PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - SEPTEMBER 2009Vrijdag 18 September 2009: Zaal Axion, Hold On Tight. (Geel)


De mannen van geelonline.be houden elk jaar hun jaarlijkse megafuif 'Hold On Tight' in de sporthal van Geel en omstreken: 'De Axion', daar konden de mannen van geilonline.be kuikens.com natuurlijk niet bij ontbreken. Na het afstoffen van een ruim 7 jaar oude D60 body (en het vinden van een oude EX580I flitser) trokken we richting het diepe zuiden. Zoals het hoort stonden we bovenaan op de guestlist en werden we omgekocht met een dikke stapel drankbonnen (die voor het gewone plebs ook maar 1,25 waren). De volgende DJ's waren uitgenodigd om het publiek te vermaken: Discobar Vox, DJ BVL, Laurent Wťry en One2many. Ook dit jaar een +1 voor de ijsblokjes bij de cocktailbar, en wijn zuipen voor 1 bonnetje. Van deze editie zijn ondanks een antieke camera toch nog 120 pics door de selectie gekomen.


Zaterdag 5 September 2009: Tentfuif, Dektse Dance Night. (Alphen (NB))


Voor de 9e keer organiseerden de pyromanen mannen van het Bouwerscollectief de Dektse Dance Night in Alphen. Dit jaar had men voor het eerst besloten om naast de XXL partytent ook een DJ Bunker neer te zetten in het weiland buiten. Dit had het grote voordeel dat men 2 soorten muziek kon bieden aan de bezoekers. DJ's van dienst waren op de main stage: TMD Project, Rawendz, Buffalo Beats & The Stereo Divas. Buiten kwamen langs: Van Croon & The Beat Rocker, DJ RMFH, DJ Jarno. Ondanks dat het voor mij en veel bezoekers onbekende namen waren, was de muziek dik in orde van deze plaatjesdraaiers. Ook dit jaar moest alles natuurlijk weer de fik in op het podium en rond de entree en was er niet bezuinigd op de overige lights en lasers. Helaas heb ik daardoor voor de 2e keer in 3 maanden tijd een camera van 1.000 pleuro in de vuilbak kunnen flikkeren. Uiteindelijk zijn er een kleine 300 foto's door de selectie gekomen, helaas zijn de laatste foto's dus verneukt door een doorgebrande CMOS...


Dinsdag 1 September 2009: Baja Beach Club, After Work Party. (Rotterdam)


Elke eerste dinsdag kunnen de loonslaafjes van Hollandistan richting de Baja Beach Club in Rotterdam, om samen met hun lotgenoten de problemen weg te zuipen. De muziek wordt nog steeds verzorgd door resident DJ Michel en de vertrouwde Chinees was weer terug om het volk te voederen. Dit jaar was er door de grote aanwezigheid van Bob gangers voldoende foto materiaal beschikbaar zodat er ruim 200 pics online staan!


September 2009 - Outlook

September zal gelijk goed beginnen, met op 1 september al een bezoek aan de Baja Beach Club in Rotterdam en de zaterdag erop veroveren we Hollandistan opnieuw met een inval tijdens de Dektse Dance Night in Alphen. Gek genoeg heb ik nog steeds niet besloten of er vakantie gevoerd gaat worden, of dat we in de omgeving van BelgiŽ blijven aankloten, dus de rest van de maand is nog ff onduidelijk. Aangezien 1 september ook het begin van het nieuwe collegejaar inhoudt, kunnen de studentenverenigingen ook het komende jaar een beroep doen op onze service als galafotograaf.