PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2007Zaterdag 27 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Halloween Night. (Hoogstraten)


De zaterdag werd afgesloten in de Highstreet, waar men de nodige dagen bezig was geweest om de vele Halloween decoraties aan te brengen, zelfs het personeel moest er aan geloven. Het ruim aanwezige publiek kon in elk geval een uur extra doorfeesten omdat de wintertijd inging. Noot voor de dames, tijdens wintertijd mag je nog steeds zomerse kleren aan in de disco!


Zaterdag 27 Oktober 2007: Tentfuif, Bang Bang Chicken. (Turnhout)


Na de laatste 3 feesten meegemaakt te hebben in tenue de ville, black tie en zelfs cravate blanche was het een hele overgang om terug op een echt boerenbal te verschijnen. De kippenneuqerts uit Turnhout hadden dit jaar een enorme tent neergezet langs de Veedijk om de 2e tenteditie van BangBangChicken te vieren. De bezoekers hadden dus meer dan genoeg bewegingsruimte en hoefden dankzij de XXL toog en cocktailbar ook niet uit te drogen. De muziek werd verzorgd door de volgende rij DJ's: Dimsel & Martino, Franky, Ruben, Dark-E, E-Max, Lethal MG en LSD. Toen ik rond middernacht terugreed naar de bewoonde wereld draaide Dark-E het dak van de tent! Alle lekkere chicks staan in elk geval op de foto en volgende week zaterdag staat er ook een grote tentfuif in Turnhout op het programma waar we aanwezig zullen zijn: Ansarat.


Vrijdag 26 Oktober 2007: Astrid Park Plaza Hotel, Wikings Galabal. (Antwerpen)


Na het mooie uitstapje in Brabant volgde alweer het 3e studentenfeestje in 24 uur welke door kuikens.com onveilig moest worden gemaakt. Ditmaal hadden onze vrienden van de Wikings-NSK de eer en het genoegen om de 2e verdieping van het Astrid Park Plaza te confisqueren. In de balzaal zorgde de 'blanke negert' Mr. T voor de lekkere dancebeats en daarnaast had men nog 3 zalen weten te bemachtigen om de kleine 1.000 galagangers te herbergen. Hierdoor was er ruim voldoende lebensraum voor een ieder. Speciale vermelding ook voor de goedkope pintjes (3 voor 5 pleuro), op sommige tentfuiven betaal je dat al tegenwoordig! Waar vorig jaar de VIP ruimte gevestigd zat, was deze dit jaar omgebouwd tot een lounge room met public access. Een betere bijnaam was echter 'De Gaskamer'. Aangezien dit de enige ruimte was waar gerookt mocht worden, kon je hier beter niet al te lang rond blijven lopen. De meeste studenten zijn vast geen analfabeet en zouden hun lichaam een groot plezier doen door de onderstaande feiten over het roken eens tot zich te nemen. Groot voordeel hiervan was natuurlijk wel dat het in 80% van alle ruimtes rookvrij genieten was. Van mij mogen alle feesten in de toekomst no smoking zones krijgen, een smoking dien je te dragen, niet te inhaleren! Dit album bevat een kleine 150 pics van het eerste Antwerpse Galabal van het seizoen en we gaan er van uit dat er nog vele galabals zullen volgen.


Vrijdag 26 Oktober 2007: Land Van Ooit, 17e Lustrumgala V.U.G.S. (Drunen)


Als eerste studentenvereniging van het galaseizoen 2007-2008 waar kuikens.com langs kwam, gaf de 'Vereniging van Utrechtse Geografie Studenten' een mooi galafeest in het 'Land van Ooit'. De foto's zijn via bovenstaande link na te bestellen. Leden van de V.U.G.S. die hier terecht zijn gekomen, kunnen om verzendkosten te besparen zich het beste melden bij de galacommissie.


Donderdag 25 Oktober 2007: WaterFront, Inauguratie Laurentius. (Rotterdam)


Elk jaar in oktober viert de mooiste studentenvereniging van Rotterdam en omstreken dat de nieuwe lichting tot volwaardig Laurentiaan wordt geďnaugureerd en dat de bestaande leden weer een jaartje ouder zijn geworden. Na een dagvullend programma en luxe diner werd het feest dit jaar gehouden in de ondergrondse rockbunker 'WaterFront' aan de Boompjes in Rotterdam. Naast DJ optredens, live vioolspel en mooie blackjack tafels kon men zich natuurlijk ook tegoed doen aan de nodige bieren die de kaart te bieden had. De echte harde kern kon rond 4 uur nog naar de afterparty op de sociëteit, aangezien een Laurentiaanse nacht niet eindigt voor het licht wordt. Hopelijk komen ook de niet eerstejaars voortaan weer in 'tenue de ville' opdraven, want op de mooiste verjaardag van het jaar dien je er nu eenmaal op je paasbest bij te lopen. Alle nieuwe leden gefeliciteerd met de belangrijkste mijlpaal in hun leven en veel plezier gewenst met de ruim 100 foto's in dit album.


Zaterdag 20 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Pluche Huggy Night. (Hoogstraten)


Vandaag was het de bedoeling om nuchter te blijven tijdens de nacht van de 'Young Responsible Drivers'. Voordat je naar huis ging kon je vrijwillig de Dräger volblazen en wie clean was kreeg een goodie bag mee, alle artikel 8 blazers kregen een gratis overnachting bij de polizei aangeboden. Vergeet vooral niet op 30 november naar de cleanparty in Brussel te komen (www.cleanparty.be) om het feestje nog eens over te doen. Neem wel je eigen drank mee, want alcohol schenken ze niet. Komend weekeinde begint dan eindelijk het lang verwachte galabal seizoen met als aftrap het 17e lustrum van de V.U.G.S. in Drunen en als afterparty het Wikings Galabal in het Astrid Park Plaza hotel in Antwerpen. Dus trek je fatsoenlijke outfit maar uit je (ouders) kast en zorg dat je erbij bent. De rest van het proletariaat dient zich de dag erna maar met de foto's te vermaken.


Vrijdag 19 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Pluche Huggy Night. (Hoogstraten)


Na een opwarm ronde in Café Bizar waar de dames werden verwend met een male stripper op ladies night, vertrokken we richting de Highstreet. Onderweg namen we nog 3 verdwaalde kuikens (mee), die graag een lift wilde hebben in de 'Stretched Limo' van mijn pivé chauffeur Ron. Kwik, Kwek & Kwak werden vervolgens bij de inkom opgewacht door 'Bruintje De Beer' die geen moeite deed zijn seksuele geaardheid te verbergen, zoals veel uitgelaten boys bemerkten tijdens een anale verwensessie. Voor de liefhebbers van loslopende kuikens was er ook genoeg te spotten tussen de knuffelbeesten en danseressen. Sterker nog, als ik zie dat er maar liefst 175 foto's door de selectie zijn gekomen was dit toch wel een van de meest geslaagde vrijdagavonden in de Highstreet tot nu toe. Zorg dat jullie je vanavond ook op tijd bij de danstempel melden, zodat je niet in de rij hoeft te staan en zelfs nog gratis binnenkomt. Er is meer dan genoeg te zien tijdens dit 'pluche pluche, huggy huggy' weekend.


Zaterdag 13 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Bacardi Limón Red Bull Night. (Hoogstraten)


Om 1 uur ariveerden we in de inmiddels behoorlijk vol gestroomde Highstreet om de babes van het 'Bacardi Limón & Red Bull promo team' gek te maken. Iedereen die een fles Bacardi en een tray Red Bull naar binnen werkte mocht een stukje meerijden in de XXL Limo die op de parking was opgesteld en dat leverde natuurlijk de nodige alcohol intoxicaties en maffe taferelen op. Lekkere dames die een rite in een supersportscar willen maken kunnen het natuurlijk gewoon aan mij te vragen en hoeven zich niet eerst klem te zuipen. Veel tijd om foto's te maken bleef er dus niet over tussen de drive by activiteiten, maar iedereen die op de foto moest staat er in elk geval op.


Zaterdag 13 Oktober 2007: Tentfuif, Achterstenhoek Kermis 2007. (Lille)


Voor de eerste keer trokken we richting Lille om de party van de KLJ Wechel te bewonderen: Achterstenhoek Kermis 2007. Vlak langs de autostrade was een grote tent opgesteld die aan zo'n 2.500 man plaats bood. De muziek werd vanavond verzorgd door achtereenvolgens: DJ Gert, Dave Lambert, DJ Massiv en als afsluiter DJ Ruben. Rond middernacht werd het publiek ook nog vermaakt met een lasershow om Dave's draaikunsten kracht bij te zetten. Inmiddels hadden we alle lekkere kuikentjes op de foto staan en konden we terug naar het hoge noorden met ruim 150 partypics ter vermaak van het in grote getale toegestroomde publiek.


Vrijdag 12 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vandaag hadden de bezoekers ruim baan in de Highstreet aangezien het vrij rustig bleef. De jumpers hadden alle ruimte om lekker te springen en wij hadden alle ruimte om achter de meiden aan te zitten. Morgenavond staat een bezoek gepland aan het afgelegen Lille om Achterstenhoek Kermis te vereeuwigen.


Zaterdag 6 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Gezien de enorm hoge temperatuur binnen in de Highstreet hielden we het vanavond niet al te lang vol. Maar zodra alle leuke meiden op de foto staan zijn we toch werkloos. Volgend weekeinde is het nog niet duidelijk waar we heen zullen gaan, dus iedereen maakt nog een kans om zijn of haar reputatie de komende 100 jaar om zeep te helpen.


Zaterdag 6 Oktober 2007: Tentfuif, Meer Kermis. (Meer)


Vanavond ging het boerenbal in Meer vrolijk verder, met nu tot 23:00 DJ's Nicolas & Tomzter van The Next Generation en daarna DJ Nick & Koen van Kodex. Nadat alle lekkere chicks op de foto stonden konden we nog ff snel langs de Highstreet en lieten we Meer achter met zo'n 100 feauteaux.


Vrijdag 5 Oktober 2007: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Zoals altijd is het elk eerste weekeinde van de maand Ladies Night in de Highstreet. Als je er vroeg genoeg bij bent, levert je dat als vrouw niet alleen gratis inkom, maar ook een cocktail op. Verder kun je genieten van de mannelijke dansers en als je echt geluk hebt, wordt je ook nog eens door kuikens.com vereeuwigd op het internet. Afgezien van het legertje foorapen dat als vliegen op de stront afkwam bij het zien van een dikke camera, waren er natuurlijk nog veel meer kuikens te vinden voor de lens. Totaal zijn er zo'n 170 foto's te vinden in de albums van vrijdagavond.


Vrijdag 5 Oktober 2007: Tentfuif, Foto's Meer Kermis. (Meer)


Voor het eerst in de geschiedenis van kuikens.com zaten we begin oktober niet in Lloret, maar konden we op bezoek bij Meer kermis. De tent stond goed verstopt langs de Meerseweg en als er langs de baan geen parkeerwacht zou hebben gestaan, had je het nooit gevonden. VZW Meer Kermis had het Kodex DJ team uitgenodigd om dit weekend de sounds te verzorgen en later in de nacht kwam DJ Bjorno ook ff langs om de buurt wakker te houden. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het happy hour tot 22:00. Rond middernacht besloot ik samen met mijn privé chauffeur en womanizer Ronald op zoek te gaan naar de kippetjes die op ons wachtten in de Highstreet. Excuses voor de beperkte serie foto's, maar met een kleine tent vol rook, 1 vleugel in het gips en weinig topkuikens was het behelpen. Zaterdag volgt er een herkansing voor de mensen die vandaag niet konden komen.


Oktober 2007 - Outlook

Oktober zal aanvankelijk van start gaan met de welbekende Meer Kermis, wie weet staat er later in de maand ook nog een bezoekje aan Lille gepland en zal menig vrijdag en zaterdagavond een bezoek aan de discotheek Highstreet worden gebracht. Voor de echte connaisseurs zal tegen het eind van oktober het galabal seizoen aanvangen. Het is zaak om er snel bij te zijn als studentenvereniging, omdat het ook dit jaar weer mode lijkt om zoveel mogelijk galabals op de zelfde avond te organiseren.