PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JANUARI 2009Vrijdag 30 Januari 2009: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Weinig verandering deze week, de krediet crisis blijft vrolijk doorgaan (Moet nog beginnen voor het grote publiek). Een hoop volk dat zaterdag naar Reverze gaat kan hun spaarpot maar 1 keer legen per week. Toch ook deze week ruim 150 foto's voor het plebs. Volgende maand gaat er meer gebeuren, aangezien er dan op veel plaatsen carnaval wordt gevierd.


Vrijdag 23 Januari 2009: Discotheek Highstreet, Jump Night. (Hoogstraten)


Na 3 weken de Franse Alpen geterroriseerd te hebben, werd het hoog tijd om de Hoogstraatse jeugd gek te maken. Blijkbaar was het gemis van het 'Kuiken Team' de meeste dames te veel geworden, aangezien er amper vrouwen te bewonderen waren. Vanaf volgende week zal het wel beter worden nu we terug in het land zijn. De mensen die zich afvragen of ik de komende tijd op audiŽntie moet bij Osama Bin Laden: Nee, we zijn gewoon met een missie bezig om de echte man terug te promoten in Nederland en BelgiŽ. Als antwoord op het langharig, oorbellen & make-up dragend, gladgeschoren jeanetten volk, dat de vrouwen van tegenwoordig hard richting hun trillende batterijen staafjes doet vluchten. Ondanks de geringe drukte zijn er toch 150 foto's door de selectie gekomen.


Januari 2009 - Outlook

Na een enorme verhuisklus, waarbij de hele bende op Kuikens.com van Utah in de U.S.A. is verhuisd naar Berlijn in Duitsland en een welverdiende ski vakantie kunnen we verder aan de slag. Nu we een eigen server hebben en in Europa staan, is de boel in elk geval een stuk sneller geworden. Achter de schermen moet er de komende maanden nog wel een hoop gebeuren om de boel op de nieuwe locatie ook soepel te laten draaien, maar daar zullen de bezoekers van Kuikens.com bijna niets van merken. Verder zullen de gratis foto's vanaf 2009 in een nieuwe gallery komen te staan, dit om de site soepel te blijven laten lopen. 50.000 foto's in 3 resoluties, dus 150.000 foto's totaal, met soms dik 100 mensen die tegelijk door de gallery browsen schijnt nogal redelijk belastend te zijn voor een server... Ook dit jaar zullen we ons verder gaan specialiseren op de grotere fuiven en de exclusievere (gala) feesten. De gemiddelde marginale rukfuif wordt al door genoeg collega party sites gecoverd.