PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2008Vrijdag 29 Februari 2008: Radisson Sas Parklane Hotel, Aymie Galabal. (Antwerpen)


Vandaag hield de studentenvereniging Aymie (Lessius Hogeschool) haar 50ste galabal in de 'Villa d'Este' balzaal van het enige 5 sterren hotel in Antwerpen. Blijkbaar hebben we er 1 gemist, want vorig jaar februari hield Aymie haar 48e galabal... Ook kuikens.com kon natuurlijk niet ontbreken om dit feestje te vereeuwigen en zo de minder fortuinlijke burgers die dit feest moesten missen, met hun neus op de feiten te drukken. DJ Laurent Wéry (Carré, Café Local) en DJ Wicked verzorgen dit jaar weer de relaxte muziek voor de dansliefhebbers en waren zelf ook in avondkledij verschenen. Hoogtepunt van het galabal was dat er een rookverbod gold in het hotel, zodat je niet bang voor je kleding hoefde te zijn wegens kneusjes die geen peuk vast kunnen houden, of langzaam dood te gaan van de kankerdampen. De pics zijn zoals altijd rijkelijk voorzien van goed geklede chicks en gasten in 'maatpak', voor iedereen wat wils dus. De komende weken staan er meerdere galabals op het programma in binnen en buitenland. Om te beginnen het Brabo Galabal op vrijdag 7 maart. Wanneer andere studentenverenigingen ook graag vereerd willen worden door een afvaardiging van kuikens.com om hun galabal te laten vereeuwigen op een klassieke of studentikoze wijze, is dit altijd mogelijk. Bezoek dan de galabal subpagina.


Zondag 24 Februari 2008: Discotheek Highstreet, Dreamfashion Modeshow. (Hoogstraten)


Modeshow van Dreamfashion in de disco Highstreet. De foto's spreken voor zichzelf.


Vrijdag 22 Februari 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vanavond was de Highstreet het domein van de jumpers en trokken de meeste dames zich wijselijk terug naar de Hi25. Na de drukte van vorige week had iedereen vandaag volop de ruimte om op en neer te springen. Volgens mijn planning kom ik zondag weer in actie, wanneer er om 20:00 een grote modeshow met verschillende VIPs in de Highstreet wordt gehouden, een niet te missen kans voor de fashionfreaks. Kaarten zijn er nog verkrijgbaar bij de Highstreet zelf. Alle overige feestgangers zijn welkom vanaf 22:00 wanneer de gratis afterparty begint in de Hi25. De rest van de wereld moet maar genieten van de foto's.


Vrijdag 15 Februari 2008: Discotheek Highstreet, Après Ski Night. (Hoogstraten)


Highstreet had goed zijn best gedaan om de toko om te toveren tot een wintersport paradijs. Dit werd dan ook beloond met een enorme hoeveelheid bezoekers en een relaxte sfeer. De beats in de Hi25 werden verzorgd door 'Touch It', terwijl de residents in de Arena de gabbers tevreden hielden. Iedereen die nog wil genieten van een après ski feestje, of op zoek is naar een paar 2e hands skis, heeft vanavond nog een kans. Zelf zit ik vandaag op een privé feestje, dus de bezoekers moeten het dit weekeinde doen met een record aantal van 190 pics!


Zondag 10 Februari 2008: Tentfuif, Wortel Carnaval. (Wortel)


Wortel was vandaag weer het domein van de rijdende zuipketen en papier smijters. Nadat iedereen de straten van Wortel had bedekt met een dikke laag confetti, kon de tent onveilig worden gemaakt door de uitgelaten menigte. Ook dit jaar zorgde DJ Gert voor de carnavalsmuziek en zat de tent al voor 17:00 vol. Volgend jaar mag er nog strakker worden gelet op varkensstiften, want er liepen nog steeds veel smurfen in de tent. Maar liefst 315 foto's hebben deze middag feesten opgeleverd en zullen de komende tijd voor veel hilariteit en schaamte onder de bevolking gaan zorgen.


Vrijdag 8 Februari 2008: Tentfuif, Foto's Vatje. (Hoogstraten)


Nadat we rond 3 uur terugkwamen van een promo shoot in Antwerpen, zijn we nog snel even langs het vatje gereden wat gegeven werd door: Dorien, Hanne, Karen, Leen, Lieve, Marijke en Wim. Ondanks het late tijdstip was er nog volop sfeer in de tent te vinden. Vanavond zitten we weer in Antwerpen, dus verwacht verder geen verse foto's meer van dit weekeinde.


Maandag 4 Februari 2008: Carnaval, Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Vanavond kwam Herenthout compleet klaar in de diverse cafés en feestzalen. Met een 99,9% verkleed ratio en een 100,0% onder invloed ratio ging iedereen compleet uit zijn dak. Herenthout verdient wel het label 'Gay capital of Belgium' aangezien de helft van de 'mannen' als vrouw verkleed ging dit jaar. Oh well, leaves more chicks for me... Met een recordaantal van 280 foto's konden we dit 5 daagse feestweekeinde waardig afsluiten. Komend weekend gaan we op kroegentocht door Antwerpen, wellicht dat ik nog een kleine selectie van mijn werk op kuikens.com online zal gooien.


Zondag 3 Februari 2008: Carnaval, Stoet & Bal. (Herenthout)


Elk jaar staat Herenthout als oudste stoetersdorp van België wekenlang in het teken van carnaval. Met als hoogtepunt natuurlijk de stoet zelf en de 2 avonden compleet kaal gaan die daar op volgen. Helaas is het altijd retekoud op straat tijdens de stoet, maar de kuikens.com award voor mooiste optreden gaat naar de tot leven komende schilderijen die elkaar vervolgens lekker afgeslacht hebben. De Fap award 2008 gaat naar de geyle wijven van Kill Bill. Tot diep in de nacht kon men zich vervolgens de tering zuipen in Ter Voncke waar de boys uit Pulderbos zoals elk jaar de halve zaal veroverden. Dit is 1 van de weinige feesten waar het bier nog per bak i.p.v. per pint besteld wordt. Een kleine 150 foto's staat voor identificatie doeleinden ter beschikking. Vergeet vanavond niet verkleed naar Herenthout te komen voor de grote finale tijdens de nacht van Herenthout.


Zaterdag 2 Februari 2008: Tentfuif, Beerchallenge 2008. (Lichtaart)


Rond 21:00 arriveerden we in Lichtaart, waar inmiddels al meer man in de megatent van 2.500m2 zaten dan in een gemiddelde discotheek om 1 uur in de nacht. De reden hiervoor was vrij simpel: de organisatie had er alles aan gedaan om het de hardcore partyganger naar zijn zin te maken. Zo kon men tot 19:30 gratis naar binnen, was er happy hour van 20:30 tot 21:30, een mega licht en lasershows en vooral veel drank. De muziekliefhebbers konden genieten van de volgende line-up: DJ Ruben, Regi, Coone, D Block & S-Te-Fan. MC Villain lulde de boel vanaf middernacht aan elkaar en zorgde ervoor dat iedereen in beweging bleef. Uiteindelijk zijn er ruim 200 foto's door de selectie gekomen zodat iedereen lekker kan nagenieten van dit mooie feestje.


Vrijdag 1 Februari 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Zoals altijd zat de Highstreet goed vol op de vrijdag van het Ladies weekend, wat wel blijkt uit de hoeveelheid foto's. Vanavond vertrekken we naar Lichtaart om Beerchallenge 2008 mee te maken. Zo'n fuif met meer dan 5.000 man is een niet te missen event.


Februari 2008 - Outlook

Februari gaat gelijk goed van start met de megafuif Beerchallenge en vervolgens het carnaval in Herenthout waar we zowel bij de stoet als het bal zullen zijn en maandag de 'Nacht van Herenthout' zullen bezoeken.Het 2e weekeinde zullen we door Antwerpen touren om te kijken wat de plaatselijke horeca te bieden heeft. Ook zal er vermoedelijk een bezoek worden gebracht aan Wortel carnaval. Wellicht dat er eind februari, of anders begin maart de eerste galabals van 2008 gehouden gaan worden. Voor iedereen wat wils dus.