PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2009Zaterdag 25 April 2009: Tentfuif, Hommel Kermis. (Gierle)


Voor de 9e keer organiseerden de scouts van Lille de Hommel Kermis. Dit jaar met naast de mega tent incl. buiten speeltuin, de standaard overdosis aan licht en geluid en de mooie lasershow met de volgende DJ Line Up: DJ Ruben, DB Vox, SIGI, Capt. Luke, Dada Life, Coone vs Playboyz & Wout. Elke muziekliefhebber kwam dus goed aan zijn trekken. Totaal zullen er weer zo'n 7.000 man de weg naar Gierle gevonden hebben, de komende maanden maar eens zien hoe lang dit nog goed gaat nu de varkensgriep zich hard over de wereld aan het verspreiden is. In elk geval staan er een kleine 350 foto's online van dit mooie feest.


Zaterdag 11 April 2009: Jeugdfuif, Mamoet. (Beerse)


De scouts en gidsen van Beerse hadden dit jaar Marc Versmissen zo gek gekregen om zijn hal op de Lilsedijk uit te lenen voor het jaarlijkse Mamoet event. Naast de upgrade van tent naar hal, had men ook voor een indrukwekkende DJ line up gezorgd: Frères Deluxe, Geecy, Franky, Wacko Jacko & TRF vs The DiFender. Samen met een indrukwekkende hoeveelheid lichten in de zaal was de organisatie goed op orde. Zo'n 100 pics staan inmiddels online.


Vrijdag 3 April 2009: Tentfuif, Proclamatie. (Hoogstraten)


Om het paasverlof in te zetten maar ff langs de proclamatiefuif in Hoogstraten gereden. Weinig alcoholisten dit jaar aangezien er tijdens het happy uur nog niet veel te zien was. Kodex zorgde voor de beats, Kuikens voor de pics. Helaas stond de hele tent vol rook dus echt hoogstaand zijn de foto's niet, maar aangezien de gemiddelde bezoeker toch al lang blind van het rukken is zal niemand het opvallen.


April 2009 - Outlook

Eindelijk scoren we zon en +20 graden, verder is het paasverlof begonnen en zitten alle kuikens in het ei te wachten tot ze eruit mogen kruipen. Daarom kunnen de topkuikens zich vanaf heden weer inschrijven voor een gratis Model Photoshoot! Verder zullen er nog wel een paar grotere tentfuiven voorbij gaan komen deze maanden zoals Hommelkermis.