PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2007Maandag 31 December 2007: Discotheek Highstreet, New Years Eve. (Hoogstraten)


Na Hoogstraten vol smog te hebben gezet, werd het de hoogste tijd om de Highstreet te vereren met een bezoek. Om 1 uur zat de tent altijd al goed vol met uitgelaten feestvierders namelijk. Tussen de grote hoeveelheden drank en de zalig Pasen verwensingen, heb ik ook nog een voorraadje foto's kunnen trekken. De komende weken zal het tijd worden voor bezinning, aangezien de meeste mensen hun zakgeld wel hebben uitgegeven en de subprime crisis in Europa nog moet beginnen. Nederlandse huizen zijn tenslotte zo'n 300% over gewaardeerd. Wellicht dat ik nog ff de Franse Alpen in vlucht, of het klooster in duik, maar de bezoekers van kuikens.com moeten het voorlopig doen met een kleine 20 Gigabyte aan foto's die er inmiddels online staan.


Vrijdag/Zaterdag 28/29 December 2007: Discotheek Highstreet, Club Nights. (Hoogstraten)


Het laatste weekeinde tussen kerst en nieuwjaar is het traditioneel vrij rustig omdat iedereen zijn zakgeld al uit heeft gegeven aan vuurwerk. Gelukkig betekent dit ook dat je volop lebensraum hebt en niet lang aan de toog hoeft te wachten. Van de vrijdagavond zijn er al 90 foto's binnen en we zien vanavond wel wat de zaterdag nog aan dit album toe gaat voegen. Maar liefst 13 foto's dus voor de wiskundigen onder ons...


Woensdag 26 December 2007: Discotheek Highstreet, XMAS Party. (Hoogstraten)


Ook vanavond leek half Hollandistan afgereisd naar Hoogstraten om Kerstmis te komen vieren. Aangezien ik vrij vroeg op stap ben gegaan, zijn er nog 133 foto's geregeld. Komend weekeinde zal het gelukkig een stuk rustiger worden.


Dinsdag 25 December 2007: Discotheek Highstreet, XMAS Party. (Hoogstraten)


Vandaag was het ongekend druk in de Highstreet, eigenlijk te druk om in vol ornaat mooie foto's te kunnen nemen, vandaar dat er slechts een beperkte selectie online is gekomen. Voor vanavond geldt dan ook dat je beter al om 22:00 voor de poort kunt staan, wil je niet in de rij aanschuiven! Want er is altijd voldoende moois te aanschouwen tijdens de kerstdagen in de Highstreet: tig lampjes, tonnen piepschuimkorrels, sexy danseressen en stoere kerstmannen.


Maandag 24 December 2007: Discotheek Highstreet, Jumpforce 9. (Hoogstraten)


Kerstavond is de Highstreet traditioneel gevuld met jumpende boys. Helaas waren er dit jaar geen danseressen dus moest ik me maar terugtrekken in de Hi25, waar de weinige aanwezige vrouwen ook naar toe gevlucht waren. Totaal zijn er ruim 125 foto's door de selectie gekomen en vanavond opent de Highstreet haar poorten voor de traditionele XMAS party en kun je er maar beter op tijd bij zijn!


Vrijdag 21 December 2007: Tentfuif, Aspibal. (Zoersel)


Voor het eerst in de geschiedenis afgezakt naar het afgelegen Sint Antonius waar de plaatselijke chiroboys voor het tigste jaar op een rij het traditionele Aspibal organiseerden. Ik moet mezelf diep schamen dat ik hier nog nooit eerder geweest ben. Midden op het Teunisplein stond een enorme tent opgesteld, die dit jaar door DJ Insomnia voorzien was van licht en geluid. Hier werd dus vakwerk neergezet, tig lichten, lasers, een waterwall en een overdosis aan decibels zorgden voor een mega event waar Zoersel trots op kan zijn. Als guest DJ was Fred Baker uitgenodigd, die normaal alleen op XXL houseparty's komt draaien, samen met een topset van DJ Insomnia werden de muziekliefhebbers goed verwend. Hier werd geen kansloos gestamp gedraaid, maar alleen vette club music. Uiteindelijk moesten we veel te vroeg weer naar huis door de vrieskou, maar het Aspibal is een blijvertje in mijn agenda voor volgend jaar, en een must voor elke hardcore partyfreak. Ruim 150 foto's staan tot jullie beschikking van dit topfeest. Aangezien ik deze pics zaterdagochtend al online wilde hebben, heb ik mijn kerstfeest een paar uur uitgesteld en zullen er zaterdag verder geen foto's worden gemaakt, maar de komende kerstdagen zullen dat meer dan goed gaan maken op de crowded X-mas party's in de Highstreet.


Vrijdag 21 December 2007: Tentfuif, Proclamatie. (Minderhout)


Zoals altijd was de proclamatie tent tot de nok gevuld met compleet kaal gaande jeugd. Doordat er elk jaar een andere vereniging de proclamatie organiseert, blijkt de tent ook elk jaar te klein. Volgend jaar het sportpaleis maar afhuren, kan er gelijk goed gecasht worden. Het Kodex DJ team kon het gehoor van de feestvierders aan het gas laten gaan, oplettende kijkers zien het VDS team ook aan het spammen. Helaas konden we niet al te lang blijven, want we moesten vol gas door naar Zoersel om het Aspibal voor het eerst mee te maken. Toch nog zo'n 100 pics kunnen regelen voor de fans.


Donderdag 20 December 2007: Discotheek De Bob, Kerstgala. (Noordwijk Aan Zee)


Ook dit jaar konden de jongeren uit Noordwijk en omgeving in hun mooiste outfit rond paraderen in De Bob. Vanzelfsprekend hadden alleen de dames kleren aan die in de buurt kwamen van de dresscode Black Tie, maar dat mocht de pret niet drukken. Met Dennis Salman achter de draaitafels, waren er weer vele dames gelukkig met gratis vrijkaarten voor de new years party. En dat voor niet eens noemenswaardige tegenprestaties, hij lijkt Sinterklaas wel. Als we het toch over die ouwe knar in zijn rode nichtenjurk hebben, volgende week komt die andere bolle in zijn rode tapijt weer in het land en is er dus genoeg te doen elke avond. Na een aantal smeekbeden, van vooral buitenlandse kuikens.com visitors, heb ik zelf besloten om ook maar voor goedheiligman te spelen en zal ik de voortaan alle foto's ook in 1200x800 pixels neerzetten, zodat iedereen zich zelf van top tot teen op zijn monitor terug kan zien. Wel staat er een watermerk in het midden, want een ezel stoot zich geen 2 keer tegen dezelfde steen en ik ben niet van plan me opnieuw te laten bestelen door allerlei kansloze rukkers! Vrijdag de 21e is ernaast de proclamatie een spoedklus bijgekomen: De Aspifuif in Zoersel. Verder zit ik zaterdag de hele dag in Duitsland om 'weihnachten zu feiern', dus komen alle foto's die ik dit weekeinde maak pas zondagmiddag online te staan.


Zaterdag 15 December 2007: Discotheek Highstreet, Mob Nights. (Hoogstraten)


Ook vanavond ging er weer een record aantal aan boa's en hoeden over de toonbank van de Highstreet. Volgend weekeinde zal vrijdagavond van start gaan met de alom bekende proclamatiefuif, waarna de Highstreet onveilig gemaakt zal worden tijdens de X-Mas editie van 'Touch It'.


Vrijdag 14 December 2007: Discotheek Highstreet, Mob Nights. (Hoogstraten)


Dit weekeinde kan men zijn duistere praktijken open en bloot in de Highstreet houden, aangezien de hele club omgetoverd is tot een groot maffia paradijs. Gambling, drug dealing, prostitution, loan-sharking, extortion en meer van zulks goeds, het kan allemaal ongestoord tijdens de mob nights. Nadat volgende week de examens eindelijk afgelopen zijn voor iedereen, zal de schoolgaande jeugd ook weer in grote getale aanwezig kunnen zijn om van al dit moois te genieten. De meesten strandden deze week nog in de Bizar en moesten weer op tijd hun nest in.


Zaterdag 8 December 2007: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Vandaag zat de Highstreet nog voller dan op vrijdag. Blijkbaar komen alle mannen ook af op termen als 'Ladies Night'. Volgende week staat de disco in het teken van 'Gangsters Paradise', dus trek je foute pak aan en breng je hoertjes maar mee naar Hoogstraten.


Vrijdag 7 December 2007: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Ondanks dat de schoolexamens inmiddels van start waren gegaan, was de Highstreet nog steeds goed gevuld met feestvierders. Dat beloofd nog wat voor de rest van deze feestmaand. De vrijdag werd afgesloten met maar liefst 160 pics. Alle dames hebben ook zaterdagavond gratis inkom tot middernacht, recht op een cocktail en wie weet, zelfs wel een mooie feauteau...


Donderdag 6 December 2007: Miljonair Fair, VIP Gala Avond. (Amsterdam RAI)


Voor het 6e jaar op een rij, werd de Amsterdam RAI omgetoverd tot het domein van de welgestelden en konden de bezoekers genieten van het allerbeste, allernieuwste en vooral het allerduurste. De opening werd dit jaar gedaan door Joan Collins en verder passeerden er tussen de acts nog groepen als Spandau Ballet en een re´ncarnatie van de Village People. De meeste bezoekers hielden zich liever bezig met het naar binnen werken van zoveel mogelijk hapjes en champagne, of gewoon flaneren, kijken en gezien worden. Voor het maken van foto's heb ik dus -helaas voor jullie- ook niet al te veel tijd gehad. De mensen die wel eens op de VIP avond zijn geweest, weten dat er echt veel leukere dingen te doen zijn...


Zaterdag 1 December 2007: Zaal Stuurboord, Hermes Galabal. (Antwerpen)


Dit jaar had Hermes gekozen om niet langer te betalen voor de naam van het Hilton, maar om te gaan voor 'value for money'. En dat hebben de bezoekers geweten, fris, bier en zelfs wijn voor slechts 2 euro zie je niet veel op een topbal. Daarnaast had men Frank Verstraeten (Zillion) ingezet, om met een ongekende hoeveelheid elektronica, de zaal van licht en geluid te voorzien. Daarbij kon men gewoon niet om het Řbergeile ledscreen heen achter de DJ. Naast de gewone zaal was een ook een flinke VIP ruimte met hapjes en waar je glas wijn 2x voller zat dan bij de gewone bar. DJ line up vandaag: Nicolaz, Mystique en niemand minder dan Johnny Crockett (E For Electro). Volgend jaar moet men alleen die ouwe heksen bij de plee wegjagen, die zelfs de security nog geld lieten dokken om te mogen pissen. Toch heeft Hermes een prestatie van fomaat geleverd met dit galabal en zal men mede door de democratische drankprijzen nog lang na blijven praten over dit topfeest. Al met al zijn er 265 foto's door de strenge selectie gekomen, zodat een ieder die dit gemist heeft, weet dat ie er volgend jaar zeker bij moet zijn!


December 2007 - Outlook

December is meestal de drukste maand van het jaar, aangezien er dan de meeste (decadente) feesten worden gegeven. Gala's, Kerstfeesten, Proclamatie, Sylvester, er gebeurd altijd van alles waar kuikens.com natuurlijk weer eerste rang zal staan.