PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JANUARI 2008Donderdag 31 Januari 2008: Sporthal Axion, Carnaval TD. (Geel)


De boeruh en boerinnen van AGRO uit Geel hielden hun jaarlijkse Carnaval TD. Sporthal Axion zat zoals elk jaar overvol met vreemd uitgedoste studenten. Dit dankzij de gratis inkom voor verklede personen. DJ's BLV & Super zorgden voor een overdosis aan decibels en kuikens.com regelde wederom een vette voorraad partypics, zodat iedereen zich weer een jaar kan schamen voor zijn gedrag! Na 2 jaar problemen met de plees waren ze dit jaar maar helemaal afgeschaft, een nogal studentikoze oplossing van het probleem, Homer Simpson als 'Garbage Man' had het niet beter kunnen verzinnen... Met dit foto album werd de altijd rustige januari maand toch nog in stijl afgesloten en de komende 4 dagen staat er nog veel meer op het programma. Bijvoorbeeld Beerchallange en de stoet en het bal van Herenthout. De liefhebbers van mooie foto's zullen dus niets tekort komen. Wel kunnen de tijdstippen van het online komen van de albums wisselend zijn, aangezien vele feesten ook overdag plaatsvinden.


Woensdag 15 Januari 2008: Brussels EXPO, Gala Avond Autosalon. (Brussel)


Elke 2 jaar wordt in Brussels Expo omgetoverd tot het auto paleis van BelgiŽ en omstreken. Nu houdt dit niet veel meer in dan dat er 15 dagen lang allerhande Sjonnie en Anita volk komt dringen achter de hekken van de betere automerken. Kwijlend naar al het schoons wat er staat opgesteld en waar men niet eens de financiering op een ventieldop van rond kan krijgen... Niet iets om nu echt naar uit te kijken, ware het niet dat men het salon opent met een gala avond waar alle topmensen uit de autobranche, vergezeld door de VIPs en BVers, die hun liefde voor automobielen niet onder stoelen of banken schuiven, aanwezig zijn. Een mooi avondje om onder het genot van een glaasje champagne of tig en lekkere hapjes rustig rond te kijken naar alle noviteiten in de autowereld en om gezellig te netwerken met je collega entrepreneurs. Vanzelfsprekend kon ik mijn trouwe kijkers niet vervelen met al dat blik en heb ik een korte ronde gemaakt met mijn SLR om het meeste vrouwelijk schoon vast te leggen. Excuses voor de kleine serie pics, maar er waren spannendere dingen te beleven dan op een knopje drukken. De komende weken zit ik op de skipistes in Tignes, terugreis gepland om op tijd te zijn voor de Carnaval TD in Geel wat vermoedelijk het eerstvolgende foto album gaat worden.


Vrijdag 11 Januari 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Januari blijft voor mij in het teken staan van vakantie vieren, zoals op de 1e foto in dit album wel duidelijk is. Vooralsnog dus geen foto's op zaterdagen. Wellicht dat er nog wat andere feesten langs komen deze maand.


Vrijdag 4 Januari 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Waar ik een rustig avondje had verwacht omdat iedereen nog in coma zou liggen wegens de vele nieuwjaarsvieringen, bleek de Highstreet goed vol te zitten. De dames waarderen de welkomstcocktails en gratis entree tot middernacht blijkbaar wel. Tussen de sexy male dancers en de loslopende foorapen, zijn er ook voldoende topkuikens te vinden zoals altijd. Het nieuwe jaar werd ingezet met zo'n 125 verse pics.


Januari 2008 - Outlook

Allereerst wens ik iedereen een gezond en knallend 2008 toe. Dit jaar vallen veel feestdagen erg vroeg zodat eind januari al het eerste carnavalsfeest gepland staat, begin februari zal carnaval een wreed gevolg gaan krijgen.
Voor velen is januari een maand van uitrusten en bijkomen van de drukke december feesten en wellicht dat ik het dus de komende weken wat rustiger aan zal doen en met verlof zal gaan. Maar niet getreurd, er staat inmiddels zo'n 20 Gigabyte aan foto's online op kuikens.com.