PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2008Woensdag 30 April 2008: Discotheek Highstreet, Jumpforce 10. (Hoogstraten)


De laatste Jumpforce ooit werd zoals gebruikelijk in de Highstreet gehouden. DJ's van dienst waren: Karl F. (Babaorum Records France), Chicago Zone (Defqon1, Bassleader), Dark-E (Complex, Sensation Black), Marcky (Decibel Outdoor, The Site), Gave (Reverze, Bassleader), W4cko (The Oh), Pat B (Club Fuzion, Hardbass). Hopelijk vervangt men Jumpforce in de toekomst door Clubforce, zodat er meer vrouwen aanwezig zullen zijn.


Zaterdag 26 April 2008: Tentfuif, Hommelkermis. (Gierle)


De Scouts van Lille hadden dit jaar de zware taak om het succes van 6.000 bezoekers uit 2007 te overtreffen. Wederom was het klimaat uitstekend te noemen met overdag 23 graden. In de tent werd het natuurlijk heel wat heter later in de nacht. Tig lights, sounds & lasers, een indrukwekkende line up met achtereenvolgens DJ Ruben, Ronald V., F.R.A.N.K., Regi vs Hanne Troonbeeckx maakten het feest af. Totaal zo'n 300 foto's te bewonderen van deze megafuif in Gierle. De statistieken zullen nog wel komen, maar het lijkt op een mission completed voor de organisatie met zo'n 7.000 bezoekers. Zo zie je maar dat een lage inkom, goedkope bonnen, een mooie inrichting en line up prima samen gaan en dat dit ook garant staat voor een enorm aantal bezoekers.


Vrijdag 25 April 2008: Het Karveel, Socio Galabal. (Antwerpen)


Het Socio galabal draaide helaas uit op een interpraesidiale borrel, vandaar de weinige foto's.


Zaterdag 19 April 2008: Grand Café Horta, Jong KBC Galabal. (Antwerpen)


Voor het eerst in de geschiedenis had jong KBC een galabal georganiseerd in het Grand Café Horta in hartje Antwerpen. DJ's van dienst waren: DJ Richie 4Fingers & DJ Johnnie Ray Stanton. Zij lieten zien dat er ook nog goede muziek gedraaid kon worden i.p.v. het hedendaagse gegabber, dat men nog niet gratis van een peer to peer netwerk wil rippen... Na een korte toespraak van aankomend CEO Danny De Raymaeker brak het feest echt los en feestten een kleine 300 KBCers door tot in de kleine uurtjes.


Vrijdag 18 April 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vandaag begon een deel van de leerlingen met het vieren van de laatste 100 dagen door in jasje dasje op te komen draven. Let vooral op de bijpassende sportschoenen. De echte mannen vierden liever mee met de verjaardag van de lekkerste tweeling van de Noorderkempen. Tussen de 150 pics in dit album zijn dus volop lekkere kuikens te vinden. Vanavond bezoeken we het galabal van de jong KBC in Antwerpen.


Donderdag 17 April 2008: Kortrijk XPO, Millionaire Fair VIP Gala Night. (Kortrijk)


De Millionaire Fair in Kortrijk werd dit jaar Tokkie vrij gehouden door het hele terrein 'off limits' te maken voor anarchisten en ander communistisch tuig. Binnen viel er gelukkig genoeg te zuipen en te feesten. Vandaar dat er zoals altijd op zulke über decadente feestjes niet te veel foto's te vinden zijn.


Vrijdag 11 April 2008: Discotheek Highstreet, Red Bull Promo Night. (Hoogstraten)


Vanavond kon iedereen een duo jump winnen na het zuipen van zo veel mogelijk Red Bulls. Laten we hopen dat de winnaar nog wakker genoeg is om zijn parachute te openen... De liefhebbers van lekkere kippetjes komen zoals altijd ogen te kort, vrijdagavond blijft zwaar heersen in de Highstreet met ook nu ruim 200 foto's!


Vrijdag/Zaterdag 4/5 April 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Weekend. (Hoogstraten)


Vandaag een record drukte tijdens de eerste avond van het Ladies weekend, wat wel blijkt uit het record aantal van maar liefst 210 foto's! Saillant detail dat ik op grote schaal heaumeau werd genoemd omdat ik alleen dames wilde fotograferen, blijkbaar kunnen sommige mannen het moeilijk verteren dat er ook dames zijn die wel smaak hebben. Maar goed, ik val op grote groepen mooie lange slanke vrouwen, ik zal dus wel lesbisch zijn... Zaterdag deden we het wat rustiger aan, maar de toko zat nog steeds goed vol. 52 verse foto's toegevoegd aan de selectie.


April 2008 - Outlook

Naast de gebruikelijke avonden in de Highstreet staan er deze maand ook de Hommelkermis en de VIP night van de Millioneire Fair in Kortrijk op het programma. Voor iedereen wat wils dus.