PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2008Vrijdag 29 Augustus 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Augustus werd afgesloten met een jump avond in de Highstreet, hoewel de jump van tegenwoordig lijkt steeds meer op de happy hardcore uit de jaren 90... De schoolgaande jeugd kan maandag weer gebrainwashed worden met tig nutteloosheden en het vakantiebudget was kennelijk ook al negatief geworden. Dit maal werd er niet alleen om drank gebedeld, maar om 23:15 zocht men al 30 cent om te kunnen pissen. Ons advies: Koop aandelen Proctor & Gamble, aangezien de verkoop van Pampers gaat exploderen als deze trend doorzet! Naast de disclaimer dat wij geen koopadvies voor aandelen geven, moeten we ook waarschuwen dat de inhoud van de foto gallerij niet overeen komt met de werkelijkheid. Kuikens.com komt op voor beschermde diersoorten en neemt dus zeer selectief foto's van de aanwezige meiden en laat de overpopulatie aan 'mannen' links liggen.


Zondag 24 Augustus 2008: Tentfuif, Kruisweg Kermis. (Wuustwezel)


Als afsluiting van het weekend zijn we nog ff langs Wuustwezel gereden om de afsluiting van de kruipweg kermis mee te maken. Zoals elk jaar wordt de muziek verzorgd door de hete boys van VDS Productions. Naast de haarnichten cultuur komt ook de make up steeds meer in trek bij de 'mannen', nieuw dit jaar was ook de speciale afdeling 'sletjes met petjes'. Blijkbaar moet ik binnenkort maar een dag een schaapscheerder in huren om die arme gasten een fatsoenlijk kapsel aan te kunnen meten. Dit weekeinde zijn er totaal een kleine 400 foto's aan de selectie toegevoegd, dus iedereen kan zijn eerste schooldagen straks nuttig doorbrengen...


Zaterdag 23 Augustus 2008: Tentfuif, Hoekkermis. (Tielen)


Voor het eerst in ons bestaan hadden we besloten om de Hoekkermis in Tielen met een bezoekje te vereren, mede dankzij de aangekondigde lightshow van Retec, die we binnenkort op Hold On Tight in Geel ook weer goed bezig gaan zien. DJ's van dienst waren gisteren DJ Gert en DJ Ruben, naar schatting ruim 2.500 feestgangers waren aanwezig. Blijkbaar had het eerder op de dag flink geregend, want grote delen rondom de tent waren in een moeras veranderd, wat in de avond resulteerde in veel waterdamp in de tent, zodat er helaas in de tent weinig mooie foto's gemaakt konden worden. Verder natuurlijk +1 voor de lasers van Retec, +1 voor het verse hooi bij de inkom, +1 voor de bonnetjes van E1,25, -1 voor de sletjes die zelfs bij deze bonnetjesprijzen nog durven bedelen om geld/drank en -10.000 voor het vergeten van het op de guestlist plaatsen van Kuikens.com, maar wel een rij 'fotografen' binnen te laten wiens camera nog minder kost dan het stofkapje op mijn lens. Helaas zag ik op de buitenruimte tientallen posters en spandoeken hangen van aankomende fuiven met mijn foto's erop, zonder toestemming, royalties vergoeding en zelfs 0,0 credits van Kuikens.com erop. Ik heb alvast maar een Gulfstream V besteld, die betaald gaat worden uit de schadeclaims tegen deze fotodieven. Mede hierdoor en dankzij de -10.000 in dit album, voortaan overal het Kuikens.com logo in de foto's, klachten stuur je maar naar Hoekkermis en alle andere fuiven met een mooie foto op hun flyers/posters/websites.


Vrijdag 22 Augustus 2008: Discotheek Highstreet, Candy Night. (Hoogstraten)


De vrijdag jump avond werd vandaag geupgrade door 20 ton suikergoed op de togen en een aantal guest sets van DJ Pat B. Verder was het tussen de wannabes goed spotten naar top kuikens, maar dat kun je aan ons wel overlaten. Zo'n 150 foto's zijn er vandaag door de selectie heengekomen en de snoepliefhebbers kunnen ook vanavond nog hun komende tandartsrekening op komen hogen bij de Highstreet.


14/15 Augustus 2008: Highstreet, Mega Retro 2 & Jumpnight. (Hoogstraten


Donderdag 14 augustus begon het weekeinde al vroeg met de terugkeer van Mega Retro. Voor het eerst in lange tijd werden er vette top platen gedraaid en wist men weer waar house music vandaan is gekomen. Opvallend was dat het publiek voor meer dan 80% uit mannen bestond en voornamelijk 30+ was, het bewijs is nu geleverd dat vrouwen niet van goede muziek houden... Gezien deze percentages zijn er dus maar 15 foto's gemaakt op donderdag, maar de vrijdag zorgde met ruim 200 foto's voor een dubbele inhaalslag. Na een tijdje weer wat soepeler te zijn geweest met de selectie van de foto's gaat vanaf nu de beuk er weer in. Je hebt met al die jankende pisnichten om je heen geen eens de tijd om wat te drinken met een leuke meid. En leuke meiden lopen er genoeg rond op de vrijdagavond in de Highstreet. Vanaf nu dus weer lekkere kuikens op Kuikens.com en haarnichten in de Oypo gallery!


Zondag 10 Augustus 2008: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


Wegens familiare huwelijks verplichtingen bleef er dit weekend weinig tijd over voor mij om te gaan stappen, maar maak jullie niet druk dames, de meest begeerde vrijgezel van West Europa is nog steeds vrijgezel, ik hoefde enkel een weekend met 1 van mijn bolides voor chauffeur te spelen. Op zondagavond had ik dus alle tijd om te genieten van de feestelijkheden in Brecht. De Chiro van Brecht sloot namelijk de Chirofeesten af met de traditionele korte broeken fuif. Een stoere DJ Bunker, veel lichten, bier voor E1,25 en lekkere kuikens in korte rokjes. DJ's Promil en Insomnia zorgden voor de muziek, kuikens.com voor de foto's. Ruim 150 zijn er vandaag door de selectie gekomen. Komende donderdag neem ik misschien een kijkje bij de Mega Retro in de Highstreet. Kudt kinderen die ook willen komen opgelet: Er wordt echte muziek gedraaid i.p.v. kansloos gejump en het is gewoon de hele avond minimaal 10 euro inkom betalen, dus neem voldoende geld mee en kom niet bij mij om drinken bedelen!


Zaterdag 2 Augustus 2008: Discotheek Cherry Moon, HOTT. (Lokeren)


Vandaag werd er een nieuw club concept georganiseerd voor de mensen die uitgekeken zijn op het gejump en andere schorriemorrie muziek, inclusief de bijbehorende haarnichten en pillensnuivers. De club Cherry Moon (80km ten zuiden vanuiten de bewoonde wereld) werd omgetoverd tot een luxe VIP club waar het tussen de vele flessen champagne aangenaam vertoeven was. De DJ's Nicolaz (Nanno Sur L'O) en Mystique (NOXX, TMF) zorgden er samen met de aanwezige clubdancers voor dat er relaxed gedanst kon worden. De vele zitbunkers maakten het mogelijk om tot in de kleine uurtjes door te kunnen chillen. Aangezien we eerst aanwezig moesten zijn op het Beach Weekend in Loenhout zijn er slechts zo'n 75 foto's door de selectie gekomen, maar dit feest moet zeker vaker terug komen.


Zaterdag 2 Augustus 2008: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 1 Augustus 2008: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


De Chiro van Loenhout organiseerde voor de 10e keer het traditionele Beach Weekend, wat alle andere zandbakken in Vlaanderen tot ondergescheten kattenbakken degradeerde. Maar liefst 3 dagen lang kon het in grote getale toegestroomde publiek in de frisse buitenlucht genieten van super goede muziek en een geile ambiance. Om de 40 miljoen lampjes rondom de DJ Bunker van stroom te voorzien was er speciaal uit Frankrijk een overtollige kerncentrale over gevlogen. Vrijdagavond traden de volgende muzikale Goden op: Yoshi Tsuko, Technasia en Cristian Varela. Op zaterdag kwamen DJ Luk, DJ Bart en DJ X-Plore langs met als hoofdact 'De grote Peter van de Veire Love Show' & Gerrit Kerremans. Ook was er zaterdag een heuse lasershow te bewonderen. Het Beach Weekend wordt zondag avond afgesloten met de De Pré Historie Live van Radio 2 DJ Guy De Pré.


Augustus 2008 - Outlook

Het eerste weekend van augustus is het zandkastelen bouwen op het Beach Weekend in Loenhout, en de Chiro collega's uit Brecht houden een week later hun Chiro Feesten. De wet showers komen op 15 en 16 augustus terug in de Highstreet zodat al het campingvolk zich weer kan opfrissen.