PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - OKTOBER 2008Zaterdag 25 Oktober 2008: Tentfuif, Ansarat 2008. (Oosthoven)


Ansarat 2008 besloot dit jaar door te groeien van 1 naar 2 megatenten, zodat nog meer muziekliefhebbers aan hun trekken konden komen. In de Hardstyle tent kwamen achtereenvolgens de volgende DJ's opdraven: Dj tHomas, D-Block vs S-Te-Fan, Coone, Noisecontrollers, Headhunterz, Scope DJ, Evil Activities & Angerfist. MC Villain mocht de platen weer aan elkaar lullen en jumpen. De muziekliefhebbers kwamen aan hun trekken in 'The Dancezone' met de volgende DJ's: VanStino, Rockstarz, Natural Born Grooves, Laston & Geo, Sigi, Dada Life, Ruben, Yves-V. De VIP ruimte was dit jaar verzorgd door Spat en in strak zwart uitgevoerd, alleen het publiek in de VIP ruimte was nu niet bepaald VIP te noemen, maar goed je had een perfect uitzicht over de menigte en je kon goed genieten van de mooie light en lasershows en je zonden zonder bij de bar aan te hoeven schuiven wegzuipen. Dit jaar is er een record aantal bezoekers op komen draven (meer dan 10.000) en dat was te merken aan de drukte, ik heb geen 1 bordje langs de weg gezien die Ansarat aanwees, maar om 21:00 kon je al aanschuiven in een lange rij met auto's. Zorg dus dat je er volgend jaar ruim op tijd bij bent! De foto liefhebbers kunnen zich te goed doen aan de 200 foto's van dit mooie feest, met dank aan de Scouts en Gidsen van Ansarat en de overige 50.000 vrijwilligers & medewerkers


Vrijdag 24 Oktober 2008: Discotheek Highstreet, Duvel Night. (Hoogstraten)


Dit weekeinde is het bier voor echte mannen in de aanbieding: Duvel. Vandaar dat er vandaag weinig haarnichten gesignaleerd waren... Voor wie Duvel te straf is: mix het met Kriek in de verhouding 2:1, ijsblokjes erbij en een rietje. Zo'n 110 foto's staan er online van het zuip festijn. Vanavond verhuizen we naar Oosthoven voor de kleinste tentfuif van Antwerpen en omgeving: Ansarat 2008.


Donderdag 23 Oktober 2008: Club Quote, Inauguratie Laurentius. (Rotterdam)


Elk jaar in oktober viert de mooiste studentenvereniging van Rotterdam en omstreken dat de nieuwe lichting tot volwaardig Laurentiaan wordt ge´naugureerd en dat de bestaande leden weer een jaartje ouder zijn geworden. Dit jaar was Club Quote aan de Binnerotte uitverkoren om het losgeslagen gezelschap te ontvangen, waarbij de meeste ouderejaars het woord 'Tenue De Ville' al uit hun hersens blijken te hebben gezopen. Alle nieuwe leden gefeliciteerd met de belangrijkste mijlpaal in hun leven en veel plezier gewenst met de foto's in dit album.


Vrijdag 17 Oktober 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Vandaag werd de traditionele Jump avond bijgestaan door de boys van Touch It in de Hi25. De Arena werd met decibels gevuld door o.a. DJ Pat B. Ook nu weer ruim 120 pics online van het spring festijn.


Donderdag 16 Oktober 2008: Veiling Hoogstraten, Persavond Exquise 2009. (Hoogstraten)


Vanavond waren de veilinghallen van Hoogstraten het domein van de mannen van 'Exquise'. Tijdens de persavond werd de vooraankondiging gedaan voor het grote luxe event, welke gehouden zal worden op 26 tot 29 maart 2009 in de veilinghallen van Hoogstraten. De opening werd verricht door niemand minder dan Phaedra Hoste en de organisatie van de beurs zal in handen vallen van Taste 2 en Gesto-Events.


Vrijdag 10 Oktober 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Eindelijk was het wat rustiger in de Highstreet, zodat je nog wat kon bewegen deze vrijdag. Helaas leek het wel of er alleen minder meiden waren, maar de tent nog wel grossierde in haarnichten en andere Hobbits. Peter Jackson zou op een gemiddelde vrijdagavond al de halve cast kunnen scoren voor een 4e deel uit de Lord Of The Rings serie... Deze keer een dikke 125 pics voor het plebs online. Geniet nog ff van het 'Coming Out' weekeinde en vergeet je laatste spaarcenten niet om te zetten in staven goud nu het nog kan!


Vrijdag 3 Oktober 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Ook deze week zat de toko weer afgeladen vol met lekkere chicks en nog meer gasten die achter de lekkere chicks aan renden. Speciaal voor de dames dansten er hete boys op de podia en kon je tot 24:00 gratis binnen met een welkomst cocktail. Vanavond kan iedereen nog een keer op herhaling. Zo'n 140 foto's zijn er door de selectie gekomen. De selectie wordt trouwens wel sterker, sommige lui denken dat de hele wereld zit te wachten op 100 foto's van zichzelf, maar ik krijg RSI van het rammen op de delete knop!


Oktober 2008 - Outlook

Dit jaar valt Ansarat een weekje eerder en zal dus al in oktober plaats vinden. Daarnaast zal er zoals elke vrijdag weer voldoende te jumpen zijn in de Highstreet.