PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2008Woensdag 30 Juli 2008: Disco De Bob, Nice Ass Contest. (Noordwijk Aan Zee)


Het jaarlijks hoogtepunt van Noordwijk en omgeving: De 'Nice Ass Kont-est' waarbij elke meid de kans krijgt om zichzelf van haar beste kant te laten zien aan een deskundige jury en een uitzinnig vakantie publiek. De presentatie was natuurlijk in handen van niemand minder dan Playboy en Gigolo Dennis Salman. Na de 2e ronde inclusief de vaste doperwtjes test en het slagroom beffen, kwam er tegen 2 uur nog een politie inval op het podium. De foto's van deze striptease zijn helaas niet allemaal geschikt voor tere kinderzieltjes... De 165 foto's uit dit album zullen in elk geval heel wat mannen uit hun slaap houden de komende tijd.


Zondag 27 Juli 2008: Domein De Schorre, Tomorrowland 2008. (Boom)


Voor het eerst in ons bestaan eens wezen kijken bij een feestje van de mannen van ID&T, te weten Tomorrowland in Boom. Met zo'n 30.000 mede feestgangers en temperaturen rond de 30 graden ging het er heet aan toe. Op maar liefst 9 verschillende stages waren zo'n 60 DJ's aanwezig om de bezoekers te vermaken. Nog een tip voor de mannen van CMG, neem voortaan een belang in ID&T. Als je het voor elkaar krijgt om zoveel volk te vinden die 50 euro inkom betalen, 35 euro voor een pizza en 8 euro voor een lauwe baco, heb je een super geyl business model en ben je heel wat meer waard dan die semi-failliete hut van Logica. Uiteindelijk zijn er een kleine 250 foto's door de selectie gekomen die de komende jaren tot jullie beschikking staan.


Zaterdag 26 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Beach Weekend. (Hoogstraten)


Vrijdag 25 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Beach Weekend. (Hoogstraten)


Elk jaar is het het laatse weekend van juli tijd om de zandbak in de Highstreet te vullen en de zwembaden te plaatsen. Dikke strandpret tot in de kleine uurtjes, met volop schaars geklede dames. Zondag ga ik een kijkje nemen op Tomorrowland, maar de strandliefhebbers kunnen ook vanavond nog terecht in de Hi25. Totaal staan er inmiddels 250 foto's online van het Beachweekend.


Donderdag 24 Juli 2008: Disco De Bob, Beach Boy & Girl. (Noordwijk Aan Zee)


In een subtropisch klimaat werd de jaarlijkse Beachboy & Beachgirl contest gehouden in discotheek De Bob in Noordwijk. De presentatie lag zoals elk jaar in handen van de nachtburgemeester van Noordwijk: Dennis Salman. Naast de deelnemers aan de contest werd De Bob vooral bevolkt door een harde kern van UK soccer hooligans. Vergeet volgende week woensdag niet aanwezig te zijn bij de mooiste kont van Noordwijk verkiezing! Alle foto's (op 1 R-Rated picture na) staan inmiddels in beide albums online.


Zondag 20 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Tektonic vs JINAC. (Hoogstraten)


Blijkbaar waren er niet al te veel liefhebbers, aangezien er maar 40 verse foto's bij zijn gekomen. Overigens was de muziek lekker en er was ook ruimte genoeg om te dansen. DJ's van dienst: Christophe, Da Boy Tommy & Da Rick, Free Fall, Marcky, Nick en Pat B. Alleen het 'Tektonic dansje' is nu niet echt iets voor de meeste mensen denk ik. Het laat zich nog het best beschrijven als een kring met geile mannen, waarbinnen 2 geschminkte, melaatse & homofiele zeehonden een paringsdans houden. Wellicht beter fuseren met de mannen van 'Gay & Their Friends' die vroeger op zondagavond hun feestje hielden. Helaas ook bijna geen dames aanwezig deze zondag, maar niet getreurd aangezien het volgende week Beachweekend is in de Highstreet! Zorg dat je je minirokje en bikini aan hebt, want het is elk jaar 3 dagen lang vet feest met 30.000 ton zand, zwembaden, bimbo's, badmeesters etc.


Vrijdag 18 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Jumpstyle Night. (Hoogstraten)


Vandaag was het een normale spring-avond in de Highstreet. Ondanks dat de Jump mania behoorlijk op z'n retour is waren er na het lezen van de verhalen op deze site zelfs Antwerpse studenten komen kijken die de jump emo's wel eens in real life wilden zien. Natuurlijk met een lekkere Duvel in de hand en vanaf een veilige afstand boven achter de balustrade. Omdat ik van al dat uitzoekwerk alleen maar pijn aan mijn ogen krijg, heb ik voor de verandering alle 114 foto's maar online gezet in beide albums. De liefhebbers van Techtonic (whatever that may be) komen op zondagavond aan hun trekken in de Highstreet.


Vrijdag 11 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Wet Showers. (Hoogstraten)


Zoals elke zomer komen de wet showers 2x weekendje naar de Highstreet zodat het proletariaat een avondje gratis kan douchen. Waar een jaar of 4 terug de bezoekers met geen mogelijkheid onder de douche te krijgen waren, moet men tegenwoordig vechten om een plekje te bemachtigen onder de fontein des doods. Dolle pret altijd weer met de gratis Highstreet T-shits, de wet t-shirt shows en andere ongein. Nieuw dit jaar was ook de keuze uit maar liefst 3 haemorrhagic fevers die je bij het douchen op kon lopen: Een Hantavirus, Ebola of het burgelijke Marburgvirusje. Hou je temperatuur de komende dagen dus goed in de gaten. Mocht er ineens overal bloed uit je lichaam komen, gelieve jezelf te wikkelen in lakens, overgieten met benzine en de fik erin. Veel goed nieuws voor de kuiken liefhebbers, de zomer zorgt er voor dat de meeste dames ook zeer zomers gekleed zijn en daar ook graag misbruik van maken. Blijkbaar zien de meiden zelf ook wat de mannen graag zien en ze komen steeds vaker in rokjes met glimmende panty's opdraven. Iedereen kan zich weer uitleven met de 150 pics van dit weekeinde.


Vrijdag 4 Juli 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Het eerste weekeinde van de maand is het nog altijd feest voor de dames in de Highstreet: Gratis inkom tot middernacht en een welkomst cocktail. En natuurlijk het gebruikelijke aapjes kijken, we staan elke week weer verbaasd hoe de 'mannen' van tegenwoordig gekleed gaan, elkaar make up tips geven, plastic oorringetjes bij elkaar indoen, samen hun borsthaar laten waxen, en stiekem onder hun broek panty's dragen... Gelukkig dat de evolutie er wel voor zorgt dat zulke inteelt nichten zichzelf niet meer kunnen voortplanten. De muziek in de main Arena was vandaag opvallend goed te noemen, is Jumpstyle eindelijk exit gegaan? Al met al staan er zo'n 150 foto's online en voor de verwende kuiken spotter is er voldoende moois te zien.


Juli 2008 - Outlook

Eindelijk gaat men genieten van het zomerverlof. Hoogtepunten qua uitgaan zijn dit jaar naast de wet showers in de Highstreet, natuurlijk de diverse miss verkiezingen zoals de 'Nice Ass Contest' en de 'Beach Boy & Girl 2008 verkiezing'. Beide te zien in discotheek De Bob in Noordwijk aan Zee. Ook zal er een bezoek gebracht gaan worden aan het mega house event: Tomorrowland in Boom. Voor de meiden die zelf nu ze volop vrije tijd hebben, graag een keer willen poseren als fotomodel bestaat er altijd de mogelijkheid bij Kuikens.com. Meer details zijn er te vinden op onze Fotoshoot pagina. Dit jaar nog kuikender: Meer lengte en minder BMI!