PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - MEI 2009Donderdag 20 Mei 2009: Discotheek Noxx, Hott. (Antwerpen)


Voor het eerst in ons bestaan werd het tijd om de club Noxx in Antwerpen met een bezoekje te vereren. De girls & boy van Hott hadden de 'Diamond Vip Club' in de Noxx afgehuurd om er een feestje te bouwen. De muziek werd verzorgd door DJ's Eno en Nicolaz. Club was strak ingericht, inclusief goede sounds, lights en lasers. Voor een rondje drank moet het gewone plebs wel een hypotheek afsluiten, aangezien je voor een Belgisch pintje en een cola al 8 pleuro kwijt was... In de hoofdzaal organiseerde TMF een RnB feestje, ondanks de waardeloze muziekkeuze zat de toko wel afgeladen vol met wannabe pimps and ho's, inclusief de hele brotherhood van Antwerpen en omgeving. Een relatief beperkt aantal foto's, maar de club is zeker nog een bezoekje waard, wanneer er een avondje lekkere club gedraaid gaat worden.


Vrijdag 8 Mei 2009: Tentfuif, Cellekes. (Herentals)


Dit jaar had Cellekes besloten om niet 1, maar 2 grote tenten neer te zetten om meerdere muziekliefhebbers blij te maken. Ondanks dat de 90's tent een maatje kleiner was, werd daar toch veruit de beste muziek gedraaid! In de main area draaiden achtereenvolgens: De Nightlife DJ's, Laston & Geo, Sigi, Yves-V, F.R.A.N.K. vs DJ Wout, DJ Ruben, Coone en D-Block & S-Te-Fan. De old school tent werd bevoorraad met decibels door: Bart Smolders, Jan Vervloet, Pat Krimson, Da Boy Tommy & Da Rick en Phil Wilde. Verder was er natuurlijk een overvloed aan lights, sounds & lasers en zorgde een leger aan security dat het feest ook gezellig & veilig kon blijven. Helaas lijkt het erop dat de CMOS van mijn camera is gesneuveld, dus zijn er slechts 250 foto's publicatiewaardig bevonden. De echte muziekliefhebber kan vanavond zich nog uitleven op de 'Disco Fever Party' van Cellekes.


Mei 2009 - Outlook

Mei 2009 zal beginnen met de mega tentfuif Cellekes in Herentals. Verder zullen we voor het eerst een bezoekje gaan brengen in de Noxx in Antwerpen voor een nieuwe editie van Hott. Verder gaan we genieten van het mooie weer en zien we wel of er nog een leuke opdracht voorbij komt...