjes van de kusjesdans en ander rock geweld uit de jaren 70 en 80. Het zal morgen wel weer druk bij de huisarts zijn, als iedereen ineens met een Marburg of een Hanta virusje rondloopt van al dat gelik en gelebber. Vooralsnog heb ik in elk geval 2 nachten vol gas los gaan in Loenhout overleeft en er staan zo'n 250 foto's klaar, om door de buurtschappen tot zich te worden genomen.


Zondag 9 September 2007: Tentfuif, Foto's Bloemencorso Tent. (Loenhout)


Na de feestgekte in Meerle van afgelopen nacht, blijkt het altijd nog zatter te kunnen als je op de afterparty van de bloemencorso in Loenhout arriveert. De tent zat afgeladen met feestvierders die bij Barney Gumble in de leer waren geweest op het college bierzuipen. DJ Dirk Vermeiren had de haast onmogelijke taak om de losgeslagen meute in bedwang te houden. Tijdens zijn draaikunsten werd er o.a. aan stagediven vanaf het DJ podium gedaan. Al het meubilair wat er na vanavond nog heel is, kan het stempel 'kernoorlog proof' krijgen in elk geval. Voordat we huiswaarts keerden moest er natuurlijk even gekeken worden naar de wagens van de bloemencorso zelf, wat resulteerde in een unieke fotosessie by night van de praalwagens. Eerlijk is eerlijk, die wagens zien er retegeil uit en het is bijna niet voor te stellen hoeveel bloemen hiervoor geslacht zijn. Pas dus op voor aanslagen van Greenpeace en andere Volkert v/d Graafjes en geniet van deze serie partypics als je het wachten op je levertransplantatie tenminste overleeft.


Zaterdag 8 September 2007: Discotheek Highstreet, Pics Ladies Weekend. (Hoogstraten)


De 2e Ladies Night van september werd kracht bijgezet door een optreden van de rockband 'Wildcats' die tot 2x toe een optreden gaven in de Hi25. Terwijl de meiden zich opgeilden aan de halfnaakte male dancers op het podium, stonden de mannen te fappen op de 5 chicks van de band. Aangezien ik al de nodige feesten had meegemaakt deze week en er de komende dagen ook nog de nodige uitstapjes richting de bloemencorso van Loenhout op het programma stonden werd het tegen 3 uur kuiken-bedtijd, maar met ruim 300 pics voor alleen de zaterdag kan men wel van een mission completed spreken.


Zaterdag 8 September 2007: Tentfuif, Foto's Meerle Kermis. (Meerle)


Na Poppeltent ging het vol gas richting Meerle waar de plaatselijke Chiro Meerle de chiropleinen hadden omgetoverd tot Mjeel Kermis 2007. Bovenop een stapel pallets stonden DJ Skinnie en Paranoya de toegestroomde menigte in bedwang te houden. Helaas moest ik vrij snel weer door naar de Highstreet, maar niet voordat ik ruim 100 foto's had geregeld van dit feestje. Meerle kermis 2007: Vet Kaal!


Zaterdag 8 September 2007: Tentfuif, Foto's Poppeltent. (Poppel)


Een drukke zaterdag stond er op het programma met als eerste activiteit de beruchte Poppel Tent. Dankzij de gratis inkom tot 21:30, was er al vroeg een harde kern volk op komen dagen naar de weilanden van Poppel. DJ's van dienst op de door de KLJ & LRV Poppel georganiseerde Poppeltent waren DJ Jean-Pierre en vanaf 1 uur DJ Ruben. Ik heb trouwens nog nooit zoveel feauteau geyle kudt kinderen bij elkaar gezien, het heeft me zeker een uur extra gekost om de meeste dubbele feauteaux weg te gooien... Toch zijn er nog een kleine 140 partypics door de selectie gekomen, zodat iedereen die inmiddels tussen de koeien wakker is geworden, zich de komende uren nog op kuikens.com kan vermaken.


Vrijdag 7 September 2007: Discotheek Highstreet, Pictures Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Ook deze vrijdag was het feest voor de vrouwen in de Highstreet: Gratis inkom tot middernacht en sexy male dancers op de podia. Al met al meer dan 120 foto's van de ladies in dit album terug te vinden. Zaterdag is het nog steeds Ladies Weekend en treedt de rock groep Wildcats op, om de mannen te vermaken.


Dinsdag 4 September 2007: Foto's Baja Beach Club, After Work Party. (Rotterdam)


De 'zomer' van 2007 werd zoals gebruikelijk afgesloten in de Baja Beach Club in Rotterdam. De after work party van vandaag werd naast de resident DJ's van muziek voorzien door optredens van o.a. Wolter Kroes. Nu zullen de bezoekers van mijn site meer interesse hebben in de bikini's van de sexy beachbabes en dames achter de bar, dus heb ik daar ook maar wat pics van gemaakt. Al met al was het een mooi avondje en zal er nog veel worden nagenoten van dit foto album tijdens de koude wintermaanden.


Zaterdag 1 September 2007: Tentfuif, Foto's Dektse Dance Night. (Alphen (NB))


Zoals elk jaar laten de mannen van het Bouwers Collectief zien dat ze niet alleen carnavalswagens in elkaar kunnen zetten, maar dat ze ook weten hoe je een tentfuif op moet tuigen, gezien de mooie creaties op de dektsedancenight in Alphen. De weilanden van Alphen waren koe-vrij gemaakt en gevuld met tonnen aan licht en geluids apparatuur. Zelfs Shell Pernis had 2 affakkeltorens uitgeleend. De DJ's van vanavond waren achtereenvolgens: TMD Project & DJ Roeney, Franky Dux, Ruthless (waar hadden we die vandaag al eerder gezien?) en DJ Ruben. De tent was zoals gebruikelijk helemaal uitverkocht en meer dan 2.300 man konden genieten van dit spektakel. Op kuikens.com staan ruim 200 foto's van de Dektse Dance Night, waaronder natuurlijk de mooiste laser en sfeerpics. Als je de partypics ziet, weet je zeker dat je er volgend jaar opnieuw bij bent. Qua foto's is dit de drukste dag ooit voor kuikens.com geweest met bijna 2,4 miljard verse pixels op 1 dag!


Zaterdag 1 September 2007: Openlucht Feest Havengebied, Foto's Laundry Day / Bass Events Outdoor 2007. (Antwerpen)


Onder het motto: 'Bigger is better' trokken we vandaag naar 'De grootste fuif van het Stad': Laundry Day in de haven van Antwerpen. Doordat we er op tijd bij waren, was parkeren geen enkel probleem en konden we zo via de VIP ingang het enorme festival terrein betreden. De bezoekers konden een keuze maken uit 100 verschillende DJ's die over 9 areas verspreidt waren. Verder kon men ook genieten van nuttige zaken als: Een intensive care behandeling door de sexy zusters van Coca-Cola, een kussengevecht in de KBC kooi, een homohuwelijk sluiten in de Jim kerk, genieten van een rustieke rondvaart door de sloten van Antwerpen of je krachten tonen tijdens het Belgisch kampioenschap PC werpen. Men kon natuurlijk ook heerlijk chillen en relaxen rond de areas waar men zijn of haar favoriete muzieksmaak kon horen. Zeker 50.000 man genoten vandaag van deze XXL party in Antwerpen. Wat niet vreemd is gezien het feit dat men voor al dit moois slechts 5 euro inkom betaalde in de voorverkoop. Gelijkwaardige fuiven in Nederland kosten minimaal 10x zoveel! Voor de muziekliefhebbers volgt er nog een overzicht van de DJ line up in de 9 verschillende areas.
-House (L'oreal): Metrobox, Team Delight, Josh Lasden, Filliz, Guy-ohm & Hazcaso, Will O'Brien, Koenie, Smos & Baby Bee, Prinz.
-Drum & Bass (StuBru): Dice b2b Kastor, High Grade Sound, Far West Crew, Havoc & Karbonkid, Dobe'N'Daze, D-Convict & Wasp, Tito & Echo Virus, Millennium Kru, Wontime, Murdock.
-Main (Barcardi B Live): Nils Holgerfun & Chris Summersun, MiCaniK, Beluxx & Blokland, Tripoli, Freres Deluxe, Nudex, Sven Van Hees, La Gazz, Fredo & Thang, Stijn, Steve & Phill.
-Funk/Hip Hop (Wrangler): Master Lee, Jackattack & Vertigo, D'Stephanie & Philippo, Afroman, K Bonus, Mystique, TLP, Turntable Dubbers.
-Minimal Techno (Jim): DJ Freeee, Jaxx & Jimson, Marco Bailey, Coupe, Dimiz, JRD, Seba Lecompte, Redhead, Trish Van Eynde.
-Electro (Red Bull): Aydin, Laston & Geo, Justin Tenzz, Rockstarz, Geht's Noch?, Maxim Lany, Sigi, Ed & Kim, Cosy Mozzy.
-Hard Dance (Base Events Outdoor): Massiv & The Rebel, Dark-E & Pat B, D-Feat, Tek Soldierz & Playboyz, Q-IC & Lethal MG, Ruthless, Binum & Lobotomy Inc, Max B Grant, Zany, Da Rick & Da Boy Tommy, Ronald V & Greg C, Coone & Ghost, Deepack, Darkraver & Vince - MC Villain.
-The Love Boat (4 Private Port Cruises): The A-Brothers.
-The Underground: Stereofocus, Metrobox, Pirrès, Aydin, Brian V, High Grade Sound, Far West Crew.
Totaal staan er maar liefst 500 foto's in het album van Laundryday, waar men het maar mee moet doen tot 6 september 2008 wanneer de 11e editie van Laundryday zal worden gehouden.


September 2007 - Outlook

Met inmiddels 100.000.000.000 pixels aan foto's online en zo'n 50.000 pageviews per dag begint kuikens.com zo langzamerhand op de kaart gezet te worden. Toch slapen we niet in en proberen we steeds nieuwe feesten op te zoeken, zodat er steeds meer mensen kunnen genieten van al het moois wat er op Aarde rondloopt. Gelijk al op 1 september staan Laundry Day in Antwerpen en de Dektse Dance Night in Alphen op het programma. Later deze maand volgen nog een bezoek aan de Baja Beach Club en een bezoekje aan het corsobal in Loenhout. Met het begin van het nieuwe collegejaar zullen ook de diverse gala commissies aan het werk moeten om een topavond te regelen. Gezien mijn filantropische instelling kunnen studentenverengingen gebruik maken van onze expertise als galafotograaf.