PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - FEBRUARI 2010Vrijdag 26 Februari 2010: Stuurboord, Nacht Van De Verpleegkunde 2010. (Antwerpen)


Elk jaar organiseren de wannabe verplegerts van De Stuivers & Transfusia hun 'Nacht Van De Verpleegkunde'. Immiddels al dusdanig gegroeid dat men de zaal van stuurboord nodig heeft om het publiek te huisvesten. De muziek werd deze editie verzorgd door: Tom Johnson, Resaid en The Partysluts. De harde kern bezoekers had van te voren een VIP ticket geregeld, zodat men tot middernacht gratis cava kon zuipen en zich vol kon vreten aan hapjes en 2 chocolade fonteinen. Wellicht dat een module calorieŽn tellen en 'De gevaren van overmatig alcohol en rook gedrag' een nuttige toevoeging zou zijn aan het lesmateriaal. Tip van kuikens.com: Zorg dat je de komende dagen niet in een ziekenhuis rond Antwerpen hoeft te zijn, aangezien iedereen compleet kaal ging vannacht. 300 foto's sluiten deze topmaand qua feesten en drukte op de website waardig af.


Zondag 21 Februari 2010: Carnaval, Stoet & Bal. (Wortel)


Zoals elk jaar houdt CV De Papboeren in Wortel een groots carnavalsfeest. Alle boeren en hoeren uit Hoogstraten en omgeving kunnen zich dan weer een middag goed los laten gaan. Opvallend feit was dat de politie zelfs een alcohol controle hield voor de bestuurders van de stoetwagens. Een hele prestatie om juist de enige 20 nuchtere mensen uit Wortel te laten blazen. Dik 160 foto's staan er inmiddels online.


Zaterdag 20 Februari 2010: Sportpaleis & Lotto Arena, Reverze 2010. (Antwerpen)


Base Events hield het jaarlijkse Reverze in het Sportpaleis van Antwerpen. Ook dit jaar weer een volledig uitverkochte editie met 2 areas om totaal ruim 20.000 man te vermaken. Ruim 30 DJ's en nog veel meer lights, lasers & sounds hadden het Sportpaleis en de naastliggende Lotto Arena omgetoverd tot gabber tempel. Ondanks dat het feest tot 07:00 duurde, stond er om 20:00 al een mega rij voor de ingang, op tijd zijn is ook hier het devies. Totaal zijn er een kleine 400 foto's door de selectie gekomen. Tip van de week: zorg dat je voortaan een VIP kaart hebt en overal kunt komen, ipv enkel in het Sportpaleis zelf.


Vrijdag 19 Februari 2010: Radisson Blu Astrid Hotel, Aymie Galabal. (Antwerpen)


Voor de 52e keer organiseerden de Lessius gangers hun galabal. Dit jaar in het Raddisson Blu Astrid Hotel. DJ Laurent Wťry & DJ Wicked zorgden voor de muziek.


Maandag 15 Februari 2010: Nacht Van Herenthout. (Herenthout)


Zondag 14 Februari 2010: Carnaval, Stoet & Bal. (Herenthout)


Ondanks de vele sneeuwstormen, wisten ruim 800 Herenthoutse inwoners met tjid te veel carnavalsvierders, de straten te trotseren in de vrieskou. Door het slechte weer kwamen er helaas maar weinig buitenstaanders op de afterparty in Ter Voncke af op zondagavond, daar zal maandag wel verandering in gaan komen vermoeden wij. Toch nog ruim 150 foto's van de zondag online. Maadag begon voortvarent, maar helaas was niet iedereen in een feesttemming. Rond 23:30 werd onze fotograaf midden in de feesttent zonder aanleiding aangevallen door een aanvankelijk onbekend gebleven persoon. Gelukkig is door een getuige de identiteit van de dader vastgesteld en kan de polizei er mee aan de slag. Helaas zullen wij hierdoor voortaan selectiever omgaan met het bezoek van fuiven waar een te soepele toegangscontrole is. Normale mensen gaan tenslotte uit om plezier te maken en niet om te vechten.


Vrijdag 12 Februari 2010: Gala NSR. (Rotterdam)


De Navigators Studentenvereniging uit Rotterdam hield hun jaarlijkse gala dit keer op maar liefst 2 locaties. Aan het begin van de avond kon er gegeten worden in Hillergersberg, waarna de nacht werd doorgebracht in het centrum van Rotterdam. Totaal staan er maar liefst 600 foto's online.


Donderdag 11 Februari 2010: Sporthal Axion, Carnaval TD. (Geel)


Elk jaar organiseren de boeren van de Agro de meest succesvolle TD van het jaar met een 100% verkledings opkomst. De muziek werd dit jaar verzorgd door DJ en dansinstructeur Paul Mermans aka DJ Django en DJ BVL. Dankzij het mega schrale publiek zijn er ook extra veel foto's dit jaar: maar liefst 350 stuks.


Dinsdag 9 Februari 2010: Cafť Local, Foto's Persdag 'Nachten Van Exclusief 2010'. (Antwerpen)


Ondanks dat we nog 6 weken moeten wachten, konden we vandaag al warmdraaien op de persconferentie van 'De nachten van Exclusief'. Deze worden van 18-20 maart gehouden in en rond het casino van Knokke. Ondanks dat dit slechts een opwarmertje was, werd er voor volop entertainment gezorgd door optredens van 'Freddy & de Hartenbrekers' & 'Mystic Vendetta'. Daarnaast presenteerden de finalisten van 'Miss Sports Belgium 2010' zich alvast en konden we genieten van Tatiana Silva, begeleid door Thaise dansers. Zorg in elk geval dat je erbij bent in maart als het echte feest begint, de hele jetset van BelgiŽ komt in elk geval opdagen!


Zaterdag 6 Februari 2010: Mega Event, Foto's Beerchallenge 2010. (Lichtaart)


Lichtaart stond weer op zijn kop, nadat de mannen van Concept Builders lieten zien hoe je een tentfuif moest neerzetten. Niet 1, maar 2 grote tenten hadden de koeien uit de weilanden verdreven en zorgden ervoor dat de bevolking op de omliggende 12.000 hectare grond een set oordoppen in moest. Naast de 6 megawatt aan geluid, hing er natuurlijk volop licht en een mega partij lasers. De DJ line up was indrukwekkend te noemen met in de main area (Hard Challenge): Anagenetic, Crypsis, Bountyhunter, Psyko Punkz, Noisecontrollers, The Prophet, Korsakoff, Art Of Fighters, Tommyknocker & Evil Activities. De boel werd hier aan elkaar geluld door MC's Apster & Villain. In de 2e tent (Dance Arena) konden de muziekliefhebbers genieten van: Ruben, Geht's Noch?, Da Boy Tommy & Da Rick, Vertesse, Jan Vervloet, Wout & Mish Mash Soundsystem. Gek genoeg was het in de Dance Arena vrij rustig ondanks dat er mega geyl gedraaid werd, wellicht in het vervolg iets meer lichten in die tent hangen, zodat de mensen door hebben dat er nog meer moois te zien is. Ondanks dat sommige party sites met meer dan 10 fotografen rondliepen en ik het als enige met slechts 1 camera moest doen, is er toch een mooie set van 400 hi-res pics door de selectie gekomen. Volgende week gaan we het carnaval op verschillende locaties onveilig maken. Zorg dus dat je goed verkleed & bezopen bent...


Februari 2010 - Outlook

Februari gaat van start met de megafuif Beerchallenge. Later deze maand komen de Carnaval TD, het carnaval in Herenthout en Wortel nog voorbij. Dit jaar zullen we voor het eerst ook een bezoekje aan het Sportpaleis in Antwerpen gaan brengen waar Bass Events het altijd drukbezochte Reverze organiseert. Ook nemen we alvast een kijkje op de persconferentie van 'Exclusief' dat op 18-20 maart Knokke zal laten zien hoe er gefeest moet worden.