PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JUNI 2009Dinsdag 23 Juni 2009: Axion, Mega Uitblaas TD. (Geel)


Voor het eerst zijn we naar Geel getrokken om het academisch jaar onder het genot van veel drank en kippetjes in stijl af te sluiten. De wannabe economen van Economica hadden zowel de sporthal Axion geannexeerd alsmede een XXL tent geplaatst om de grote toestroom van feestvierders in goede banen te kunnen sturen. Met een mooie DJ line up was er voor de muziekliefhebbers volop vermaak: DJ LSD, The Bodybouncers, Connie & Blyde, DJ Ruben & Marco Bailey. In combinatie met drankbonnen voor 1,25 was het weer goed vertoeven in Geel en zijn er een kleine 200 pics door de selectie gekomen.


Weekend 5-6 Juni 2009: Tentfuif, Hoogstraten Kermis. (Hoogstraten)


De KLJ Hoogstraten maakte dit jaar ook weer de Hoogstraatse weilanden onveilig tijdens Hoogstraten kermis. In een dikke tent die van alle gemakken voorzien was kon de plaatselijke jeugd zich weer 2 dagen de tering zuipen. Vrijdag kwamen de volgende DJ's draaien: DJ JF, Nadiem Shah & Nephews Delux. Zaterdag werd de DJ bunker bemand door: DJ JF, DJ Luk & Mystique. Ook hier werd dus gekozen voor muziek i.p.v. kansloos gestamp. Een dikke 200 pics hebben het feestje overleefd.


Juni 2009 - Outlook

De maand juni zal beginnen met Hoogstraten kermis. Later gaan we samen met de Geelse studenten de Axion verbouwen tijdens de mega uitblaas TD. Mochten er nog mensen op zoek zijn naar een studentikoze fotograaf voor het eindfeest of schoolgala om het schooljaar in stijl mee af te sluiten, kan men ook altijd een beroep doen op Kuikens.com.