PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - AUGUSTUS 2009Woensdag 19 Augustus 2009: Discotheek De Bob, Striptease Night. (Noordwijk)


Ondanks dat de zomervakantie voor het plebs langzaam ten einde loopt, stegen de temperaturen in Hollandistan tot boven de 30 graden. Binnen in discotheek De Bob werd het echter nog veel heter aangezien er maar liefst 2 stripteases gepland waren. Als eerste kwam oom agent laten zien dat hij niet alleen onzin boetes uit kon schrijven, maar dat hij ook prima jonge tienermeisjes kon verwennen. Even later kwam er een SM meesteres langs om de aanwezige boys te vernederen. Aangezien onze server inmiddels in Duitsland staat i.p.v. de USA, kunnen we eindelijk ongecensureerd onze bezoekers laten genieten van al dit siliconen geweld. Nu was het natuurlijk vette pech dat 'het vlees' uitgerekend met een Amerikaanse vlag werd afgeschermd van de fappende jeugd. Ondanks dit kleine, minpuntje zal met 235 foto's in dit album, menig pubertje zijn lakens efficiŽnt kunnen gaan bevlekken!


Zondag 9 Augustus 2009: Openlucht Fuif, Korte Broeken Fuif. (Brecht)


De Chiro van Brecht geven traditioneel 1 week na hun collega's van Loenhout ook een feestje, maar dit keer tussen de koeien rond de E19. Zaterdags zaten we al op de Dance Parade in Rotterdam, dus konden we enkel zondag een kijkje komen nemen op de korte rokjes fuif. Zoals altijd is het daar weer genieten op de zondagavond van het vrouwelijk schoon en de pinten. Naast de SMS Walls komt de DJ Bunker elk jaar hoger en voller met zooi te staan, zodat je al een kwartier onderweg bent om die te betreden. De beats in de main area werden geregeld door de boys van Insomnia-Promil (Dat die wereldsterren nog langs willen komen op fuiven met minder dan 100.000 bezoekers...), Discobaar Klosjaar en Buffalo Swa verzorgden de herrie in de Darkroom. Totaal zijn er ruim 200 pics door de selectie gekomen wat aangaf dat het publiek flink (foto)geil was!


Zaterdag 8 Augustus 2009: Straatparade, FFWD Fit For Free Danceparade 2009. (Rotterdam)


Voor de 13e keer trok er een lange stoet met vrachtwagens door de binnenstad van Rotterdam. Nadat de gemeente de afgelopen jaren bloot en alles wat een beetje op pr0n leek, al uit de stoet had verbannen, was het dit keer de beurt aan de hardcore trucks om op de shitlist te staan. Wel bizar opvallend dat al het volk enkel achter de gabbertrucks aan liep te stampen, terwijl het bij de mellow trucks veel rustiger was. Zelf heb ik trouwens nix met hardcore, maar geef het volk wat het wil zien: Drank, hardcore, drugs en tieten. De Danceparade is er niet voor de burgemeester, maar voor het volk. Hopelijk houdt de organisatie volgend jaar zijn rug een beetje recht, anders wordt het nog een kerkprocessie... Met 400.000 bezoekers heb je de plicht om te luisteren naar het publiek. Hier op kuikens.com hadden we in elk geval de primeur met 200 HQ pics online voor 18:00.


Zondag 2 Augustus 2009: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Zaterdag 1 Augustus 2009: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


Vrijdag 31 Juli 2009: Openlucht Fuif, Beach Weekend. (Loenhout)


De Chiroboys van Loenhout laten ook dit jaar zien dat ze meer kunnen dan fikkie steken en onder de rokjes van de chiro chicks rommelen. Elk jaar staat er een vettere opstelling in de weilanden van Loenhout om de rest van Vlaanderen gek te maken. Op vrijdagavond was de volgende line up geregeld zodat men kon genieten van muziek ipv kansloos gestamp: Yoshi Tsuko, Ida Engberg & Sigi. Het is altijd een verplicht nummer om ff mee de hoogwerker in te gaan, om je dichterbij je schepper te voelen en een mooi uitzicht op de menigte te krijgen. Niet aan te bevelen voor mensen met hoogtevrees. Overigens ben ik nog nooit op een fuif geweest waar zoveel plees en togen per vierkante meter te vinden waren, het studentikoos tegen de bar aan zeiken wordt zo wel overbodig gemaakt. Op zaterdag avond komen DJ Bart, Laston & Geo en Capt. Luke langs om het publiek muzikaal te vermaken. Samen met een buitentemperatuur van nog steeds 25 graden om 22:00 werd dit het hoogtepunt van het beachweekend, volgend jaar mag er nog wel een extra weiland bijkomen! Het Beach Weekend werd zondag avond afgesloten met de coverband 'The Vicious', die wel wat meer lebensraum hadden mogen krijgen voor hun spetterende act. Totaal staan er maar liefst 550 foto's online van dit mooie feest weekend.


Augustus 2009 - Outlook

Het eerste weekend van augustus staat traditioneel in het teken van het Beach Weekend in Loenhout, en de Chiro collega's uit Brecht houden een week later hun Chiro Feesten. Verder plannen we dit jaar een bezoek aan de FFWD Danceparade in Rotterdam om vervolgens te gaan genieten van een welverdiende vakantie.