PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2008Zaterdag 28 Juni 2008: Domein Lilse Bergen, Summerfestival 2008. (Lille)


Het grootste open air dancefeest van de Kempen trok dit jaar maar liefst 15.000 bezoekers en was daarmee volledig uitverkocht. Van 13:00 tot 03:00 kon iedereen zich vermaken rond de 2 dance area's. De hardstyle DJ bunker werd bemand door achtereenvolgens: Def Toys, Q-IC vs MarK, Lethal MG vs Gave, Manu Kenton, Ronald V vs E-Max, Dr Rude vs Tek Soldierz, Chicago Zone, Ruthless, Binum, Dark-e vs Playboyz, Vicious D & Larsson, Brennan Heart, Stephy, Coone vs Deepack, D-Block & S-te-fan, Headhunterz, Korsakoff. De boel werd hier aan elkaar geluld door MC Villain. De electro stage werd gevuld door: Ruben, Rockstarz vs Justin Tenzz, Neon, Wout, Natural Born Grooves, Cosy Mozzy, SIGI, Discobar Galaxy, Dave Lambert, Ida Engberg, Yves V, The Subs, Christophe. Vanaf 23:00 kon men ook genieten van een vette lasershow en de hele dag door was het lekker chillen geblazen op het strand tussen de area's in. Dit jaar waren de togen goed ingedeeld en kon men de hele dag door zuipen en vreten zonder lang aan te hoeven schuiven. Uiteindelijk zijn er zo'n 350 foto's door de selectie gekomen van dit mooie feest.


Donderdag/Vrijdag 26/27 Juni 2008: Discotheek Highstreet, Privé Retorica. (Hoogstraten)


De meest drukke dag van het jaar in de Highstreet: 2.500 jongeren die vieren dat ze eindelijk klaar zijn met die kudt school. Natuurlijk blijkt de helft gezakt en de andere helft volgend jaar aan het werk op de vuilkar of op de Verversrui in Antwerpen, maar dat mag de pret niet drukken... Als examen kadotje van mij nogmaals alle foto's in de free download section. Veel plezier ermee. Iedereen die het gister te druk vond kan overigens vrijdag gratis naar binnen bij de Highstreet met zijn inkomkaart van de Retorica!


Vrijdag 20 Juni 2008: Tentfuif, Proclamatie. (Minderhout)


Zoals gebruikelijk organiseerden de Konjos van Kodex de afsluitende proclamatie van het schooljaar 2007-2008. De tent was eindelijk groot genoeg om heel de beestenbende in kwijt te kunnen en dankzij de hoge temperaturen kon de reljeugd zich ook buiten prima vermaken. Voortaan moet er wel wat parkeertoezicht komen, want het gemiddelde IQ van de proclamatiebezoeker is dusdanig laag dat men auto's gewoon in rijen van 4 gaat parkeren en niet doorheeft dat de wagens in het midden nooit meer weg komen. Altijd handig zo'n ouwe duwbak waarmee je die kneusjes zo het maďsveld in kunt rossen. Ook de lokale polizei had nog 2 units nodig om de jeugd in het gareel te houden, wat een softe watjes zijn het ook. Zet de volgende keer gewoon wat contracters uit Iraq neer en je hebt totaal geen overlast meer. Vergeet niet gelijk 2.000 bodybags te reserveren. De muziek, de plees, de vestiaire en de frietkar werden natuurlijk verzorgd door Nick 'The Dick' Martens en zijn eigen schandknaapjes. Dolle pret tot in de kleine uurtjes. Zorg alleen wel ff dat het happy hour voortaan wat langer doorloopt, om 21:30 waren er namelijk pas 2 mensen binnen... Omdat het vakantie is en omdat toch zeker de helft gebuisd is en omdat jullie kudt zijn en ik nog veel kutter ben, heb ik alle 200+ foto's maar gewoon online gepleurd in de free gallery en niet eens de moeite genomen om ze full size online te zetten. Vergeet volgende week niet om naar het Summerfestival op de Lilse Bergen te komen. 15.000 bezoekers, 40 DJ's en 1 Kudtkuiken, dat wordt knallen!


Vrijdag 13 Juni 2008: Discotheek Highstreet, Tattoo Night. (Hoogstraten)


Na het aanschouwen van de Hollandistanse Voetbalgoden in Café Bizar, arriveerden we rond 23:00 in de Highstreet. Dit maal kwamen er helaas geen gala kippetjes meer langs, dus moesten we het doen met de paar hoogbegaafde studenten en het groepje 'leren heeft toch geen zin meer'. Iedereen kon zich na middernacht laten tatoeëren in de HiChill. De dancers hadden alvast het goede voorbeeld gegeven. Komend weekeinde is eindelijk alle examens stress voorbij en kan de jeugd los gaan tijdens de niet verdiende vakantie tot 1 september. Tot die tijd kan men zich vermaken met de 110 foto's in dit album.


Vrijdag 6 Juni 2008: Discotheek Highstreet, Markland Galabal. (Hoogstraten)


Waar de Hoogstraatse schooljeugd nog steeds druk bezig was met het halen van hun veterstrik diploma, arriveerden kort na middernacht de afgevaardigden van het Markland Collega die uitgekeken waren op hun jaarlijkse galabal. Zo wist een rustig jump avondje al snel te veranderen in een volle toko met veel lekkere galababes. Zeg nu eens eerlijk, waar kijk je liever naar: Een uit Mad Max II ontsnapte mutant met bijbehorend kapsel, of een lekker topkuiken in mooi galakleed? Ook deze week dus 200 foto's voor de verwende bezoeker.


Juni 2008 - Outlook

De maand juni zal in het teken staan van het einde van het schooljaar. Tussen de proclamatie en retorica fuiven zal er genoten gaan worden van het mooie klimaat. Mochten er nog mensen op zoek zijn naar een studentikoze fotograaf voor het eindfeest of schoolgala om het jaar in stijl mee af te sluiten, kan men ook altijd een beroep doen op Kuikens.com.