PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MAART 2008Zaterdag 29 Maart 2007: Tentfuif, Mamoet. (Beerse)


De scouts en de gidsen van Beerse organiseerden voor de 3e keer de mega tentfuif Mamoet. Men was blijkbaar op het ergste voorbereid aangezien we welkom werden geheten door het halve leger. Een mooie manier om het tuig buiten te houden. De tent was goed vol gehangen met light spots en de volgende DJ's zorgden voor de herrie: The DiFender vs TRF, Geecy, Dj Marcky, Wacko Jacko, Da Boy Tommy vs Da Rick. Wacko Jacko dacht kennelijk dat het carnaval was gezien zijn muziek keuze en Geecy mag volgende keer wel wat later langskomen, zonde om zulk talent zo vroeg al in te zetten op de avond. Het was wel een hele prestatie om de bonnetjes verkoop om 02:40 te laten eindigen vannacht, aangezien dit de enige dag in het jaar is dat die tijdsnotering niet voorkomt. Mijn verblijf in Beerse werd afgesloten met maar liefst 240 partypics zodat iedereen zich de komende tijd goed uit kan leven.


Vrijdag 28 Maart 2008: Discotheek Highstreet, Carlsberg Promo Night. (Hoogstraten)


De Highstreet zat al goed vroeg vol. Blijkbaar krijgen steeds meer mensen door dat je beter op tijd binnen kunt zijn en zo geen inkom hoeft te betalen, of lang in de rij te staan. Helaas was het wel extreem overbevolkt met foorapen. Je kent ze wel, stront in het gezicht smeren als make up, haar grijs verven en rechtop kammen, plastieke 'diamantjes' in de oren en als het ff kan, een janetten tasje om. Aangezien uit de most viewed statistieken blijkt dat mijn bezoekers wel smaak hebben en die foto's toch niet interessant vinden, gaan we gewoon wat selectiever om met onze ontspanner. Kom op pootjes, jullie beweren allemaal players te zijn met jullie 'coole' looks, maar toch staan jullie bijna alleen met jullie holtorrige soortgenoten op de foto, dat kan beter. De liefhebbers van lekkere kuikens moeten dit weekeinde dus nog wat ontberingen doorstaan bij het browsen van de feauteaux, maar vanaf volgende week zal het foto aanbod een stuk beter worden op kuikens.com.


Zondag 23 Maart 2008: Discotheek Highstreet, Retro Night. (Hoogstraten)


Het paas weekeinde werd afgesloten met de Retro Night. DJ's MarK, Nick en Serge speelden de sterren van de hemel met echte house platen i.p.v. de huidige rommel, die men niet eens meer willen downloaden van de torrent sites... Dat zulke avonden maar vaak terug mogen komen! De goede sfeer is terug te vinden op de 140 foto's van dit mooie feestje.


Vrijdag 21 Maart 2008: Discotheek Highstreet, Bunny Night. (Hoogstraten)


Na het druk bezochte boerenbal werd het de hoogste tijd om een bezoekje te brengen aan de inmiddels ook goed volgestroomde Highstreet. Hier kon men genieten van sexy loslopende playgirls en 3 ton aan chocolade eieren. Iedereen die zich vol chocola wil vreten heeft nog 2 dagen de tijd in de Highstreet, met op zondag de retro special waarbij de gouwe ouwe house hits de revue zullen passeren. Ook zijn in dit album maar liefst 140 foto's van menig paaskuikentje terug te vinden.


Vrijdag 21 Maart 2007: Tentfuif, Proclamatie. (Hoogstraten)


Kodex organiseerde de traditionele paas proclamatiefuif in de modderpoelen van Hoogstraten. Tot 22:00 kon je jezelf voordelig inzuipen tijdens het happy hour en waren er sollicitatie mogelijkheden voor de betere elektricien. Tussen het gezuip door zijn er zo'n 170 foto's geselecteerd van de kaal gezopen jeugd.


Zaterdag 15 Maart 2008: St. Stevenskerk / De Waagh, 16e Lustrumgala A.V.I.S. (Nijmegen)


In de St. Stevenskerk en het naastgelegen eet en drinkhuis De Waagh vierde het mannen dispuut A.V.I.S. van de Nijmeegse studentenvereniging Carolus Magnus zijn 80 jarig bestaan. Naast de actieve leden waren er nog veel meer reŁnisten op komen draven om de sfeer van vroeger op te snuiven en uit te leggen hoe er echt gefeest diende te worden. De muziek werd verzorgd door The Embers en om te zorgen dat er niemand uit zou drogen was de drank afgekocht. Een kleine 500 foto's overleefden dit slagveld en staan ter beschikking aan de mannen van A.V.I.S. en hun dates, die als corsage een lief kuikentje op hadden.


Vrijdag 14 Maart 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vanavond kon men tijdens de jump night genieten van de Smirnoff Ice in de promo, wat een mooie uitdaging was voor de aanwezige breezersletjes. De muziekliefhebbers konden naast DJ Nick genieten van een guest optreden van DJ Pat B. Vreemd genoeg wilden er ineens ook allerlei 'mannen' met Pat B. op de foto. Voor de liefhebbers van mooie vrouwen is er ook genoeg te zien in dit album. Vanavond staat er opnieuw een gala op mijn programma in Nederland, dus iedereen kan ongestoord in BelgiŽ uitgaan...


Zaterdag 8 Maart 2007: Tentfuif, Aspibal. (Brecht)


De Chiro Brecht hield zijn jaarlijkse Aspibal tussen de weilanden van Brecht en de E19. Ook nu stond er een XXL tent om de ruim 2.000 feestgangers te verwelkomen. Zoals gebruikelijk werd er weer ranzige pita en nog ranziger spek met brood verkocht om het percentage bloed in je alcohol omhoog te krikken. Ook een big hoorah voor de Chiro Brecht om de bonnen nog op 4 voor 5 pleuro te houden, dat is tegenwoordig helaas al zeldzaam aan het worden. De muziek werd dit jaar verzorgd door de overal in Brecht bekende discobars Promil en Insomnia. Nieuw dit jaar waren de uit het gesticht ontsnapte relnichten 'The Partysluts'. Zowel hun seksuele geaardheid als geslacht waren niet te bepalen. Wel stond vast dat deze helden wisten wat goede muziek was en hoe je het publiek moest vermaken met de foutste retro house. We verwachten ze binnenkort dan ook als residents in de Noxx of toch minimaal als openingsact van de Olympische spelen in China... Om nog maar een paar uur slaap te kunnen pakken werd het na zo'n 170 foto's tijd om mijn nest op te zoeken.


Vrijdag 7 Maart 2008: Salons Luithagen, Brabo Galabal. (Antwerpen)


Vandaag hield de studentenvereniging Brabo (Katholieke IndustriŽle Hogeschool) haar galabal in de Salons Luithagen te Antwerpen. De bezoekers werden verwend met een luxe limoservice vanuit 't Stad en voor muzikaal vermaak waren er optredens van de coverband Stiletto, Sakso en DJ Hound. Maar liefst 325 foto's staan er inmiddels online, zodat een ieder een mooie herinnering kan downloaden voor zichzelf of voor vrienden en familie die dit mooie feest moesten missen. Wanneer andere studentenverenigingen ook graag een mooie serie galafoto's willen hebben, is dit altijd mogelijk. Bezoek dan de galabal subpagina.


Zondag 2 Maart 2007: Halfvasten (Stoet & Bal). (Rijkevorsel)


Rijkevorsel was vandaag weer het toneel van een uitgelaten groep feestvierders die na een rondje rijden en zuipen om de kerk volgens goed gebruik verder door gingen zuipen in de tent zelf. Daar zorgden de DJ's Gert en Matthijs van Michel Stoffels voor de nodige decibels van niet aan te horen carnavalskrakers. Dit jaar wisten er ondanks de aangescherpte tour regels van de halfvastenstoet toch nog 53 wagens aan de start te verschijnen. Gezien de hoeveelheden confetti hadden veel deelnemers blijkbaar 20 ton gelezen i.p.v. de toegestane 20 kilo... Al met al heeft de coma zuipende meute uit de Noorderkempen voor een bruut aantal van maar liefst 350 foto's gezorgd. Aangezien er dit jaar niet veel wind stond, zal de gemeentereiniging voorlopig geen verlof meer kunnen opnemen. Na 5 weken van carnaval vieren, moet men nu 11 maanden geduld hebben tot de carnaval TD 2009 om gekke verkleed pics tegen te komen op kuikens.com.


Zaterdag 1 Maart 2008: Discotheek Highstreet, Club Night. (Hoogstraten)


Nadat we eerst ff de Desperados Chicks in cafť Bizar hadden gecheckt, moest de zaterdagavond afgesloten worden in de Highstreet. Blijkbaar weten de bezoekers op zaterdag niet dat je beter voor 23:00 binnen kunt komen. Zo hoef je dan niet buiten in de rij te staan wachten terwijl het regent, vervolgens niet aanschuiven bij de vestiaire en het scheelt je ook nog eens inkom betalen... Vannacht konden we niet al te lang blijven omdat we zondagmiddag verwacht worden op de Halfvastenstoet in Rijkevorsel, vandaar dat er slechts een kleine 50 foto's in dit album staan.


Maart 2008 - Outlook

Maart zal een grote diversiteit aan feesten gaan geven. We beginnen met een dagje carnaval vieren in Rijkevorsel. Vervolgens zullen er enkele galabals de revue passeren. Later in de maand staat er een proclamatiefuif op het programma, alsmede het Aspibal in Brecht. Iedere foto liefhebber komt dus goed aan zijn trekken.