PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - NOVEMBER 2008Vrijdag 28 November 2008: La Riva, PSW Galabal. (Antwerpen)


Voor het eerst organiseerde PSW het galabal in La Riva i.p.v. op de veredelde reddingssloep 100m verderop. Zo'n 300 man kwamen opdraven om een avondje decadent te genieten. De muziek werd verzorgd oor Moonflower en Michiel V. waarbij er volop oudere kwaliteit gedraaid werd, ten opzichte van de huidige 'muziek' die ik nog niet in mijn kast wil hebben als ik er geld op toe krijg. Helaas hebben we eerder deze maand de porno pub van PSW gemist, maar van dit bal zijn er ruim 100 foto's door de selectie gekomen, waarop de PSW clan en fans er op hun paasbest bij proberen te staan.


Vrijdag 21 November 2008: Hof Ter Smisse, Coda Benefiet Gala. (Hoogstraten)


Ten voordele van het Coda Hospice in Wuustwezel werd er in het Hof Ter Smisse in Hoogstraten een gala avond gehouden. Om te voorkomen dat het publiek deze avond zou verhongeren was topkok Wout Bru uit Frankrijk op komen draven om voor een lekkere hap te zorgen. Naast diverse optredens en rand animatie kwam later in de nacht Brahim Attaeb ook nog langs om het publiek te entertainen. De organisator Gesto Events kan van een geslaagde avond spreken, aangezien het gelukt is om het publiek tot diep in de nacht vast te houden en zelfs op de dansvloer in beweging te krijgen. Totaal zijn er zo'n 130 foto's door de selectie heen gekomen.


Vrijdag 21 November 2008: Discotheek Highstreet, Ski Weekend. (Hoogstraten)


Als ongeplande tussenstop ff een uurtje langs de Highstreet gereden om het Red Bull Pré Ski Weekend te aanschouwen. De Hi25 werd bewoond door de boys van Touch It en hun ruime schare aan fans uit de brotherhood. Gratis tip van het kuiken opperhoofd: Als je geen zin hebt om lang in de rij te staan, zorg dan dat je uiterlijk om 22:15 bij de Highstreet bent... Een kleine 100 foto's hebben de selectie gehaald.


Vrijdag 14 November 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Dit weekeinde worden de dames lekker verwend in de Highstreet. Gratis inkom tot middernacht, een welkomst cocktail en sexy male dancers op de podia. Gelukkig kon er op vrijdag weer lekker gedanst worden na de grote drukte van vorig weekeinde. Totaal meer dan 130 foto's hebben de selectie gehaald.


Maandag 10 November 2008: Discotheek Highstreet, Mega Retro. (Hoogstraten)


Dit weekeinde vierde Highstreet zijn 24 jarig bestaan, wat ik helaas door verplichtingen elders pas op maandag mee kon maken, maar dan hadden we ook gelijk de drukste dag van het feestweekend te pakken. Voor de 3e keer werd er in de Highstreet een Mega Retro gehouden. Dit keer met de volgende DJ's: Bountyhunter, Marcky, Pat B, Sven Lanvin, Pat Krimson, Regi & Cherry Moon Trax. Het leek wel drukker dan op 2e kerstdag in de Highstreet, tijd dat daar een extra verdieping wordt bijgebouwd. Helaas blijven de liefhebbers van goede muziek voor 80% uit mannen bestaan, maar komende vrijdag kan men genieten van Ladies Night in de Highstreet, dames gratis entree tot middernacht en een welkomstcocktail kado. Door de mega drukte hield ik het om 1 uur voor gezien en zijn er dus maar 70 foto's overgebleven van dit feest.


Zondag 9 November 2008: Nanno Sur L'O, HOTT. (Antwerpen)


Voor de 2e keer werd er een editie van HOTT georganiseerd, ditmaal iets dichter bij de bewoonde wereld: De Nanno in Antwerpen. De muziek werd verzorgd door Mystique, Luxury, ENO & Alex Garcia. Verder kon men zich te goed doen aan de candy girls (of hun snoepjes) en de dancers. De volgende editie moet wel in een club die minimaal 2x zo groot is en waar ze Duvel schenken. Dit gezien de grote opkomst van quality minded party people. Helaas moeten sommige mensen er ook nu voor waken dat er vrede in het westen blijft en konden we niet al te lang blijven, in tegenstelling tot het huidige werkschuwe tuig wat elke gelegenheid aangrijpt om een paar dagen vrij te nemen. Vandaar dat er slechts 133 pics te vinden zijn in dit album.


Vrijdag 7 November 2008: Hangar 29, Sofia Galabal. (Antwerpen)


Sofia heeft dit jaar de traditie met het Hilton verbroken en gekozen voor een locatie net buiten het centrum waar je gratis voor de deur kunt parkeren: Hangar 29 a.k.a. Waagnatie. Volgend jaar mag er gelijk 15m meer zaaloppervlakte bij gezien de grote toestroom van studenten en ander volk met een positief IQ. Het uitgespaarde Hilton budget werd gecompenseerd door goedkopere drank, een dikke licht, laser en special effects show. Life muziek op het podium naast DJ Dimaro & DJ Vik en natuurlijk een nieuwe Porsche 911 voor het voltallige Sofia praesidium. De komende maanden staan er nog meer galabals op het programma, dus zorg dat je er in je mooiste kleding bij bent, of indien je geld teveel hebt, huur ons in als galafotograaf voor een spetterende reportage die de bezoekers van het gala de volgende dag al kunnen downloaden!


Zaterdag 1 November 2008: Kasteel Oost, FIORE Lustrum Gala. (Valkenburg)


Het damesdispuut F.I.O.R.E. uit Amsterdam bestond 30 jaar en dat moest gevierd worden. Op vrijdag avond was het een ladies only night met een lekker diner in De Nieuwe Kerk in Amsterdam. Op zaterdagavond werd Kasteel Oost in Valkenburg vakkundig belegerd. Totaal staan er dan ook een kleine 600 foto's online.


November 2008 - Outlook

November begint met het galabal van Sofia, dit jaar niet in het Hilton, maar in Hangar 29. Dat zelfde weekend staat er ook een mooie editie van Hott op het programma in de Nanno in Antwerpen. Later dit jaar zullen er voor de liefhebbers meer galafoto's te bewonderen zijn. Tussendoor zullen we naast enkele prive feestjes natuurlijk ook regelmatig in de Highstreet te vinden zijn.