PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2008Vrijdag 26 September 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Was het de 1e vrijdag van september nog een rustig spring avondje, vandaag stond er om kwart voor 11 al een rij tot op de straat. Voortaan moet de toko maar om 21:00 open... Ruim 150 foto's zijn er door de selectie gekomen.


Vrijdag 19 September 2008: Zaal Axion, Hold On Tight. (Geel)


De mannen van geelonline.be organiseerden hun jaarlijkse verbouwing van de sporthal van Geel en omstreken: 'De Axion', waar elke fuifliefhebber gewoon bij moest zijn: Hold On Tight. De volgende DJ's waren uitgenodigd om het publiek te vermaken: Discobar Vox, Planet of Sound en DJ Franky. Voor de liefhebbers van mooie licht en lasershows hadden de Fransen van Retec zoals altijd genoeg speelgoed meegenomen. Ook dit jaar volop verse ijsblokjes bij de cocktailbar, en voor de echte alcoholist drank bonnetjes voor slechts 1 pleuro! De jonge communisten uit Geel (Animo) kwamen hun actie 'Knokke ligt aan zee' nog ff promoten. Voortaan net zoals op Holdontight veel security op een fuif en al die leeghoofden die niet tegen alcohol kunnen gelijk door de polizei laten afvoeren, dan leren ze het snel genoeg af. Van deze editie zijn maar liefst 140 pics beschikbaar voor de liefhebber.


Maandag 15 September 2008: Tentfuif, Mega Corso Bal. (Loenhout)


Ook dit jaar streden de buurtschappen om de mooiste corso wagen van Loenhout. Blijkbaar hebben de lui van Noordhoek geen ruk te doen met hun leven, aangezien ze te veel tijd hebben om zo'n wagen in elkaar te schroeven. De lui van BTM hebben hun leven zo te zien beter op orde. De echte winnaar is natuurlijk het buurtschap dat zegt: 'Ongezien de tyfus met je praalwagen, wij geven ons geld liever uit aan drank en hoeren lopen.' DJ Dirk Vermeiren moest dit jaar voor de muziek zorgen, nu dus geen 78 toeren platen, maar eerlijk gedownloade MP3's om het plebs te vermaken. Buurtschap Oud Dorp had het vooral druk met hun dansje en elkaar af te lebberen, volgend jaar dus weinig concurrentie te verwachten uit die hoek, aangezien iedereen dan herpes heeft. Verder wist nog iemand zijn leven te vergooien door te gaan trouwen. Echte mannen blijven vrijgezel tot de dood en ver daarna! Loenhout heeft weer genoeg gefeest, morgenochtend iedereen aan het werk om de weg richting de bewoonde wereld eens af te maken, dat geneuzel duurt veel te lang.


Zaterdag 13 September 2008: Gaslab TUE, SSRE Gala. (Eindhoven)


Vandaag organiseerden de mannen van de SSR aan de TU Eindhoven hun 2 jaarlijkse gala in het romantische 'Gaslab' op het TUE terrein. De deuren gingen open om 21:00 en reeds om 21:30 was het Gaslab al omgetoverd tot een Afghaanse Taliban bunker. En ik altijd maar denken dat de SSR zulke brave jongetjes waren. Dit zijn dus de voordelen als je alle drank afkoopt op een gala en niet alleen bier en fris, wat een geile teringbende werd het. De muziek werd verzorgd door de coverband DUCK 4 Cover, aangevuld met 2 lekkere kuikens. De weinige overlevenden kunnen zich de komende tijd te goed doen aan de maar liefst 700 foto's die door de selectie zijn gekomen van dit mooie feest, het Gaslab is vannacht echt aan het gas gegaan!


Vrijdag 12 September 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Vanavond leek het wel kerstmis in de Highstreet, zo druk als het er was. Na 2 weken school hebben de meeste lui het kennelijk al opgegeven om ooit nog een diploma te halen. De gemiddelde 'mannelijke' discoganger lijkt dan ook steeds meer op een beest uit de dierentuin. Net als een pauw indruk proberen te maken op de vrouwtjes met 12 bussen haarlak en 6 liter latex op hun kop. Gelukkig kijken de meeste meiden met een IQ boven de 20 daar doorheen en blijven ze rond de echte alpha mannetjes hangen. Wanneer het beta 'mannetje' dat gade slaat, moet er natuurlijk ingegrepen worden. Aangezien het beta mannetje op voorhand weet dat een gevecht met het alpha mannetje slecht voor hem afloopt, reageert hij zich maar af op het vrouwtje, dat vervolgens weggesleurd wordt en achter de schermen slaag krijgt omdat ze niet snel genoeg luisterde... Het blijft vermakelijk om dat alles gade te slaan en uiteindelijk het beta mannetje door de security terug in het wild uitgezet te zien worden. De hersenbreker blijft toch wel hoe de vrouwtjes zo dom kunnen blijven om steeds te blijven kiezen voor slaag, intimidatie, GHB in je drankje en seksueel misbruik, als je ook kunt kiezen voor mooie zonvakanties, snelle wagens, gouden sieraden, luxe hotelsuites en champagne. Oh well, ik had psycholoog moeten worden i.p.v. rentenier, voor de liefhebbers zijn er in elk geval weer ruim 150 pics door de selectie gekomen.


Zaterdag 6 September 2008: Tentfuif, Dektse Dance Night. (Alphen (NB))


Voor de 8e keer organiseerden de mannen van het Bouwerscollectief de in Alphen en omgeving gelauwerde Dektse Dance Night. Dit jaar dankzij ALP met nog meer lights & lasers en ook de spiegelbollen bleken in de aanbieding te zijn. DJ's van dienst waren: Jarno, Franky Dux, Bountyhunter, Thunderball & Ruben. Blijkbaar heeft Nederland naast Slochteren nog een 2e gasbel in Noord Brabant, aangezien er zo'n 20 miljoen kuub gas werd afgefakkeld tijdens de Dektsedancenight 2008. Uiteindelijk zijn er een kleine 250 foto's door de selectie gekomen en blijft het opvallend dat er elk jaar zo weinig Belgen op deze mooie fuif afkomen, wellicht doordat de frietkraam pas rond middernacht open ging...


Zaterdag 6 September 2008: Havengebied, Laundry Day 2008. (Antwerpen)


Ook dit jaar konden we de grootste fuif van Antwerpen en omstreken natuurlijk niet missen. Meer dan 50.000 andere bezoekers dachten er kennelijk net zo over. In totaal traden er maar liefst 150 DJ's op, verspreid over 13 area's. Allen natuurlijk voorzien van de nodige light en sound effects. De Bass Events Area trok zoals elk jaar de meeste bezoekers en ik moet toch echt op zoek naar andere broeken dan mijn 501's, aangezien er rond de Levi's 501 area slechts 3 verdwaalde bezoekers te vinden waren... Wegens een acuut ziektegeval moesten we het feest helaas al veel te vroeg verlaten, vandaar dat er dit jaar slechts een beperkte serie foto's online staat, onze excuses hiervoor.


Vrijdag 5 September 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


De eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar was het een stuk rustiger dan in de vakantieperiode. Zo te zien doet iedereen weer braaf wat de leraar hem vertelt. Vandaag zitten we de hele dag in Antwerpen om Laundry Day bij te wonen en wellicht dat we vanavond ook nog ff langs Alphen vliegen om een stukje van de Dektse Dance night mee te maken.


Dinsdag 2 September 2008: Baja Beach Club, After Work Party. (Rotterdam)


Elke eerste dinsdag kunnen de loonslaafjes van Hollandistan richting de Baja Beach Club in Rotterdam, om samen met hun lotgenoten de problemen weg te zuipen. Naast resident DJ Michel trad ook Wolter Kroes voor de verandering weer eens op en kon men zich te goed doen aan een Italiaans buffet (Wat is er met de Indo gebeurd?). Aangezien de gemiddelde leeftijd van de bezoekers 2 ijstijden boven onze doelgroep ligt, is er maar een beperkte selectie foto's publicatiewaardig bevonden...


September 2008 - Outlook

In september zullen we internationaal toe slaan en staat de Dektse Dance Night in Alphen op het programma. We beginnen deze maand met een bezoek aan de Baja Beach Club in Rotterdam en halverwege september gaan we de bloemen moordenaars uit Loenhout gek maken op hun corso bal. Zaterdag 6 september wordt voor de 11e maal in de haven van Antwerpen Laundry Day georganiseerd. Maar liefst 12 uur lang en totaal 150 DJ's tegen een entrance fee van slechts 10 pleuro. Voor de liefhebbers van een fuif die niet in een drassige tent wordt gehouden, maar wel drankbonnen voor 1 euro aanbiedt en ook nog eens een top lightshow geeft kunnen we Hold On Tight in de Axion in Geel aanbevelen op 19e september. Aangezien 1 september ook het begin van het nieuwe collegejaar inhoudt, kunnen de studentenverenigingen ook het komende jaar een beroep doen op onze service als galafotograaf.