PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - DECEMBER 2009Donderdag 31 December 2009: Hilton Antwerp, Foto's Heaven 2009. (Antwerpen)


Om 2009 in stijl af te sluiten, vertrokken we op oudjaarsavond richting het Hilton hotel in Antwerpen, waar ID&T haar jaarlijkse 'Heaven' feest hield. De 'Belle Epoque' balzaal werd professioneel ge-upgrade tot een vette houseparty met de volgende line up: Dimitri Vegas, Guy'Do, Nicolaz & Yves V. Verder was er zoals altijd een VIP ruimte, een champangebar, lasers en waren er natuurlijk volop lekkere chicks. Om mezelf niet langer te kwellen had ik op oudjaarsdag de Kamera Express maar gesponsord en eindelijk een full frame body gescoord met wat bijbehorend glaswerk. Deze zullen we voortaan maar in gaan zetten op de betere feesten. Totaal zijn er 330 pics door de selectie heen gekomen.


26-27-28-29 December 2009: Veiling Hoogstraten, Foto's Kersthappening 2009. (Hoogstraten)


Om te zorgen dat de jeugd uit Vlaanderen zich dit kerstverlof niet hoeft te vervelen, is de Veiling Hoogstraten omgetoverd tot een groot indoor pretpark. Vette kermisattracties, springkastelen, workshops, spellen, optredens van o.a. Nickelodeon On Tour & De Dalton Sisters, een kerstmarkt en horecastands. Iedereen van jong tot oud kan zich een dagje prima vermaken. Alle info kun je vinden op: www.kersthappening.com.


Zaterdag 19 December 2009: Orangerie, Foto's Miss Pabo 2009. (Den Bosch)


Na het succes van vorig jaar organiseerde het erotiek warenhuis Pabo.nl de 2e editie van de Miss Pabo verkiezing. De 10 overgebleven dames uit de voorronde konden zich van hun beste kant laten zien op de catwalk in de Orangerie te Den Bosch. Wedstrijd details volgen later, wel heeft kuikens.com zoals altijd weer als eerste zo'n 550 lekkere foto's online van dit topfeestje!


Vrijdag 18 December 2009: Tentfuif, Foto's Aspibal 2009. (Sint Antonius)


De schooljeugd van Zoersel en omgeving kon het kerstverlof met veel drank komen vieren in het dorpscentrum van Sint Antonius. De Chiro had dit jaar de volgende line up geregeld: Het Insomnia DJ Team, Sidney Samson & Lady Bee en als afsluiter DJ Neon. Samen met een vette PA ondersteuning en 3.000 compleet kaal gezopen jongeren werd dit een geil feestje. Hoogtepunt van de avond was wel de bestorming van het podium door de chirochicks die hun 'I love 2 Aspi' fuif wilden promoten. Totaal zijn er een record aantal van ruim 300 foto's geregeld voor onze bezoekers.


Donderdag 17 December 2009: Discotheek De Bob, Foto's Kerstgala. (Noordwijk Aan Zee)


Ondanks dat er 3 meter sneeuw lag, besloot ik toch met gevaar voor eigen leven naar Noordwijk heen en weer te rijden. Wie de foto's bekijkt weet gelijk waarom... Deze keer maar liefst 200 exemplaren van het mooiste Bobfeest van het jaar, handen boven de dekens mannen! Voor meer kijkgenot gaan we zaterdag genieten van de Miss Pabo 2009 verkiezing, welke georganiseerd wordt in De Orangerie in Den Bosch.


Vrijdag 11 December 2009: Radisson Blu Astrid Hotel, Foto's Dyonisos Galabal. (Antwerpen)


Voor het eerst besloten we een kijkje te nemen bij de studenten van de Platijn Hogeschool, die als hoteldeskundigen weten hoe ze een defig bal in elkaar kunnen schroeven. De muziek werd verzorgd door het Coda DJ Team en een live optreden van 'Baco D'Or'. Totaal staan er 150 foto's van het bal online. Aanstaande donderdag gaat de galatrein door naar Noordwijk Aan Zee voor het kerstgala in 'De Bob'.


Donderdag 10 December 2009: Amsterdam RAI, Foto's Miljonair Fair VIP Night. (Amsterdam)


Voor het 5e jaar op rij besloten we ons weer lekker uit te leven op Nederland's meest decadente feestje: De VIP avond van de Miljonair Fair. In het kader van 'Op een oude fiets moet je het leren', was er ook dit jaar weer een dame op leeftijd gevonden die de gong wilde slopen. Sarah Ferguson opende samen met Yves Gijrath de 8e editie van de Miljonair Fair in Amsterdam. Naast tig ton drank, kwam het meeste publiek weer gewoon de 'popi jopi' uithangen en mooie praatjes houden. Wij hielden het bij het vrouwelijk schoon en een raid op de verlaten FD stand. De liefhebbers van lekker eten hadden een zwaar jaar, een flink deel van de food catering was kennelijk wegbezuinigd. Of dit nu kwam door de afwezigheid van de voedselbank, of door het feit dat Yves de helft van zijn toko onlangs van de hand heeft gedaan zullen we wel nooit te horen krijgen. Al met al was het goed uit te houden in het hoge noorden en we hopen dat er volgend jaar terug een Millionaire Fair in BelgiŽ is, zodat we ook eens op eigen bodem los kunnen gaan.


December 2009 - Outlook

Na een drukke november maand staan er natuurlijk in december ook volop leuke feestjes op het programma. We gaan op galajacht bij het Dyonisos galabal en vallen een week later ook nog binnen bij het kerstgala in De Bob. Voor de jeugdige bezoekers of hun nakomelingen wordt er van 26 t/m 29 december een groot indoor pretpark georganiseerd in de veilinghallen van Hoogstraten, zorg dat je de Kersthappening niet mist! Op oudjaarsavond wanen we ons in de hemel wanneer we het Hilton hotel in Antwerpen gaan bezoeken tijdens ID&T's feestje 'Heaven'.