PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2008Woensdag 31 December 2008: Disco Highstreet, New Years Eve. (Hoogstraten)


Na de jankende kinderpopulatie, die het lef had voor 12 uur in de voormiddag aan te bellen aan mijn honden gevoerd te hebben, konden we met artillerie steun richting de Highstreet trekken. Als BVer ben je elk jaar veel langer onderweg dan gepland, en kwamen we pas na 1 uur aan, volgend jaar proberen we eerder aanwezig te zijn, want het was weer afgeladen druk binnen. Wie de party reports op Kuikens.com regelmatig leest, was 1 jaar terug al gewaarschuwd voor de aankomende kredietcrisis, en kan net als ons van een welverdiende vakantie gaan genieten in plaats van zich te verhangen aan zijn Fortis aandelen. De overige analfabeten, die nog steeds zo stom zijn om een huis te bezitten waar een hypotheekschuld op rust, kunnen deze maar het beste meteen market dumpen, de huizenprijzen zijn ook in NL en BE inmiddels begonnen aan een vrije val van zeker 60%. Het Kuikens.com jaar werd in elk geval in stijl afgesloten, met een record aantal foto's vanuit de Highstreet.


Vrijdag 26 December 2008: Discotheek Highstreet, XMAS Party. (Hoogstraten)


Zoals elk jaar zat de Highstreet gedurende de kerstdagen weer tot de nok toe vol. Alleen de mensen die voor 22:30 kwamen hoefden minder dan 5 minuten aan te schuiven... Totaal zijn er in elk geval 200 foto's door de selectie gekomen. Na 3 weken elke nacht tot 3-4 uur te hebben doorgewerkt, is het inmiddels gelukt om ruim 50.000 foto's in 3 formaten uit te zoeken, te bewerken en gereed te maken voor de upload naar de nieuwe server. Zondagavond verwacht ik dat alles online staat en zal ik het grootste deel van januari verlof nemen om bij te komen van alle ellende.


Vrijdag 26 December 2008: Veilinghallen, Kersthappening 2008. (Hoogstraten)


Van 26 december tot en met 29 december zijn de veilinghallen van Hoogstraten omgetoverd tot de Kersthappening 2008: Het grootste indoor pretpark van Vlaanderen. Een stuk of 10 kermis installaties, aangevuld met diverse attracties zijn aanwezig om de jeugd en hun demente voorouders te vermaken. Verder is er elke dag een kinderdisco en zijn er om 17:30 optredens van bekende artiesten. (Sam Gooris, Jump Hits For Kids, Brahim & Tonya). Ook is er volop eten en drank verkrijgbaar bij de diverse stands. Natuurlijk hebben we zelf de attracties getest, een aantal daarvan is ook goedgekeurd bevonden voor 'grote kinderen'. Eenden en kinderen onder de 1 meter mogen gratis naar binnen, lange slungels dragen bij aan de Make A Wish Foundation om mega zielige kindjes op te fleuren.


Vrijdag 19 December 2008: Mega Tentfuif, Aspibal 2008. (Zoersel)


De Chiroclan van Zoersel hield hun jaarlijkse Aspibal weer midden in het centrum van Sint Antonius, waar de hele gemeente dus gratis kom meegenieten van de heerlijke muziek die er ook dit jaar te horen was. Naast 'het huis' DJ Team Insomnia-Promil waren dit jaar niemand minder dan Mish Mash en Marco Bailey op komen dagen, om de muzieksmaak van de compleet losgeslagen jeugd terug op het rechte pad te brengen. Ook aan de liefhebbers van mooie light effects was gedacht, gezien de aanwezigheid van maar liefst 3 full color lasers en nog tig Watts aan ander leuk bewegend spul. Uiteindelijk zijn we met maar liefst 250 foto's huiswaarts gekeerd.


Donderdag 18 December 2008: Discotheek De Bob, Kerstgala. (Noordwijk)


Elk jaar organiseert Discotheek De Bob uit Noordwijk Aan Zee het traditionele kerstgala, waarbij de schooljeugd van Amsterdam tot Antwerpen zich in black tie komt melden aan de poort. En zeker de meiden zagen er weer super lekker uit dit jaar, zoals jullie op de foto's kunnen zien. Totaal zo'n 150 foto's zijn er beschikbaar. Vanavond gaan we door naar Zoersel waar het jaarlijkse Aspibal wordt gehouden.


Zaterdag 13 December 2008: Outland, Fairytalicious / Miss Pabo. (Rotterdam)


Voor de eerste keer organiseerde het erotiek warenhuis Pabo.nl, in samenwerking met SDDE een erotische party in de Outland te Rotterdam waar men zich van 21:30 tot 05:30 op diverse manieren kinky kon vermaken. Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Miss Pabo Babe 2008 welke gepresenteerd werd door Jennifer de Jong. De jury werd vertegenwoordigd door: Rene de Haan (Fotograaf Playboy), Rebecca Loos (1 van David Beckham's ex speeltjes) & Günther Lammer (Trendwatcher / Commercieel manager Beate Uhse AG). De volgende DJ's zorgden voor de beats: Basement: Svenno Koemans, DJ S.V.E.N., Alberto V., Mitch B. & Da Dominator. Main Stage: Miss Hayes, Eric van Kleef, DJ Jurgen, DJ José & Audiophox. Super VIP: DJ G Double-U, Lady Me-Like, Miss Hayes, DJ S.V.E.N. & Roberto Ferranse. Naast de entree voor de gewone sterveling en de VIPs, had Pabo ook voor een Super V.I.P. gezorgd. Dit met toegang tot het penthouse van de Outland, gratis drank en lekkere hapjes. Vanuit de VIP ruimte kon je mooi neerkijken op het overige party volk en de diverse dansshows die er werden gehouden. Wie vanuit de gewone VIP omhoog keek door de glazen vloer, kon dan weer een glimp opvangen van de decadentie in de Super V.I.P. ruimte... Samen met onze collega fotograaf Miklos van Fotosoep.com hebben we dit mooie feest meegemaakt en voor een indrukwekkend aantal van maar liefst 400 foto's gezorgd. Voor de fappende Fokkertjes is het dus volop genieten van deze foto's en hopen dat mama het beddengoed snel weer ververst. Wellicht kom je de volgende keer ook langs op een Pabo feest, i.p.v. op een zaterdagavond met een zak vol chips en een fles cola achter je TV te kijken naar herhalingen van Sesamstraat.


Vrijdag 12 December 2008: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Ook deze vrijdag was het nog redelijk stil in de Highstreet, maar dat wordt met het lange kerstweekeinde wel goed gemaakt. Uiteindelijk zijn er ruim 100 foto's door de selectie gekomen, de volgende dag moesten we namelijk vroeg op voor een fotoshoot en later door naar de verkiezing van Miss Pabo.nl...


Donderdag 11 December 2008: Miljonair Fair, VIP Gala Avond. (A'dam RAI)


Voor de 7e keer werd er in de Amsterdam RAI de inmiddels wereldberoemde openingsavond gehouden van de Miljonair Fair. Naast de ontelbare BNers waren veel mensen speciaal op komen dagen voor de openingsact. Die werd dit jaar verzorgd door Hans Klok samen met zijn assistente Pamela Anderson. Buiten in de kou was een kleine 100 man aan links werkschuw relschoppend tuig vrijheidsstrijders op komen dagen, die zich braaf achter de hekken aan het warmschreeuwen waren. Wellicht volgend jaar gewoon wat VIP kaarten scoren en gezellig binnen mee champagne komen zuipen? Wel zo gezellig denk ik zo. Extra speciaal voor hunnie was er zelfs een stand van de Voedselbank op de Fair! Vreemd genoeg was dit ook de enige plek waar er niets te eten of drinken viel, dat is dan wel weer een beetje schraal... Speciaal voor iedereen die er niet bij was, extra weinig foto's. Op zo'n avond heb je wel betere dingen te doen...


Vrijdag 5 December 2008: Discotheek Highstreet, Ladies Night. (Hoogstraten)


Zo te zien waren de meeste jongeren hard aan het leren, om hun diploma als bakkenleger op de vuilniskar te kunnen halen. De liefhebbers van Sinterklaas en zijn witte house pieteressen kwamen ook volop aan bod. Deze vrijdag dus volop ruimte om te kunnen dansen tijdens de Ladies Night en ruim 150 foto's die door de selectie zijn gekomen.


December 2008 - Outlook

Deze maand staan er natuurlijk volop diverse leuke feestjes op het programma zoals een oudejaarsnacht, 2 kerstdagen, een aspibal en wellicht nog wat anders leuks waar we tegenaan lopen. We hebben verder nog 2 exclusieve feesten voor jullie: De VIP night van de Miljonair Fair 2008 en helemaal strak voor fappend Europa: Miss Pabo 2008! Mensen die nog een exclusieve decadente party organiseren en een nog veel decadentere fotoreportage wensen kunnen natuurlijk altijd contact met ons opnemen.