PARTY REPORT - FEESTVERSLAG - APRIL 2010Zaterdag 24 April 2010: Mega Event, Hommel 2010. (Lille)


Voor het 10e jaar op een rij organiseerden de scouts van Lille: Hommel 2010 op de Poeyelheide te Gierle. Dit jaar voor het eerst met 2 tenten, zodat naast de muziekliefhebbers ook de gabberkopjes tevreden gehouden konden worden. In de Main Area draaiden achtereenvolgens: Upbeat & Unique, DB Vox, Dave Lambert, DJ FRANK, Robert Abigail, Ruben, Lasgo en als suprise act: DJ Wout. De Gabber Bunker werd bevolkt door: Mr Cargo, Def Toys, DJ Ghost, Psyko Punkz en Tommyknocker. MC Chucky lulde de boel daar aan elkaar. Totaal hebben we 300 foto's en 2 HD filmpjes online staan van dit feestje.


Zaterdag 17 April 2010: Kasteel Daelenbroeck, Plato Gala. (Herkenbosch)


Het dispuut Plato hield zijn lustrum gala in het Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. Eerst lekker eten, daarna dansen en filosoferen over de zin van het leven. Totaal dik 300 foto's van dit gala.


Zaterdag 17 April 2010: Recreatieterrein Zilvermeer, Daydream Festival. (Mol)


Par-T Events organiseerde voor de eerste maal het Daydream Festival langs het Zilvermeer in Mol. Ruim 50 DJ's waren opgetrommeld om een uitverkocht festival terrein te vermaken met hun beats. Naast de main stage waren er nog 5 andere tenten neergezet, zodat elke muziekliefhebber aan zijn trekken kwam. Wie supersnel was had nog een VIP ticket kunnen vinden om het feeste helemaal relaxed mee te kunnen maken, maar ook de gewone bezoeker had er snel bij moeten zijn, gezien de enorme groepen mensen die aan de poort nog om kaartjes aan het bedelen waren. Maar dat is niet zo gek, voor 15 euro festival meemaken waar je in NL al snel 4x zo veel voor betaald, hoef je die Hollanders geen 2x te vertellen. Hopelijk kan men volgend jaar nog wat extra meters aan het terrein plakken, die editie zal nog veel sneller uitverkocht raken na het enorme succes van deze keer. Ondanks dat we in de avond reeds andere verplichtingen hadden, hebben we toch 550 foto's kunnen regelen voor onze verwende bezoekers.


Zaterdag 10 April 2010: Jeugdfuif, Mamoet. (Beerse)


De scouts en gidsen van Beerse hadden opnieuw de hal van Marc Versmissen ingezet voor de 5e editie van Mamoet. Dit jaar met exta veel belichting zodat de foto's nog mooierder zijn geworden. De plaatjes draaiers van vanavond waren: D-Jay-Licious vs Lectrotrack, Mickey House, tHomas & VanStino, Franky en Wacko Jacko als afsluiter. Extra veel polizei en security zorgden er voor dat het rottende afval tijdig langs de straatkant kon worden gezet. Het wordt tijd dat zulke losers gelijk een levenslang uitgaansverbod krijgen opgelegd. Van de mensen die wel weten wat gezellig fuiven is, staan er maar liefst 200 feauteaux online!


April 2010 - Outlook

De shooljeugd kan na driekwart jaar neuspeuteren gaan genieten van het paasverlof en aangezien de sneeuw eindelijk gesmolten is, is er weer plek voor een gratis Fotoshoot! Verder zullen we deze maand te vinden zijn op: Mamoet 2010, Hommel 2010 en natuurlijk bij de grote nieuwkomer en opening van het Belgische festival seizoen op 17 april: Daydream Festival, op het recreatieterrein Zilvermeer bij Mol.