PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JULI 2009Woensdag 29 Juli 2009: Discotheek De Bob, Paaldans Contest. (Noordwijk)


Vanavond kon men zijn of haar danskunsten vertonen aan de vers opgestelde paal in discotheek De Bob. In ruil voor een fles champagne mocht je jezelf voor lul zetten lekker om de paal frommelen en laten zien hoe het vooral niet moest. Gelukkig was er ook nog een profi komen opdagen om het goede voorbeeld te geven. De presentatie van het geheel was in handen van Dennis Salman. Opvallend detail was dat de homo delegatie een betere dansprestatie neerzette dan de aanwezige dames. Met een 120 pics van dit feestje moeten jullie het weer doen. Komend weekend zitten we in Loenhout te genieten van het beachweekend.


Zondag 26 Juli 2009: Domein De Schorre, Tomorrowland 2009. (Boom)


Om de mooie zondag nuttig te besteden gingen we het ID&T feestje Tomorrowland in Boom maar vereren met een bezoekje. Na het succes van vorig jaar, was de 2009 editie verdubbeld qua bezoekersaantallen, ruim 90.000 man waren op komen draven, waarvan na schatting 2/3e op zondag. Op maar liefst 12 verschillende stages waren zo'n 80 DJ's aanwezig om de bezoekers te vermaken. Wie een paar keer over het terrein wandelde had al snel een marathon gelopen, vooral in de avond trok echter al het volk naar de main stage, zodat je daar amper kon bewegen. Dit terwijl andere tenten -zeer onterecht- leeg liepen. De fuifgangers van tegenwoordig zijn eenvoudig te herleiden tot blinde lemmings blijkbaar. Benieuwd hoeveel hectare grond men in 2010 aan het terrein toe weet te voegen om de bezoekers te herbergen. Uiteindelijk zijn er 300 foto's door de selectie gekomen die tot jullie beschikking staan.


24/25 Juli 2009: JeugdKlub Malmejo, Galabal & Openluchtfuif. (Oostmalle)


Elk jaar organiseert JK Malmejo de beruchte 'Week van de Malmejo' waarbij iedereen uit Oostmalle en omgeving zich 10 dagen lang de tering kan komen feesten en zuipen. Op de openingsavond begint het al goed, iedereen verschijnt in avondkleding en de drank is voor de hele nacht afgekocht. Dit jaar hebben we ook de 2e fuif op de agenda staan en genieten we mee met de openluchtfuif, waar dit maal zelfs een schuimkanon wordt ingezet om de menigte onder bedwang te houden.


Woensdag 15 Juli 2009: Discotheek De Bob, Schuimparty. (Noordwijk)


Het zomerseizoen is inmiddels ook in Hollandistan van start gegaan en met de zomerse temperaturen werd het tijd om een bezoekje te brengen aan zwembad discotheek De Bob. Ondanks de crisis, werd er niet bezuinigd op de hoeveelheid schuim en kon een ieder die er zin in had kopje onder gaan. Ook de mensen die graag droog bleven, kregen volop hulp om hun maandelijkse douche beurt mee te maken. Veel mensen waren ook gepast gekleed in zwem outfit, wat de fotovreugde ten goede kwam. Later dit seizoen komen we vermoedelijk nog langs voor de paaldans contest (29 juli) en strippers delight (19 aug).


Zaterdag 4 Juli 2009: Tentfuif, Lille Kermis. (Lille)


Voor de 7e keer op rij organiseerde Bruno Van Rooy een megafuif in het centrum van Lille. In enkele jaren uitgegroeid van een boerenbal tot een weekend met zo'n 7.000 bezoekers, geen verkeerde prestatie. Naast een XXL tent met mega veel LED schermen, waren de volgende DJ's opgetrommeld: Alta Voces, Twin System, Deff Toys, Ronald V. vs E-Max, Coone, Sylver & DJ Ruben. Verder nog een dikke +1 voor de VIP bunker die door Spat.be was neergezet om boven het plebs te verrijzen. Naast het champagne zuipen en stressballen smijten, waren de ijsjes natuurlijk top, aangezien de tent temperatuur inmiddels het smeltpunt van goud aan het benaderen was. Wellicht dat er volgend jaar helemaal geen tent meer nodig is als het opnieuw lekker zomers is, in elk geval staan er 200 foto's klaar voor de kijkbuiskuikens.


Juli 2009 - Outlook

Het begin van de zomervakantie gaat gevierd worden in Lille, waar de mega fuif Lille Kermis zoals elk jaar tig duizend bezoekers gaat verwelkomen. Later deze maand gaan we paaldanseressen spotten in Noordwijk aan Zee en we eindigen met het Beach Weekend in Loenhout. Tussendoor pakken we nog een kleinere fuif als Tomorrowland mee en gaan we de smoking uit de kast trekken voor het Malmejo Galabal. Verder zijn ook dit zomerverlof alle topkuikens natuurlijk welkom op het mooiste erfgoed van Hoogstraten voor een Gratis Fotoshoot!