PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2008Zaterdag 31 Mei 2008: Juliana's, Pallas Athene Gala. (Den Haag)


De studentikoze HBOers uit Den Haag en omstreken organiseerden hun jaarlijkse gala in café Juliana's gelegen aan de Plaats in Den Haag. Muziek werd verzorgd door de band 'Vilouca' en DJ Cedric. De drank was natuurlijk afgekocht zoals dat ook hoort op een gala. Ondanks de beperkte ruimte in de fotobunker zijn er toch nog 400 foto's publicatiewaardig bevonden door de Kulturkammer van Kuikens.com.


Vrijdag 30 Mei 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Op de traditionele jump night was het vandaag weer behoorlijk druk, blijkbaar hebben de meeste lui hun kans op een schooldiploma al opgegeven. Opvallend was toch wel het feit dat de meeste meiden de recessie begonnen te voelen. Waar we normaal niet te beroerd zijn om de dames een drankje aan te bieden, kwam vannacht de halve vrouwen populatie om drank bedelen. Hun 'stoere' vriendjes doen er goed aan om niet al hun pleuros aan zichzelf uit te geven voor: Plastic nep diamantjes, make up, haarverf en het waxen van hun 3 verdwaalde borstharen. Verwen je vriendin eens, i.p.v. al je zakgeld op te maken aan je travestieten hobby, wie weet blijven de breezersletjes dan langer dan 1 avond rond jullie hangen, straks blijven alleen de strontvliegen nog rondjes jullie kop vliegen... Na deze wijze les voor de paupers, hier het goede nieuws: Er staan weer 200 kakelverse foto's in 10 megapixel ter uwe beschikking!


Vrijdag 23 Mei 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Ondanks het begin van de examens was er toch nog redelijk wat volk aanwezig. Onder het motto 'Liever een kater van de flessen sterk voor 40 pleuro, dan mijn veterstrik diploma halen.' werd er goed doorgezopen.Zo'n 100 foto's zijn er door de selectie gekomen.


Zaterdag 17 Mei 2008: Tentfuif, Hoogstraten Kermis. (Hoogstraten)


Elk jaar komt de jeugd uit Hoogstraten en omgeving compleet klaar op de door de KLJ georganiseerde Hoogstraten Kermis. Dit jaar voor het eerst op de Kleine Pintstraat en met de volgende DJ line up: DJ JF, DJ Dirk 'Modderfokking' Soundbreaker, DJ Luk en Da Boy Tommy vs Da Rick. Een kleine 300 foto's hebben de avond overleefd en staan in het kader van de boetedoening tijdens het Heilig Bloed ook allemaal in de Free Gallery.


Vrijdag 16 Mei 2008: D-Club, Sint Lodewijk Galabal. (Antwerpen)


De Secundaire Handelsschool Sint-Lodewijk uit Antwerpen organiseerden hun galabal in het in Noord Antwerpen gelegen D-Club. Helaas was de locatie te klein om met een achtergrond te werken, maar we zijn er gelukkig toch in geslaagd om zo'n 80 losse sfeerfoto's te trekken.


Donderdag 15 Mei 2008: Kasteel Heeze, 3e Lustrumgala SV Service. (Heeze)


De vastgoed magnaten van de studievereniging Service uit Eindhoven organiseerden hun 3e lustrumgala op het schitterende terrein van het Kasteel in Heeze en het Slot Eymerick. Naast een receptie en een 5 gangen diner kon men natuurlijk genieten van een spetterende afterparty met live muziek, hapjes en afgekochte drank. Uiteindelijk zijn er zo'n 400 foto's door de selectie gekomen die ter beschikking staan aan de sinds deze week grootste bouwkunde faculteit van Nederland...


Zondag 11 Mei 2008: Tentfuif, Pinksterfestival. (Poppel)


Gezien het mooie weer vertrokken we naar Poppel om het pinksterweekend af te sluiten tijdens het traditionele Pinksterfestival. Dit jaar geen lasers, maar wel een mooie LED wall naast de light show. De volgende DJ's waren op komen dagen: DJ Gert, DJ Jean-Pierre en Patrick Kicken om de Tokkies hun favoriete muziek te kunnen geven. Het publiek was niet bepaald fotogeil te noemen, maar dat is natuurlijk niet vreemd als je in 20 landen gezocht wordt. Al met al zijn er 75 foto's door de selectie gekomen.


Vrijdag 9 Mei 2008: Noorderterras, Magistra Galabal. (Antwerpen)


De aankomende leraren van Antwerpen en omstreken (Beter bekend als de aan de Karel de Grote Hogeschool verbonden studentenclub Magistra) organiseerden hun Spaans Galabal in het aan de Schelde gelegen Noorderterras. Het thema sloot perfect aan bij het klimaat van de dag, 28 graden en volle bak zon. Gelukkig kon men ook buiten met een pintje genieten van een fris briesje. Naast DJ Licious viel er ook te luisteren naar live drums en saxafoon muziek. De komende weken staan er voor de gala liefhebbers nog meer bals op het programma, maar eerst kan men nog lekker nagenieten van deze 150 foto's van dit mooie feestje.


Vrijdag 2 Mei 2008: Tentfuif, Cellekeskermis. (Herentals)


Na de grote opkomst afgelopen week op Hommelkermis was het nu de beurt aan de organisatie van Cellekeskermis om de liefhebbers van XXL tentfuiven te verwennen. Ook hier volop lights, sounds & lasers en een indrukwekkende line up met de volgende DJ's: Ghost vs Greg C, Cherrymoon Trax, Dave Lambert, Ruben, Regi, Dark-E, F.R.A.N.K. Totaal zijn er maar liefst 332 foto's te bewonderen van deze megafuif in Herentals.


Mei 2008 - Outlook

Mei 2008 zal beginnen met de mega tentfuif Cellekes Kermis in Herentals. Verder zullen er voor de liefhebbers van stijl en klasse nog meerdere galabals volgen in zowel België als Nederland. Ook schijnt er in Hoogstraten kermis gevierd te gaan worden...