PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2009Vrijdag 27 Februari 2009: La Riva, Aymie Galabal. (Antwerpen)


Voor de 51e keer organiseerden de studentikoze Lessius gangers hun galabal. Dit keer net zoals de overige slim geworden studentenverenigingen niet meer in een zwaar overpriced hotel, maar in restaurant La Riva. DJ Laurent Wťry & DJ Wicked zorgden voor de muziek. Eindelijk weer eens lekker geluid i.p.v. het kansloze gestamp van tegenwoordig, wat je nog niet wil downloaden als je er geld op toe krijgt. Zo'n 125 foto's staan tot jullie beschikking, die desgewenst ook zonder watermerk in hi res of HQ print zijn na te bestellen, voor minder dan de prijs van 1 pintje. Zondag zullen we het weekeinde afsluiten op Wortel Carnaval, om ook de niet studerende medemens te plezieren.


Maandag 23 Februari 2009: Carnaval, Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Vanavond ging het feest gewoon door in Herenthout, het hele dorp werd vakkundig gesloopt door duizenden verklede feestgangers. De afgelopen 2 dagen hebben dan ook een record opbrengst van 500 carnavalsfoto's opgeleverd. Voor de lui die me de komende vrijdagen nog zoeken, hier moet je zijn voor de betere feesten: 27 Februari Aymie Galabal (La Riva, Antwerpen), 6 Maart Klio Galabal (Noorderterras, Antwerpen), 13 Maart RAHC Galabal ('s Graevenhof, Schilde). Be there or be square! Om de lui uit Groot Hoogstraten die enkel gympies en overals in de kast hebben hangen niet teleur te stellen, zullen we aanstaande zondag ook in Wortel te vinden zijn op de trekker parade en afterparty.


Zondag 22 Februari 2009: Carnaval, Stoet & Bal. (Herenthout)


Sinds de oprichting van Kuikens.com, bezoeken we elk jaar trouw de oudste carnavalsoptocht van BelgiŽ en daar kwam dit jaar geen verandering in. Na zondagmiddag eerst genoten te hebben van de optredens in de straten van Herenthout, waarbij we dit jaar de meeste waardering toonden voor de mannen van het 'Bef Stuntteam', gingen we na een copieus diner verder op het after zuip gala in Ter Voncke. Discobar Marginal zorgde voor de teringherrie en de KLJ van Herenthout voor het bier. Vanavond komen we natuurlijk terug voor 'De Nacht Van Herenthout' en de stoeters kunnen inmiddels al genieten van 200 foto's van festiviteiten op zondag.


Zaterdag 21 Februari 2009: Nanno Sur L'O, Royal Night. (Antwerpen)


Na 2 vrijdagen naar Nederlandse galabals geweest te zijn, werd het nu terug de hoogste tijd om BelgiŽ te vermaken. Vandaag stond de Nanno in het teken van de Royalty en kon men zich lekker laten verwennen in Antwerpen. De enige aanwezige hoogwaardigheidsbekleders waren natuurlijk de mannen van Kuikens.com, maar dat mocht de pret niet drukken. DJ's Nicolaz en Eno verzorgden samen met de sexy club danseressen de muziek, en vanaf middernacht was de toko behoorlijk volgestroomd. Uiteindelijk zijn er ruim 100 piccas door de selectie gekomen.


Donderdag 19 Februari 2009: Fort Vechten, Wintergala. (Bunnik)


De verschillende studenten sport verenigingen uit Utrecht, Softijs (schaatsen), Van Slag (volleybal), Zinkstuk (zwemmen) en Hebbes (korfbal), organiseerden hun jaarlijkse wintergala. Dit keer in de ondergrondse bunkers van het Fort bij Vechten. Live muziek en veel drank zorgen dan ook voor een verzameling van meer dan 500 foto's.


Vrijdag 13 Februari 2009: Villa Ravensdonck, CHEOPS Gala. (Eindhoven)


Op vrijdag de 13e organiseerden de bouwkunde studenten uit Eindhoven hun valentijns gala in de Villa Ravensdonck. Zo'n 120 studenten waren op komen draven en konden genieten van het mooie weer en optredens van de bands RUR & Trigger. Afgesloten werd er door DJ Rob. Totaal staan er ruim 550 foto's online.


Zaterdag 7 Februari 2009: Tentfuif, Beerchallenge 2009. (Lichtaart)


Voor het 3e jaar op rij besloot kuikens.com 1 van de grootste fuiven van Vlaanderen te bezoeken en vertrokken we naar Lichtaart. Dankzij de gratis inkom actie tot 19:30 passeerden mede door de krediet crisis al 1.200 Fortis aandeelhouders jongeren de inkom voor die tijd. Aan de alcoholisten was ook gedacht, met een happy hour van 20:00 tot 21:00. De echte party lover kwam natuurlijk pas goed aan zijn trekken door de enorme overdosis aan lights, lasers en beats. Dit jaar waren de volgende DJ's aanwezig: Ruben & friends, Wout, Headhunterz, D-Block & S-Te-Fan. MC Villain lulde en danste de boel aan elkaar. Totaal zullen er wel rond de 7.000 bezoekers aanwezig geweest zijn en daarom dit jaar een enorme foto selectie van bijna 500 HQ pics op kuikens.com!


Vrijdag 6 Februari 2009: Discotheek Highstreet, Spijker Galabal. (Hoogstraten)


Na een bezoekje aan cafť Bizar in Hoogstraten, vertrokken we naar de Highstreet, waar het dankzij het Spijker Galabal voor het eerst in 2009 weer druk was. Vanaf 23:00 kwamen de jongeren in galajurk (of sportschoenen en Zeeman pak) de toko binnen gestroomd. Dit leverde maar liefst 200 foto's op voor de verwende kuikens.com bezoeker. Vanavond gaan we dit aantal proberen te vergroten op Beerchallenge in Lichtaart, waar we net als vorig jaar rekenen op zo'n 7.000 feestgangers en hoogstaand audiovisueel vermaak.


Februari 2009 - Outlook

Februari 2009 gaat gelijk goed van start met het Spijker galabal en de megafuif Beerchallenge. Later deze maand zal het gala seizoen weer aanvangen en natuurlijk het carnaval in Herenthout. Daar zullen we zowel zondag tijdens het bal en maandag de 'Nacht van Herenthout' bezoeken. Zoals afgelopen maand al aangekondigd, zullen we ons vanaf nu meer bezig gaan houden met exclusievere feesten en de grote mega events in NL en BE. Voor sommige mensen zal dat een flinke teleurstelling gaan zijn, maar andere groepen feestgangers zullen het juist erg waarderen dat ook hun event een grote exposure gaat krijgen. Na een kleine 4 jaar, wil je als fotograaf ook wel eens wat anders doen en niet elk weekeinde op dezelfde plaatsen komen. Natuurlijk zullen er genoeg andere fotografen het stokje overnemen, zodat men zichzelf steeds elders terug kan blijven zien.