PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - JANUARI 2010Woensdag 13 Januari 2010: Brussels Expo, Foto's Autosalon VIP Night. (Brussel)


Voor de 88e keer sinds 1902 was het weer feest in Brussel voor de autoliefhebberts. Nadat de pers overdag over de beurs kon banjeren om te genieten van al het nieuwe autogeweld, opende prins Filip om 16:30 de beurs voor het VIP publiek. Na een enorm trieste Autorai in Amsterdam liet het autosalon in Brussel zien dat er nog wel op grote schaal fabrikanten bereid zijn om het gamma te tonen aan het publiek. Het aantal stands en auto's was niet te tellen of te meten, maar wilde je alles zien had je er wel een marathon of 3 opzitten! Onder invloed van de grootste klimaat en co2 hoax allertijden waren de wagens nu voorzien van bordjes hoeveel co2 ze uitstoten ipv hoe hard ze konden rijden. Als morgen de Aarde co2 vrij zou zijn, zo er binnen 24 uur overigens geen mens meer in leven zijn. Blijkbaar gelooft het plebs nog in sprookjes die verspreid worden door de staat om meer belasting te kunnen innen... Aan de foto's te zien is er volop kijkplezier en te beleven voor iedereen. Autofielen kunnen nog t/m 24 januari terecht in de Brussels Expo om zelf ook een kijkje te nemen, het evenement is in elk geval goedgekeurd door de kulturkammer van kuikens.com en een hogere gradatie bestaat er niet.


Januari 2010 - Outlook

Allereerst wil ik iedereen ongezien de tyfus een gezond en voorspoedig 2010 wensen. Deze maand zal er op een bezoekje aan het autosalon in Brussel vermoedelijk weinig op het programma staan. Dit omdat de pistes in La France onveilig gemaakt moeten worden. In februari zal het in elk geval een stuk drukker gaan worden, gezien de vele carnavalsfeesten.